-
Ξεχνάς τον Ζειμπέκ που μιλάει ευθέως για Τουρκική μειονότητα. Ούτε καν μουσουλμανική....
-
Ορε ποιος ζειμπέκ;
Εδώ βλέπω μαργαριτάρια που δεν τα είχα πάρει χαμπάρι τότε, Φίλης και Τσίπρας ουσιαστικά εγκαλούσαν την ελληνική κυβέρνηση που δεν εισέβαλε σε τουρκικό έδαφος (την συγκεκριμένη περίοδο που έχουμε 10 δηλώσεις τούρκων αξιωματούχων την ημέρα...) για να "σώσει" τους μετανάστες και το "κορίτσι που που πέθανε αβοήθητο".
ΟΚ δεν το ήξεραν ότι είναι τουρκικό έδαφος πες, αλλά τι στα κομμάτια, κοτζάμ πρώην πρωθυπουργός και δεν έχει έναν σύμβουλο που να γνωρίζει την κατάσταση στην περιοχή εκεί με την ιδιομορφία του ποταμού να του πει δυο κουβέντες, τουλάχιστον να μην εκτίθεται πριν βγει το πόρισμα; Τώρα κάποια διορθωτική δήλωση, κατιτίς;
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΥΓ: Αρχικά στα πλαίσια του να μην ανέβουν οι τόνοι δεν έκανα like στον Πήλιο στο ποστ του που γράφει για "θρασύδειλο ανθρωπάκι", φακ ιτ άρχισε ο β' πληθυντικός . Επίσης Andy επειδή κοντοζυγωνει ο καιρός που "ο Πηλιος θα σας φανεί χρήσιμος" εύχομαι να ισχυει το "ΟΚ, δεν είμαστε αντικειμενικοί, ας είμαστε τουλάχιστον αξιόπιστοι", οπότε όσα του σουρνετε να τα θυμάστε και να μην τον αγαπήσετε ξαφνικα.
Το τι είναι ο καθένας φαίνεται απ τη συμπεριφορά του, δεν είναι τέτοιος επειδή έτσι τον λέω εγώ, είναι, ή τουλάχιστον συμπεριφέρεται ως, θρασύδειλος βρίζοντας περιφραστικά και στον πληθυντικό, μια και σε ιδεολογικό ή επίπεδο επιχειρημάτων δεν έχει τίποτα να αντιπαραθέσει.
Είναι δεξιόφρονη τακτική γενικα το επιδεικτικό σκίσιμο ιμματίων περί θεμάτων δήθεν Ηθικών και Αισθητικής.
Έτσι λοιπόν με αφορμή το γνωστό συνθημα σε σατιρική παράσταση στο φεστιβάλ των Ζαιων, είχαμε κάνα δυο μέρες ρητορική και κούνημα δαχτύλου περί ανηθικης και αισχρης επιθέσεως εις τον κύριον Μητσοτάκην που είναι ανεπιτρεπτη κλπ.
Περασμένα ξεχασμένα τα περί νεαρού Ζαίου υποψήφιου και των καροτων κλπ. -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ορε ποιος ζειμπέκ;
Εδώ βλέπω μαργαριτάρια που δεν τα είχα πάρει χαμπάρι τότε, Φίλης και Τσίπρας ουσιαστικά εγκαλούσαν την ελληνική κυβέρνηση που δεν εισέβαλε σε τουρκικό έδαφος (την συγκεκριμένη περίοδο που έχουμε 10 δηλώσεις τούρκων αξιωματούχων την ημέρα...) για να "σώσει" τους μετανάστες και το "κορίτσι που που πέθανε αβοήθητο".
ΟΚ δεν το ήξεραν ότι είναι τουρκικό έδαφος πες, αλλά τι στα κομμάτια, κοτζάμ πρώην πρωθυπουργός και δεν έχει έναν σύμβουλο που να γνωρίζει την κατάσταση στην περιοχή εκεί με την ιδιομορφία του ποταμού να του πει δυο κουβέντες, τουλάχιστον να μην εκτίθεται πριν βγει το πόρισμα; Τώρα κάποια διορθωτική δήλωση, κατιτίς;
Μα αυτό είναι ακριβώς που λέω και εγώ.
Σε τέτοια θέματα κρατάμε κάποια πισινή, άμα είμαστε κόμμα εξουσίας και όχι το μλκκεμλανταρσυα...
Αλλά όχι. Στον σύριζα κάνουν κουμάντο όλοι οι εμμονικοί της κυρά τασίας.
Στην πράξη με αυτά αβαντάρουν τον Ανδρουλάκη.
Από την άλλη αυτά θα περιμέναμε από την εισαγγελία να κάνει έναν έλεγχο στους προδότες δουλέμπορους, για τους οποίους διαβάζουμε ότι δημοσιεύουν χάρτες που δείχνουν που είναι τα φυλάκια ελέγχου στην στρατιωτική μας περιοχή και οι πύργοι επιτήρησης, ώστε να τους αποφεύγουν οι πελάτες.
Αν ο Κούλης δεν ζητά να μπει μία τάξη σε αυτό το θέμα, απλά σπρώχνει τον Λιάκο στο Κοινοβούλιο και μετά θα έχει ακόμα λιγότερες έδρες για το παζάρι της απλής αναλογικής.
-
ετσι μπραβο να βλεπω αντικειμενικοτητα
αλλοι να μας κυβερνανε και να κανουν τη μια αυνανια μετα την αλλη και σε αλλους να τα χωνουμε γιατι κανανε πιο πριν.
στο φαναρι Εθν.Μακαριου και Κηφισσου λενε ΦΡΕΣΚΑ κουλουρια
με τα μπαγιατικα ασχολιεται μονο ο ιδιος ο κουλουρας για να δικαιολογησει που δεν τρωγωνται τα δικα του και τα γυφτακια γυρω του μηπως τους δωσει κολατσιο -
...μην τον ακούτε οι ΝΔ των διαφόρων διαβαθμισεων, εσείς θα μπείτε στο Bread Factory να ψωνίσετε μεσαιοταξιτικα (οι δήθεν, δεν τρώγεται και τίποτα από κει μέσα). Οι true θα πάτε πιο κατω στη "Μέλισσα" να πληρώσετε κοντά 5€ την μια πάστα.
-
Εγώ που ψωνίζω Μέλισσα είμαι high class τύπος; Να το ξέρω δλδ
Στο συγκεκριμένο (και μόνο) θέμα που αναφέρθηκε με τον Εβρο, ουδεμία μλκία έπραξε η ελληνική κυβέρνηση. Μλκία την εγκαλούσε να κάνει η γνωστή "μεριά" προοδευτικάνων. Για τα υπόλοιπα που υποννοείς, ουδεμία αντίρρηση...
-
Στο συγκεκριμένο (και μόνο) θέμα που αναφέρθηκε με τον Εβρο, ουδεμία μλκία έπραξε η ελληνική κυβέρνηση. Μλκία την εγκαλούσε να κάνει η γνωστή "μεριά" προοδευτικάνων. Για τα υπόλοιπα που υποννοείς, ουδεμία αντίρρηση...
ο μελισσας δεν εχει παστα με 5, τοσο εχουν τα παστακια
τιπ μπάι γατοζ....
γλυκα με περισσοτερο απο 'μελισσα σιμιουλέισον' σε λογικες τιμες, πανω στην πλατεια της πετρουπολης, στο γκατο σαλε. χαχαχαχ. το εχει η αδερφη του μελισσα (Ελενη, Χρηστος ο μελισσας, Μπιτσακσης) και οποιαδηποτε ομοιοτητα, ναι, ειναι πραγματικη σε χαμηλοτερη τιμη.... χαχαχαχ -
Το να καταφέρνεις επί μία τετραετία να αποδίδεις ότι βλακεία έχεις κάνει ως κυβέρνηση σε εργαλείο σου εναντίον της αντιπολίτευσης , με τη λογική της ισοπέδωσης και του " οι άλλοι ήταν χειρότεροι" , είναι αξιοζήλευτο. Βέβαια προϋποθέτει αγαστή συνεργασία όλων των μέσων ενημέρωσης. Το ότι ο ηγέτης δε , πρέπει πάση θυσία να προστατευτεί από τοίχος προθύμων αυλικών , θα πρέπει να διδάσκεται σε μαθήματα πολιτικής διαχείρισης κρίσεων.
Ωραίο πάντως το αφήγημα των παρακολουθήσεων , ξεκίνησε από το , ήταν ανενημέρωτος, πέρασε στο είναι φυσιολογικό ( να παρακολουθείς τον αρχηγό του τρίτου κόμματος! και κάτι δημοσιογράφους αλλά εδώ κλάϊν) σε συνδυασμό με το "και αυτός ας πρόσεχε στο τηλέφωνο" ή "έχει λερωμένη τη φωλιά του" και κορυφώνεται ότι είναι συνηθισμένη τακτική και τα έκαναν και οι "άλλοι". Οι οποίο "αλλοι" , αναφέρουν τουλάχιστον τους λόγους παρακολούθησης ( πούλημα δημόσια έκτασης, το οποίο βέβαια οι ίδιοι έβγαλαν προς ξεπούλημα αλλά και εδώ κλάϊν ) , εδώ δεν μας έχουν πει ακόμα το λόγο.
Αφού , πήγαμε στις παρελθοντικές παρακολουθήσεις, υπάρχει και το ωραίο ότι σύμφωνα με μαρτυρίες το ΚΚΕ παρακολουθούνταν με εντολή συμμάχων χωρών (ποιες είναι αυτές δε θα μάθουμε) τόσα χρόνια αλλά αυτό και αν έχει περάσει στα ψιλά γράμματα και μας πλασάρεται ως λογικό κιόλας. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει , αλλά μέχρι εκεί θα φθάσει η ιστορία αυτή.
Κραυγές αντιπολίτευσης και λοιπά ωραία, γιατί να μας κάνει το οτιδήποτε εντύπωση , δεν το καταλαβαίνω. Ποιο αντιπολιτευτικό κόμμα έθεσε ποτέ τις βάσεις για ένα αξιοπρεπή διάλογο σε αυτή τη χώρα; Τι να θυμηθείς και τι να αφήσεις από το θα τελειώσουν τα χαρτιά υγείας μέχρι το ξεπούλημα της Μακεδονίας ( και την κυβίστηση που ακολούθησε), για χάρη της εξόδου από τα μνημόνια ( που κατά την τότε αντιπολίτευση δεν βγήκαμε τελικά τότε οπότε τζάμπα και οι κραυγές μας περί ξεπουλήματος αλλά βγήκαμε τώρα, ενώ οι άλλοι τα λένε αλλιώς και πάει λέγοντας).
-
Βρε τρωγε τώρα που γυρίζει με τις κουλοαυξησεις στους μισθούς γιατί μόλις ξανάρθουν οι φτου κακά θα δουλέψει 6αδα χωνάκι gelatelli από Lidl και θα πάει η κωλαντεραλ damage σύννεφο!
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ετσι μπραβο να βλεπω αντικειμενικοτητα
αλλοι να μας κυβερνανε και να κανουν τη μια αυνανια μετα την αλλη και σε αλλους να τα χωνουμε γιατι κανανε πιο πριν.
στο φαναρι Εθν.Μακαριου και Κηφισσου λενε ΦΡΕΣΚΑ κουλουρια
με τα μπαγιατικα ασχολιεται μονο ο ιδιος ο κουλουρας για να δικαιολογησει που δεν τρωγωνται τα δικα του και τα γυφτακια γυρω του μηπως τους δωσει κολατσιοΧαίρω πολύ Γάτε, προφανώς έχουνε κάνει χοντρές @@Ριες οι μπλε και οι πολύ δικοί τους τρώνε με χρυσά κουτάλια, δεν αφήνουν κυριολεκτικά ούτε ψίχουλο για τους μικρούς ΝΔούλους εργολαβίσκους.
Όμως να κοιτάμε και τι υπάρχει ως εναλλακτική, είναι χρήσιμο.
Δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να μας ξεφυτρώσει κανένας Κατρούγκαλος από το πουθενά και να αρχίσει πάλι ο ανένδοτος ενάντια στους ''μεσαιοταξίτες''; ''νοικοκυραίους'', ''κυρ παντελήδες''; , όπως θέλετε πείτε τους.
Μην ξεχνάμε ότι εδώ μέσα έλεγαν όποιον είχε αμάξι από 2.000 κυβικά και μισθό πάνω από 1.500, προνομιούχο...Το ότι μετά από όσα έχει κάνει η κυβέρνηση, ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν καθαρά μπροστά, θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που μιλούν για εναλλακτική διακυβέρνηση. Ήδη ο Τσίπρας έχει συμβιβαστεί με την 2η θέση, είναι ξεκάθαρο.
Θα μου πεις, όλα γίνονται σε 9 μηνές και συμφωνώ, ποιος περίμενε αυτά που ζήσαμε τα τελευταία 2-2,5 έτη...;;; -
το μεγαλο φαγοποτι βεβαια θα εχει και λογαριασμο...
-
Το ενδιαφέρον σε αυτό το θέμα είναι οι κομήτες του ΣΥΡΙΖΑ. Πετάγονται από το πουθενά, αφήνουν τα υπονοούμενα τους για άλλα μέλη και εξαφανίζονται.
Χαλιούνται όταν διαβάζουν ότι το μυαλουδάκι του τσίρκου της Κουμουνδούρου δεν είναι για πολλά-πολλά.
Γκάου-μπίου... Γιόκο τσόκο... Καμιά αφίσα, κανά πεζοδρόμιο, κανά νταούλι, άντε στο τσακίρ το κέφι και κανά ζουρνάς...για να χορεύουν οι αγορές.Το μεροκάματο όμως βγαίνει. Μια χαρά.
-
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είναι κάποιες κατηγορίες «ειδήσεων» που είναι κατά τεκμήριο πονηρές και θέλουν τεκμηριωμένη επιβεβαίωση. Υπάρχουν πολλά συμφέροντα που θα ήθελαν να ισχύει αυτή η είδηση αλλά τελικά ούτε νεκρό παιδάκι υπήρχε ούτε σε ελληνικό έδαφος ήταν. Και βέβαια από τις πολιτικές δυνάμεις που το αναπαρήγαγαν ή και κάποιες ΜΚΟ τηρείται σιγή ιχθύος.
Αν βέβαια ήταν αλήθεια, δεν νομίζω ότι υπήρχε περίπτωση να μην καταδίκαζε ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος ασχέτως ιδεολογικής τοποθέτησης.Έχουμε ρίξει κάμποσο "σάλιο" για όσους χρησιμοποιούν τραγικά γεγονότα με θύματα παιδιά, για κομματικό αυνανισμό...
Για πότε λες, τότε που έφαγες μπαν;
Σιγά τώρα μην το ξανάκανες, όσο θρασύδειλο ανθρωπάκι κι αν ήσουν.
Τώρα διαφαίνεται στιβαρή η ΝΔ, οπότε και συ είσαι πιο ψύχραιμος...Αγαπητέ Πήλιε, όσο καιρό είμαι στο forum είσαι ο πρώτος που είδα να κόβει ο admin post σου με το χαρακτηρισμό "ρατσιστικό". Αναφέρομαι στη γελοία και προκλητική δημοσκόπηση με τα φανάρια.
Καλό θα ήταν να κοιτάζεις και τον εαυτό σου στον καθρέφτη που και που... Φαντάσου να είχαμε και αριστερή κυβέρνηση δηλαδή... Ασταμάτητος θα ήταν ο οχετός...Το δεξί προσκυνημένο τη λέει στο αριστερό προσκυνημένο!!!!!
Δεν θα συγκυβερνησετε;;;;;
Άλλα σχεδιάζουν το αρχαιοκάπηλο με το ΛΑΘΡΟΑΛΕΞΗ πάντως...... -
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είναι κάποιες κατηγορίες «ειδήσεων» που είναι κατά τεκμήριο πονηρές και θέλουν τεκμηριωμένη επιβεβαίωση. Υπάρχουν πολλά συμφέροντα που θα ήθελαν να ισχύει αυτή η είδηση αλλά τελικά ούτε νεκρό παιδάκι υπήρχε ούτε σε ελληνικό έδαφος ήταν. Και βέβαια από τις πολιτικές δυνάμεις που το αναπαρήγαγαν ή και κάποιες ΜΚΟ τηρείται σιγή ιχθύος.
Αν βέβαια ήταν αλήθεια, δεν νομίζω ότι υπήρχε περίπτωση να μην καταδίκαζε ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος ασχέτως ιδεολογικής τοποθέτησης.Έχουμε ρίξει κάμποσο "σάλιο" για όσους χρησιμοποιούν τραγικά γεγονότα με θύματα παιδιά, για κομματικό αυνανισμό...
Για πότε λες, τότε που έφαγες μπαν;
Σιγά τώρα μην το ξανάκανες, όσο θρασύδειλο ανθρωπάκι κι αν ήσουν.
Τώρα διαφαίνεται στιβαρή η ΝΔ, οπότε και συ είσαι πιο ψύχραιμος...Αγαπητέ Πήλιε, όσο καιρό είμαι στο forum είσαι ο πρώτος που είδα να κόβει ο admin post σου με το χαρακτηρισμό "ρατσιστικό". Αναφέρομαι στη γελοία και προκλητική δημοσκόπηση με τα φανάρια.
Καλό θα ήταν να κοιτάζεις και τον εαυτό σου στον καθρέφτη που και που... Φαντάσου να είχαμε και αριστερή κυβέρνηση δηλαδή... Ασταμάτητος θα ήταν ο οχετός...Το δεξί προσκυνημένο τη λέει στο αριστερό προσκυνημένο!!!!!
Δεν θα συγκυβερνησετε;;;;;
Άλλα σχεδιάζουν το αρχαιοκάπηλο με το ΛΑΘΡΟΑΛΕΞΗ πάντως......Μπράβο υπερ-ήρωα, όλα τα καταλαβαίνεις, δε σου ξεφεύγει τίποτα. Ακόμα και τι σχεδιάζουν ο Κούλης με τον Αλέ6. Βρε άλλος έχει το όνομα γάτος στο forum, κι εσύ τη χάρη...
Εσύ που όλα τα ξέρεις, όλα τα σφάζεις, όλα τα μαχαιρώνεις, γιατί δε μας λες και το μυστικό κόμμα που θα ψηφίσεις? Ψυχανεμίστηκες με τη γατίσια αίσθησή σου ότι μπορεί να συγκυβερνήσει με Κούλη ή Αλέ6 και ανησυχείς μήπως εκτεθείς?
Μη φοβάσαι βρε, πέστο, μια παρέα είμαστε εδώ στο forum. Ότι και να γίνει δε θα σε κακολογήσει κανείς... -
Δεν πειράζει, κι ας γράφει και μια κουβέντα παραπάνω, τον ggab τον ακούμε με προσοχή, γιατί κολλάει ένσημα απ' τα 18 κι έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι και την καραβάνα των ΕΔ.
-
Το τι είναι ο καθένας φαίνεται απ τη συμπεριφορά του, δεν είναι τέτοιος επειδή έτσι τον λέω εγώ, είναι, ή τουλάχιστον συμπεριφέρεται ως, θρασύδειλος βρίζοντας περιφραστικά και στον πληθυντικό, μια και σε ιδεολογικό ή επίπεδο επιχειρημάτων δεν έχει τίποτα να αντιπαραθέσει.
Είναι δεξιόφρονη τακτική γενικα το επιδεικτικό σκίσιμο ιμματίων περί θεμάτων δήθεν Ηθικών και Αισθητικής.
Καλά ειδικά στο πρώτο σκέλος θα έλεγε κανείς ότι περιαυτολογείς..
Όσον αφορά το ιδεολογικό και τα επιχειρήματα θα πρέπει να καλύπτεις τα ελάχιστα στάνταρ ορθολογισμού και ηθικής ώστε να γίνει κουβέντα. Όσο χρησιμοποιείς μια είδηση, ακόμα και fake news για αναπαραγωγή προπαγάνδας θα έχεις και τον ανάλογο αντίλογο.
-
Είναι κοινό μυστικό οτι οι αλληλέγγυοι είναι ψηφοφόροι της εθνοπροδοτικής αριστεράς,ονόματα δεν λέμε,τηλέφωνα δεν δίνουμε..........
Πως σου φαίνεται η νέα καμπάνια της Κου-Μου-ΝΔού-Ρου που μπλέκει και τα Ελληνικά στρατά;
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είναι κοινό μυστικό οτι οι αλληλέγγυοι είναι ψηφοφόροι της εθνοπροδοτικής αριστεράς,ονόματα δεν λέμε,τηλέφωνα δεν δίνουμε..........
Πως σου φαίνεται η νέα καμπάνια της Κου-Μου-ΝΔού-Ρου που μπλέκει και τα Ελληνικά στρατά;
Δείτε το απ τη θετική πλευρά: αυτοί δεν έχουν ανεπιθυμήτες εγκυμοσύνες, οπότε δεν χρειάζεται να τους απαγορέψουμε τις εκτρώσεις.
Στο στρατό, από τότε που κυκλοφόρησαν τα αφρόλουτρα και δεν πέφτει το σαπούνι, δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.
Τώρα ο άλλος που την έπαθε με αφρό ξυρίσματος... για όλα υπάρχει η πρώτη φορά...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2