-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σοσιαλιστής είναι και ο Κυριάκος, δεν τολμάει να πειράξει το δημόσιο. Πραγματική φιλελεύθερη κυβέρνηση δεν έχουμε ούτε ειχαμε ποτές...τουλάχιστον εξ' όσων γνωρίζω. Ίσως πριν πολλα πολλα χρόνια. Πάντα ΠΑΣΟΚ έχουμε με άλλο χρώμα και όνομα, γιατί αυτό θέλοθ οι ψηφοφόροι.
Πως γίνεται αυτό;
Εγώ εδώ μέσα βλέπω τόσους πολλούς γνήσιους φιλελεύθερους δεξιούς που υποφέρουν επειδή ζουν στη Σοβιετία των 60€ το PCR και 350€ ο οικιακός λογαριασμός ρεύματος. Τί πα να πει "οι ψηφοφόροι θέλουν ΠΑΣΟΚ"... -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πως γίνεται αυτό;
Εγώ εδώ μέσα βλέπω τόσους πολλούς γνήσιους φιλελεύθερους δεξιούς που υποφέρουν επειδή ζουν στη Σοβιετία των 60€ το PCR και 350€ ο οικιακός λογαριασμός ρεύματος. Τί πα να πει "οι ψηφοφόροι θέλουν ΠΑΣΟΚ"...€47 το PCR από 6/1. Ρεύμα πολύ λιγότερο εκτός εαν έχεις τριφασικό και μίνι-εργοστάσιο ή θέρμανση με ρεύμα. Οι ψηφόροι θέλουν ΠΑΣΟΚ, δλδ όποιο κόμμα και να βγει να ακολουθεί πολιτική ΠΑΣΟΚ = τεράστιο δημόσιο, ρουσφέτια, συνδικάλες που δεν κάνουν τίποτα και τεμπελιά.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σοσιαλιστής είναι και ο Κυριάκος, δεν τολμάει να πειράξει το δημόσιο. Πραγματική φιλελεύθερη κυβέρνηση δεν έχουμε ούτε ειχαμε ποτές...τουλάχιστον εξ' όσων γνωρίζω. Ίσως πριν πολλα πολλα χρόνια. Πάντα ΠΑΣΟΚ έχουμε με άλλο χρώμα και όνομα, γιατί αυτό θέλοθ οι ψηφοφόροι.
Είχε δοκιμάσει και ο επίτιμος ο πατέρας του αλλά πήρε γερό μάθημα, γι΄αυτό ο Κυριάκος ακολουθά την αντίθετη τακτική.
-
Τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού θερμαίνονται με βάση το ρεύμα!
Το ρεύμα παρασύρει τα πάντα στην αγορά. Όχι μόνο την θέρμανση. -
-
@fanis75 και λοιποί.
Έχω την αίσθηση πως τα έχεις μπερδεμένα στην σκέψη σου. Οι αρχες του φιλελευθερισμού έχουν κάποιους κανόνες ή δίχτυα προστασίας που απαιτούν και τον δημόσιο τομέα, ακριβώς για να προσφέρουν ελευθερία στο άτομο, επηρεασμένοι από τις αρχές του κοινωνικού δαρβινισμού, που μάλιστα επικαλείσαι και εσύ στα επιχειρήματα σου, δηλαδή για τη φύση του ανθρώπου κτλ.
https://www.britannica.com/topic/liberalism/The-modern-liberal-program
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 και λοιποί.
Έχω την αίσθηση πως τα έχεις μπερδεμένα στην σκέψη σου. Οι αρχες του φιλελευθερισμού έχουν κάποιους κανόνες ή δίχτυα προστασίας που απαιτούν και τον δημόσιο τομέα,
Μάλλον μπέρδεψες τι είπα!! Δεν είπα να καταργηθεί το δημόσιο, απλά να λάβει τις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι να είναι χαβούζα για την ανεργία και της ψήφους. Προφανώς και χρειάζεται το δημόσιο.
-
Οκ τοτε, μάλλον άλλο κατάλαβα. Κάποιος εδω μέσα είναι φιλελεύθερος αλλά θέλει και κατάργηση του δημοσίου αλλά δεν θυμόμουν ποιος. Και νόμιζα ήσουν εσύ και είπα να συζητήσουμε το τι είναι ο σύγχρονος φιλελευθερισμός και πως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Τεσπά.
Κάποια φορά που θα έχεις όρεξη ανέλυσε την σκέψη σου περι αριστερός βασιλικός.
Έχω την αίσθηση ότι εδράζεται στις χρονικές καθυστερήσεις και σπατάλες μεταξύ εκλογικών περιόδων και τελικών πολιτικών επιλογών...
Θα έχει ενδιαφέρον να καταλάβω την σκέψη σου. -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κάποια φορά που θα έχεις όρεξη ανέλυσε την σκέψη σου περι αριστερός βασιλικός.
'Απλετο χρόνο με μπυρίτσα (κερνάω!)...αλλιώς ίσως περιμένεις αρκετά...εκτός εαν γράψω σύνοψη!
-
Ο αριστερός βασιλικός είναι το αντίθετο του δεξιού κομουνιστή...π.χ. Κύρτσος.
-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το πρόβλημα είναι πως οι ουλτρας χρησιμοποιούν τα εγκλήματα του 81-04 για να απαλλαγούν οι υπεύθυνοι του 2004-2022.
Εδώ οι "σύντροφοι" της περεστρόικα προσπαθούν 80 χρόνια τώρα να απαλλαγούν από τα εγκλήματα του Στάλιν και δεν μπορούν. Δυστυχώς, είμαστε ανάμεσ τη Σκύλλα και η Χάρυβδη. Ο ένας οικονομικά εγκλήματα ο άλλος εγκλήματα κατά της ζωής. Διαλλέγεις και παίρνεις!!!
Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά, εσείς διαλέξατε;
Η 7ετια στην Ελλάδα παράδειγμα, ήταν οικονομικό ή κατά της ζωής έγκλημα;Προσωπικά δεν μου αρέσει τίποτα από τα δυο. Εσένα ποιό σου αρέσει?
-
@Lap και να προσθέσω (μέχρι να βρω χρόνο να γράψω αυτά που θέλω) ότι κατεξοχήν αριστερίζουσες χώρες με ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο έχουν Βασιλιά (π.χ. Σουηδία, Δανία, Νορβηγία κλπ.).
-
Σωστά, ισχύει! Δεν ξέρω καλά την ιστορία τους να πω την αλήθεια πάντως ξέρω οτι έχουν βασιλεία.
-
Με ποια λογική εδόθη τόσο σύντομα βήμα στους ράδιο ξεφτίλα , να μας λένε τις κρυάδες τους ?
Ηταν το συμβόλαιο ? Τα φράγκα ?
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι τηλετύφλωση θα είχαν σήμερα...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με ποια λογική εδόθη τόσο σύντομα βήμα στους ράδιο ξεφτίλα , να μας λένε τις κρυάδες τους ?
Μα το τέλειο timing που βγήκε η ιστορία στην φόρα δε σου έκανε εντύπωση ? Να κάνουν και διακοπούλες να ξεθυμάνει λίγο και ο σάλος... mia chara!
-
Αποκρυπτογραφώντας τον αριστερό Βασιλικό με τεκμήρια από τα ίντερνετς...
https://el.wikipedia.org/wiki/Βασιλικός
και
https://el.wiktionary.org/wiki/αριστερός
+ = Win
Easy..
beat that! (or not)
-
Τώρα είναι αργά για δάκρυα ...
Ξέσκισαν το θέμα του πορνολιγούρη τα πετσωμενα και οι κουλιδιωτες τις μέρες που έσκασε το σκάνδαλο με την έρευνα Τσιοδρα-Λυτρα ,έβγαλαν το μίσος τους κυρίως οι ακροδεξιοί θιγμένοι που τους ασκούν χρόνια κριτική οι Αρβύλα , the show is over παιδιά.
Ας προσεχατε με το "όλοι είναι ίδιοι" , φάτε τώρα Κουλισταν και καλή χώνεψη.
#mono_voularinos -
Το timing ήταν τέλειο... για τους Αρβύλα..
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αποκρυπτογραφώντας τον αριστερό Βασιλικό με τεκμήρια από τα ίντερνετς...
Χμμμ, εντάξει μέτριο..... Είχα σκοπό να τον πειράξω τον Φάνη κάπως διαφορετικά, κάπως πιο φυτικά...
"Στην φωτογραφία, ο Φάνης είναι ο σύντροφός στα αριστερά με το afro μαλλί"
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σε ποιο κανάλι βγαίνουν; Στου Κυριακού;
Αυτό τα εξηγεί όλα.Ράδιο Μπούρδες. Παρατρεχάμενοι από κανάλι σε κανάλι γιατί το μιντιακό σύστημα με κάποιο τρόπο πρέπει ΚΑΙ να εκβιάζει την εξουσία. Τα ίδια έκαναν και άλλοι (εκπομπάρχες και καναλάρχες) και τους έφαγε η μαρμάγκα βλ. Λαζοπουλειάδες, Κοντομηνάδες κλπ...
Όσο υπάρχουν σανοφάγοι, θα υπάρχουν και τα τηλεσκουπίδια.
Μετρήσεις τηλεθέασης; Άλλη παπάτζα και αυτή.
υ.γ. Αυτό το επίθετο "Βουλαρίνος" που πάει και έρχεται στο φόρουμ είναι νέο φρούτο; Έχει και αυτός φανατικό κοινό;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2