-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Το 4.5 - 4.6 το βλέπω σχεδόν καθημερινά όταν πηγαίνω στην εργασία μου. Κινούμαι παλιά εθνική Κορίνθου -Πατρών, χωρίς ιδιαίτερη κίνηση και τη μισή διαδρομή τη κάνω σβηστός στο sailing.
Έχω δει 5.1 ερχόμενος από Αθήνα καλοκαίρι με κλιματισμό και 110 - 120, είχα τάξει ότι θα το ξανακάνω και θα ανεβάσω φώτο αλλά δε μπορώ να κρατηθώ, το πατάω και χαλάω το νούμερο.Ακριβως αυτο και γω πλεον δεν μπορω να παιξω με την καταναλωση γιατι θελω να ευχαριστιεμαι το αμαξι
-
Καλημέρα σε όλους. Το αυτοκίνητο ειναι εξαιρετικό, το χαίρομαι και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (mild hybrid, 1.5, auto). Το μόνο που με έχει παραξενέψει και δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη, ειναι ότι στο γέμισμα η μάνικα "χτυπάει" περίπου στα 35-40λτ και για να γεμίσει εντελώς, σου βγαίνει η ψυχή (θεωρητικά έχει 50λτ ρεζερβουάρ), αφού συνέχεια σκάει και πρέπει να βάζεις πολύ πολύ σιγά.
Το έχω περίπου 3 χρόνια και με 35.000 χλμ, έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι ελαστικά θα βάλω (μάλλον κατά το φθινόπωρο). Εργοστασιακά είχε τα premiumcontact 6, με ανάμεικτα συναισθήματα, ίσως επειδή είχα συνηθίσει για χρόνια με goodyear asymmetric που τα έχω ως τοπ. Έχει αλλάξει κανείς νωρίτερα και τι έχει βάλει? Μιλάμε για διαστάσεις 235/45/r18 -
@benzinas said in Kia XCeed - crossover:
Καλημέρα σε όλους. Το αυτοκίνητο ειναι εξαιρετικό, το χαίρομαι και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (mild hybrid, 1.5, auto). Το μόνο που με έχει παραξενέψει και δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη, ειναι ότι στο γέμισμα η μάνικα "χτυπάει" περίπου στα 35-40λτ και για να γεμίσει εντελώς, σου βγαίνει η ψυχή (θεωρητικά έχει 50λτ ρεζερβουάρ), αφού συνέχεια σκάει και πρέπει να βάζεις πολύ πολύ σιγά.
Το έχω περίπου 3 χρόνια και με 35.000 χλμ, έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι ελαστικά θα βάλω (μάλλον κατά το φθινόπωρο). Εργοστασιακά είχε τα premiumcontact 6, με ανάμεικτα συναισθήματα, ίσως επειδή είχα συνηθίσει για χρόνια με goodyear asymmetric που τα έχω ως τοπ. Έχει αλλάξει κανείς νωρίτερα και τι έχει βάλει? Μιλάμε για διαστάσεις 235/45/r18 -
@npapanik said in Kia XCeed - crossover:
Το έχω περίπου 3 χρόνια και με 35.000 χλμ, έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι ελαστικά θα βάλω (μάλλον κατά το φθινόπωρο). Εργοστασιακά είχε τα premiumcontact 6, με ανάμεικτα συναισθήματα, ίσως επειδή είχα συνηθίσει για χρόνια με goodyear asymmetric που τα έχω ως τοπ. Έχει αλλάξει κανείς νωρίτερα και τι έχει βάλει? Μιλάμε για διαστάσεις 235/45/r18ναι, ευχαριστώ, το ξέρω το λάστιχο και μάλλον αυτό θα βάλω. Απλά ήθελα να ρωτήσω για εμπειρίες χρήσης γενικά και από άλλους κατόχους. Οι τιμές σε αυτή τη διάσταση έτσι κι αλλιώς ειναι υψηλες
-
@npapanik said in Kia XCeed - crossover:
Το έχω περίπου 3 χρόνια και με 35.000 χλμ, έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι ελαστικά θα βάλω (μάλλον κατά το φθινόπωρο). Εργοστασιακά είχε τα premiumcontact 6, με ανάμεικτα συναισθήματα, ίσως επειδή είχα συνηθίσει για χρόνια με goodyear asymmetric που τα έχω ως τοπ. Έχει αλλάξει κανείς νωρίτερα και τι έχει βάλει? Μιλάμε για διαστάσεις 235/45/r18ναι, ευχαριστώ, το ξέρω το λάστιχο και μάλλον αυτό θα βάλω. Απλά ήθελα να ρωτήσω για εμπειρίες χρήσης γενικά και από άλλους κατόχους. Οι τιμές σε αυτή τη διάσταση έτσι κι αλλιώς ειναι υψηλες
Εγώ προσωπικά θα ήμουν μεταξύ αυτού και του PSP5. Μάλλον το Goodyear θα διάλεγα, λένε ότι είναι φοβερό.
-
Η kia σταματα την παραγωγη του xceed σε diesel και απο τον 1.5 τα 160 αλογα τα παει στα 140 αλλα τιμη η ιδια
-
Ευχάριστα νέα αν ισχύει και για το i30. Επίσης μακάρι να καταργήσουν το Νline όπως ακούγεται.
-
Ποιο είναι το ευχάριστο; Ότι χάνει 20 άλογα ο 1,5T;
-
Ο λόγος που γίνεται αυτή η μείωση στην ιπποδύναμη είναι για την εναρμόνιση με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6e.
Θα γίνει σε πολλούς κινητήρες του ομίλου Hyundai Kia ...
Οι συνθήκες όλο και παραπάνω οδηγούν στην επικράτηση των ηλεκτρικών μοτέρ... -
@super-t said in Kia XCeed - crossover:
Ποιο είναι το ευχάριστο; Ότι χάνει 20 άλογα ο 1,5T;
Ναι!!! Θα με χάλαγε αν οι επόμενοι το έπαιρναν με 170 ή 180.
Ακόμα καλύτερα ας το πάνε στα 100. -
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
Οι συνθήκες όλο και παραπάνω οδηγούν στην επικράτηση των ηλεκτρικών μοτέρ...
Kαι μετά θα αρχίσουν τα άνω των 200 αλόγων ηλεκτρικά τόσο τέλη τόσο φόρο. Και πάει λέγοντας....
-
Το μόνο που με έχει παραξενέψει και δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη, ειναι ότι στο γέμισμα η μάνικα "χτυπάει" περίπου στα 35-40λτ και για να γεμίσει εντελώς, σου βγαίνει η ψυχή (θεωρητικά έχει 50λτ ρεζερβουάρ), αφού συνέχεια σκάει και πρέπει να βάζεις πολύ πολύ σιγά.
Και έχεις nickname "βενζίνάς"!!!!
Ώρες ώρες νομίζω πως γράφουν μποτάκια
-
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Το μόνο που με έχει παραξενέψει και δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη, ειναι ότι στο γέμισμα η μάνικα "χτυπάει" περίπου στα 35-40λτ και για να γεμίσει εντελώς, σου βγαίνει η ψυχή (θεωρητικά έχει 50λτ ρεζερβουάρ), αφού συνέχεια σκάει και πρέπει να βάζεις πολύ πολύ σιγά.
ναι? αυτή ειναι "έξυπνη" απάντηση μη bot, δηλαδή? έχεις κάτι να πεις για αυτό ή έτσι, ναχαμε να λέγαμε. Επίσης το nickname δε σημαίνει ότι είμαι βενζινας. Όπως το lap, δε σημαίνει λαπας, φαντάζομαι. λίγο προσοχή στην ¨ειρωνεία΄΄, δε γνωριζόμαστε κι ολας.
-
Φαντάζομαι εννοεί ότι δεν είναι καλό να βάζουμε βενζινη μετά το 1ο κλικ της αντλίας, αλλιώς κινδυνεύει το κύκλωμα αναθυμιάσεων.
(αλλά οι έλληνες βενζινοπώλες έχουν βγάλει ιδιωτικό πανεπιστήμιο) -
ναι? αυτή ειναι "έξυπνη" απάντηση μη bot, δηλαδή? έχεις κάτι να πεις για αυτό ή έτσι, ναχαμε να λέγαμε. Επίσης το nickname δε σημαίνει ότι είμαι βενζινας. Όπως το lap, δε σημαίνει λαπας, φαντάζομαι. λίγο προσοχή στην ¨ειρωνεία΄΄, δε γνωριζόμαστε κι ολας.
Γύρος σημαίνει, αλλά αν θες πες το και λαπάς. Η αλήθεια είναι ότι έχω χαλαρώσει πολύ και δεν κάνω καθόλου γυμναστική.
Απλά μου έκανε εντύπωση το βενζίνάς με το σχόλιο σου και έχει να κάνει με αυτό που ανέφερε ο antonakis.
Να το χαίρεσαι το αυτοκίνητο. Ειναι εξαιρετικο και πολύ όμορφο. Πόσο σου βγήκε ......χωρίς το βενζινάδικο;
Οκ σταματώ!
-
@antonakis said in Kia XCeed - crossover:
αλλά οι έλληνες βενζινοπώλες έχουν βγάλει ιδιωτικό πανεπιστήμιο
Εμ από έρευνα, γλαροσουπα
-
Και ελεγα θα απαντησει δε θα απαντησει?Μηπως ειναι αρρωστος?Χαλασες @Lap αργεις .
-
Δεν είχα πολλή βενζίνη στο αυτοκίνητο πήγα να το γεμίσω και έπεσα σε ένα βενζινάδικο με έναν βενζινά που μου έβαζε λίγο λίγο μετά το πρώτο κλακ... Πέρασε η ώρα.
Οκ σταματώ......
Μη με τσιγκλας και εσύ..... Θα με βρίσουν.
-
Καλημέρα,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το KIA Xceed, όμως με προβληματίζει η υψηλή κατανάλωση ακόμα και στο hybrid. Ισχύει ότι έχει υψηλότερη κατανάλωση κατά 1.5λτ/100χιλ (6.3 προς 4.8) σε σχέση με το ανταγωνιστικό του C-HR, ή μήπως χρησιμοποιούν διαφορετικά τεστ για τις μετρήσεις ? -
Δύσκολα θα βρεις αυτοκίνητο με μικρότερη κατανάλωση από το CH-R.
Kia XCeed - crossover