-
Καλοταξιδο!!!
-
Καλοταξιδο και απροβληματιστο.
Μπορεί να είναι και κεριά οι γραμμές/γρατσουνιές.Δες αν φεύγουν με το χέρι.
Αυτό με το πλύσιμο με ξεπερνάει... -
Καλοριζικο και καλοτάξιδο να ειναι
-
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
Παίδες, παρέλαβα και γω σήμερα (3 Sedan) και έχω πάθει πλάκα. Θα επανέλθω με content και εντυπώσεις όσο περνάει ο καιρός.
Άντε επιτέλους, καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!!
Το θέμα με την "προετοιμασία"-πλύσιμο της αντιπροσωπείας το φοβάμαι κι εγώ, σκέφτομαι να τους πω να το αφήσουν άπλυτο, να το πάω κατευθείαν σπίτι για πλύσιμο μόνος μου και κέρωμα.
-
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Παίδες, παρέλαβα και γω σήμερα (3 Sedan) και έχω πάθει πλάκα. Θα επανέλθω με content και εντυπώσεις όσο περνάει ο καιρός.
Το θέμα με την "προετοιμασία"-πλύσιμο της αντιπροσωπείας το φοβάμαι κι εγώ, σκέφτομαι να τους πω να το αφήσουν άπλυτο, να το πάω κατευθείαν σπίτι για πλύσιμο μόνος μου και κέρωμα.
Αν έχει κερί πάνω (που λογικά θα έχει) πρέπει να γίνει αποκέρωση, και επίσης θα πρέπει να φύγουν οι κόλες από τα προστατευτικά αυτοκόλλητα.
Δεν είναι ένα απλό πλύσιμο... -
@limited_one said in Mazda CX-30:
Αν έχει κερί πάνω (που λογικά θα έχει) πρέπει να γίνει αποκέρωση, και επίσης θα πρέπει να φύγουν οι κόλες από τα προστατευτικά αυτοκόλλητα.
Δεν είναι ένα απλό πλύσιμο...Σωστό και αυτό. Αλλά πώς την κάνουν την αποκέρωση;
-
Αυτό με την αποκέρωση το έχω ακούσει και γω.
Επίσης ρε παιδιά με τον SkyActiv-X σε χειροκίνητο κιβώτιο δυσκολεύεστε και σεις με τον συμπλέκτη? Μου χει σβήσει σε εκκίνηση από στάση πολλές φορές, ενώ δεν είχα θέμα π.χ με άλλα. Και 1 άλλο παιδί που χαμε μιλήσει μου χε πει τα ίδια. Συνήθειο είναι το ξέρω αλλά μου χει κάνει εντύπωση χαχα.
-
Και γω το σκεφτόμουν αλλά από την άλλη δεν ξέρω σε πόσα σημεία θα χει φάει πλύσιμο. Π.χ στις ντάνες στην Ιαπωνία και μετά στη Βαρκελώνη και μετά Πειραιά, πολύ πιθανό να φάνε και βροχές, οπότε και να μείνει βροχή πάνω ίσως να μην είναι το ιδανικό (ειδικά αν είναι λασποβροχές).
Γενικά νομίζω η Mazda βάζει προστατευτικά σε οροφή και καπώ σίγουρα + τα piano black, αλλά και πάλι ξέρω γω... -
Αυτό με την αποκέρωση το έχω ακούσει και γω.
Επίσης ρε παιδιά με τον SkyActiv-X σε χειροκίνητο κιβώτιο δυσκολεύεστε και σεις με τον συμπλέκτη? Μου χει σβήσει σε εκκίνηση από στάση πολλές φορές, ενώ δεν είχα θέμα π.χ με άλλα. Και 1 άλλο παιδί που χαμε μιλήσει μου χε πει τα ίδια. Συνήθειο είναι το ξέρω αλλά μου χει κάνει εντύπωση χαχα.
Μάλλον επειδή είναι καινούριο και απομονώνει χαμηλότερα από ότι έχεις συνηθίσει με το παλιό σου. Σύντομα θα συγχρονιστεί η παρεγκεφαλίδα σου και θα κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές
-
@M3BP4SN καλοριζα κ από εμένα!! Άντε καιρό το περίμενες με το καλό. Δείξε κ καμμιά φωτό να γουστάρουμε. Πώς σου φαίνεται για πες κ εντυπώσεις κ από κινητήρα κτλ.
Μια ερώτηση για τους κατόχους cx 30. Έχετε αλλάξει κάνεις πατάκια ? Γιατί τα μαμά δεν τα βλέπω κ τόσο ποιοτικά σε ένα κατά τα άλλα πάρα πολύ ποιοτικό εσωτερικό.
-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
@M3BP4SN καλοριζα κ από εμένα!! Άντε καιρό το περίμενες με το καλό. Δείξε κ καμμιά φωτό να γουστάρουμε. Πώς σου φαίνεται για πες κ εντυπώσεις κ από κινητήρα κτλ.
Μια ερώτηση για τους κατόχους cx 30. Έχετε αλλάξει κάνεις πατάκια ? Γιατί τα μαμά δεν τα βλέπω κ τόσο ποιοτικά σε ένα κατά τα άλλα πάρα πολύ ποιοτικό εσωτερικό.
Τα λαστιχένια της Mazda έβαλα.
Πολύ καλά. Και με νερά αλλά και με άμμους με τα παιδιά πήγε καλά η δουλειά. Τινάζεις, πλένεις και έτοιμος. -
Και γω το σκεφτόμουν αλλά από την άλλη δεν ξέρω σε πόσα σημεία θα χει φάει πλύσιμο. Π.χ στις ντάνες στην Ιαπωνία και μετά στη Βαρκελώνη και μετά Πειραιά, πολύ πιθανό να φάνε και βροχές, οπότε και να μείνει βροχή πάνω ίσως να μην είναι το ιδανικό (ειδικά αν είναι λασποβροχές).
Γενικά νομίζω η Mazda βάζει προστατευτικά σε οροφή και καπώ σίγουρα + τα piano black, αλλά και πάλι ξέρω γω...Καλοταξιδο !!!!
Σιγα μην πλυθηκε πουθενα εκτος απο Ελλαδα πριν το παραλαβεις . Η βροχη τι κακο να κανει. Ισα ισα δεν εχει και αλατα -
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
Τα πατάκια που δίνει η AutoOne είναι πιο μουφα, αν λες αυτά με το ραμμένο λογότυπο. Τα luxury της Mazda με το ανάγλυφο logo το μεταλλικό πρέπει να ναι καλύτερα.
Για φωτογραφίες ναι σας χρωστάω! Μία στα γρήγορα για αρχή εδώ :
-
Επίσης φαίνονται και οι οδηγίες του Android Auto κανονικά και στο Heads Up Display. Νομίζω κάπου είχε αναφερθεί ότι δεν γίνονταν, άρα ίσως έχουν κάνει κάποιο update.
-
Καλοτάξιδο!
Το χρώμα πρέπει να είναι ακόμη πιο ωραίο ζωντάνα! (τουλάχιστον σε 3άρια,και CX-30 που το΄χω δει). -
Καλοταξιδο
Κουκλάρα είναι 🧄 -
Επίσης φαίνονται και οι οδηγίες του Android Auto κανονικά και στο Heads Up Display. Νομίζω κάπου είχε αναφερθεί ότι δεν γίνονταν, άρα ίσως έχουν κάνει κάποιο update.
Πολύ καλό νέο αυτό.
-
Έχεις την 10.25 οθόνη σωστά?
Το είχαν αναφέρει ότι από το ΜΥ2024 θα φαίνονται στο HUD από Google maps (πχ). -
Επίσης θέλω γνώμη. Τι θα λέγατε για μαύρο wrap την οροφή και καθρέπτες? Καλύτερα μαύρα ή όπως είναι κόκκινα?
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Έχεις την 10.25 οθόνη σωστά?
Το είχαν αναφέρει ότι από το ΜΥ2024 θα φαίνονται στο HUD από Google maps (πχ).Σωστά.
Mazda CX-30