-
@lap said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ναι ενώ το air cross είναι πιο όμορφο;
Εδώ στο τζαζ το διόρθωσαν λιγάκι με το fl
Του έβαλαν ένα νίκελ στο κεντρο της μάσκας.
Ναι από σκέτο ……, με το νίκελ αναβαθμίστηκε σε …... καλλιγραφίας! Δεν σώνεται με ένα νίκελ, το μόνο καλό ή κακο είναι ότι κυκλοφορούν ελάχιστα (τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω δει κανένα μέχρι σήμερα στους δρόμους).
-
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Είναι πολύ άσχημο απ΄ έξω το τζαζ. Σαν σχέδιο 30 χρόνων πίσω. Για αυτό και δεν πουλάει ενώ είναι σε καλή τιμή και έχει και χώρους.
Δεν πουλαει επειδη ειναι πανάκριβο και μπλέκεις με Σάρα. Σαν σχεδιαση ειναι μια χαρα.
-
Από 23750 ξεκινάει..
Τσάμπα είναι για τους χώρους του.
Και υβριδικό -
Υπάρχει ακόμη το Jazz; Νόμιζα ότι είχε σταματήσει η παραγωγή του.
-
Από κοντά είναι δέκα φορές καλύτερο. Στις φωτογραφίες χάνει πάρα πολύ. Έχω δει δύο τρία.
Δεν εντυπωσιάζουν αλλά δεν είναι και χάλια. Είναι διακριτικά -
Εγώ θα έλεγα ότι στο θέμα του θωρηκτού 2008 είναι ιεροσυλία να γίνεται κουβέντα για το παντελώς άγνωστο ιαπωνικό τενεκεδάκι JAZZ. Που ούτε ο Σαρακάκης δεν ξέρει ότι το διαθέτει στην γκάμα του.
-
@storm said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Υπάρχει ακόμη το Jazz; Νόμιζα ότι είχε σταματήσει η παραγωγή του.
Ολοι αυτό νομίζουν, ακόμα και ο Σ...
-
Ο Σαρακάκης φίλε μου είναι υπό διάλυση...
Αγώνα κάνει από το 2019 για να μην του τα δεσμεύσει όλα το σκανδιναβικό fund που έχει πάρει το δάνειο των 65 δις από τις συστημικές τράπεζες.
Οπότε τι Jazz και πράσινα άλογα;
-
Για αισθητική μιλάγαμε. Για τα άλλα τα μηχανολογικά δεν είμαι τόσο τολμηρός να εκτίθεμαι τόσο μπαίνοντας μέσα σε εκτρώματα...
Οκ στο κομμάτι αισθητική έχεις δίκιο!
Πάντως μπαίνοντας μέσα στα "εκτρώματα" σίγουρα θα φτάσεις στον προορισμό σου.
Στις ντιζαϊνιές δεν είναι τόσο σίγουρο!!! -
@nickthetrib said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Για αισθητική μιλάγαμε. Για τα άλλα τα μηχανολογικά δεν είμαι τόσο τολμηρός να εκτίθεμαι τόσο μπαίνοντας μέσα σε εκτρώματα...
Οκ στο κομμάτι αισθητική έχεις δίκιο!
Πάντως μπαίνοντας μέσα στα "εκτρώματα" σίγουρα θα φτάσεις στον προορισμό σου.
Στις ντιζαϊνιές δεν είναι τόσο σίγουρο!!!Ακόμα και αν δεχτούμε ότι πάσχεις από οξεία γατίαση και σχολιάσουμε, αν μείνεις στις ντιζαινιές θα έλθουν πολλοί να σε μαζέψουν.
Ενώ στο έκτρωμα κανείς δεν θα πλησιάσει, εκτός ίσως του μπόγια...
-
Από 23750 ξεκινάει..
Και υβριδικό... επειδή το ξαναεψαξα τώρα τελευταία μετά τα "σκάνδαλα" η μόνη παρόμοια επιλογή για εμάς (και με λιγότερο εξοπλισμό, μικρότερο χώρο αποσκευών που τον χρειαζόμαστε) ήταν όντως το Honda, αλλά η Β έκδοση ήταν περίπου 37-38.000, δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά δεν μπορούσαμε από Allure να πάμε στην Α έκδοση του H-RV, τεράστιες διαφορές.
Αν δεν τον πειράζει ο χώρος αποσκευών και το βρίσκεις φθηνότερα, το Mokka είναι επιβλητικό στον δρόμο.
Για το 2008 τι να πεις, εμείς χαιρόμαστε που πάμε τα παιδιά σχολείο..για τη χρήση μας ήταν/είναι το ιδανικό. Αρκεί να μην αρχίσουν τώρα τα AdBlue και τα λοιπά.
Αν σε βοηθάει, από τις τελευταίες αγορές φίλων, Stonic και Vitara ήσαν οι πιο νορμάλ επιλογές. Το C3 Aircross έχει βγει από την αγορά με τέτοιες τιμές, καλύτερα κάτι με την καινούργια πλατφόρμα του ομίλου..
Μήπως το Avenger βολεύει; 29.000 λένε θα πάει τελική Ελλάδα και παραδώσεις νωρίς την Άνοιξη. Βέβαια κάπου διάβασα ότι έχει ήδη 10.000 pre orders η Jeep..
-
Έχω αουρις του 2007 από το 2014, δλδ πριν καν γραφτώ στο φόρουμ.
Αν έπαιρνα κάποιο γαλλικό vag ντιζαϊνιά κλπ με την χρήση που του έκανα, θα είχε βγει άχρηστο από το 2018!!!
Αν οι εμπειρίες μας, μας έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη γατίασης, είμαι περήφανος που την έχω!!! -
@dublin said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Από 23750 ξεκινάει..
Και υβριδικό... επειδή το ξαναεψαξα τώρα τελευταία μετά τα "σκάνδαλα" η μόνη παρόμοια επιλογή για εμάς (και με λιγότερο εξοπλισμό, μικρότερο χώρο αποσκευών που τον χρειαζόμαστε) ήταν όντως το Honda, αλλά η Β έκδοση ήταν περίπου 37-38.000, δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά δεν μπορούσαμε από Allure να πάμε στην Α έκδοση του H-RV, τεράστιες διαφορές.
Αν δεν τον πειράζει ο χώρος αποσκευών και το βρίσκεις φθηνότερα, το Mokka είναι επιβλητικό στον δρόμο.
Για το 2008 τι να πεις, εμείς χαιρόμαστε που πάμε τα παιδιά σχολείο..για τη χρήση μας ήταν/είναι το ιδανικό. Αρκεί να μην αρχίσουν τώρα τα AdBlue και τα λοιπά.
Αν σε βοηθάει, από τις τελευταίες αγορές φίλων, Stonic και Vitara ήσαν οι πιο νορμάλ επιλογές. Το C3 Aircross έχει βγει από την αγορά με τέτοιες τιμές, καλύτερα κάτι με την καινούργια πλατφόρμα του ομίλου..
Μήπως το Avenger βολεύει; 29.000 λένε θα πάει τελική Ελλάδα και παραδώσεις νωρίς την Άνοιξη. Βέβαια κάπου διάβασα ότι έχει ήδη 10.000 pre orders η Jeep..
Το Αβέντζερ αυτόματο μόνο ηλεκτρικό, οπότε έξω.
Στόνικ μέτριο, αλλά αποδεκτό, βιτάρα πολύ αργό. Το αιρκρος το έχω δεν παίρνω δεύτερο.Επ΄ ευκαιρία έχει απόσυρση 1800 και νάβι γκρίπ από την βασική έκδοση.
-
Αν έπαιρνα κάποιο γαλλικό vag ντιζαϊνιά κλπ με την χρήση που του έκανα, θα είχε βγει άχρηστο από το 2018!!!
Αν οι εμπειρίες μας, μας έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη γατίασης, είμαι περήφανος που την έχω!!!Saxo/206, το πρώτο από τον προηγούμενο αιώνα, τα έχουμε ακόμη κανένα πρόβλημα.. είχαμε το ίδιο Auris και είναι το μόνο αυτοκίνητο που χάρηκα τόσο πολύ που το ξεφορτωθηκαμε, για όλα τα υπόλοιπα είχα κάποιου είδους συναισθηματισμό αναπτύξει..
-
Δηλαδή το auris ήταν χειρότερο του saxo;
-
Αν οι εμπειρίες μας, μας έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη γατίασης, είμαι περήφανος που την έχω!!!Εχω ΧΑΝΤΙΑ από το 1998, τότε που πήγαινες σχολείο ακόμα και C4 από το 2005 . Και τα δύο σε άριστη κατάσταση.
Και έδωσα με 165000 χλμ 11 χρόνων C5 πριν 2 χρόνια που η ποιότητα της η τογιότα την βλέπει μόνο ως λέξους.
Και έχω κάνει και 70000 χλμ σε 2 χρόνια με τα 2 αιρκρος με μόνο θέμα το αντμπλού.
Εχουν περάσει συνολικά 13 σιτροέν από τα χέρια μου με άριστες εντυπώσεις, από τότε που η κορόλα είχε φύλλα σούστας πίσω και στάνταρ ΑΜ ραδιόφωνο.
-
Οδηγικά ναι, και ειδικά αν είχε το 1.4 8ν με τα 75 άλογα μιλάμε για σκυλί
-
Το μοτέρ αυτό είχε φλάντζα κεφαλής που είχε προσδιορισμένη ημερομηνία αλλαγής και προβλήματα στις αντλίες νερού.
Κατά τα άλλα ήταν σκυλίΣτις αναρτήσεις τους επειδή είχαν υστερουντες βραχίονες απαιτούσαν συντήρηση κάτι που κανένας δεν το κάνει στην Ελλάδα, διότι έχει κόστος. Ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει ελληνικό saxo χωρίς καμμένη φλάντζα, λάθος γεωμετρία στην πίσω ανάρτηση και φυσικά ένα πλαισιο σαν μαστίχα.
Εάν μάλιστα ηταν το 1.1 που δεν είχε ούτε καν αντιστρεπτική δοκό στην μπροστα ανάρτηση όπως φυσικά δεν είχε υποπλαίσιο, απορώ τι ανώτερο έχει απο ένα auris ακόμα και οδηγικά
-
Οδηγικά ναι, και ειδικά αν είχε το 1.4 8ν με τα 75 άλογα μιλάμε για σκυλί
Το Auris έγινε ουσιαστικά 2008, τα υπόλοιπα παίζουν κάποιο ρόλο συμπληρωματικού, όπως ξέρεις έχω και το C3 2012 σαν καθημερινό Αθήνα (το 2008 πάει όπου πάνε τα παιδιά, είναι δικό τους!), και ένα B max για κουβαληματα εξοπλισμών και τέτοια, και ένα Ford Ranger (Mazda) για τις ελιές.
Σκέφτομαι ότι το Saxo λογικά, και αν όλα πάνε καλά, θα γίνει απόσυρση για μικρό ηλεκτρικό, και το C3 θα πάει στο "χωριό" να παίξει τον ρόλο του Saxo..ή αν η Αθήνα γίνει επαρχία, θα γίνει κάτι άλλο!
-
Αν οι εμπειρίες μας, μας έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη γατίασης, είμαι περήφανος που την έχω!!!Εχω ΧΑΝΤΙΑ από το 1998, τότε που πήγαινες σχολείο ακόμα και C4 από το 2005 . Και τα δύο σε άριστη κατάσταση.
Και έδωσα με 165000 χλμ 11 χρόνων C5 πριν 2 χρόνια που η ποιότητα της η τογιότα την βλέπει μόνο ως λέξους.
Και έχω κάνει και 70000 χλμ σε 2 χρόνια με τα 2 αιρκρος με μόνο θέμα το αντμπλού.
Εχουν περάσει συνολικά 13 σιτροέν από τα χέρια μου με άριστες εντυπώσεις, από τότε που η κορόλα είχε φύλλα σούστας πίσω και στάνταρ ΑΜ ραδιόφωνο.
Ωχ τι κανουμε τωρα? Μετραμε ποιος εχει πιο.... πολλα χλμ στο καντραν. Corolla 2006 502000χλμ ζημιες σχεδον 0.
Πλακα κανω
Cruiser εσυ κοντευεις να ξεπερασεις και μενα στην επιλογη αυτοκινητου.
Εγω παντως θα ελεγα να το δειτε αλλη μια φορα το xceed απο κοντα και να κανετε και ενα τεστ ντραιβ, δεν εχει καμμια σχεση με stonic ουτε μεσα ουτε σε οδηγηση.
Οκ δεν ειναι b αλλα αν βαλουμε τον παραγοντα λεφτα μπορει να ειναι και φθηνοτερο απο πολλα b
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)