-
@ken11 said in Ford Puma 2019:
Αν εδιναν το Puma με τον 1.5αρη κινητηρα,θα ειχα διαφορετικη προσεγγιση και γνωμη,δηλαδη καταντησαμε να δινουν 27-28 χιλιαρικα αυτοκινητα με χιλιαρηδες κινητηρες,καπου ωπα.
Την ιδια αποψη εχω για το Cross της toyota,καπου ωπα,28 χιλιαδες για καλοεξοπλισμενη εκδοση με τον basic 116ps.Δεν ξερω αν εχω καποια λαθος οπτικη των πραγματων.
Σωστά τα λές! Και έτσι, να που ξαφνικά τα ηλεκτρικά φαίνονται φτηνά και ευκαιρίες. Γιατί όσο έχουν αυτά που αναφέρεις, έχει το ΜΠΥΝΤ ΣΟΥΒ και λίγο παραπάνω το Τέσλα. Να πως γίνεται η εξίσωση τιμών...!
-
Αν μπορει καποιον να παρει με 26500 το Αττο 3 πρεπει απλα να μην γνωριζει τι σημαινει ηλεκτρικο για να παρει Πουμα ή Καμικ κοκ.
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Στο παράδειγμα θα έπρεπε να συγκριθεί η bmw 1 με το focus . Με το puma είναι άκυρη σύγκριση . Εγώ συγκρίνω πορτοκάλια με πορτοκαλιαΔεν ανεφερα την BMW 1 για να κανω συγκριση κατηγοριων,αλλα για να δειξω οτι κοντα στα ιδια χρηματα που θελουν για το 1.0αρι Puma,αγοραζεις BMW 1,αυτο.
Αν εδιναν το Puma με τον 1.5αρη κινητηρα,θα ειχα διαφορετικη προσεγγιση και γνωμη,δηλαδη καταντησαμε να δινουν 27-28 χιλιαρικα αυτοκινητα με χιλιαρηδες κινητηρες,καπου ωπα.
Την ιδια αποψη εχω για το Cross της toyota,καπου ωπα,28 χιλιαδες για καλοεξοπλισμενη εκδοση με τον basic 116ps.Δεν ξερω αν εχω καποια λαθος οπτικη των πραγματων.
Δεν έχεις άδικο απλά αντί να λες για σύγκριση puma με bmw 1 μπορείς να γράψεις κάτι ποιο γενικό που είναι σωστότερο. Δηλαδή γιατί να προτιμήσει κάποιος BSuv όταν με τα ίδια χρήματα μπορεί να πάρει ένα μεγαλύτερης κατηγορίας όχημα και καλύτερο. Πιο σωστό είναι αυτό.
Βέβαια νομίζω ότι όλοι διαλέγουν τα Bsuv γιατί έχουν πρακτικότητα που τα μεγαλύτερα δεν έχουν και παράλληλα έχουν με την νέα τεχνολογία και πόλυ καλή ασφαλή οδηγική συμπεριφορά που παλιά ένα ψηλό δεν μπορούσε να δώσει. Εννοείται ότι ένα χαμηλό θα έχει ακόμα καλύτερη αλλά τους περισσότερους αγοραστές δεν ενδιαφέρει αυτό. Αν έχει καλή συμπεριφορά παράλληλα με πρακτικότητα σε κόμπακτ μέγεθος να βολεύει είναι και καλύτερο
Και κάπως έτσι εξηγείται γιατί τα bsuv πουλάνε τόσο ενώ τα χαμηλά όχι.
Μπορεί κάποιος να διαφωνεί όσο θέλει για το τι είναι καλύτερο. Πάντως το τι θέλει ο περισσότερος κόσμος έχει αποδειχθεί περίτρανα
-
@wantone said in Ford Puma 2019:
Αν μπορει καποιον να παρει με 26500 το Αττο 3 πρεπει απλα να μην γνωριζει τι σημαινει ηλεκτρικο για να παρει Πουμα ή Καμικ κοκ.
Και εδώ διαφωνώ. Ανάλογα την χρήση πάει.
Ναι αν σε καλύπτει πλήρως το atto συμφωνώ φυσικά . Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις χρήσης των αγοραστών που το puma ή οποίο βενζινοκίνητο ή diesel θα υπηρετήσει καλυτερα
-
Εγω θα ελεγα οτι πουλαγαν μεχρι τωρα και το Πουμα πχ τα περισσοτερα εχουν πουληθει κοντα στα 20.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να συνεχιστουν οι πωλησεις τους με αυτες τις τιμες.
-
στώ
Κανενας δεν θα παρει Πουμα αν ειναι πχ να κανει πολλα χμ λογω δουλειας. Θα επερνε παλια Φοκους ντηζελ ναι. Τα μικρα Σουβ ειναι περισσοτερο επιλογη lifestyle.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Σωστά τα λές! Και έτσι, να που ξαφνικά τα ηλεκτρικά φαίνονται φτηνά και ευκαιρίες. Γιατί όσο έχουν αυτά που αναφέρεις, έχει το ΜΠΥΝΤ ΣΟΥΒ και λίγο παραπάνω το Τέσλα. Να πως γίνεται η εξίσωση τιμών...!
Ηλεκτρικά στα 20k - 26k δε φαίνονται φτηνά λόγω των γελοίων τιμών των θερμικών. Είναι φτηνά ακόμα και συγκρινόμενα με τιμές θερμικών του 20 - 21.
-
Πουλάνε λόγω μόδας, lifestyle και γιατί σε μεγάλο ποσοστό επιλέγουν οι γυναίκες, πος ως γνωστόν επιλέγουν με άλλα κριτήρια. Μου έλεγε ο φίλος μου στην Φορντ, 9 στους 10 που μπαίνουν στην έκθεση για το Φόκους, εαν ειναι με την συμβία μαζί, κατευθείαν αγοράζουν Πούμα! Δεν υπάρχει ούτε 1 γυναίκα που θα δώσει πράσινο φως για το Φόκους έναντι του Πούμα.
-
Τα SUV ή όπως θέλει να τα ονομάσει ο καθένας, (ουσιαστικά απλά αυτοκίνητα είναι), βγάζουν μία βαρβατήλα, που μάλλον λείπει στις γυναίκες, και καλύπτουν αυτο το κενό από ψευδοβαρβάτα οχήματα.
-
@ektoras said in Ford Puma 2019:
Τα SUV ή όπως θέλει να τα ονομάσει ο καθένας, (ουσιαστικά απλά αυτοκίνητα είναι), βγάζουν μία βαρβατήλα, που μάλλον λείπει στις γυναίκες, και καλύπτουν αυτο το κενό από ψευδοβαρβάτα οχήματα.
Δεν είναι αυτό. Ειναι καθαρά θέμα ομορφιάς/σχεδιασμού και ψηλότερης θέσης οδήγησης που δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας.
-
Τους έχει (των γυναικώνε) μείνει αποθημένο από τις καλές εποχές 2002 - 2008, τότενες που είχε γεμίσει η Ελλάδα καγιέν και χ5.
-
Στις πωλήσεις (η δουλειά μου), αυτός που αγοράζει , αγοράζει γιατί κάτι του λείπει, ή για να ξεχωρίσει από το πλήθος.
Αυτός που πουλάει , πουλάει αυτό που ψάχνει ο προηγούμενος.
Στις γυναίκες υποτίθεται ασφάλεια, (ιδίως μετά τον φόβο που μας φόρτωσαν τα τελευταία χρόνια) και μια βαρβατήλα που όπως φαίνεται χάθηκε από το, δήθεν ισχυρό φύλο.
-
Εμένα πάντως ο κουμπάρος μου με εψησε για SUV.
Από το 2012 που έφυγε για Γερμανία και πήρε το ραβ4 του 2008, μετά πήρε Κούγκα 2012, μετά Κούγκα 2016 και τώρα καντζιαρ 2018, μου έλεγε ότι η πρακτικότητα τους για καθημερινή χρήση είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα τους. -
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
Εμένα πάντως ο κουμπάρος μου με εψησε για SUV.
Από το 2012 που έφυγε για Γερμανία και πήρε το ραβ4 του 2008, μετά πήρε Κούγκα 2012, μετά Κούγκα 2016 και τώρα καντζιαρ 2018, μου έλεγε ότι η πρακτικότητα τους για καθημερινή χρήση είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα τους.Αυτος αλλαζει τα αμαξια σαν τα πουκαμισα,καθε 2-4 χρονια?
-
@ektoras said in Ford Puma 2019:
Οι γυναίκες ακολουθούν πιστά την μόδα.
-
Αυτος αλλαζει τα αμαξια σαν τα πουκαμισα,καθε 2-4 χρονια?
Γερμανία ειναι, οπότε και πολύ τα κρατάει! το ιδανικό ειναι κάθε 2 (μαξ 3) χρόνια νέο αμάξι, έστω και μτχ. Εγώ στο έτος αρχίζω και το βαριέμαι και στην 2ετία θέλω να το πετάξω....χαχα!
-
Πουλάνε λόγω μόδας, lifestyle και γιατί σε μεγάλο ποσοστό επιλέγουν οι γυναίκες, πος ως γνωστόν επιλέγουν με άλλα κριτήρια. Μου έλεγε ο φίλος μου στην Φορντ, 9 στους 10 που μπαίνουν στην έκθεση για το Φόκους, εαν ειναι με την συμβία μαζί, κατευθείαν αγοράζουν Πούμα! Δεν υπάρχει ούτε 1 γυναίκα που θα δώσει πράσινο φως για το Φόκους έναντι του Πούμα.
Μονο η δικια μου οταν ειδε φοκους και πουμα ηθελε φοκους
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Μονο η δικια μου οταν ειδε φοκους και πουμα ηθελε φοκους
Είπαμε 9 στους/στις 10. Εσένα είναι η 1 στις 10 . Αλλά έχει γούστο, οπότε κράτα την!!
-
Oι γυναικες δεν ειναι καταλληλες να διαλεξουν το αμαξι της οικογενειας. . Ειναι μονο για τα κουρτινοξυλα , τα χαλιά , αντε και τα επιπλα
-
@wantone said in Ford Puma 2019:
στώ
Κανενας δεν θα παρει Πουμα αν ειναι πχ να κανει πολλα χμ λογω δουλειας. Θα επερνε παλια Φοκους ντηζελ ναι. Τα μικρα Σουβ ειναι περισσοτερο επιλογη lifestyle.
Δεν είναι και τα έχω ξαναγράψει. Αν θες μικρό σε μέγεθος με μεγάλους χώρους είναι ότι καλύτερο τα suv οποιασδήποτε κατηγορίας. Lifestyle και κουραφεξαλα και χαζομάρες. Οι περισσότεροι αγοραστές δεν δίνουν δεκάρα για lifestyle στο αμάξι, μέσο μεταφοράς είναι για αυτούς. Τιμή και πρακτικότητα κοιτάνε γι'αυτό επιλέγουν σουβλάκια μικρα
Εντάξει στις γυναίκες παίζει και αυτό μεγάλο ρολο για να μην είμαι αφοριστικος.
Ford Puma 2019