-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Ρωτάς για το αυτόματο κατανάλωση αλλά δεν αναφέρεις σε πια έκδοση. Άλλες καταναλώσεις έχει το 125 άλλες το 155
Ο φίλος έγραψε για τιμή 27.300 €...
Μάλλον το 125 εννοεί...
-
@dim_25 said in Ford Puma 2019:
Καλησπέρα στην ομάδα,
Κοίταζα στο site για το νέο Ford Puma Titanium με το αυτόματο κιβώτιο βάζοντας με το driver assistance pack κ χρώμα το solar silver και η τιμή του έβγαινε κοντά στα 27.300.
Γνωρίζει κανείς αν το αυτόματο κιβώτιο που έχει είναι καλό ή βγάζει προβληματα και αν έχει πίσω δισκόφρενα ή ταμπούρα;
Επίσης, γνωρίζει κάποιος που έχει αυτόματο την πραγματική μέση κατανάλωση και κατανάλωση εντός πόλης;
Και άλλη μία ερώτηση, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ χωρίς το megabox αλλα με ρεζέρβα ποια είναι;Ευχαριστώ!
Το κιβώτιο είναι μια χαρά δεν βγάζει προβλήματα
456 λίτρα είναι όλο μαζί μείον 80 λίτρα το MegaBox = 376 λίτρα. Βέβαια όταν βάλεις ρεζέρβα στο MegaBox δεν τρως όλα τα 80 λίτρα , περισσεύει πάλι λίγος χώρος να βάλεις μικρό πράγματα ακόμα και με ρεζερβα
Τα 125 άλογα είναι με μπροστά δισκόφρενα πίσω ταμπούρα
Τα 155 άλογα είναι μπρος πίσω δισκόφρενα.
Δεν πάει με το τι έκδοση διαλέγεις (titanium, stline κτλ) , πάει με το αν θα διαλέξεις τον κινητήρα με την μικρή ή με την μεγάλη τουρμπίνα (125-155)Ρωτάς για το αυτόματο κατανάλωση αλλά δεν αναφέρεις σε πια έκδοση. Άλλες καταναλώσεις έχει το 125 άλλες το 155
Για την Titanium εκδοση μιλάω μετα 125 άλογα αυτόματο (δεν έχει επιλογή για τα 155 σε αυτή την έκδοση).
Στη διαμόρφωση πράγματι λεεί για ταμπούρα πίσω, απλά σε άλλο thread μου είχαν πει ότι το αυτόματο βγαίνει με δισκόφρενα (για τα 155 το είδα κ εγώ στη διαμόρφωση ότι είναι με δισκόφρενα πισω).
-
Γνωρίζει κανείς αν το αυτόματο κιβώτιο που έχει είναι καλό ή βγάζει προβληματα και αν έχει πίσω δισκόφρενα ή ταμπούρα;
Επίσης, γνωρίζει κάποιος που έχει αυτόματο την πραγματική μέση κατανάλωση και κατανάλωση εντός πόλης;Το αυτόματο έχει δισκόφρενα. Προβλήματα, κανείς δεν ξέρει, ειναι νέο σχετικά κιβωτιο. Δεν έχει ακουστεί κάτι ιδιαίτερο, υποθέτω τα γνωστά των διπλοσύμπλεκτων. Τώρα μετά τα 150.000χλμ, κανείς δεν ξέρει.
Μέση κατανάλωση, απο 2 test drive της 1 ώρας που έχω κάνει, θα είσαι κάπου στο 7.5. Αλλά εξαρτάται πολύ και από τις συνθήκες που οδηγείς και τον τρόπο.
-
Καλησπέρα στην ομάδα,
Κοίταζα στο site για το νέο Ford Puma Titanium με το αυτόματο κιβώτιο βάζοντας με το driver assistance pack κ χρώμα το solar silver και η τιμή του έβγαινε κοντά στα 27.300.
Επίσης, γνωρίζει κάποιος που έχει αυτόματο την πραγματική μέση κατανάλωση και κατανάλωση εντός πόλης;
Και άλλη μία ερώτηση, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ χωρίς το megabox αλλα με ρεζέρβα ποια είναι;Ευχαριστώ!
Το κιβώτιο είναι μια χαρά δεν βγάζει προβλήματα
456 λίτρα είναι όλο μαζί μείον 80 λίτρα το MegaBox = 376 λίτρα. Βέβαια όταν βάλεις ρεζέρβα στο MegaBox δεν τρως όλα τα 80 λίτρα , περισσεύει πάλι λίγος χώρος να βάλεις μικρό πράγματα ακόμα και με ρεζερβα
Τα 125 άλογα είναι με μπροστά δισκόφρενα πίσω ταμπούρα
Τα 155 άλογα είναι μπρος πίσω δισκόφρενα.
Δεν πάει με το τι έκδοση διαλέγεις (titanium, stline κτλ) , πάει με το αν θα διαλέξεις τον κινητήρα με την μικρή ή με την μεγάλη τουρμπίνα (125-155)Ρωτάς για το αυτόματο κατανάλωση αλλά δεν αναφέρεις σε πια έκδοση. Άλλες καταναλώσεις έχει το 125 άλλες το 155
Για την Titanium εκδοση μιλάω μετα 125 άλογα αυτόματο (δεν έχει επιλογή για τα 155 σε αυτή την έκδοση).
Στη διαμόρφωση πράγματι λεεί για ταμπούρα πίσω, απλά σε άλλο thread μου είχαν πει ότι το αυτόματο βγαίνει με δισκόφρενα (για τα 155 το είδα κ εγώ στη διαμόρφωση ότι είναι με δισκόφρενα πισω).
Μπορεί στα αυτόματα να έβαλαν , στο pro facelift τα 125 δεν είχαν τα 155 είχαν
Στο αυτόματο γύρω στο 7,5 υπολόγιζε κατανάλωση είναι 1 λίτρο παραπάνω από το manual (μιλάω για μεικτές συνθήκες, και παραπάνω θα δεις και λιγότερο)
-
Μπορεί στα αυτόματα να έβαλαν , στο pro facelift τα 125 δεν είχαν τα 155 είχαν
Πάντα είχαν δισκόφρενα τα αυτόματα, ακόμα και στο Φιέστα.
-
Kατα την γνωμη μου το αμαξι αξιζει απο την 155,με το αυτοματο,δισκοφρενο πισω,multilink και LED φωτισμο,για να παρεις πραγματι κατι ολοκληρωμενο που θα σου προσφερει πραγματα,εκτος αν πεις οκ,θα βολευτω με τον 125αρη και αργοτερα το κανω remap,αλλα δεν αξιζει να χασεις 8ετη εγγυηση απο τοσο νωρις.
Ειδα οτι εκαναν μειωση τιμης στα 23.650 περιπου αρχικη τιμη.
-
@ken11 said in Ford Puma 2019:
Kατα την γνωμη μου το αμαξι αξιζει απο την 155,με το αυτοματο,δισκοφρενο πισω,multilink και LED φωτισμο,για να παρεις πραγματι κατι ολοκληρωμενο που θα σου προσφερει πραγματα,εκτος αν πεις οκ,θα βολευτω με τον 125αρη και αργοτερα το κανω remap,αλλα δεν αξιζει να χασεις 8ετη εγγυηση απο τοσο νωρις.
Ειδα οτι εκαναν μειωση τιμης στα 23.650 περιπου αρχικη τιμη.
Όχι για αυτήν την έκδοση πάντως. H ST Line X στα 155hp με το αυτόματο κιβώτιο βγαίνει 33Κ στον Διαμορφωτή..
-
@babisstinson said in Ford Puma 2019:
remap,αλλα δεν αξιζει να χασεις 8ετη εγγυηση απο τοσο νωρις.Ειδα οτι εκαναν μειωση τιμης στα 23.650 περιπου αρχικη τιμη.
Όχι για αυτήν την έκδοση πάντως. H ST Line X στα 155hp με το αυτόματο κιβώτιο βγαίνει 33Κ στον Διαμορφωτή..
Ναι,βγαινει παρα πολυ ακριβη,εως και απλησιαστη για τα δεδομενα της κατηγοριας και της μαρκας.
-
To Puma δεν νομίζω ότι έχει multilink σε καμία έκδοση.
-
Kατα την γνωμη μου το αμαξι αξιζει απο την 155,με το αυτοματο,δισκοφρενο πισω,multilink
Δισκόφρενα πίσω έχουν όλα τα αυτόματα, δηλαδή και το 125αρι. Multilink ανάρτηση, δεν έχει κανένα Πούμα, ούτε καν το ST.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Kατα την γνωμη μου το αμαξι αξιζει απο την 155,με το αυτοματο,δισκοφρενο πισω,multilink
Δισκόφρενα πίσω έχουν όλα τα αυτόματα, δηλαδή και το 125αρι. Multilink ανάρτηση, δεν έχει κανένα Πούμα, ούτε καν το ST.
Kακως,αν εχουν ημιακαμπτη ανεξαρτητη,διοτι εδω εχει το I30 και με τα 30 χιλιαρικα αυτοι,δεν βαζουν στο Puma η και η Τογιοτα στο Cross.
-
Kακως,αν εχουν ημιακαμπτη ανεξαρτητη,διοτι εδω εχει το I30 και με τα 30 χιλιαρικα αυτοι,δεν βαζουν στο Puma η και η Τογιοτα στο Cross.
το i30 είναι μια κατηγορία πάνω!!!! Συγκρινεται με το Focus
-
Ναι σωστά έχει το i30 και δεν έχουν τα πριμιουμ, ντροπή
-
@georgemit said in Ford Puma 2019:
Ναι σωστά έχει το i30 και δεν έχουν τα πριμιουμ, ντροπή
το i30 είναι μεγαλύτερη κατηγορία από το puma και το yaris cross τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ premium
-
Εγώ το ξέρω, στον φίλο πες το
-
Δεν κάνω σύγκριση,μην μπερδεύεται,το I30 παίζει στα 25-26 χιλιάρικα και ανεβαίνει με τους εξοπλισμούς.Με τα 28-30κ ανεβαίνουν σε premium κατηγορία,ξέχασα ότι το Cross δεν έχει πλαφονιερα για τους πίσω πάντως.
-
Δεν κάνω σύγκριση,μην μπερδεύεται,το I30 παίζει στα 25-26 χιλιάρικα και ανεβαίνει με τους εξοπλισμούς.Με τα 28-30κ ανεβαίνουν σε premium κατηγορία,ξέχασα ότι το Cross δεν έχει πλαφονιερα για τους πίσω πάντως.
με 28-30 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ αμάξι premium
-
Look again....ονομάζεται Lexus LBX
-
Εστω αλλα ρε Φάνη υπάρχουν πολλοι να αγοράσουν premium το LBX στην Βασική εκδοση χωρίς εξοπλισμό? Χαζό δεν είναι???
-
Εστω αλλα ρε Φάνη υπάρχουν πολλοι να αγοράσουν premium το LBX στην Βασική εκδοση χωρίς εξοπλισμό? Χαζό δεν είναι???
Όπως μπορεί να αγοράσουν BMW σειρά 1 βασική έκδοση με 170 ίππους στις 29.500€,κάποιους τους ενδιαφέρει απλά να κυκλοφορούν με το premium σήμα και ας έχει τάσι.
Εν πασει περιπτώσει,δεν κάνω συγκρίσεις κατηγοριών,δεν με ενδιαφέρει αυτό,απλώς είπα ότι το i30 σε αυτά τα λεφτά προσφέρει το multilink,ενώ τα b suvακια στο ίδιο μπάτζετ δίνουν ανεξάρτητη ανάρτηση ως μέση λύση.Οπως είχαν κανει στο Focus που έβαλαν τον ημιαμαμπτο σε πιο φτωχές εκδόσεις.
Ford Puma 2019