-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Θα βρεθούμε Στέφανε το μόνο σίγουρο !Sent from my iPhone using Tapatalk
Εννοείται πως ότι τυχόν θες μου λες και με pm.
Σε τι χρωμα το σκέφτεσαι ; Το vivid blue είναι απίστευτο -
Αγαπητοί το χάσαμε το θέμα μου
Αφού το θετε θα πάρω Giulia !Στο θέμα μας τώρα σήμερα οδήγησα το qashqai το 1.3 βενζίνης με 140hp. Εξαιρετικός κινητήρας και το αμαξι πολύ καλό, δεν είδα θέματα συναρμογής ή κακής ποιότητας. Νομίζω ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μου
Με τρία παιδιά έστω κι αν μεγαλώνουν και σιγά σιγά δεν θα χρειαζόμαστε τους άπλετους χώρους, είναι πιο ομαλή μετάβαση από το Χ3
Καταληγω σε αυτό μετά από αρκετή σκέψη κι ελπίζω να μην το μετανιώσω
Το πετρέλαιο έρχεται πιο φθηνά 1000 ευρώ αλλά φοβάμαι το μέλλον του
Αύριο μεθαύριο μάλλον θα πέσει η παραγγελία !Sent from my iPhone using Tapatalk
Πραγματικά καλή επιλογή !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Στέφανε, αμαρτία εξομολογημένη ουκ έστιν αμαρτία! Είσαι πολύ ξεκάθαρος και δεν προσπαθείς το 'κόλλημα' σου ούτε να το κάνεις παράδειγμα ούτε κανόνα για τους άλλους. Το έχεις απλώς αποδεχτεί και ζεις με αυτό. Μια χαρά είσαι και σε παραδέχομαι.
-
Εγώ, να πω την αμαρτία μου, ένα πράγμα που με χάλασε στο QQ όταν έψαχνα, ήταν η απουσία πίσω αεραγωγών.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Θα βρεθούμε Στέφανε το μόνο σίγουρο !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε τι χρωμα το σκέφτεσαι ; Το vivid blue είναι απίστευτοΓια χρώμα - κι εδώ παίζει ρόλο και η γνώμη της οικογενειας- λέμε για το λευκό περλα ή ένα κοκκκινο βυσσινί το οποίο ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα και το είδα μια φορά στο δρόμο και με εντυπωσίασε
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Εγώ, να πω την αμαρτία μου, ένα πράγμα που με χάλασε στο QQ όταν έψαχνα, ήταν η απουσία πίσω αεραγωγών.Όντως η απουσία είναι αρνητικό αλλά δεν το βρίσκεις και σε πολλά άλλα αυτοκίνητα τουλάχιστον σε μεσαίες εκδόσεις. Ούτε το chr το είχε
Θα ζήσουμε και χωρίς αυτό !Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Θα βρεθούμε Στέφανε το μόνο σίγουρο !
Σε τι χρωμα το σκέφτεσαι ; Το vivid blue είναι απίστευτοΓια χρώμα - κι εδώ παίζει ρόλο και η γνώμη της οικογενειας- λέμε για το λευκό περλα ή ένα κοκκκινο βυσσινί το οποίο ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα και το είδα μια φορά στο δρόμο και με εντυπωσίασε
Αμφότερα όμορφα και το κόκκινο/βυσιννι σπάνιο αλλά κουκλί. Το έχω δει από κοντά σε εκδηλώσεις του φορουμ και κέρδισε τα βλέμματα όλων.
Το πέρλα λευκό διαχρονική αξία! -
Εγώ, να πω την αμαρτία μου, ένα πράγμα που με χάλασε στο QQ όταν έψαχνα, ήταν η απουσία πίσω αεραγωγών.
Όντως η απουσία είναι αρνητικό αλλά δεν το βρίσκεις και σε πολλά άλλα αυτοκίνητα τουλάχιστον σε μεσαίες εκδόσεις. Ούτε το chr το είχε
Θα ζήσουμε και χωρίς αυτό !Sent from my iPhone using Tapatalk
Το κακό στο κασκαι είναι ότι γενικά δεν βγάζει αέρα στους πίσω γιατί ούτε κάτω από τα καθίσματα έχει.
Για τα παιδιά είναι ένα θέμα αν και υπάρχουν οδηγίες και για retrofit καθώς υπάρχουν τα ανταλλακτικά για το ρωσικό μοντέλου του κασκαι που έχει πίσω αεραγωγούς. -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Στέφανε, αμαρτία εξομολογημένη ουκ έστιν αμαρτία! Είσαι πολύ ξεκάθαρος και δεν προσπαθείς το 'κόλλημα' σου ούτε να το κάνεις παράδειγμα ούτε κανόνα για τους άλλους. Το έχεις απλώς αποδεχτεί και ζεις με αυτό. Μια χαρά είσαι και σε παραδέχομαι.Προσπαθώ να το παλέψω αλλά κυκλοφορώ καθημερινά με τον κουβα και βλέπω τι γίνεται γύρω μου στους δρόμους ενώ και λόγω επαγγέλματος έχω μια επαφή με ατυχήματα υλικών ζημιών και τη μαλακιες γίνονται και όλα αυτά τα βιώματα ενισχύουν αντί να καταπραΰνουν το πρόβλημα.
Οι μόνοι ωφελημένοι είναι αυτοί που αγοράζουν τα αμάξια μου. -
Που να δεις και τα δικα μου. Βρηκα ενα φθηνο κερι απο τα λιντλ και το περναω καθε δυο εβδομαδες μονος μου.
Καθαριζω με μπατονετες τους αερογωγους, και περναω μαλακτικο για δερματα το τιμονι και τον λεβιε.
Καθαριζω αναμεσα απο τα λαστιχα της πορτας.
Τη μοκετα την κανω με αφρο για χαλια μια φορα το εξαμηνο κια ειναι καινουργια και αλλα τετοια. -
Η επιλογη του συνονόματου νομίζω πως είναι εξαιρετική! Ο προβληματισμός στο χρώμα, για αυτό το αυτοκίνητο μοιάζει να είναι ένας γλυκός πονοκέφαλος. Με το καλό!
-
Ευχαριστώ Σπυρε!
Έπαιξες και συ ένα ρόλο με τη γνώμη σου στην επιλογή μουSent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν ειδα πιο πριν. Το c5 aircross το απεκλεισες;;
Το ειδα απο κοντα σε κινηση. Κουκλα ειναι το ατοιμο. Πολυ πιο ομορφο από τις φωτο. Εχει και γ@@ω την αναρτηση -
Το c5 το είδα αλλά ξεφεύγει στη τιμή
Η έκδοση feel του 1.2 βενζίνης έχει 26+Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πολύ καλή επιλογή το QQ.To έχει ο γαμπρός μου -με 2 μικρά παιδιά- εδώ και 4 χρόνια και παρά την ταλαιπωρία που υφίσταται και εντός Αθήνας κι εκτός,το μόνο που του έβγαλε ήταν το θέμα με την μπαταρία στη 2ετία.Είναι το 1.2 energy.Από τριγμούς δεν έχουμε διαπιστώσει κάτι κι εγώ που έχω μπει μέσα και το οδήγησα (εκείνος είναι και λιγότερο 'ψείρας').
Δυστυχώς,δεν έχει parking στο σπίτι -κι εδώ θα συμφωνήσω με τον iceman-,ότι στην πόλη κυκλοφορούν διάφοροι αναρχικοί,κανίβαλοι,διαταραγμένοι κ.ά. που ένας ένα βράδυ,του έσπασε τον καθρέφτη και τον πίσω υαλοκαθαριστήρα.Εκείνο το βράδυ,το είχε κάνει σε μια σειρά όλων των παρκαρισμένων.Τελος πάντων,καλή παραγγελία και καλή παραλαβή spyros!
-
Αναφορικά με την έκδοση πάμε για την accenta η οποία είναι vfm
-
Kι εκείνος τότε την accenta ήθελε,αλλά ήταν ακριβή για αυτά που μπορούσε να δώσει.Είχε βέβαια και μια προσφορά σε accenta σε καλύτερη τιμή από καινούριο για εκθεσιακό,καφέ μεταλλικό,από τον Κυριακούδη,αλλά επειδή δεν το ήθελε εκθεσιακό,πήρε από το Σφακιανάκη στην Κηφισίας καινούριο energy,με κάποια δώρα (δεν έμεινε όμως ευχαριστημένος από τον πωλητή).
-
Με το καλό κι απροβλημάτιστο!!!
ΥΓ: Πάντως ρε Στέφανε, το να εξυμνείς το QQ πια με ξεπερνά
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Πολύ καλή επιλογή το QQ.To έχει ο γαμπρός μου -με 2 μικρά παιδιά- εδώ και 4 χρόνια και παρά την ταλαιπωρία που υφίσταται και εντός Αθήνας κι εκτός,το μόνο που του έβγαλε ήταν το θέμα με την μπαταρία στη 2ετία.Είναι το 1.2 energy.Από τριγμούς δεν έχουμε διαπιστώσει κάτι κι εγώ που έχω μπει μέσα και το οδήγησα (εκείνος είναι και λιγότερο 'ψείρας').
Δυστυχώς,δεν έχει parking στο σπίτι -κι εδώ θα συμφωνήσω με τον iceman-,ότι στην πόλη κυκλοφορούν διάφοροι αναρχικοί,κανίβαλοι,διαταραγμένοι κ.ά. που ένας ένα βράδυ,του έσπασε τον καθρέφτη και τον πίσω υαλοκαθαριστήρα.Εκείνο το βράδυ,το είχε κάνει σε μια σειρά όλων των παρκαρισμένων.Τελος πάντων,καλή παραγγελία και καλή παραλαβή spyros!
Η μπαταρία της Fiamm ήταν γνωστό πρόβλημα και δημιουργούσε θέματα from day one. Εμένα το start stop λειτουργούσε μόνο μετά από ταξίδι.
Κρίμα που η πολιτική επέμενε να ελέγχεται ένα γνωστό πρόβλημα αντί να γίνεται εξαρχης αντικατάσταση.
Οι τριγμοί ήταν εν πολλοίς και θέμα τύχης αλλά γενικά τα πλαστικά του ποτέ δεν ήταν κάποιας ιδιαίτερης ποιότητας με ότι αυτό συνεπάγεται σε έντονες συστολές- διαστολές.
Πάντως η αίσθηση που αποκομίζει κανεις από το facelift είναι ότι έχει υπάρξει βελτίωση ποιοτικα και σε προσοχή.Το QQ έχει φανατικούς οπαδούς και μεγάλη user base γεγονός πολύ σημαντικό σε ότι και να προκύψει.
Για το πάρκινγκ και την κατάσταση εκεί έξω ακούω καθημερινά ολοένα και πιο παλαβά.
Χθες βραδυ μπήκαν σε πάρκινγκ στην Κηφισιά και έσκασαν από ενα λάστιχο σε κάθε αμάξι και τους πέταξαν και αυγά.
Σε μια χώρα χωρίς αστυνόμευση και παιδεία θα δούμε πολλά ακόμα. -
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Με το καλό κι απροβλημάτιστο!!!ΥΓ: Πάντως ρε Στέφανε, το να εξυμνείς το QQ πια με ξεπερνά
Ευχαριστώ πολύ
ΤΕΛΟΣ ΤΟ Χ3...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?