-
Καλησπέρα στην ομάδα,ξέρει κάποιος πως μπορώ να δω στον πίνακα οργάνων πόσα λίτρα έκαψα;και από την εφαρμογή πως υπολογίζω το κόστος της διαδρομής ;δηλαδή κάθε πότε μετράει μια καινούργια διαδρομή γιατί εμένα δεν μου τις εμφανίζει όλες
-
Καλησπέρα
Είναι κάποιος κάτοχος εδώ του e-2008;
Μια βασική ερώτηση κατά την παράδοση στο παραδίδουν φορτισμένο;
-
@george1977 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Καλησπέρα
ζωρζ στην άουτοουάν μου το εδωσαν το φεβ γιοματο ρευμα, αδεια απο βενζινα...
αν εισαι αβις απο εκειθε θα παραλαβεις οποτε φορτισμενο -
@gatoz said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@george1977 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Καλησπέρα
ζωρζ στην άουτοουάν μου το εδωσαν το φεβ γιοματο ρευμα, αδεια απο βενζινα...
αν εισαι αβις απο εκειθε θα παραλαβεις οποτε φορτισμενογλυτώνεις τράκα χαχαχ εαν ήταν σαν το Σαρακάκη ίσα ίσα έφτανα εως το Μπουρνάζι
-
Πρώτο SUV σε πωλήσεις στην Ευρώπη για το 2021 το Peugeot 2008!
Top 10 για το 2021:
1.Volkswagen Golf: 205.408 πωλήσεις
2.Peugeot 208: 196.869 πωλήσεις
3.Dacia Sandero: 196.792 πωλήσεις
4.Renault Clio: 196.243 πωλήσεις
5.Peugeot 2008: 194.653 πωλήσεις
6.Volkswagen T-Roc: 186.644 πωλήσεις
7.Toyota Yaris: 182.590 πωλήσεις
8.Opel Corsa: 180.643 πωλήσεις
9.Fiat 500: 174.739 πωλήσεις
10.Citroen C3: 159.302 πωλήσεις
https://www.carandmotor.gr/themata/ayta-einai-ta-montela-poy-agorazoyn-oi-eyropaioi-poia-einai-ta-best-sellers
Από suv υψηλές πωλήσεις είχαν και το Captur, tucson, duster και το 3008 που πέρασε σε πωλήσεις αρκετά δημοφιλή suv όπως το tiguan, puma κ. α.. Θα τα ανεβάσω λογικά κάποια στιγμή στο θέμα των suv τις αναλυτικές πωλήσεις -
Είναι το μαμημενο από allure και πάνω πανέμορφο , καταπληκτικό μέσα , καλό σε χώρους και πρακτικότητα, και λογικά για τους περισσότερους μικρομεσαίους Ευρωπαίους τα 26-28 κ είναι όπως για εμάς τα τα 20-22κ , δεν ανοίγονται για CSUV , τους βολεύει μια χαρά το 2008 , δίνει μια αίσθηση premium που φτάνει σε επίπεδο perception value στο μυαλό των πολλών ως μια ψαγμενη εναλλακτική των A2 και Countryman.
Ακριβώς δηλαδή όπως και το 3008 στην αντίληψη των Ευρωπαίων , εκτός από καλύτερες overall επιλογές σε σχέση με Tiguan, Kuga , αποτελεί και μια ψαγμενη και ουσιαστική εναλλακτική στα entry μικρά premium X1 , GLA , Q3 , XC40
Εμείς εδώ στο ...Ελλαδισταν όπως εξήγησα σε άλλο τοπικό με την στρέβλωση των τιμών σε σχέση με τα εισοδήματα μας νομίζω πως οι πιο λογικές εναλλακτικές στα πανάκριβα ,2008 , puma κλπ είναι τα ... basic A3 , Aclass , 1 series στα 22-23κ ! -
Εδώ και τρείς εβδομάδες έχω παραλάβει το e-2008 στην έκδοση allure και έχω προλάβει να κάνω περίπου 600 χλμ μέσα στην πόλη.
Οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Το τιμόνι είναι έρωτας ενώ σαν αυτοκίνητο είναι πολύ πρακτικό. Χώρους για όλους, πολύ τακτοποιημένος χώρος αποσκευών χωρίς κατώφλι φόρτωσης. Υπάρχει και χώρος από κάτω για τα καλώδια φόρτισης (είναι δυο ένα για την απλή πρίζα και ένας για τους ταχυφορτιστές - πουλίεται σαν έξτρα).
Το αυτοκίνητο έχει τρια προγράμματα, eco, normal , sport. Το sport το απογειώνει πραγματικά ενώ το eco το απονευρώνει τελείως. Η αίσθηση της ηλεκτροκίνησης είναι αρχοντική ενώ στα μεγάλα συν του αυτοκινήτου για εμένα είναι οτι είναι πολύ διακριτικό.
Τι δεν μου αρέσει στην έκδοση allure
a)Δεν έχει ασύρματο carplay.
b)Αρκετές φορές θα πρέπει να επιβεβαιώσεις την πήγη (bluetooh/carplay) κατά την εκκίνηση.
c) τα λογισμικά βγάζουν μια εκτέλεση στο περίπου. Μπορεί να βάλεις όπισθεν και να μην έρθει εικόνα της κάμερας ή ακόμη χειρότερα να πηγαίνεις μπροστά και να μείνει ανοικτή η κάμερα.overall καλύτερο των προσδοκιών και εαν θα έκανα σε κάτι αναβάθμιση θα ήταν στο ηχοσύστημα.
-
1 Puma, 3ο το 2008, τελευταίο το Vitara..
-
Πρώτα 1000 χλμ με το e2008
Μεση κατανάλωση με 80% eco mode περίπου 15Κw στα 100 χλμ.
150Kw με φόρτιση όλες σε δημόσιο δωρεαν φορτιστή έχουν κοστίσει για την ώρα μηδεν ευρώ.Μέσα στην κίνηση της πόλης δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το έχεις στο eco. Μόνο όταν ανοίγει λίγο η κίνηση, έχει νόημα να το ξεμπουκώσεις λίγο με το sport mode.
Κατά τα άλλα οι ίδιες εντυπώσεις, συνηθίζεις τις παραξενιές των Γάλλων και δεν δίνεις σημασία (νύχτα το γράφουν το λογισμικό ).
-
Ξέρει κανείς αν καταργήθηκε το χειροκίνητο diesel?
Σήμερα diesel κινητήρας εμφανίζεται μόνο στις διαμορφώσεις Allure και πάνω και μόνο σε αυτόματο κιβώτιο...
-
@theoapo said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Σήμερα diesel κινητήρας εμφανίζεται μόνο στις διαμορφώσεις Allure και πάνω και μόνο σε αυτόματο κιβώτιο...
Μήπως έχει πρόβλημα ο διαμορφωτής? Βέβαια το λογικό θα ήταν επιτέλους να καταργηθεί γενικά το χειροκίνητο από τα Peugeot...δεν ταιριάζει.
-
@fanis75 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@theoapo said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Μήπως έχει πρόβλημα ο διαμορφωτής? Βέβαια το λογικό θα ήταν επιτέλους να καταργηθεί γενικά το χειροκίνητο από τα Peugeot...δεν ταιριάζει.
Πολύ ωραίο ακούγεται και μακάρι να ήταν έτσι! Όμως οι τιμές εκτοξεύονται έτσι για κάποιον που θέλει diesel.
Αν πάλι είναι πρόβλημα του configurator θα φανεί σύντομα...
-
Έκανα μια βόλτα το απόγευμα από τον Γιαννίρη, οριστικό τέλος στα χειροκίνητα πετρέλαια. Δεν δέχονται πλέον παραγγελίες Μόνο αυτόματα 130άρια με τιμές από 32 και πάνω....όσοι πήραν χειροκίνητο με τα 100 θα έχουν συλλεκτικά κομμάτια πλέον.....
-
Γιατί τα έκοψαν;
Άρα όλοι πάνε πλέον σε yaris cross. Θα γεμίσει ο τόπος yaris cross
-
Έμαθαν ότι η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται ραγδαία και υπάρχει μπόλικο χρήμα και θέλουν να μας τα πάρουν....
Ούτε ο πωλητής δεν ήξερε.... -
Εντωμεταξυ δίνουν χειροκίνητο diesel το 308;
-
Ναι....σε active plus 24200 με μεταλλικό και πινακίδες, Εν τω μεταξύ το 208 σε allure βγαίνει σχεδόν 23!! Δίνεις άλλα 1400 περίπου και παίρνεις το 308 και με 130 άλογα αντί 100 του 208....εντελώς αψυχολόγητη η τιμολόγηση.
-
@kkostask said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Έκανα μια βόλτα το απόγευμα από τον Γιαννίρη, οριστικό τέλος στα χειροκίνητα πετρέλαια. Δεν δέχονται πλέον παραγγελίες Μόνο αυτόματα 130άρια με τιμές από 32 και πάνω....όσοι πήραν χειροκίνητο με τα 100 θα έχουν συλλεκτικά κομμάτια πλέον.....
Εγώ το έλεγα πάντως, ΚΑΙ diesel, ΚΑΙ manual, ΚΑΙ Allure με μπλε καθίσματα και λεπτομέρειες μέσα. Σούπερ συλλεκτικό!
-
@lap said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Γιατί τα έκοψαν;
Άρα όλοι πάνε πλέον σε yaris cross. Θα γεμίσει ο τόπος yaris cross
Μπα. Μέχρι να τα παραλάβουν τα γιάρις κρος, θα έχουν βγεί επόμενα μοντέλα από τους άλλους...
-
Έκανα μια βόλτα το απόγευμα από τον Γιαννίρη, οριστικό τέλος στα χειροκίνητα πετρέλαια.
Επιτέλους το κατάλαβαν....πολύ σωστή κίνηση!!
Ναι....σε active plus 24200 με μεταλλικό και πινακίδες, Εν τω μεταξύ το 208 σε allure βγαίνει σχεδόν 23!! Δίνεις άλλα 1400 περίπου και παίρνεις το 308 και με 130 άλογα αντί 100 του 208....εντελώς αψυχολόγητη η τιμολόγηση.
Το 208 πάντα ήταν ακριβό και αψυχολόγητα τιμολογημένο....μου ζήταγαν €28.000 για αυτόματο 130αρι (χωρίς πολλά έξτρα!!), τιμολόγηση εκτός αγοράς τελείως, για αυτό και οι πωλήσεις που έχει (κυρίως εταιρικά με βασικό εξοπλισμό). Το 308 είναι άριστα τιμολογημένο...ως και ευκαιρία!!
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)