-
@a-ctive said in Ford Puma 2019:
@cirus said in Ford Puma 2019:
Αν μου πεις πως ελευθερωσαν τα τζαμια θα σε κερασω λουκουμι!!
Εχω βαλει μονωτικο μεσα απο την ταπετσαρια,αλλα διαφορα στην ποιοτητα κυλισης δεν ειδα.Εγω είδα διαφορά στην κύλιση αν και για να είναι ολοκληρωμένο για ποιοτητα κύλισης πρέπει να μπει ηχομόνωση και στους θόλους των τροχών. Τότε θα έχει τεράστια διαφορά. Εγω δεν θέλω να το κάνω ήδη έβαλα γύρω στα 15 κιλά. Ειναι βαρύ το υλικό.
Όμως βαζω μουσική και δεν τρίζουν τα πλαστικά. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου πρόβλημα και ο λόγος που το αποφάσισα. Μου έσπαγαν τα νεύρα. Τώρα δεν ακούγεται τίποτα.
Δεν έχω ιδέα πως ελευθέρωσαν τα τζάμια φίλε μου σόρυ. Του το άφησα 2 μέρες. Απλά του ζήτησα φωτογραφίες για να σας βάλω δεν ήμουν παρών
Χαχα εγω εχω βαλει κανα 40 κιλα
Τι έχεις ρε φίλε Νταλίκα και έβαλες τόσο????? χαχαχαχαχαχαχα
-
This post is deleted! -
Καλησμπερα
Μολις παρέλαβα το PUMA μου από ALFA SOUND.
Τοποθέτηση ηχομόνωσης και αλλαγη μπροστά ηχείων και twiter από FOMOCO (Ford Motor Company) που είχε το αυτοκίνητο σε AUDITION
Η ηχομόνωση είναι απίστευτη. Κλείνουν οι πόρτες και ακούγεται ένα γκλουκ όπως σε premium αυτοκίνητα (πχ AUDI) ενω πριν ακουγόταν χάλια. Αλλα αυτό δεν με ενοιαζε τόσο. Η ποιοτητα κύλισης αναβαθμίστηκε. Τα πλαστικα μόλις ανοιγες την φωνή λίγο αρχιζαν να τριζουν, τωρα τίποτα. Μεγάλη αναβάθμιση και ο ανθρωπος καταπληκτική δουλειά έκανε.
Πολύ ευχαριστημένος σας βάζω και μερικές φωτο. Σύνολο μου κόστισε 475 ευρώ όλα μαζι
Εϊναι μια καταπληκτική αναβάθμιση του αυτοκινητου θεωρώ καθώς έπασχε σε αυτό τον τομέα αρκετά
Α ρε φίλε cirus εσένα έχει ήδη γίνει συλλεκτικο
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Α ρε φίλε cirus εσένα έχει ήδη γίνει συλλεκτικο
Ευχαριστω να σαι καλα Alex αλλά έχω τουλάχιστον αλλα 3 project στο μέλλον πριν τελιώσω
-
Εχω βαλει μονωτικο μεσα απο την ταπετσαρια,αλλα διαφορα στην ποιοτητα κυλισης δεν ειδα.Εγω είδα διαφορά στην κύλιση αν και για να είναι ολοκληρωμένο για ποιοτητα κύλισης πρέπει να μπει ηχομόνωση και στους θόλους των τροχών. Τότε θα έχει τεράστια διαφορά. Εγω δεν θέλω να το κάνω ήδη έβαλα γύρω στα 15 κιλά. Ειναι βαρύ το υλικό.
Όμως βαζω μουσική και δεν τρίζουν τα πλαστικά. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου πρόβλημα και ο λόγος που το αποφάσισα. Μου έσπαγαν τα νεύρα. Τώρα δεν ακούγεται τίποτα.
Δεν έχω ιδέα πως ελευθέρωσαν τα τζάμια φίλε μου σόρυ. Του το άφησα 2 μέρες. Απλά του ζήτησα φωτογραφίες για να σας βάλω δεν ήμουν παρών
Χαχα εγω εχω βαλει κανα 40 κιλα
Έβαλες μόνωση και δεν είδες διαφορά;
Βρε μπας και μιλάς για προβατίνες;
-
-
Με γεια @cirus !
-
Ωραία δημοσίευση cirε, να τα χαρείς..!
-
Σε άλλα νέα, έκλεισε από 8 Σεπτεμβρίου μέχρι και 6 Οκτωβρίου και το εργοστάσιο της Ρουμανίας. Οπότε τα Puma εχουν +1 μήνα (τουλάχιστον) παράδοση.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Σε άλλα νέα, έκλεισε από 8 Σεπτεμβρίου μέχρι και 6 Οκτωβρίου και το εργοστάσιο της Ρουμανίας. Οπότε τα Puma εχουν +1 μήνα (τουλάχιστον) παράδοση.
Λογικά λόγο έλλειψης microchips ?
-
@yem said in Ford Puma 2019:
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Λογικά λόγο έλλειψης microchips ?
Ναι, αυτός είναι ο λόγος. Είχε ήδη ανακοινωθεί το κλείσιμο του εργοστασίου στην Κολωνία (Fiesta/Focus) και τώρα ανακοινώθηκε και της Ρουμανίας.
-
αυτα τα τσιπ έχουν κάψει κόσμο στην αναμονή.
Και μετα που θα είναι διαθέσιμα <<ξαφνικά>> θα ακριβύνουν όλα τα αυτοκίνητα
-
αν λυθει το προβλημα στην παραγωγη μπορει και οχι αλλα μαλλον ναι.
-
O CEO Ευρώπης της Ford ανφέρει ότι η τρέχουσα κατάσταση θα ομπαλοποιηθεί το νωρίτερο το 2024. Οπότε έχουμε δρόμο ακόμα....
-
Ήδη το Kuga επειδή το παρακολουθώ έχει πάρει μία αύξηση κοντά στα 400,00 ευρώ έχοντας προβεί και σε μειώσεις εργοστασιακού εξοπλισμού.
-
Φαντάζομαι ότι οι μειωμένες πωλήσεις αυτά τα 2-3 χρόνια σίγουρα θα επιφέρουν αυξήσεις στα καινούρια μοντέλα .
-
@yem said in Ford Puma 2019:
Φαντάζομαι ότι οι μειωμένες πωλήσεις αυτά τα 2-3 χρόνια σίγουρα θα επιφέρουν αυξήσεις στα καινούρια μοντέλα .
Ναι σωστή σκέψη και λογικό συμπέρασμα. Χάνουν πολλές πωλήσεις και χρήματα, κάποιος πρέπει να δώσει κω... εεεεε χρήματα.
-
Εχω βαλει μονωτικο μεσα απο την ταπετσαρια,αλλα διαφορα στην ποιοτητα κυλισης δεν ειδα.Επειδη εχω κανει την συγκεκριμένη διαδικασια στον συγκεκριμενο επαγγελματια ( Εξαιρετικος!!) κατα το ημισυ.(προσεχως και πισω)
Μπροστινες πορτες με ηχομονωτικο υλικο σε ολη την ταπετσαρια εσωτερικα + ρικοφον ( οχι λαμαρινα οπως ο cirus) .Ειδα βελτιωση στην κυλιση αρκετη.
Αν ηθελα περισσοτερη?...ναι θα ηθελα...αλλα οκ ...η βελτιωση Συνολικα με ικανοποιησε.
-
@anergos13 said in Ford Puma 2019:
Εχω βαλει μονωτικο μεσα απο την ταπετσαρια,αλλα διαφορα στην ποιοτητα κυλισης δεν ειδα.Επειδη εχω κανει την συγκεκριμένη διαδικασια στον συγκεκριμενο επαγγελματια ( Εξαιρετικος!!) κατα το ημισυ.(προσεχως και πισω)
Μπροστινες πορτες με ηχομονωτικο υλικο σε ολη την ταπετσαρια εσωτερικα + ρικοφον ( οχι λαμαρινα οπως ο cirus) .Ειδα βελτιωση στην κυλιση αρκετη.
Αν ηθελα περισσοτερη?...ναι θα ηθελα...αλλα οκ ...η βελτιωση Συνολικα με ικανοποιησε.
νομιζω για την κύλιση για να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα θέλει στους θόλους των τροχών μόνωση.
Αλλά και εγω είδα διαφορά αρκετή στην κύλιση και μου είναι αρκετό, είμαι ευχαριστημένος τώρα και δεν θέλω να βάλω και άλλο εξτρα βάρος γιατι είναι αρκετά βαριά υλικά.
-
@anergos13 said in Ford Puma 2019:
Εχω το Focus και πιθανον συμπεριφερετε διαφορετικα απο το Puma
Ford Puma 2019