-
Καλά εντάξει....
Σε c suv του ομίλου με τον 1,6 Hdi το 7αρι για 60% πόλη και 40% εο με 140 χλμ /ώρα το έχει για πλακα. Αν κάνεις και κάπως γρήγορες εκκινήσεις πάει στα 8αρια.
Είχα βάλει και βιντεάκι παλαιότερα με pov που όντως επιανε αυτά τα νούμερα.Για τη c4 δεν ξέρω. Αν και θα ήθελα μια είναι η αλήθεια. Έχει κάτι αυτό το αυτοκίνητο που μου ταιριάζει.
-
@dublin said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@gatoz said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ρε συ δουβλη πονεσε?
Αυτη ειναι η αλήθεια ενος χρηστη που δεν εχει να προστατεψει την επιλογη του μηπως τον πουνε γκέιΓιατί; Έχω εγώ C4; Σε εκτεταμένο (να περάσω την ώρα μου μέχρι να servicαρουν το C3), με πηκτρα Μεσογείων και οδήγηση κάφρου, αστρωτο αυτοκίνητο θυμάμαι είχε γράψει 5.6.
Επίσης σε όλα τα άλλα diesel μου δεν έχω δει ποτέ 7 μπροστά σε μέσο όρο, ενώ πολύ συχνά βλέπω το 4 μπροστά, οπότε τι να πω.
Αν καταφέρνει και κάνει αυτές τις καταναλώσεις, να τον προσέχεις, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά..
Τις επιλογές μας δεν μπορούν να τις κρίνουν οι άλλοι, ειδικά άγνωστοι από το διαδίκτυο. Γενικά έχω καταλήξει ότι αυτοί που κρίνουν - πρώτα κρίνουν τον εαυτό τους για τα δικά τους λάθη και συμπλέγματα, και έπειτα γιατί τους ενοχλεί κάποιος άγνωστος/άσχετος στο διαδίκτυο, οπότε no worries man (Bob Marley από πίσω να παίζει, χάνεται το 2008 στο ηλιοβασίλεμα, και...cut.).
δεν σε ειπα γκέι... ουτε καν ομιλησα για εσενα καθως ιδιοκτητης σε τεσσερο γιοκ.
εχεις τη ξαδερφη αλλωστε που την εκτιμω αφανταστα. ειδικα με τη λευκανση.
ομως η αναφορα του συνεργατη μου ειναι χωρις φοβο και παθος σε σχεση με τους περισσοτερους που το αγορασαν. δηλαδη ειλικρινης.
και δεν οδηγαει καφρικα, οδηγαει αρκετα πολη αλλα εχει και αρκετα μεγαλα ταξιδια που γινονται σε μικρο χρονικο διαστημα. -
Κανεις λεύκανση γάτε;
-
Ρε συ δουβλη πονεσε?
Αυτη ειναι η αλήθεια ενος χρηστη που δεν εχει να προστατεψει την επιλογη του μηπως τον πουνε γκέιΓιατί; Έχω εγώ C4; Σε εκτεταμένο (να περάσω την ώρα μου μέχρι να servicαρουν το C3), με πηκτρα Μεσογείων και οδήγηση κάφρου, αστρωτο αυτοκίνητο θυμάμαι είχε γράψει 5.6.
Επίσης σε όλα τα άλλα diesel μου δεν έχω δει ποτέ 7 μπροστά σε μέσο όρο, ενώ πολύ συχνά βλέπω το 4 μπροστά, οπότε τι να πω.
Αν καταφέρνει και κάνει αυτές τις καταναλώσεις, να τον προσέχεις, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά..
Τις επιλογές μας δεν μπορούν να τις κρίνουν οι άλλοι, ειδικά άγνωστοι από το διαδίκτυο. Γενικά έχω καταλήξει ότι αυτοί που κρίνουν - πρώτα κρίνουν τον εαυτό τους για τα δικά τους λάθη και συμπλέγματα, και έπειτα γιατί τους ενοχλεί κάποιος άγνωστος/άσχετος στο διαδίκτυο, οπότε no worries man (Bob Marley από πίσω να παίζει, χάνεται το 2008 στο ηλιοβασίλεμα, και...cut.).
δεν σε ειπα γκέι... ουτε καν ομιλησα για εσενα καθως ιδιοκτητης σε τεσσερο γιοκ.
ομως η αναφορα του συνεργατη μου ειναι χωρις φοβο και παθος σε σχεση με τους περισσοτερους που το αγορασαν. δηλαδη ειλικρινης.
και δεν οδηγαει καφρικα, οδηγαει αρκετα πολη αλλα εχει και αρκετα μεγαλα ταξιδια που γινονται σε μικρο χρονικο διαστημα.@gatoz said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ρε συ δουβλη πονεσε?
και δεν οδηγαει καφρικα, οδηγαει αρκετα πολη αλλα εχει και αρκετα μεγαλα ταξιδια που γινονται σε μικρο χρονικο διαστημα.Γενικά αναφέρθηκα. Σε καμία περίπτωση σε σένα, άλλωστε το ξέρω το στυλ, δεν παρεξηγώ, ούτε παρεξηγούμαι. Γενικά αναφερομουν στο ότι δεν κοφτομαι στο τι λέει ο καθένας ούτε το παίρνω καθόλου βαριά προφανώς. Το θέμα είναι εγώ και η οικογένειά μου να εξυπηρετουμαστε με τις επιλογές μας και να έχουμε οφέλη, όχι το τι θα σκεφτεί ο οποιοσδήποτε για το οτιδήποτε.
Η ξαδέρφη τι έχει κάνει; Έχω ξεχάσει!
Το B max που το έχουμε σχεδόν αποκλειστικά για κέντρο Αθήνα όπως σου έχω πει (1.6 diesel) δεν έχει πάει ποτέ πάνω από 6, και μου κάνει εντύπωση να βαράει τόσο πολύ ο δικός σου.. αντικειμενικά, με το ίδιο αυτοκίνητο σε βενζίνη 130hp θα χτύπαγε 10-12+(;) που είναι λίγο τιμές άλλης δεκαετίας (και κινητήρων). Αυτό με ξένισε.
-
Για το 1.6 δεν ξέρω, αλλά για να περάσει τα 6λτ ο 1.5HDi, ειδικά σε χαμηλό αμάξωμα, πρέπει να γράφει 130χαω μέση ωριαία ταχύτητα, δηλαδή να μην πέφτει απ τα 160 το κοντέρ μεταξύ διοδίων.
Όταν ταξιδεύω στον κάμπο με το κιόσκι μου με 120 ακουμπάει τα 5λτ, αν κάνω και λίγα ανοίγματα στα 140, περνάει λίγο τα 5, αν παω 150αρες π.χ. Θήβα, ακουμπάει τα 6λτ.Και τις καταναλώσεις μου τις ποσταρω, μισό λίτρο διαφορά στην αντλία δεν έχω δει, συνήθως λιγότερο.
Αν δεν οδηγεί καφρικα, και με 8ταχυτο, μήπως κάτι τρέχει με το αμάξι ή τον κινητήρα του.
-
Τίποτα δεν τρέχει με το αμάξι. Με 27χαω μέση είναι λογικές οι καταναλώσεις. Τρώει μποτιλιάρισμα φουλ το αμάξι και κατά συνέπεια καίει. Το ίδιο θα συνέβαινε και με οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο ντίζελ και φυσικά βενζίνης όπου θα είχε 2ψηφια νούμερα.
-
Η ξαδέρφη τι έχει κάνει; Έχω ξεχάσει!
λευκανση. σε σπεσιαλ σημειο.
-
Χαχαχα νόμιζα ήταν οδοντίατρος.
-
@stefan147 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Τίποτα δεν τρέχει με το αμάξι. Με 27χαω μέση είναι λογικές οι καταναλώσεις. Τρώει μποτιλιάρισμα φουλ το αμάξι και κατά συνέπεια καίει. Το ίδιο θα συνέβαινε και με οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο ντίζελ και φυσικά βενζίνης όπου θα είχε 2ψηφια νούμερα.
αυτό μπήκα να συμπληρώσω, αν από την άλλη αντί για τσίτα τα γκάζια σε αυτοκινητόδρομο, κάνει σταμάτα ξεκίνα ατελείωτα χιλιόμετρα σε μποτιλιάρισμα, μήπως οι αναγεννήσεις του φίλτρου γίνονται στατικά και τμηματικά; γιατί τότε τα 8 και 9λτ ανά διαδρομή δεν θα είναι σπάνια, και μπορεί να ανεβάζουν τόσο το μέσο όρο κατανάλωσης.
-
Το αμάξι είναι μοσχοπουλημένο, αλλά οι κάτοχοι έχουν καιρό να γράψουν.
Μόνο στο θέμα του 3008 διαβάζουμε που είχε τον λάθος προγραμματισμό το αμάξι του γάτου, αλλά πέραν από αυτό τίποτα.
Για γράψτε γιατί βλέπω κάτι προσφορούλες να έρχονται, να ξέρουμε τι γίνεται...
-
εγω ξερω οτι καθε μερα στα 3008 γεμιζουν οι ομαδες του φουμπου με οθονες με ερρορς. σαν θριλερ ενα πραγμα.
#chrepia_me_rodes -
Εσύ δεν πιάνεσαι.
Εχεις ανεβάσει μόνο τα 27 αμάξια που έχουν παρουσιάσει οποιοδήποτε ερώτημα για κάποιο λαμπάκι, αποκρύβοντας την συνέχεια...
Εγκάθετος εντελώς.. -
-
Αυτά είναι όλα ?
Εγώ είπα για 27.
Πέντε είναι και όλα διαφορετικά ?
Πως δεν έβαλες και κανένα λαμπάκι, ότι δεν έχει αέρα στα λάστιχα...
-
Υπάρχουν προβλήματα σίγουρα αλλά δεν είναι πλέον τόσο γενικευμένο κάπου. Έχει καιρό να αναφερθεί κάποιος σε οθόνη 3d με πρόβλημα. Ανεβάζουν διάφορ α στο fb. Σίγουρα δεν είναι κάποιος κάτοχος από εδώ με πρόβλημα γι αυτό και χάθηκε το νήμα.
Ενδιαφέρεσαι για κάτι συγκεκριμένο; -
Είδα τιμή για αυτόματο ντίζελ σε άκτιβ πλας στα 28900
-
Πιο φτηνό 3000 από την βενζίνη
-
Γαλλικό software...
-
Ποιος θα μας το έλεγε οτι εν ετει 2022, θα είχαμε gla200 και θα παρακαλάγαμε να γυρίσει πίσω το 2008.
Που να μην γράφανε και νυχτα το λογισμικό;
-
Ερχονται κάποια αμάξια αυτόματα ντίζελ τον Γενάρη, στα 28900 αν ενδιαφέρεται κάποιος.
Επίσης το 408 από 40000 με τον 1,2. Προφανώς μόνο το υβριδικό θα έχει νόημα.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)