-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Storm ειλικρινά τι λες και ξαναλές;
Ειλικρινά, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
Ρώτα τους υπεργολάβους του φόρουμ. Τελείωσε το project; Θα τελειώσει; Έπεσε ο Μητσοτάκης; Παραιτήθηκε;
υ.γ. φαγώθηκαν να έρθει ο Ανδρουλάκης... Εντάξει θα γίνει πρωθυπουργός και αυτός. Χαρτάκι και όλοι στην ουρά παρακαλώ!
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Storm ειλικρινά τι λες και ξαναλές;
Ειλικρινά, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
Ρώτα τους υπεργολάβους του φόρουμ. Τελείωσε το project; Θα τελειώσει; Έπεσε ο Μητσοτάκης; Παραιτήθηκε;
υ.γ. φαγώθηκαν να έρθει ο Ανδρουλάκης... Εντάξει θα γίνει πρωθυπουργός και αυτός. Χαρτάκι και όλοι στην ουρά παρακαλώ!
Δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα πέσει ο Μητσοτάκης έτσι απλά.
-
Αν με πιάσει έμενα ένας ακραίος οίστρος και γράφω διαρκώς εδώ στο θέμα κατά του Μητσοτάκη, μπορεί και να πέσει. Μπορεί να τρέφω τέτοιες αυταπάτες.
Μπορεί όμως επίσης, να πείσω δύο-τρία μέλη και να ψηφίσουν κάτι άλλο. Θα είναι και αυτό μία προσωπική επιτυχία.Θα τονωθεί και το "εγώ" μου βρε αδελφέ. Τόσοι γραπτοί κόποι να μην πάνε χαμένοι...
-
Μα γιατί πρέπει να πέσει; Ισα-ισα, να μείνει ως την τελευταία μέρα*, να εισπράξει οοοοολο το ξεφτιλιο και να μείνει αγκαλίτσα με σαλεμενους idiotες (υπάρχουν προφανώς και οι λογικοί).
*Έτσι έλεγαν κάποτε οι ουλτραζ για τον Αλεξέι, να κάτσει ως το τέλος για έξτρα φθορά. Στην περίπτωση του δεν έπιασε η ανεπιστρεπτί φθορα (32 και όχι κάτω από 20 που ονειΡευονταν οι δημοσκοποι). Τώρα το αγόρι μας 32;;;
-
Απείρως καλύτερη παιδεία και πολιτισμό έχουν οι Ρώσοι σε σχέσοι με τους Γότθους.
Πολιτισμό ναι (καποτε οπως και εμείς), παιδεία οχι! Για πηγαινε να κανεις δουλειες σημερα εκει…γκανγκστερ, μαφια, δωροδοκιές κλπ. Σεβασμός κανένας και σε τίποτα…σαν εμας ενα πράγμα. Πουλάνε τα παντα για το χρήμα και την πάρτη τους.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απείρως καλύτερη παιδεία και πολιτισμό έχουν οι Ρώσοι σε σχέσοι με τους Γότθους.
Πολιτισμό ναι (καποτε οπως και εμείς), παιδεία οχι! Για πηγαινε να κανεις δουλειες σημερα εκει…γκανγκστερ, μαφια, δωροδοκιές κλπ. Σεβασμός κανένας και σε τίποτα…σαν εμας ενα πράγμα. Πουλάνε τα παντα για το χρήμα και την πάρτη τους.
Καπιταλισμό θέλατε, αυτός είναι ο καπιταλισμός και αυτοί έπεσαν κατευθείαν στα βαθιά. Δεν υπάρχει καλοσύνη στο εμπόριο, το είπε και ο Χριστός στο Ναό του Σολομώντα. Σαν λαός όμως (μόρφωση κλπ) είναι από τους καλύτερους. Αν μιλήσεις δε με τον μέσο 40-50άρη Ρώσο, που πρόλαβε και το σωστό σύστημα, γνωρίζει από Μαρξ, μέχρι την ειδική θεωρία της σχετικότητας (όχι μόνο την γενική).
-
Να ζητησω συγνώμη απ' τον Storm, τον Criuser, και τους γνωστούς υπόλοιπους Νεοδημοκράτες του φόρουμ, για τα ψευδή στοιχεία της μελέτης Τσιόδρα που παρέθεσα, παρασυρμένος απ' τον αντιπολιτευτικό μου οίστρο και τις πενταροδεκάρες που μου έχει τάξει ο Σύριζα για τις δημοσιεύσεις μου σε φόρουμ με κλειστή παρέα.
Μισή ντροπή δική μου, μισή των Τσιόδρα και Λύτρα που παραπληροφορούν τον κόσμο με τις ΛΑΘΟΣ μελέτες τους, αμαυρώνοντας την εικόνα του Πρωθυπουργού, που θα έπρεπε στην πραγματικότητα να εξυμνούν, καθώς έχουμε ένα ΕΣΥ που εξασφαλίζει λιγότερους θανάτους απ' τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές!Θα είμαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά και θα ξανασκεφτώ εν γένει τη στάση μου απέναντι στον Μητσοτάκη, που όπως φαίνεται είναι όντως ό,τι καλύτερο έχουμε σε Ηγέτη τα τελευταία χρόνια.
Καλώ να το ξανασκεφτεί και τον σύντροφο Γιόχαν και τους υπόλοιπους συντρόφους στο φόρουμ με αναρχοκομμουνιστικές τάσεις, να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να δουν τον Μητσοτάκη με άλλη, συγκαταβατική ματιά στο εξής.
-
νομίζω θα έπρεπε να γίνει μια εξεταστική να δει τον ρόλο Τσιόδρα σε όλο αυτό και να αποδοθούν και οι ποινικές ευθύνες για διάδοση των φέηκ νιουζ της τάχα μελέτης του!
δάκτυλο Συριζαίων υποψιάζομαι...
-
Λίγο άσχετο με την τρέχουσα επικαιρότητα αλλά ενδιαφέρον…
https://en.protothema.gr/which-countries-still-have-slavery-in-the-world-today-infographic/
Μάλλον θα φταίει η πολλή παιδεία….
-
Όταν παντρευτεί ο Παππάς την 26χρονη Αθήνα ΝΥ (την οποία φαντάζομαι ως β' ανθυποτραγουδιαρα στα χίλια χείλια -βλεπεις επίπεδο, δε λέω στο "Φάληρο"- να βγαίνει μέσα από ένα συντριβάνι άλμης) μπορεί Πηλιε...
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λίγο άσχετο με την τρέχουσα επικαιρότητα αλλά ενδιαφέρον…
https://en.protothema.gr/which-countries-still-have-slavery-in-the-world-today-infographic/
Μάλλον θα φταίει η πολλή παιδεία….
θέλει λίγο διάβασμα.
μ'αρέσει που η Ελλάδα δεν έχει "δούλους". -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μα γιατί πρέπει να πέσει; Ισα-ισα, να μείνει ως την τελευταία μέρα*, να εισπράξει οοοοολο το ξεφτιλιο και να μείνει αγκαλίτσα με σαλεμενους idiotες (υπάρχουν προφανώς και οι λογικοί).
Γιατί να πέσει; Δεν ξέρω. Εγώ δεν βρίσκω κάποιο λόγο.
Αν υπήρχε κάποιος καλύτερος από τον Μητσοτάκη, ίσως θα ήθελα να πέσει.Εδώ στο φόρουμ όμως διαβάζω απόψεις περί παραιτήσεων και μία προσπάθεια να δικαιολογηθεί η άποψη αυτή. Ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει και πολλά.
Πάντως όποιος δεν θέλει Μητσοτάκη και επιμένει να αλλάξει η κυβέρνηση, ας γράψει επιτέλους τι στην ευχή επιθυμεί. Ποιον ή ποιους επιθυμεί; Έχει κάτι να προτείνει κάποιος; Ή να πέσει ο Μητσοτάκης και να μείνει η χώρα χωρίς κυβέρνηση και χωρίς βουλευτές;
-
Γιόχαν έχουν δίκιο.
Ποιος θα τον αντικαταστήσει;
Πάλι καλά να λέμε που είναι κι αυτός.
Κάνει ό,τι μπορεί, τί να πρωτοκάνει;
Δεν φταίει αυτός, άλλος έκρυψε την μελέτη https://www.news247.gr/sunday-edition/axiomatoychos-ego-pira-ti-meleti-tsiodra-lytra-orkizomai-oti-den-tin-edeixa.9465324.html#.Yb3hxm88mFI.messenger -
Καλά αυτό έχει σαρώσει (ασουμε)...
-
Πάντως εγώ σαν φιλελεύθερος συντηρητικός, δεν έγραψα κάτι υπέρ του Κούλη, στο θέμα της μελέτης Τσόδρα.
Οπότε Πήλιου, μην με βάζεις στους νδτες...
Δεν τους ψηφίζω πάντα...
Συχνά βέβαια τους ψηφίζω...Προφανώς όταν προσπαθείς να τα έχεις καλά με όλους, συνήθως θα τα έχεις άσχημα με όλους....
Αυτό έπαθε ο Κούλης με την πανδημία...
-
Πραγματικά, αρχίζω να πιστεύω πως ο Κούλης δεν είναι ένας αδίστακτος καιροσκόπος που πουλάει και τη μάνα του, όπως ο Τσίπρας.
Αλλά ένας υπερμετρα βλακας με τεράστια ιδέα για τον εαυτό του.
Απ το βλακα δεν μπορείς να φυλαχτεις, μπορεί να προκαλέσει ανυπολογιστη καταστροφή, μεγαλύτερη απ ότι μπορεί να συλλάβει ο νους του. Βλέπε ΓΑΠ.Μα βγήκε και είπε "όχι, δεν μας είχε πει κανένας τίποτα, ποιά μελέτη;"
Αντί να ανασκευασει παραδέχεται πως είναι άχρηστος σε ανίκανη κυβέρνηση, σαν τον Χρυσοχουντίδη που ψήφισε το μνημόνιο επειδή δεν προλάβαινε να το διαβάσει;
Και οι Νεοδημοκράτες, όχι ο Criuser, χειροκροτάνε; -
Αισιόδοξα τα νούμερα του προϋπολογισμού καθώς η πανδημία φαίνεται να είναι πίσω μας λέει στην αρχή , τεράστιο θέμα η εξάπλωση της O που έρχεται στο τέλος της ομιλίας του ...
Ίσως να είναι περιορισμένης αντιληψης τελικά...Καλά το παρακάτω που του ξέφυγε; «Από τη δήθεν...ε, από την παράδοση της μελέτης στο Μέγαρο...ε, στην κυβέρνηση, όχι στο Μέγαρο Μαξίμου, γιατί τη μελέτη ποτέ δεν την πήραμε στα χέρια μας..»
Μην ξανακουσω για Σοβιετιες και κουμουνιστικα καθεστώτα , και ο Στάλιν να ήταν θα τον είχαν ξηλώσει άμεσα μετά από τέτοια υπέρμεγεθη κοτσανα.Απ' τον ηλίθιο στον πανηλίθιο τελικά σε αυτή τη χώρα...
-
Με συγχωρείτε αλλά έχετε ξεφύγει.
Όταν γινόταν επί Ζαιων τέτοιες επιθέσεις σε συριζαιους ψηφοφόρους και αντίστοιχα απαξιωτικά σχόλια κατα αυτών υποστήριζα τη μέση λογική και έμπαινα σε αντίλογο γιατί ήταν υπερβολικα τα οσα έγραφαν κατά αυτών. Υποστήριζα τις λογικές απόψεις και πολιτικές των Ζαιων αλλά πάντα με στοιχεία τα οποία τα συζητούσαμε.Σήμερα ζουμε τα ίδια πάλι με ακραίες εκφράσεις όχι για την όποια κυβέρνηση αλλά για τους ψηφοφόρους της αλλά από την ανάποδη!
Εάν είστε δημοκράτες δεν γίνεται να ασκείτε εκφοβισμό στο να γράψει κάποιος την άποψη του με επιχειρήματα όταν υπονοείτε ότι θα είναι λογικά "βλάκας" για να ψηφίζει ότι ψηφίζει. Δικαίωμα του να ψηφίζει ότι θέλει!
Είχα μπει σε αυτό το τοπικό βάζοντας πολλά στοιχεία και έχοντα διάλογο έστω και έντονο αλλά πάντα όπως είπα με στοιχεία και σεβασμό.
Σεβομουν και τον ταξιδευτή και όλους όσους δεν ειρωνεύονται και έχουν αντίθετη άποψη από εμένα.
Τρανό παράδειγμα το υψηλό επίπεδο του fiverg, πραγματικός δημοκράτης, ακόμα και αν ειρωνεύεται κάποιες φορές μπαίνει σε συζήτηση με στοιχεία και αποδοχή του αντιθέτου.Πλέον η συζήτηση έχει πάει σε οπαδικο επίπεδο με αποτερο σκοπο να μειώσετε τον αντίπαλο ψηφοφόρο!
Απέχω!
-
Μισό βρε Γυρε, πού είναι οι δικές μου επιθέσεις στους ψηφοφόρους της ΝΔουλας;;; Μόνο σε μπογδαδωνοειδη απαντώ αφού το έχουν ξεκινήσει πρώτοι πάντα επί προσωπικού. Αυτό έλειπε κιολας...
Σόρρυ που περιαυτολογω αναγκαστικα αλλά κυρίως δύο, δυομιση ψυχές (οπότε σου έρχεται) είμαστε όλες και ολες που δεν βλεπουμε το μεγαλείο του ηγεμονος και η μία τα χώνει εξίσου στον Τσιπρόφ για σεβαστοτατους λόγους.
-
Κρατα μία από τις δύο ψυχες. Και δεν είναι δύο, 5-6 είναι αν ψάξεις.
Το τοπικό έχει εξελιχθεί σε κάτι που δεν με εκφράζει προσωπικά πλέον.
Υπάρχει μια συστημική προσπάθεια που αποσκοπεί στο να πεισθεί κάποιος πως κάνει λάθος! Μια προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου με συνεχόμενα μηνύματα προς μια συγκεκριμένη ρητορική. Δεν γίνονται ποσταρισματα για να εκφράσει κάποιος την άποψη ή την απορία του, αλλά αντίθετα γινονται με σκοπό να "κερδίσει" κάποιος , μια ιδεολογία, ένας χώρος και κυρίως να νιώσει άσχημα ο πολιτικός αντίλογος.
Επί της ουσίας δεν υπάρχει πολιτική συζήτηση με ανάλυση θεωριών, δεικτών, ιστορικών στοιχείων κτλ υπάρχουν περισσότερο οπαδικα συνθήματα και προσπάθεια μείωσης του αντιπάλου ψηφοφόρου.
Κυρίως το δεύτερο με θλίβει. Το μίσος που υπάρχει σε όποιον δεν ασπάζεται την ίδια σκέψη με τον άλλον!
Το ίδιο γινόταν με τα τρόλς που έμπαιναν και την έλεγαν σε κάθε τι που έγραφε ένας ψηφοφορος των Ζαιων. Σήμερα ζουμε το ανάποδο!
Δεν μου αρέσει αυτό το επίπεδο.Με πείραξε ότι θεωρείται ηλίθιος οποίος δεν πιστεύει το ίδιο!
Και για να είμαι αντικειμενικός και οι δεξιοί το κάνουν αυτό.
Σκέψου ότι υπάρχει και δεύτερο τοπικό με σκοπό την πολιτική προπαγάνδα με προβιά το χιούμορ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2