-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μμμ, εσείς δηλαδή θεωρείστε Κνίτες? Ζωή να 'χετε δεν σαν κόβω και για 25άρηδες... Αναπροσαρμόστηκαν τα ηλικιακά όρια στο ΚΚΕ λόγω έλλειψης νεολαίας? Μέχρι ποιά ηλικία μένεις στην ΚΝΕ σήμερα?
ο γατος ειναι, ατυχως, γηρατειο.
και φυσικα παει να τραβηξει τζουρα οσμης νεων αγωνιστων. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μμμ, εσείς δηλαδή θεωρείστε Κνίτες? Ζωή να 'χετε δεν σαν κόβω και για 25άρηδες... Αναπροσαρμόστηκαν τα ηλικιακά όρια στο ΚΚΕ λόγω έλλειψης νεολαίας? Μέχρι ποιά ηλικία μένεις στην ΚΝΕ σήμερα?
ο γατος ειναι, ατυχως, γηρατειο.
και φυσικα παει να τραβηξει τζουρα οσμης νεων αγωνιστων.Ωραίο σα σκέψη. Νέοι αγωνιστές του ΚΚΕ. Βρήκες κανέναν? Σου μίλησαν? Ή ήταν απορροφημένοι να βλέπουν βιντεάκια και να παίζουν παιχνίδια στα καπιταλιστικά κινητά τους?
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δε ξέρω αν είναι στο σωστό τόπικ αλλά σε κάποιους θα φανεί χρήσιμο..
φυσικα και θα παμε παρα τη λιδωρια του αστικου-μικροτσουτσουνου κατεστημενου, παντεληδες ειναι μονο οι ακολουθοι φθαρμενων ιδεων και αυτοι που νομιζουν οτι ζουν το καπιταλιστικο ονειρο τους επειδη πηραν πριμια ροδα
Και τι θα φορέσεις? Το άρθρο σε βοήθησε?
οι επιλογες της λαικης αγωνιστικης νεολαιας δεν εχει αναγκη φτηνα προτυπα καταναλωσης. εσεις οι δεξουληδες πατε στις συγκεντρωσεις σας, παρτυ βασικα μια και η προυποθεση της δεξιοσυνης σας ειναι ο ευνουχισμος και η αποχη απο τον αγωνα, για να δειξετε το νάικ και το σουζα αλογακι στο μπλουζακι.
-
Φέτος ήταν πολύ καλό. Ειδικά ο Μαργαρίτης έδωσε ρέστα.
-
Στα 45 μου με δέχθηκαν ακόμα. 6 Ευρώ η είσοδος. Είμαστε φτηνοί εκεί στο ΚΚΕ...
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι αλλά τα σουβλάκια και οι αγωνιστικές μπύρες πάνε εξτρά... Ακριβότερα από ένα ταπεινό σινεμαδάκι θα σου βγήκε...
-
Τα τελευταία 7 χρονια που είμαι πατέρας, τα κωλόπαιδα μου χαλάνε το σερί παρουσίας όλες τις μέρες στο Φεστιβάλ!!!
Πάω για ζεστές μπύρες και κρύα σουβλάκια!!!
(Μονο οι συμφορουμητες του χώρου μπορούν να εκτιμήσουν την ατάκα).
Κάθε φορά βρίσκω ανθρώπους που γνωρίζω από μαθητής!
Είναι δύσκολο, να το κατανοήσουν κάποιοι. Αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν μπορούν να το δουν ούτε σαν πολιτιστικό γεγονός!!! Ακόμα και οργανωμένοι ΔΑΠιτες ερχόντουσαν να δουν τους πυξ λαξ κλπ κλπ -
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι αλλά τα σουβλάκια και οι αγωνιστικές μπύρες πάνε εξτρά... Ακριβότερα από ένα ταπεινό σινεμαδάκι θα σου βγήκε...
Μπύρες από το σούπερ μάρκετ. Θα μου πεις καπιταλιστικό είναι κι αυτό, αλλά τι να κάνεις; Δεν υπάρχει σοσιαλιστική μπύρα στην Ελλάδα. Το πιο ακριβό για μένα ήταν το κόστος μετακίνησης, Μένω τέρμα Ανατολικά (Περαία) και το event ήταν τέρμα Δυτικά (Πολίχνη), 70 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα. Οπότε 15 Ευρουλάκια για την βενζίνη μόνο... Money well spent πάντως.
ΥΓ: Η Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο μικρή όσο πιστεύουν κάποιοι...
-
Μην είστε στενόμυαλοι, τα φεστιβάλ είναι ωραιότατες πολιτιστικές εκδηλώσεις .
Εδώ στην επαρχία δε που γνωριζόμαστε όλοι λίγο πολύ, βλέπω κάθε χρόνο ανθρώπους όλων των ηλικιών και από όλες τις παρατάξεις ναι και δεξιούς. Πρόβλημα ουδέν ...
Επίσης το κουλούρι μια χαρά τα γράφει, χιουμορακι, όλα καλά, σιγά την προσβολή, μην υπερβάλλουμε.
-
Μέχρι να ανοίξεις τα μάτια σου...
Μετά γίνεσαι υπουργός του Κούλη...
-
Παίζει να 'χω πάει και σε περισσότερα φεστιβάλ της ΚΝΕ από σας συντρόφια. Για τα νιάτα μου μιλάμε πάντα, γιατί είμαι Καισαριανιώτης. Και εισητήριο ένας πλήρωνε και μας το έδινε από τα κάγκελα και μπαίναμε όλοι εναλάξ. Σουβλάκια βέβαια και μπυρίτσες πάντα έξτρα. Σε κανονικές τιμές, όχι κομμουνιστικές...
Και ναι ήταν ένα πολύ ωραίο πολιτιστικό γεγονός. Κυρίως για τις συναυλίες, γιατί για ωραίες γκόμενες έπρεπε να πας σε πάρτυ της ΔΑΠ.
Δεν ξέρω πως έχουν γίνει τώρα αυτά τα φεστιβάλ. Φαντάζομαι η αίγλη τους θα ακολουθεί την αίγλη του ΚΚΕ, πορεία φθίνουσα... -
Παίζει να 'χω πάει και σε περισσότερα φεστιβάλ της ΚΝΕ από σας συντρόφια. Για τα νιάτα μου μιλάμε πάντα, γιατί είμαι Καισαριανιώτης. Και εισητήριο ένας πλήρωνε και μας το έδινε από τα κάγκελα και μπαίναμε όλοι εναλάξ. Σουβλάκια βέβαια και μπυρίτσες πάντα έξτρα. Σε κανονικές τιμές, όχι κομμουνιστικές...
Και ναι ήταν ένα πολύ ωραίο πολιτιστικό γεγονός. Κυρίως για τις συναυλίες, γιατί για ωραίες γκόμενες έπρεπε να πας σε πάρτυ της ΔΑΠ.
Δεν ξέρω πως έχουν γίνει τώρα αυτά τα φεστιβάλ. Φαντάζομαι η αίγλη τους θα ακολουθεί την αίγλη του ΚΚΕ, πορεία φθίνουσα...Α έτσι είναι οι Δεξιοι; Ούτε καν το εισιτήριό τους δεν πλήρωναν; Ένα-ένα μας τα λες...
-
οι επιλογες της λαικης αγωνιστικης νεολαιας δεν εχει αναγκη φτηνα προτυπα καταναλωσης. εσεις οι δεξουληδες πατε στις συγκεντρωσεις σας, παρτυ βασικα μια και η προυποθεση της δεξιοσυνης σας ειναι ο ευνουχισμος και η αποχη απο τον αγωνα, για να δειξετε το νάικ και το σουζα αλογακι στο μπλουζακι.
Οι πραγματικοί αγωνιστές δεν αυτοπροσδιορίζονται ως αριστε ρούληδες ούτε βλέπουν φανταστικούς δεχτσούς οχτρούς με polo μπλουζάκια. Ο διαχωρισμός ,τα σώβρακα και οι φανέλες είναι για τους ακόλουθους των minervaφόρων. Η κατά φαντασία οικιοποίηση αξιών και αγώνα(?) στις συσπειρώσεις ομοιδεατών, συνοδευόμενη από κατανάλωση αλκοολούχων και καλαμακίων κατά τα άλλα είναι γροθιά στο κατεστημένο
ΥΓ Σίγουρα δε διάβασες το άρθρο από το πετσωμένο Κουλούρι, αλλά δεν πειράζει μιας και δεν τηρείται dress code στα πάρτυ της ΚουΝουΕ
Ο Ζουγα τι ψηφίζει ξέρει κανείς ?
-
οι παντεληδες ειναι φιλοι μας. και οι πατρωνοι τους κουλουρια συμπαθεις.
ο προσδιορισμος αριστερουλης υποθετω ακολουθει ονοματαλογια κατα adonis μπλου. σιγουρα παντως η αναθεση επιθετων που δεν τα επικαλεστηκε κανεις ειναι επινοηση σε καποιο καναπε που ζειτε την επανασταση σας επειδη πινετε μαμο αντι για καιζερ.
βλεπεις η δεξια μερια ειναι ρηχη για φεστιβαλ, ειναι αυτη η ατιμη η διανοηση που βγηκε στειρα ουμανιστικη αντι για συμπαθεια και υμνους στη μαιζωνετ και τη πιστωτικη. -
Η επιθυμία του να ανήκεις κάπου και η ψευδαίσθηση ότι αντιδράς οδηγεί σε άτοπα πορίσματα για τους άλλοι, κατανοώ εφόσον αυτοικανοποιεί. Η αδυναμία κατανόησης βαφτίζεται επινόηση.
Για τις μαιζωνέτ τα πρίμια και τη χρυσή πιστωτική, οι άπραγοι κυρ Παντελήδες από τη μία και οι ουμανιστές υποκριτές από την άλλη τσουγκράνε τις Μάμος με τις Κάιζερ καθήμενοι στον ίδιο καναπέ.. και γελούν με τα κορόιδα. Η κάνουν τα κορόιδα...
-
Βλέπω στο ΣΚΑΙ Σκανδαλίδη , Σπρίτζη και την αγαπημένη του Ιωάννη, Αννα Βοθρέλ...
Η συζήτηση για κλωτσιές, οπότε αυτό που έχει αξία, είναι ότι η Αννα έχει βγει από μεγάλο σέρβις...
Ο γάτος θα έχει πέσει στα πατώματα για χάρη της...
Εγώ σκέφτομαι ότι θα σηκωθώ δύσκολα μετά...
Κανονικά όταν έχουμε τέτοια έργα τέχνης, θα πρέπει να μνημονεύονται οι συντελεστές που τα φτιάχνουν, για να πηγαίνουν και νέοι πελάτες...
Τώρα για τα φεστιβάλ, τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης έκαναν όλες οι παρατάξεις...
Μετά είδαν ότι μόνο κόμματα με στρατιωτική αύρα θα είχαν επιτυχία σε τέτοιες εκδηλώσεις και μόνο αυτά τα συνεχίζουν.
-
Αντέχεις βρε θηρίο να δεις πρωινιάτικα πολιτικούς σε πάνελ? Άντε, ο Σκανδαλίδης έχει μετρημένο λόγο…αυτός όμως ο Σπίρτζης δεν παλεύεται με τίποτα, περισσότερο μπράβο σε νυχτερινό μαγαζί θυμίζει. Πετυχημένο πάντως το makeover της μαντάμ με το μόνιμο κλαμένο ύφος….
-
Μπήκα στο φόρουμ να ηρεμήσω λιγάκι και διαβάζω για φεστιβάλς αγωνιστών. Αγωνιστών.
ok. Αγωνιστών.Δεν μπορώ άλλο. Θα σκάσω.
-
Τα πράγματα με τους κομμουνιστές είναι απλά, είσαι κομμουνιστής εαν:
- Είσαι πλούσιος (οι περισσότεροι κομμουνισταί!!)
- Πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι πλούσιος χωρίς κόπο (φταίνει οι άλλοι, μας χρωστάνε, γιατί αυτοί και όχι εμείς κλπ.) και περιμένεις από κάποιον να στα δώσει ή απαιτείς να τα χάσουν και οι άλλοι ώστε να είμαστε όλοι το ίδιο.
Φυσικά όλοι οι κομμουνισταί ευδοκιμούν και ανθίζουν στον καπιταλισμό που τόσο λιδωρούν, αλλά τον απολαμβάνουν στο μέγιστο (κράζοντάς τον όμως μέσα από την Μερτσέντα ή την πισίνα).
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα πράγματα με τους κομμουνιστές είναι απλά, είσαι κομμουνιστής εαν:
- Είσαι πλούσιος (οι περισσότεροι κομμουνισταί!!)
- Πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι πλούσιος χωρίς κόπο (φταίνει οι άλλοι, μας χρωστάνε, γιατί αυτοί και όχι εμείς κλπ.) και περιμένεις από κάποιον να στα δώσει ή απαιτείς να τα χάσουν και οι άλλοι ώστε να είμαστε όλοι το ίδιο.
Φυσικά όλοι οι κομμουνισταί ευδοκιμούν και ανθίζουν στον καπιταλισμό που τόσο λιδωρούν, αλλά τον απολαμβάνουν στο μέγιστο (κράζοντάς τον όμως μέσα από την Μερτσέντα ή την πισίνα).
σας βολευουν τα παραμυθακια, υπαρχει και το αλλο με μια βελονα και ενα λαστιχο
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2