-
Είχα ενα καλλίτερο για γρήγορο και άνετο ταξίδι
ενα volvo s60 2.0t
με πρόγραμμα είχε 215 άλογα έκαιγε όπως το mondeo 1,8 και πήγαινε όπως το ST
το βασικό όμως είχε 70 λίτρα ντεπόζιτο ...αξία ανεκτίμητη! -
@monman2 said in Ford Puma 2019:
Είχα ενα καλλίτερο για γρήγορο και άνετο ταξίδι
ενα volvo s60 2.0t
με πρόγραμμα είχε 215 άλογα έκαιγε όπως το mondeo 1,8 και πήγαινε όπως το ST
το βασικό όμως είχε 70 λίτρα ντεπόζιτο ...αξία ανεκτίμητη!Ναι ναι. Ειχα μεγαλο ντεπόζιτο στο ταξί εεε το octavia και ξέρω. καλά εκείνο ήταν και diesel δεν τέλιωνε ποτέ .
45 λιτρα η αλήθεια είναι πολύ μικρό. αλλά οκ
-
@anergos13 said in Ford Puma 2019:
Ποστ "Κοσμημα" για το forum που αξιζει πραγματικα να γινει sticky...
Η γραφη θυμισε παλαιους καλους 4τροχους.
Παντα αντικειμενικος , μεστος και χιουμοριστας...
Ευγε Βασιλη !!Υπερβολές !!! Αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ
-
Εγώ το μόνο ενδιαφέρον που είδα ήταν μια Lancia παρκαρισμένη!
Ωραίο ταξίδι, ένα χρόνο προσπαθώ να πείσω τη σύζυγο να πάμε προς τα εκεί.. έχουμε πήξει στα νότια..
-
Πω πω και εγώ ζήλεψα!
Και για μένα η οδήγηση με ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι πιο σημαντικό απο τον προορισμό και τα μέρη που θα δω.
Επίσης η κατοχή ενός τέτοιου αυτοκινητου καταδεικνύει κατά την άποψη μου πως είναι προτιμότερο απο κάποιο με offroad δυνατότητες , υπάρχουν τόσα εκατοντάδες χιλιόμετρα στροφοδιαδρομών απο ορεινό χωριουδάκι σε χωριουδάκι , και άλλα τόσα για να κατέβεις σε παραλιακά μέρη στην χώρα μας που η χρήση ενος τέτοιου αυτοκινήτου σε αποζημιώνει απόλυτα.
Και δεν λέω να πηγαίνεις στα όρια για να το απολαύσεις , με σβέλτο και ακόμη και κανονικό ρυθμό είναι επίσης απολαυστικό με την αμεσότητα και την αλαφρότητα του, στρίβει αβίαστα και καταπίνει χωρίς αγχος και κούραση τις στροφές.
Βρε και μέχρι το περίπτερο ή το SM είναι απολαυστικό και ξεκούραστο λόγω τιμονιού και turn in ένα τέτοιο αμαξάκι για όποιον νιώθει λιγάκι , τι να λέμε τώρα.
Και με bonus την ελαφρά υπερυψωμένη θέση οδήγησης , και την επιπλέον πρακτικότητα που συνεπάγεται, τετοια SUVακια ή crossover τα θεωρώ πολύ καλύτερες επιλογές απο αντίστοιχα sport στημένα χαμηλά supermini η c hatch. -
@vagkirk said in Ford Puma 2019:
Πω πω και εγώ ζήλεψα!
Και για μένα η οδήγηση με ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι πιο σημαντικό απο τον προορισμό και τα μέρη που θα δω.
Επίσης η κατοχή ενός τέτοιου αυτοκινητου καταδεικνύει κατά την άποψη μου πως είναι προτιμότερο απο κάποιο με offroad δυνατότητες , υπάρχουν τόσα εκατοντάδες χιλιόμετρα στροφοδιαδρομών απο ορεινό χωριουδάκι σε χωριουδάκι , και άλλα τόσα για να κατέβεις σε παραλιακά μέρη στην χώρα μας που η χρήση ενος τέτοιου αυτοκινήτου σε αποζημιώνει απόλυτα.
Και δεν λέω να πηγαίνεις στα όρια για να το απολαύσεις , με σβέλτο και ακόμη και κανονικό ρυθμό είναι επίσης απολαυστικό με την αμεσότητα και την αλαφρότητα του, στρίβει αβίαστα και καταπίνει χωρίς αγχος και κούραση τις στροφές.
Βρε και μέχρι το περίπτερο ή το SM είναι απολαυστικό και ξεκούραστο λόγω τιμονιού και turn in ένα τέτοιο αμαξάκι για όποιον νιώθει λιγάκι , τι να λέμε τώρα.
Και με bonus την ελαφρά υπερυψωμένη θέση οδήγησης , και την επιπλέον πρακτικότητα που συνεπάγεται, τετοια SUVακια ή crossover τα θεωρώ πολύ καλύτερες επιλογές απο αντίστοιχα sport στημένα χαμηλά supermini η c hatch.Είναι πολύ απολαυστικό όντως!! και πάει και σε πατημένους χωματόδρομους ανετα λόγω ύψους απλά λόγω σκληρής ανάρτησης σε παιδεύει λίγο.
Ο προορισμός είναι πάντα πιο απολαυστικος αλλα είναι ποιο ωραία να απoλαμβάνεις το ταξίδι
-
Πω πω και εγώ ζήλεψα!
Και με bonus την ελαφρά υπερυψωμένη θέση οδήγησης , και την επιπλέον πρακτικότητα που συνεπάγεται, τετοια SUVακια ή crossover τα θεωρώ πολύ καλύτερες επιλογές απο αντίστοιχα sport στημένα χαμηλά supermini η c hatch.Ανάλογα τα γούστα.. όλα μου τα αμάξια ήταν 2πορτα και με γκάζια μέχρι που πήρα το βιτάρα. Συμφωνώ ότι η αίσθηση ενός καλοστημένου αυτοκινήτου στην κατάλληλη διαδρομή είναι αξεπέραστη αλλά δυστυχώς οι συνθήκες για να το απολαύσεις λιγοστεύουν όσο περνάει ο καιρός.. Μια θα κουβαλάς κόσμο, την άλλη θα βρείς κίνηση που έχει πολλαπλασιαστεί σε σχέση με το παρελθόν, έπειτα έχεις αλλάξει συνήθειες και δε βγαίνεις νύχτα παγανιά.. ε πλέον εκτιμώ το να χώνομαι σε δασικό και να είμαι σχεδόν μόνος εγώ και η φύση.. λες και με εκτοπίσανε από την άσφαλτο και ξαναμαθαίνω την αυτοκίνηση υπό διαφορετική οπτική. Είναι η αίσθηση του νέου και μη προκαθορισμένου που κι αυτή έχει να προσφέρει συγκινήσεις..
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
Πω πω και εγώ ζήλεψα!
Και με bonus την ελαφρά υπερυψωμένη θέση οδήγησης , και την επιπλέον πρακτικότητα που συνεπάγεται, τετοια SUVακια ή crossover τα θεωρώ πολύ καλύτερες επιλογές απο αντίστοιχα sport στημένα χαμηλά supermini η c hatch.Ανάλογα τα γούστα.. όλα μου τα αμάξια ήταν 2πορτα και με γκάζια μέχρι που πήρα το βιτάρα. Συμφωνώ ότι η αίσθηση ενός καλοστημένου αυτοκινήτου στην κατάλληλη διαδρομή είναι αξεπέραστη αλλά δυστυχώς οι συνθήκες για να το απολαύσεις λιγοστεύουν όσο περνάει ο καιρός.. Μια θα κουβαλάς κόσμο, την άλλη θα βρείς κίνηση που έχει πολλαπλασιαστεί σε σχέση με το παρελθόν, έπειτα έχεις αλλάξει συνήθειες και δε βγαίνεις νύχτα παγανιά.. ε πλέον εκτιμώ το να χώνομαι σε δασικό και να είμαι σχεδόν μόνος εγώ και η φύση.. λες και με εκτοπίσανε από την άσφαλτο και ξαναμαθαίνω την αυτοκίνηση υπό διαφορετική οπτική. Είναι η αίσθηση του νέου και μη προκαθορισμένου που κι αυτή έχει να προσφέρει συγκινήσεις..
Τo Vitara τώρα που το λές ίσως θα αποτελουσε την μοναδική εξαίρεση στο σκεπτικό που ανέπτυξα.
Είναι ελαφρύ και αεράτο , με πολύ καλό turn in - απόκριση, πάει πολύ καλά και στην άσφαλτο.
Και με τον 140 κινητήρα ήταν και πολύ σβέλτο.
Συνδιάζει τέλεια και τους δύο κόσμους οδήγησης και εμπειριών και μάλιστα μέχρι πριν λίγο καιρό με απίστευτο VFM.Το #vitara_mono δεν είναι για πλακίτσα που το γράφουμε , είναι πραγματικότητα.
-
Κατα σύμπτωση είδα στο fb του dimsambas έχει ανεβάσει την εξαιρετική ανάρτηση του cirus για το ταξίδι του με το puma του.Απολαυστική γραφή και φυσικά σπάνιο και ικανότατο αυτοκίνητο!
Τα πρωτα δυο εμετικά σχόλια ήταν για το που βρήκε ο άνθρωπος λεφτά να βάλει βενζινη,κάτι αηδίες με fuelpass,το δεύτερο για μαύρο χρήμα ,παρακάτω δεν είχε γιατί φοβήθηκα μην ξερασουν τα μωρά.
Κάπου έλεος ρε παιδιά με τις κατσίκες των γειτόνων,πολλή τοξικότητα,λες και αυτοί που έχουν μαυρο χρήμα παίρνουν Ford puma,σκέψου να είχε πάρει καμμία panamera!!!Ασχετο με το φόρουμ εδώ απλά μου έκανε εντυπωση -
@antonmone said in Ford Puma 2019:
Κατα σύμπτωση είδα στο fb του dimsambas έχει ανεβάσει την εξαιρετική ανάρτηση του cirus για το ταξίδι του με το puma του.Απολαυστική γραφή και φυσικά σπάνιο και ικανότατο αυτοκίνητο!
Τα πρωτα δυο εμετικά σχόλια ήταν για το που βρήκε ο άνθρωπος λεφτά να βάλει βενζινη,κάτι αηδίες με fuelpass,το δεύτερο για μαύρο χρήμα ,παρακάτω δεν είχε γιατί φοβήθηκα μην ξερασουν τα μωρά.
Κάπου έλεος ρε παιδιά με τις κατσίκες των γειτόνων,πολλή τοξικότητα,λες και αυτοί που έχουν μαυρο χρήμα παίρνουν Ford puma,σκέψου να είχε πάρει καμμία panamera!!!Ασχετο με το φόρουμ εδώ απλά μου έκανε εντυπωσηΕίναι παρόμοια τακτική και με τα "ταπεινά" αυτοκίνητα του φόρουμ. Όλοι ορκίζονται στο δικό τους ατι, και τα υπόλοιπα είναι ψωριαρικα!
Επίσης από γενικότητες τύπου "όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν το δημόσιο και καλά τους κάνουν" και χιλιάδες άλλες τέτοιου ύφους γενικότητες και ανοησίες.
Το ζήτημα είναι ότι όταν κυβερνάς σύμφωνα με τον Θρασύβουλο τον Μιλήσιο τότε αυτά τα στάχυα θα θερίσεις..
-
Δυστυχώς, λυπηρό φαινόμενο. Γενικώς είμαι πολύ απογοητευμένος από το επίπεδο του μέσου αναγνώστη.
-
Ασχετο αλλα ο cirus ολα καλα ?Εχω να τον διαβασω απο τοτε που ανεβασε τα στορυ με την εκδρομη.
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Ασχετο αλλα ο cirus ολα καλα ?Εχω να τον διαβασω απο τοτε που ανεβασε τα στορυ με την εκδρομη.
H αφεντομουτσουνάρα μου εχει βαλει άδεια αυτη την εβδομάδα και βαφει κάγκελα, καθαρίζει, απολυμαίνει , μαστορεύει και ασχολείται με μαστόρους για να κάνει ανακαίνιση σε σπίτι που θα βάλει προς ενοίκιαση σε κάνα μήνα. Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ πολύ με γράψιμο
-
Έγραψες την αρθράρα κι άααααραξες!
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
H αφεντομουτσουνάρα μου εχει βαλει άδεια αυτη την εβδομάδα και βαφει κάγκελα, καθαρίζει, απολυμαίνει , μαστορεύει και ασχολείται με μαστόρους για να κάνει ανακαίνιση σε σπίτι που θα βάλει προς ενοίκιαση σε κάνα μήνα. Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ πολύ με γράψιμο
Ωραιος αφου εισαι καλα κατσε αραξε κανε οτι θες.
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Ωραιος αφου εισαι καλα κατσε αραξε κανε οτι θες.
Πρέπει να κανονίσουμε κάποιο meeting για έντονη κρεατοφαγια. Κάτοχοι Suzuki/Toyota βέβαια αποκλείονται, να πάνε για σούσι.. Γάτος είναι τυχερός, θα παίξει και κρέας και ψάρι..!!
-
@dimsabas said in Ford Puma 2019:
Δυστυχώς, λυπηρό φαινόμενο. Γενικώς είμαι πολύ απογοητευμένος από το επίπεδο του μέσου αναγνώστη.
Άσε τα αυτοκίνητα και κάνε για ποδήλατα που είναι και πιο όμορφα και ξερεις και από αυτά.Θα σου δώσω το δικό μου για πρώτο τεστ,willier gtr team Colombia με sram red όχι cvt και αηδίες!
-
καλησπέρα στην ομάδα,,ήθελα να κάνω μια ερώτηση, αν κάποιος πουλάει το πούμα του, η εγγύηση μεταφέρεται ονομαστικά στον επόμενο αγοραστή και ιδιωκτήτη ? στην st line x είναι στάνταρ η επιτήρηση τυφλού σημείου ή έξτρα?
-
@paraskevas013 said in Ford Puma 2019:
καλησπέρα στην ομάδα,,ήθελα να κάνω μια ερώτηση, αν κάποιος πουλάει το πούμα του, η εγγύηση μεταφέρεται ονομαστικά στον επόμενο αγοραστή και ιδιωκτήτη ? στην st line x είναι στάνταρ η επιτήρηση τυφλού σημείου ή έξτρα?
όταν είχα ρωτήσει αντιπροσωπεία ήταν και τα 2 ναι.
προσοχή όμως γιατί τα έχτρα αλλάζουν και πρέπει να δεις τι έχει το συγκεκριμένο μεταχειρισμενο. γιατί έδιναν δώρο ένα έχτρα πακέτο και μπορεί να ήταν εκεί.
-
@k-m said in Ford Puma 2019:
@paraskevas013 said in Ford Puma 2019:
όταν είχα ρωτήσει αντιπροσωπεία ήταν και τα 2 ναι.
προσοχή όμως γιατί τα έχτρα αλλάζουν και πρέπει να δεις τι έχει το συγκεκριμένο μεταχειρισμενο. γιατί έδιναν δώρο ένα έχτρα πακέτο και μπορεί να ήταν εκεί.
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, θα το ρωτησω ναι!
Ford Puma 2019