-
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
@dublin said in Kia XCeed - crossover:
@leonid said in Kia XCeed - crossover:
Για όσους γνωρίζουν το υποβραχιονιο πηγαίνει μπρος πίσω ή είναι στάσιμο? Ευχαριστω
Μετακινείτε μπρος - πίσω.
Ευχαριστώ πολυ
Δεν έχει έρθει ακόμη;!
Όχι φίλε δουβλι, άσε με γ@μ@ την γκαντεμιά μου, το μόνο καλό είναι που μου κάνανε κάνα 200αρι δώρα ακόμα και άλλαξα και χρώμα πήγα σε λευκό deluxe white. Μου είπαν αρχές Ιουνίου τώρα.
Άψογο χρώμα δεν θα το μετανιώσεις. Βέβαια το αμάξι είναι κουκλάκι έτσι και αλλιώς. Κινητήρα κιβώτιο τι πήρες;
Πήρα 1.6 diesel χειροκίνητο 136hp έκδοση dynamic, χωρίς τα σέρβις μέσα γιατί λέει 5 χρόνια δωρεάν αλλά είναι ή 5 χρόνια ή 50χιλ χλμ νομίζω και μένα δεν με βολευε χρησταρα γιατί κάνω 25 χιλ χλμ το χρόνο οπότε μείον 600,συν μεμβράνες μπροστά, συν σκαφακια, μείον αλλά 300 και τώρα στο τέλος πήγα μείον 100(χωρις να πω κάτι). Απλά σε επικοινωνία που είχα προχθές τους είπα πως αν σκάσει μύτη και κανένα titanium να μου πουν χρώμα και το παίρνω και αυτό . Τι να κάνω έτσι όπως γίνανε τα πράγματα ότι προλάβουμε.
Υ. Γ Lap αφού με φάγατε με το μαύρο μου δημιουργήσατε ψυχολογικό με τις αράχνες, ειδικά ο Fanis75 με τον Mastoras78
-
επειδη εγινε αναφορα σε προηγουμενα ποστ για τις αντιδρασεις της αναρτησης με την 18 αρα ζαντα στις λακουβες εχω να πω ότι από τα πολλα αμαξια που εχω τεσταρει τα τελευταια χρονια το συγκεκριμενο μαζι νομιζω με το σιβικ, φοκους και c5 aircross ειχαν την καλυτερη συμπεριφορα. Ειδικα απο το xceed οταν κατεβηκα δεν περίμενα να ειχαν κανει τοσο καλη δουλεια ηταν και το σημαντικοτερο ατου του αμαξιου ( το 1.0 ειχα οδηγησει ο κινητηρας ηταν το μεγαλυτερο κουσουρι , βαρυς δυσκολα ξεκολλουσε απο σταση και ηθελε διαρκως οδηγηση σε ψηλες στροφες για να εκμεταλευτεις την ροπή του), φυσικα με τον 1.6 160 ή τον ντιζελ 1.6 136 ειναι αλλο αμαξι.
-
Ναι αλλά Άλεξ με το λευκό θα φαίνονται οι κουτσουλιες;
Πάνε για άλλη μια φορά και πες τον πωλητή "μήπως να αλλάξω ξανά χρώμα γιατί θα φαίνονται οι κουτσουλιές". Πριν απαντήσει βγάλε μία σελφι μαζί του να τον δούμε.
-
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Ναι αλλά Άλεξ με το λευκό θα φαίνονται οι κουτσουλιες;
Πάνε για άλλη μια φορά και πες τον πωλητή "μήπως να αλλάξω ξανά χρώμα γιατί θα φαίνονται οι κουτσουλιές". Πριν απαντήσει βγάλε μία σελφι μαζί του να τον δούμε.
Χαχα καλό πολύ καλό Lap.
-
Σήμερα έδωσε ρεσιτάλ ο Lap....
Έγραψε σε πολλά τόπικ και όλα πετυχημένα
-
@antoniokon said in Kia XCeed - crossover:
Έχει όταν θέλει έχει πετυχημένο χιούμορ... Όταν θέλει όμως
-
alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
@antoniokon said in Kia XCeed - crossover:
Έχει όταν θέλει έχει πετυχημένο χιούμορ... Όταν θέλει όμως
-
ρε Αλεξ τι θα γίνει ρε αγόρι μου? Πόσο καιρό θέλει για να δούμε φωτογραφία αυτοκινήτου να πούμε καλορίζικα?
εχεις αλλάξει 50 γνώμες, μάρκες χρώματα και μοντέλα και τηγανίτα τίποτα. χαχαχαχαχαχαχααχ
αντε με το καλό
-
@cirus said in Kia XCeed - crossover:
ρε Αλεξ τι θα γίνει ρε αγόρι μου? Πόσο καιρό θέλει για να δούμε φωτογραφία αυτοκινήτου να πούμε καλορίζικα?
εχεις αλλάξει 50 γνώμες, μάρκες χρώματα και μοντέλα και τηγανίτα τίποτα. χαχαχαχαχαχαχααχ
αντε με το καλό
Χαχα στο τέλος φίλε cirus βλέπω να αγοράζω το δικό σου όταν θα το πουλάς. Πιο γρήγορα το βλέπω.
Πάντως να λέμε όμως και το σωστό αυτήν την φορά δεν ακύρωσα χαχα -
αντε με το καλό
Χαχα στο τέλος φίλε cirus βλέπω να αγοράζω το δικό σου όταν θα το πουλάς. Πιο γρήγορα το βλέπω.
Πάντως να λέμε όμως και το σωστό αυτήν την φορά δεν ακύρωσα χαχαγια να δούμε , ικανό σε έχω να ακυρώσεις πάλι χαχαχαχα
-
αντε με το καλό
Πάντως να λέμε όμως και το σωστό αυτήν την φορά δεν ακύρωσα χαχαΣε εχω χασει ...απο το puma ειχες παει σε Chr ? Kαι τωρα xceed...
Παντως στο puma τελικα καπου τωρα θα παραλαμβανες οπως δειχνει η κατασταση (ξεκολλησε)
Εχεις πλεον το απολυτο know how για το πως ψωνιζεις αυτοκινητο απο τις μισες αυτοκινητοβιομηχανιες....
Ευχομαι καλη παραλαβη το συντομότερο!
-
@anergos13 said in Kia XCeed - crossover:
αντε με το καλό
Πάντως να λέμε όμως και το σωστό αυτήν την φορά δεν ακύρωσα χαχαΣε εχω χασει ...απο το puma ειχες παει σε Chr ? Kαι τωρα xceed...
Παντως στο puma τελικα καπου τωρα θα παραλαμβανες οπως δειχνει η κατασταση (ξεκολλησε)
Εχεις πλεον το απολυτο know how για το πως ψωνιζεις αυτοκινητο απο τις μισες αυτοκινητοβιομηχανιες....
Ευχομαι καλη παραλαβη το συντομότερο!
Ευχαριστώ φίλε να σαι καλά, όντως έχω εμπειρία πλέον χάχα.
-
Είχε παραγγείλει και 2008 αν δεν κάνω λάθος
-
@yem said in Kia XCeed - crossover:
Χαχα ναι Yem. Η σειρά ήταν 2008,puma, chr ετοιμοπαραδοτο και τώρα xceed. Αλλά να λέμε την αλήθεια το xceed ήταν από τα πρώτα στα γούστα μου αλλά τότε το 2008 είχε 24100 και το xceed 26κατι τώρα αν όλα έχουν σχεδόν πάνω από το xceed 1 με 2 χιλιαρικα
-
Χαχα ναι Yem. Η σειρά ήταν 2008,puma, chr ετοιμοπαραδοτο και τώρα xceed. Αλλά να λέμε την αλήθεια το xceed ήταν από τα πρώτα στα γούστα μου αλλά τότε το 2008 είχε 24100 και το xceed 26κατι τώρα αν όλα έχουν σχεδόν πάνω από το xceed 1 με 2 χιλιαρικα
Υ. Γ μην ξεχάσω και τον έρωτα το civic που μόλις πήγα να το παραγγείλω είχε σταματήσει το diesel
-
Υ. Γ μην ξεχάσω και τον έρωτα το civic που μόλις πήγα να το παραγγείλω είχε σταματήσει το diesel
Με το Chr δες ειχες βρει ετοιμοπαραδοτο? τι παιχτηκε?
-
@anergos13 said in Kia XCeed - crossover:
Με το Chr δες ειχες βρει ετοιμοπαραδοτο? τι παιχτηκε?
Θα σου πω, κλείνω το chr βάζω προκαταβολή ετοιμάζω τα χαρτιά και ήταν να τα πάω ας πούμε Πέμπτη, Τρίτη πάω ένα μακρινο ταξίδι με το 2008 ενός φίλου για να κάνει μια επέμβαση και έπρεπε να οδηγω εγώ, 1.2 χειροκίνητο, σε όλη την διαδρομή σκεφτόμουν ποσο μου αρεσει το χειροκίνητο και πως αν πάρω το chr ναι μεν θα έχω ένα αυτοκίνητο που λατρεύω αλλά χωρίς σπιρτάδα και χωρίς χειροκινητο(sorry fani), Τετάρτη μιλώ και με ένα φίλο που έχω σε μεγάλη εκτίμηση και έχει υβριδικο και καταλήγουμε πως για τον λόγο που το θέλω εγώ το αμάξι δεν θα καταλάβω ποτέ τι σημαίνει οικονομία από υβριδικο(καθόλου μα καθόλου πόλη δηλαδή), έρχεται η πέμπτη και ξεκινάω να πάω toyota τα χαρτιά, σε όλο το δρόμο με έτρωγε πως αν πάρω chr θα έχω κάτι πανέμορφο για μένα αλλά δεν θα έχω όλο το πακέτο που θα θελα σε ένα αυτοκίνητο, φτάνω έξω από toyota δίπλα η kia και στρίβω kia ρωτάω για το xceed μου δίνουν καλή προσφορά, το αυτοκίνητο μου άρεσε πολύ, χειροκίνητο, πετρέλαιο, παράδοση μου λένε 15 Μάρτη λέω οκ 2 μήνες είναι, αν ήξερα όμως πως θα με πάει και αυτό τόσο πίσω ίσως ίσως τονίζω θα έπρεπε να είχα πάρει το chr. Αλλά και πάλι φοβάμαι πως δεν θα ήμουν ευχαριστημένος. Τώρα μου είπαν 15 Ιουνίου αν μου πουν πάλι κάνα δίμηνο πίσω θα κοιτάξω και για civic μτχ, χρειάζομαι οπωσδήποτε αμάξι γιατί πρέπει να πηγαινοερχομαι κάθε μήνα σε νοσοκομείο, το παιδί έχει πιάσει 100αρι και διαπρέπει στις σπουδές του και δίνει διαλέξεις σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Γαλλία (εκεί δεν πας με αυτοκινητο), ξέρω πως αυτά είναι άσχετα αλλά να μην καμαρωσω και γω λίγο
-
Ναι πρέπει να έχεις καταλήξει αν πράγματι σου χρειάζεται το υβριδικό και αν σου αρέσει το αυτόματο και για την ακρίβεια το συγκεκριμένο της μια ανάσας του chr.
Αν είσαι Αθήνα Θεσσαλονίκη πάρε πετρέλαιο. Ανεβακατεβηκα αρκετά τελευταία Θεσσαλονίκη Αθήνα και είδα πολλά chr μεσαία λωρίδα με 105-110 χλμ! Όλα με την ίδια ταχύτητα! Είχαν το λόγο τους οι οδηγοί αλλά εγώ τους προσπερνούσα με 127 gps 135 κοντέρ καίγοντας 5 λτ φθηνότερου καυσίμου όσο αυτοί με ταχύτητα ΚΤΕΛ.
Μέχρι και νεο rav4 είδα και αυτό με ταχύτητα ΚΤΕΛ! Όχι ρε φίλε 2.5 λίτρα θηρίο και να το πηγαίνω έτσι ;.... συγχαρητήρια για την πρόοδο του παιδιού σου!! -
@tkin73 said in Kia XCeed - crossover:
Ναι πρέπει να έχεις καταλήξει αν πράγματι σου χρειάζεται το υβριδικό και αν σου αρέσει το αυτόματο και για την ακρίβεια το συγκεκριμένο της μια ανάσας του chr.
Αν είσαι Αθήνα Θεσσαλονίκη πάρε πετρέλαιο. Ανεβακατεβηκα αρκετά τελευταία Θεσσαλονίκη Αθήνα και είδα πολλά chr μεσαία λωρίδα με 105-110 χλμ! Όλα με την ίδια ταχύτητα! Είχαν το λόγο τους οι οδηγοί αλλά εγώ τους προσπερνούσα με 127 gps 135 κοντέρ καίγοντας 5 λτ φθηνότερου καυσίμου όσο αυτοί με ταχύτητα ΚΤΕΛ.
Μέχρι και νεο rav4 είδα και αυτό με ταχύτητα ΚΤΕΛ! Όχι ρε φίλε 2.5 λίτρα θηρίο και να το πηγαίνω έτσι ;.... συγχαρητήρια για την πρόοδο του παιδιού σου!!Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά φιλε
-
@tkin73 said in Kia XCeed - crossover:
Μέχρι και νεο rav4 είδα και αυτό με ταχύτητα ΚΤΕΛ! Όχι ρε φίλε 2.5 λίτρα θηρίο και να το πηγαίνω έτσι ;.... συγχαρητήρια για την πρόοδο του παιδιού σου!!Αυτό είναι μία πραγματικότητα, ακόμη και με το C3 σπάνια να με προσπεράσει Toyota.. ίσως ευθύνεται ότι οι αγοραστές πηγαίνουν 100% για οικονομία καυσίμου και το "ζουν" σε όλο τους το μεγαλείο. Αφού πρόσφατα με πέρασε μια Corolla (εγώ στα 130 κοντερισια) και μου έκανε απίστευτη εντύπωση!
Μπράβο για το καμάρι σου Alex! Έκανα και upvote παραπάνω, αλλά ας το πω κι' όλας!
Kia XCeed - crossover