-
Με αφορμή τη συνάντηση με τους Σαουδάραβες, έχω να παρατηρήσω ότι ο Κούλης είναι εξαιρετικός manager. Διακυβέρνηση στηριγμένη σε εταιρικές αρχές και στυλ, με προτεραιότητα στις μπίζνες που μπορούν να φέρουν πλούτο, μαζί με πολύ καλές δημόσιες σχέσεις.
Ξέρει πως να σταθεί ο άνθρωπος, πως να οργανώσει, πως να μιλήσει, πως να θέσει ένα στόχο, πως να προσπαθήσει να φέρει κάποιο όφελος, κάποιο κέρδος, πέρα από τα μεγάλα λόγια και τις συνήθεις παπαρολογίες των πολιτικών.
Ακόμα έχω στο μυαλό μου την εικόνα του Αλέ6 στη συνάντηση με τον Ομπάμα, να είναι "χυμένος" στην καρέκλα και να μην ξέρει τι να πει, πως να σταθεί και το κυριότερο απ' όλα τι να ζητήσει και που να στοχεύσει.
Βέβαια το τελικό αποτέλεσμα θα είναι φτωχό. Η χώρα έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Και ο κρατικός μηχανισμός και το πολιτικό σύστημα συνολικά δεν μπορούν να ακολουθήσουν, ούτε να παράγουν το απαιτούμενο έργο ώστε να βγει κάτι καλό για τη χώρα.
Η πρόοδος και ο πλούτος, ως γνωστόν, ωφελούν μόνο τους ολιγάρχες και σημαίνουν περισσότερη καταπίεση για το λαό. Το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ ζουν και βασιλεύουν στην καρδιά και την ψυχή του Έλληνα. Εδικά του Δημοσίου Υπαλλήλου, που καλώς ή κακώς απαιτείται να παίξει αποφασιστικό ρόλο σε επενδύσεις διακρατικού χαρακτήρα.Έχει και ο Ελληνικός λαός άλλες προσδοκίες από έναν Πρωθυπουργό. Θέλει κάτι πιο Βαλκανικό, πιο μπρουτάλ, κάτι σε Όρμπαν, κάτι σε Ερντογάν, κάτι δεν ξέρω κι εγώ τι... Κάτι που να μιλάει πιο πολύ στο συναίσθημα και το θυμικό του ταλαίπωρου Βαλκανικού λαού μας.
Ποιός δίνει τώρα σημασία στην πρόοδο και τον πλούτο. Το κράτος πατερούλης να είναι καλά και να βρεθεί και μία θέση στο Δημόσιο... -
ωχ. θα γίνει χαμός. θα γίνει σκοτωμός.
-
παπαρια μαντολες επι της ουσιας.
μια ακομη φορα.
και ο ιδιος και οι υπασπιστες του.... -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με αφορμή τη συνάντηση με τους Σαουδάραβες, έχω να παρατηρήσω ότι ο Κούλης είναι εξαιρετικός manager. Διακυβέρνηση στηριγμένη σε εταιρικές αρχές και στυλ, με προτεραιότητα στις μπίζνες που μπορούν να φέρουν πλούτο, μαζί με πολύ καλές δημόσιες σχέσεις.
Ξέρει πως να σταθεί ο άνθρωπος, πως να οργανώσει, πως να μιλήσει, πως να θέσει ένα στόχο, πως να προσπαθήσει να φέρει κάποιο όφελος, κάποιο κέρδος, πέρα από τα μεγάλα λόγια και τις συνήθεις παπαρολογίες των πολιτικών.Ένταξει , Andy μετα από αυτές τις δύο παραγράφους με έπεισες οριστικά ότι είσαι τεράστιο τρολ.
Μπράβο σου , μας ξεγέλασες όλους τόσο καιρό αλλά δεν άντεξες τελικά.
Αυτό το "ξέρει πως να σταθεί" σε πρόδωσε εντελώς.
link text -
Τουλαχιστον επιχειρει συνεργασια με αραβες που τα χουν τα μπικικινια. Οχι με Αραφατ και Κανταφιδες. Ποιον να καλουσε δηλαδη για μπιζνες? Τον Κουτσουμπα, τον Α -ι-ογιου, τον κυραλοιφη, ή τον αστοιχειωτο?
Καλα το παει ο Πατερκούλης το λοιπον... -
Μονο#κουλης για ζεστασια το χειμωνα. Μη σκεφτεστε σα τζιτζικια.
-
Πραγματικά ο Αντυα έγραψε που λένε...
Ξέρει κανείς αν ο Πορτοσάλτε προτιμά τα Αουντι ?
-
Ίσως να κάνω λάθος αλλά από Ευρωπαίους ηγέτες νομίζω πως δεν έχει τολμήσει κάποιος να συναντηθεί με τον Σαουδάραβα αυτόν λόγω του βαρύτατου παρελθόντος του. Πιο εύκολα θα συμφωνούσαν να βρεθούν με τον Πούτιν νομίζω.
Άνοιξε όμως την πόρτα ο ΠΘ μας τελικά και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι για την σύσφιξη των σχέσεων Ευρώπης και ενός τόσο προοδευτικού και δημοκρατικού κράτους.
Κάποιοι που διακατέχονται από κακεντρέχεια λένε πως όλα γίνονται για τα μερικά δις συμφωνιών και πως το χρήμα ξεπλένει τα πάντα, αλλά ...προφανώς δεν αναγνωρίζουν τις τεράστιες διπλωματικές και ηγετικές ικανότητες του ΠΘ μας. -
To πρόβλημα είναι ότι έχει μόνο αυτό δυστυχώς. Είναι σαφώς καλύτερος από τοις άλλοι, αλλά δεν φτάνει...μόνο δημόσιες σχέσεις και φανφάρες, αλλά καμμία ουσία. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, ίσως γιατί δεν μπορεί (εγώ δεν τον έχω ικανό) ίσως απλά γιατί δεν θέλει να σπάσει αυγά και απλά κοιτάει να κονομήσει όσα περισσότερα μπορεί (φυσικά οι εταιρείες είναι στο όνομα συζύγου στο εξωτερικό) όσο είναι ΠΘ.
Το αποτέλεσμα μετράει όμως και θα είναι και αυτό μηδενικό.
-
Ξεχνάτε μάλλον ότι η σύσφιξη σχέσεων με την αναμάρτητη Σαουδική Αραβία, ξεκίνησε με τους προηγούμενους οι οποίοι τους πουλούσαν όπλα για να μην πάνε χαμένα (έτσι μας είπαν).....
Την πολιτική αυτή συνεχίζει και ο σημερινός, με συστοιχίες πυραύλων κ.λπ.
-
Πάμε λίγο να δούμε σε ένα λεπτό την κουλτούρα των αρίστων:
https://www.facebook.com/acropolisrally/videos/612599763758504/?flite=scwspnss
...τρεχατε κοροϊδα να δείτε (και πολύ χειρότερα να βοηθήσετε αφιλοκερδώς) στο ράλι ΤΟΥΣ. Το έχουν πιστέψει τόσο πολύ ότι "αυτοί είναι και άλλοι δεν είναι" που η ιστορικη ανακρίβεια δεν αποτελεί θέμα:
...ώστε ΔΕΝ έχει ξαναγίνει Λευτεράκη; Τόση γλίτσα πια για αυτοπροβολή*; Στο πάρκινγκ απ'εξω έγινε το '05; Τι το παραπανισιο θα κάνεις εσύ πχια;
Το ξαναλέω, ούτε ευρω στην θεσμικά υπεύθυνη ομοσπονδία μηχ. αθλητισμού και αφημενη στην άκρη με τη δουλειά να γίνεται από αλλους που τους πληρώνει αδρά ο φορολογούμενος. Αλλά βρίσκει και τα κάνει ο motorsport υφυπουργός, δε φταιει αυτός αλλά οι εξπέρ στις γλυφοκωλαδες που αλωνιζουν στο χωρο...
*Αξέχαστο το πώς κοιτάζονταν σαστισμενοι στη ράμπα οι παγκόσμιοι πέρσι όταν ο Κούλης μπήκε ανάμεσα τους στο assχετο για φωτό, μην πούμε για τον Πατούλη που τον σπρωχνανε να μη χαλάει τα πρωτοκολλα.
-
Οι οιωνοί μίλησαν. Το '22-'23 δεν είναι χρονιά του κόκκινου. Αχώνευτη η 4άρα. Βαρυστομαχιά μεγάλη.
Ίδια τύχη περιμένει και τις αποχρώσεις του κόκκινου, κάτι ροζουλί των Ζαίων και κάτι τέτοια.Οπότε φερθείτε έξυπνα. Ποντάρετε στο μπλε. Θάλασσα για το καλοκαίρι, Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και ΝΔ στις εκλογές...
-
Οι οιωνοί μίλησαν. Το '22-'23 δεν είναι χρονιά του κόκκινου. Αχώνευτη η 4άρα. Βαρυστομαχιά μεγάλη.
Ίδια τύχη περιμένει και τις αποχρώσεις του κόκκινου, κάτι ροζουλί των Ζαίων και κάτι τέτοια.Οπότε φερθείτε έξυπνα. Ποντάρετε στο μπλε. Θάλασσα για το καλοκαίρι, Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και ΝΔ στις εκλογές...
αυτο αληθεια ποσο?
με 0.60 σε κλεβουν.... -
PHEV, πού να καταλάβουμε Θεοδωρε!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
To πρόβλημα είναι ότι έχει μόνο αυτό δυστυχώς. Είναι σαφώς καλύτερος από τοις άλλοι, αλλά δεν φτάνει...μόνο δημόσιες σχέσεις και φανφάρες, αλλά καμμία ουσία. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, ίσως γιατί δεν μπορεί (εγώ δεν τον έχω ικανό) ίσως απλά γιατί δεν θέλει να σπάσει αυγά και απλά κοιτάει να κονομήσει όσα περισσότερα μπορεί (φυσικά οι εταιρείες είναι στο όνομα συζύγου στο εξωτερικό) όσο είναι ΠΘ.
Το αποτέλεσμα θα είναι φτωχό. Το είπα άλλωστε. Ο Ελληνικός κρατικός μηχανισμός δεν μπορεί. Δεν φτάνει για παραπάνω.
Ο Κούλης όμως σόλαρε. Του βγάζω το καπέλο. Και το ίδιο θα έλεγα όποιος και να ήταν στη θέση του.
Όσο για τα αριστερά παπαγαλάκια, τα ίδια λόγια λένε πάντα. Τίποτα πρωτότυπο... -
Μες στον πράσινο το μύλο
μου τα παίρναν ταχτικά
μα τους τα `χω πάρει πίσω
από μια καλή ζαριάΜάγκες μου, βάλτε
μπρος πίσω πάτε
να σας τα πάρω
για να ρεφάρω.Μου τα παίρναν και γυρνούσα
με τα ποδιά απ’ τις Συκιές
και δεν είχα να γουστάρω
στα μπουζούκια δυο πενιέςΜάγκες μου βάλτε
μπρος πίσω πάτε...Έχω μια μεγάλη ρέντα
κι όλ’ οι μάγκες απορούν
και στη τσόχα καραγκιόζη
ψάχνουν άδικα να βρουν -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το αποτέλεσμα θα είναι φτωχό. Το είπα άλλωστε. Ο Ελληνικός κρατικός μηχανισμός δεν μπορεί. Δεν φτάνει για παραπάνω.
Ο Κούλης όμως σόλαρε. Του βγάζω το καπέλο. Και το ίδιο θα έλεγα όποιος και να ήταν στη θέση του.
Όσο για τα αριστερά παπαγαλάκια, τα ίδια λόγια λένε πάντα. Τίποτα πρωτότυπο...Ο Κουτσούμπας ασχολείται με την Μύκονο και οι υπόλοιποι ροζ, πράσινοι κλπ... με το κινητό του Ανδρουλάκη... Δουλειά δεν είχαν, δουλειά βρήκαν. Ξέρουν και από τηλεπικοινωνίες οι πανεπιστήμονες.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μες στον πράσινο το μύλο
μου τα παίρναν ταχτικά
μα τους τα `χω πάρει πίσω
από μια καλή ζαριάΜάγκες μου, βάλτε
μπρος πίσω πάτε
να σας τα πάρω
για να ρεφάρω.Μου τα παίρναν και γυρνούσα
με τα ποδιά απ’ τις Συκιές
και δεν είχα να γουστάρω
στα μπουζούκια δυο πενιέςΜάγκες μου βάλτε
μπρος πίσω πάτε...Έχω μια μεγάλη ρέντα
κι όλ’ οι μάγκες απορούν
και στη τσόχα καραγκιόζη
ψάχνουν άδικα να βρουνΤι έτσι σκέτο? Χωρίς μια μουσική υπόκρουση, κάτι να του δώσει ζωή και ενδιαφέρον τέλος πάντων.
Ένα βηματάκι παρά κάτω ρε παιδιά, κάτι καινούργιο, κάτι πιο πρωτότυπο. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Πφφ.
Σας ενθαρύνω, μπορείτε και οι αριστεροί, προσπαθήστε... -
Ευτυχως που δουλευω αρκετα ολη μερα. Ευτυχως που μετα αραζω για να πινω το ποτακι μου. Γιατι σα διαβασα μερικα ωραια εδω μεσα καταλαβα γιατι δεν φτιαχνουμε ουτε πηλινα πλεον σαν χωρα. Ακομη και τη λασπη που την εχουμε μπολικη, για αλλο λογο την χρησιμοποιουμε...
Οχι δε θα μπω ουτε το ΣΚ, εδω ολοκληρη Προεδρο της Δημοκρατιας και ο αλλος υποννοει πως ειναι χουντικη.
Ετσι απλα και αριστερα μα ισως και οχι τοσο αντρικια. Για τπτ μοντελα κ κατασκευαστες#μονο. -
Ξέρει πως να σταθεί ο άνθρωπος, πως να οργανώσει, πως να μιλήσει, πως να θέσει ένα στόχο, πως να προσπαθήσει να φέρει κάποιο όφελος, κάποιο κέρδος, πέρα από τα μεγάλα λόγια και τις συνήθεις παπαρολογίες των πολιτικών.
Ακόμα έχω στο μυαλό μου την εικόνα του Αλέ6 στη συνάντηση με τον Ομπάμα, να είναι "χυμένος" στην καρέκλα και να μην ξέρει τι να πει, πως να σταθεί και το κυριότερο απ' όλα τι να ζητήσει και που να στοχεύσει.
Βέβαια το τελικό αποτέλεσμα θα είναι φτωχό. Η χώρα έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Και ο κρατικός μηχανισμός και το πολιτικό σύστημα συνολικά δεν μπορούν να ακολουθήσουν, ούτε να παράγουν το απαιτούμενο έργο ώστε να βγει κάτι καλό για τη χώρα.
Η πρόοδος και ο πλούτος, ως γνωστόν, ωφελούν μόνο τους ολιγάρχες και σημαίνουν περισσότερη καταπίεση για το λαό. Το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ ζουν και βασιλεύουν στην καρδιά και την ψυχή του Έλληνα. Εδικά του Δημοσίου Υπαλλήλου, που καλώς ή κακώς απαιτείται να παίξει αποφασιστικό ρόλο σε επενδύσεις διακρατικού χαρακτήρα.Έχει και ο Ελληνικός λαός άλλες προσδοκίες από έναν Πρωθυπουργό. Θέλει κάτι πιο Βαλκανικό, πιο μπρουτάλ, κάτι σε Όρμπαν, κάτι σε Ερντογάν, κάτι δεν ξέρω κι εγώ τι... Κάτι που να μιλάει πιο πολύ στο συναίσθημα και το θυμικό του ταλαίπωρου Βαλκανικού λαού μας.
Ποιός δίνει τώρα σημασία στην πρόοδο και τον πλούτο. Το κράτος πατερούλης να είναι καλά και να βρεθεί και μία θέση στο Δημόσιο...Ρε προσκυνημένε,πάλι θαυμάζεις το άθλιο αρχαιοκάπηλο;;;;
Ειλικρινά,δεν πίστευα ότι θα υπάρξει αθλιοτερος του ΛΑΘΡΟΑΛΕΞΗ και διαψεύστηκα απο το αφορισμενο!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2