-
Καλοτάξιδο να είναι το αμάξι και να το χαρείτε όσο γίνεται...
-
Εύχομαι καλορίζικο, καλοτάξιδο και να το χαρείτε με υγεία για σένα και την οικογένειά σου.
-
Με το καλο!!!Κι εγώ πιστεύω πως αν και dieselaκιας έκανες πολύ καλή επιλογή με τον 1.3!Και το άτιμο μπορεί να κυκλοφορεί πολύ αλλά εμένα το βλέμμα μου το τραβάει κάθε φορά που το βλέπω...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείτε με υγεία!
-
Με το καλό η παραλαβή και καλοτάξιδο το όχημα! Να το χαρείτε με πολλά απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
Έχει δοκιμή το 1.3 με τα 140 στο τρέχον Drive και έχουν εντυπωσιαστεί από τον κινητήρα. Έχει τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία (πίσω μόνο από το πολύ ελαφρύτερο SCross) και είναι ταυτόχρονα το δεύτερο πιο οικονομικό!
Να είσαστε καλά να το χαρείτε!
Πέρα από το αντίστοιχο θέμα, υπάρχει και ξεχωριστό forum όπου μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις και χαρά μας να σε βοηθήσουμε!
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Αγαπητοί το χάσαμε το θέμα μου
Αφού το θετε θα πάρω Giulia !Στο θέμα μας τώρα σήμερα οδήγησα το qashqai το 1.3 βενζίνης με 140hp. Εξαιρετικός κινητήρας και το αμαξι πολύ καλό, δεν είδα θέματα συναρμογής ή κακής ποιότητας. Νομίζω ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μου
Με τρία παιδιά έστω κι αν μεγαλώνουν και σιγά σιγά δεν θα χρειαζόμαστε τους άπλετους χώρους, είναι πιο ομαλή μετάβαση από το Χ3
Καταληγω σε αυτό μετά από αρκετή σκέψη κι ελπίζω να μην το μετανιώσω
Το πετρέλαιο έρχεται πιο φθηνά 1000 ευρώ αλλά φοβάμαι το μέλλον του
Αύριο μεθαύριο μάλλον θα πέσει η παραγγελία !
Sent from my iPhone using Tapatalkκαλορίζικο και καλοτάξιδο και από μένα!
Πανέμορφο το QQ , δεν θα χορταίνεις να το βλέπεις!
Οι dci είναι ξακουστοί, αλλά και οι βενζινοκινητήρες δεν νομίζω να έχουν θέματα!
Άπειρα απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα Σπύρε! -
'Όσο για το χρωμα έχει ετοιμοπαράδοτα και σε δυο εβδομάδες θα το έχω'
Βρε συ αυτό είναι τέλειο! Θα το έχεις εν μέσο θέρους ώστε να το απολαύσεις κατά το δυνατό καλύτερο τρόπο! Εγώ λες και είχα παραγγείλει την Bentley χρειάστηκε να περιμένω για το ντουστ σχεδόν 4μήνες!!!!
-
Αν και λάτρης του λευκού και δε πέρλας, ομολογουμένως το κερασί του ταιριάζει! Πολύ καλή επιλογή! Καλοτάξιδο και με πολλά, απροβλημάτιστα χλμ!!
-
καλοριζικον
-
Σ ευχαριστώ
Θα επανέλθω το θέμα δεν κλείνει ακόμα !Sent from my iPhone using Tapatalk
Kαλοταξιδο! Ποσο πηγε τελικα με το κλειδι στο χερι και ποσα χρονια εγγυηση δινουν;
-
Με το καλό να παραλάβεις και καλοτάξιδο!
Και όπως είπε και κάποιος νωρίτερα, και εμένα-παρά τις χιλιάδες πωλήσεις του εδώ και τόσα χρόνια- ακόμα τραβάει το βλέμμα μου! Πρόκειται για πολύ πετυχημένο σχέδιο! -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Σ ευχαριστώ
Θα επανέλθω το θέμα δεν κλείνει ακόμα !Sent from my iPhone using Tapatalk
Kαλοταξιδο! Ποσο πηγε τελικα με το κλειδι στο χερι και ποσα χρονια εγγυηση δινουν;
22400 με τρία χρόνια εγγυηση
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Να μαστε καλά να χαιρόμαστε τ αμάξια μας !Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Να πάρω και εγώ σειρά για τις ευχές!!!
Καλοταξιδο!!!Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Να μαστε καλά να χαιρόμαστε τ αμάξια μας !Άστα αύτα...θέλω βόλτα όταν με το καλό το στρώσεις και το χαρείς λίγο!
-
Εννοείται φέρε και το kuga να τα συγκρίνουμε !
-
Εννοείται φέρε και το kuga να τα συγκρίνουμε !Και μετά μπύρες...!
-
Εγώ την έπεσα στον γατο και το βιτ ( δείτε το νήμα του βιταρα) γιατί μετά κατά 99% θα έχει μάσα και εσείς θα την βγάλετε μονο με μπύρες;;;;;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Don’t worry είμαστε φαγανά παιδιά αν θυμηθώ και την έξοδο του φόρουμ στα Μελισσια πριν κανα δυο χρόνια !
ΤΕΛΟΣ ΤΟ Χ3...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?