-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
@babisstinson said in Mazda CX-30:
@jammamon said in Mazda CX-30:
Πες μου οτι το χεις παραγγειλει και με το κοκκινο εσωτερικο να τρελαθω τελειως απο τη ζηλεια
Όχι, έκδοση Homura, μαύρα καθίσματα υφασμάτινα με κόκκινες ραφές. Soul Red Crystal εξωτερικό όμως.
Χθεσινή ενημέρωση: 09/09 φτάνει στην Βαρκελώνη και 09/10 θα φτάσει στην Ελλάδα. Θα χρειαστούν και περίπου 15 εργάσιμες για την παράδοση.
Οι βαποράδες βρείτε με ποιο βαπόρι φτάνει!@clone Από το τευχάκι με τις αλλαγές για το ΜΥ2025:
Έχουν τιμή για το 2.5 e-Skyactiv G;
Δεν έχω τιμοκατάλογο, μόνο τις αλλαγές του ΜΥ2025 και τις εκδόσεις.
-
Και η ιστορία συνεχίζεται...
Πλέον, 10 μέρες σχεδόν μετά την άφιξη του πλοίου στον Πειραιά, τώρα μου λέει ότι λογικά 24/9 θα παραλάβω και θα το προσπαθήσει μήπως γίνει 21/9.
Τόσο πολύ ρε παιδιά για την παράδοση? 27/9 είχε φτάσει Πειραιά, δηλαδή 1 μήνα ?@tylip1984 πως το κατάφερες εσύ και παρέλαβες σε 7 ημέρες από την άφιξη του πλοίου?
-
Πήρε το δικό σου
-
-
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
Πλέον, 10 μέρες σχεδόν μετά την άφιξη του πλοίου στον Πειραιά, τώρα μου λέει ότι λογικά 24/9 θα παραλάβω και θα το προσπαθήσει μήπως γίνει 21/9.
Τόσο πολύ ρε παιδιά για την παράδοση? 27/9 είχε φτάσει Πειραιά, δηλαδή 1 μήνα ?@tylip1984 πως το κατάφερες εσύ και παρέλαβες σε 7 ημέρες από την άφιξη του πλοίου?
Επρηξα κόσμο!!
-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
Επρηξα κόσμο!!
Εγώ και που τους πρήζω, δεν βγάζω άκρη. Φαντάζομαι εννοείς και εκτός αντιπροσωπείας.
-
Επρηξα κόσμο!!
Εγώ και που τους πρήζω, δεν βγάζω άκρη. Φαντάζομαι εννοείς και εκτός αντιπροσωπείας.
Ίσως να πήγαινες από το μαγαζί, λίγο έξαλλος;
-
Τελικά για πείτε, με τις προσφορές για ασφάλιση που λένε ότι θα προτείνουν αυτοί αξίζει να ασχοληθεί κανείς ή είναι άλλο 1 "scam" των dealers?
-
Τελικά για πείτε, με τις προσφορές για ασφάλιση που λένε ότι θα προτείνουν αυτοί αξίζει να ασχοληθεί κανείς ή είναι άλλο 1 "scam" των dealers?
Χάνεις κάτι να πάρεις κι από αυτούς προσφορές αλλά και να πάρεις και από τον ασφαλιστή σου; Δες και συνέκρινε τις.
-
Μου έχει κάνει εντύπωση πως στα περισσότερα reviews που διαβάζω στο εξωτερικό για τον skyactive X είναι ότι θέλει πολλά χιλιόμετρα για να δείξει τον καλύτερο εαυτό του σε επίπεδο κατανάλωσης καθώς κ επιδόσεων. Διαβάζω για μετά τα 5-10κ χμ μείωση κατανάλωσης πρπ μισό λίτρο καθώς κ αισθητή αύξηση τραβήγματος. Τι γνώμη έχετε είναι placebo επειδή απλά έμαθαν το μοτέρ η όντως έχετε δει κ εσείς κάτι παρόμοιο?
-
Ναι και εγω το παρατήρησα.
-
Ενδιαφέρον αυτό με την βελτίωση/άνοιγμα μετά από χιλιόμετρα.
ΥΓ. Εν τω μεταξύ όσο και να γκουγκλάρεις για "CX-30 SkyActive-X Tuning" δεν βγάζει τίποτε πρακτικά. Είναι κινητήρας που δεν τον ακουμπάει κανείς βελτιωτής, δεν υπάρχει και Mazdaspeed πλέον. Μόνο η Corksport ανεπίσημα που βγάζει ωραία προϊόντα για Mazda, πχ το Big Brake Kit..
-
Μου έχει κάνει εντύπωση πως στα περισσότερα reviews που διαβάζω στο εξωτερικό για τον skyactive X είναι ότι θέλει πολλά χιλιόμετρα για να δείξει τον καλύτερο εαυτό του σε επίπεδο κατανάλωσης καθώς κ επιδόσεων. Διαβάζω για μετά τα 5-10κ χμ μείωση κατανάλωσης πρπ μισό λίτρο καθώς κ αισθητή αύξηση τραβήγματος. Τι γνώμη έχετε είναι placebo επειδή απλά έμαθαν το μοτέρ η όντως έχετε δει κ εσείς κάτι παρόμοιο?
Αν δεν δυναμομετρήσουν πριν κ μετά, άντε βγάλε άκρη. Για την κατανάλωση επίσης θες μπόλικα data.
-
Ισχύει
-
Και έφτασε σήμερα το αμάξι στην αντιπροσωπεία. Και εννοείται τι περιμένατε? Η παραγγελία έγραφε μαύρες ζάντες και μου το χε επιβεβαιώσει και γραπτώς σε mail και το έφερε με ασημί. Και τώρα προσπαθεί να με πείσει πως έτσι είναι και αν θέλω μπορούμε να τις παραγγείλουμε αλλά είναι έξτρα κόστος. Τελειωμό δεν έχει.
-
Και έφτασε σήμερα το αμάξι στην αντιπροσωπεία. Και εννοείται τι περιμένατε? Η παραγγελία έγραφε μαύρες ζάντες και μου το χε επιβεβαιώσει και γραπτώς σε mail και το έφερε με ασημί. Και τώρα προσπαθεί να με πείσει πως έτσι είναι και αν θέλω μπορούμε να τις παραγγείλουμε αλλά είναι έξτρα κόστος. Τελειωμό δεν έχει.
Ίσως να πήγαινες λίγο έντονα κι να τους έλεγες μέχρι να το παραλάβεις, να παραγγείλουν τις εγγράφως συμφωνημένες ζάντες ως αξεσουάρ, να τις έχουν σε μια εβδομάδα, να τις βάλουν στο αυτοκίνητό σου κι ας κρατήσουν τις τωρινές. Διαφορετικά υπάρχουν συνήγορος καταναλωτή, MAZDA EUROPE κλπ. Καλό θα ήταν μερικές φωτογραφίες του αυτοκινήτου με το VIN να φαίνεται.
-
Αφου υπαρχει γραπτως πας και κανεις σαματα.
Να παραγγειλουν απο τα κεντρικα στην Αυστρια και σε 2 βδομαδες θα τις εχουν.
Αφου εχουν κανει μ@λακια να την πληρωσουν. -
Τελικά ξηγήθηκαν. Έδωσαν ή επιλογή να κράταγα τις μαμά και να παραγγέλναμε με καλή έκπτωση 2η 4αδα μαύρες ή να το αφήσουμε ως έχει και να μου κάνουν έκπτωση στην τιμή του αυτοκινήτου. Οκ legit.
-
Ειναι λίγο τραγικοί....Εγω περιμένω ακόμα τη καρτα μνήμης που θα ερχοταν σε 10 μερες.
Ειλικρινά απορώ τι θα γίνει αν χρειαστούν ανταλλακτικά φανοποιας σε καποιο τρακαρισμα πχ
Χλωμο το κοβω να εχουν stock γενικά... -
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Ειναι λίγο τραγικοί....Εγω περιμένω ακόμα τη καρτα μνήμης που θα ερχοταν σε 10 μερες.
Ειλικρινά απορώ τι θα γίνει αν χρειαστούν ανταλλακτικά φανοποιας σε καποιο τρακαρισμα πχ
Χλωμο το κοβω να εχουν stock γενικά...Ωχ, ελπίζω να χει χάρτες το αμάξι γιατί το είχα κ αυτό στα options. Αν ξέχασαν κ αυτό rip.
Mazda CX-30