-
@fanis75 said in Kia XCeed - crossover:
Η αντιπροσωπεία έχει ευθύνη να ενημερώνει με ό,τι της λέει το εργοστάσιο (ή η διοίκηση της Ευρώπη). Αυτό λοιπόν κάνει και προφανώς δεν μπορέι να ξέρει τι θα αλλάξει στο εργοστάσιο τον επόμενο μήνα, δεν είναι προφήτης. Κάθε φορά λοιπόν που είχε νέα ενημέρωση από το εργοστάσιο, ενημέρωνε και τον πελάτη.
Επίσης η αντιπροσωπεία θέλει να πουλήσει αμάξι (προφανώς). Σίγουρα το να κρατάει άτοκο δάνειο την προκαταβολή σου την βολεύει, αλλά για να βγάλει τα έξοδα κάποια στιγμή πρέπει να έρθει και αυτοκίνητο.
Δεν είναι αστείο, υπάρχουν πωλητές που έχουν να δουν μπόνους πολύ καιρό... -
ΠΑΡΕΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Mε γεια!!! Καλοταξιδο και καλοτυχο !!!!
-
με το καλοοοοοοοοοοοοοοο
καλοταξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
βαλε φωτοοοοοοοοοοοοοοοο -
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
@gatoz said in Kia XCeed - crossover:
με το καλοοοοοοοοοοοοοοο
καλοταξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
βαλε φωτοοοοοοοοοοοοοοοοΔεν ξέρω ωωωω πωςςςςςς. Θα στείλω στο Fanis75 να τις ανεβάσει. Έκδοση titanium diesel χειροκίνητο. Τώρα ότι και να γράψω δεν μετράει γιατί είμαι χ@σμενο από την χαρά μου. Ευχαριστώ ολους
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείτε με ασφάλεια και πάρα-πάρα πολλά χλμ...
-
Σου εύχομαι τα καλύτερα ταξίδια!
Πάντα με ασφάλεια και υγεία
-
Επιτέλους κι εσύ! Καλοτάξιδο! Είχα ξεχάσει εντελώς και τι παρήγγειλες
-
-
-
@antonakis said in Kia XCeed - crossover:
Το xceed ή άλλαξες πάλι;
Χα χα όχι το xceed το xceed
-
Καλοτάξιδο!!!! Πολλα ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!!!!
-
καλοτάξιδο. Καλά χλμ με Υγεία
-
Χαίρομαι με την χαρά σου σαν να παρέλαβα εγώ!!
-
Συγχαρητήρια! Όταν έχεις χρόνο γράψε πως ...τα κατάφερες!
-
Καταρχάς παιδιά σας ευχαριστώ όλους μα όλους για τις ευχές σας και για την υπομονή που κάνατε τόσο καιρό μαζί μου. Όσον αφορά πως τα κατάφερα, στην αρχή είχα παραγγείλει dynamic μαύρο μετά είδα το λευκό και επειδή καθυστερούσε το άλλαξα σε λευκό πέρλα, επειδή όμως καθυστερούσε πολύ 20 Μαΐου είχα πάει να ρωτήσω και μου είχαν πει πως όσοι ήταν να παραλάβουν Μάιο τους πήγε Ιούνιο, οπότε και συ σίγουρα που είσαι Ιούνιο θα πας Ιούλιο και βλέπουμε. Οκ λέω και αρχίζω λευκό απλό μαύρο, γκρι, ανθράκι, οποίο από αυτά υπάρχει ετοιμοπαραδοτο και ας είναι και η titanium κλειστή να την πάρω. Μου λένε δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει αλλά θα δούμε. Με παίρνουν τηλ την άλλη μέρα και μου λένε είναι φορτωμένο ένα μαύρο και έρχεται Ελλάδα οκ λέω κλειστό να τελειώνουμε και έτσι πήρα titanium μαύρο.
Θετικα μέχρι στιγμης: 100χλμ κατανάλωση λέει 4.9 για 2 ώρες διαδρομής όλη μερα
Ποιότητα κτλ κτλ
Το αμάξι είναι τρένο στο δρόμο πχ σε κλειστή στροφή με λίγα χλμ δεν σε τραβούσε καθολου
Μου άρεσε που έχει φωτισμό στα πόδια του οδηγού, δεν το ήξερα
Φώτα η νύχτα μερα
Αυτόματη εναλλαγή φώτων κορυφή
Γενικα καινούργιο αυτοκίνητο ύστερα από 16 χρόνια καταλαβαίνετε πως μου φαίνεται διαστημοπλοιο
Αρνητικά με χάλασε που όλο το αυτοκίνητο έχει λεντ φώτα αλλά τα φώτα πινακίδας πίσω είναι τα απλά τα κίτρινα και οι προβολεις ομίχλης αλλά οκ
Απορίες :Δεν είδα καθόλου να κάνει χρήση το imt κιβώτιο δηλαδή να αφήνω το γκάζι και να πέφτουν στο 0 οι στροφες
2η απορία το mild hybrid μέχρι στιγμής που το έβαλα έχω δει μόνο να πηγαίνει ενέργεια στην μπαταρία και όχι να δίνει βέβαια οκ μπορεί να μη το δα και να μην το κατάλαβα.
Γενικα απόλυτα ικανοποιημένος αλλά ταυτόχρονα αγχωμένος μέχρι να διαβάσω manual και να τα μάθω.
Επίσης ξέχασα γιατί όλα πρέπει να λέγονται καλά και κακά όταν έφυγα από Αντιπρόσωπεια εκτός από δώρα και έκπτωση μου είπαν περίμενε και μου έδωσαν πυροσβεστήρα φαρμακείο και τρίγωνο.
Συνέχεια σε λίγες μερες -
Καταρχάς παιδιά σας ευχαριστώ όλους μα όλους για τις ευχές σας και για την υπομονή που κάνατε τόσο καιρό μαζί μου. Όσον αφορά πως τα κατάφερα, στην αρχή είχα παραγγείλει dynamic μαύρο μετά είδα το λευκό και επειδή καθυστερούσε το άλλαξα σε λευκό πέρλα, επειδή όμως καθυστερούσε πολύ 20 Μαΐου είχα πάει να ρωτήσω και μου είχαν πει πως όσοι ήταν να παραλάβουν Μάιο τους πήγε Ιούνιο, οπότε και συ σίγουρα που είσαι Ιούνιο θα πας Ιούλιο και βλέπουμε. Οκ λέω και αρχίζω λευκό απλό μαύρο, γκρι, ανθράκι, οποίο από αυτά υπάρχει ετοιμοπαραδοτο και ας είναι και η titanium κλειστή να την πάρω. Μου λένε δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει αλλά θα δούμε. Με παίρνουν τηλ την άλλη μέρα και μου λένε είναι φορτωμένο ένα μαύρο και έρχεται Ελλάδα οκ λέω κλειστό να τελειώνουμε και έτσι πήρα titanium μαύρο.
Θετικα μέχρι στιγμης: 100χλμ κατανάλωση λέει 4.9 για 2 ώρες διαδρομής όλη μερα
Ποιότητα κτλ κτλ
Το αμάξι είναι τρένο στο δρόμο πχ σε κλειστή στροφή με λίγα χλμ δεν σε τραβούσε καθολου
Μου άρεσε που έχει φωτισμό στα πόδια του οδηγού, δεν το ήξερα
Φώτα η νύχτα μερα
Αυτόματη εναλλαγή φώτων κορυφή
Γενικα καινούργιο αυτοκίνητο ύστερα από 16 χρόνια καταλαβαίνετε πως μου φαίνεται διαστημοπλοιο
Αρνητικά με χάλασε που όλο το αυτοκίνητο έχει λεντ φώτα αλλά τα φώτα πινακίδας πίσω είναι τα απλά τα κίτρινα και οι προβολεις ομίχλης αλλά οκ
Απορίες :Δεν είδα καθόλου να κάνει χρήση το imt κιβώτιο δηλαδή να αφήνω το γκάζι και να πέφτουν στο 0 οι στροφες
2η απορία το mild hybrid μέχρι στιγμής που το έβαλα έχω δει μόνο να πηγαίνει ενέργεια στην μπαταρία και όχι να δίνει βέβαια οκ μπορεί να μη το δα και να μην το κατάλαβα.
Γενικα απόλυτα ικανοποιημένος αλλά ταυτόχρονα αγχωμένος μέχρι να διαβάσω manual και να τα μάθω.
Επίσης ξέχασα γιατί όλα πρέπει να λέγονται καλά και κακά όταν έφυγα από Αντιπρόσωπεια εκτός από δώρα και έκπτωση μου είπαν περίμενε και μου έδωσαν πυροσβεστήρα φαρμακείο και τρίγωνο.
Συνέχεια σε λίγες μερεςΚαλοτάξιδο και ασφαλή χιλιόμετρα!!!!
Να το χαρείς φίλε μου... -
Ρε παιδιά σορρυ κιόλας, το αυτοκίνητο είναι γενικά πανέμορφο αλλά όπως θα έλεγε ο φίλος ο Mastoras78 όλα τα λεφτά είναι ο κ@λ@ς του, έχει ένα κ@λ@ σαν καλογυμνασμενη milfara όπως θα έλεγε και ο φίλος gatoz
-
Καλοτάξιδο,πολλά και ευχάριστα χλμ με υγεία.
Kia XCeed - crossover