@dant14 said in Toyota Corolla Cross:
καλημέρα,
είμαι και εγώ κάτοχος cc1.8 από τα μέσα Αυγούστου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος καλύμματα για τα καθίσματα, και αν ναι από που και με τι κόστος. Έχω δύο μικρά παιδιά και θέλω να περιορίσω τις φθορές.
Καλησπέρα,
Έχω βάλει καλύμματα. Το κόστος ήταν περίπου 250 ευρώ από AUTOPLUS. Δεν θυμάμαι ακριβής τιμή, γιατί μου ανέβασε την αρχική προσφορά μετά από επικοινωνία με τον ράφτη (λόγω SUV και πίσω τεμπέλη ήταν πιο πολλά μέτρα το ύφασμα από αυτό που είχε αρχικά υπολογίσει η AUTOPLUS).
Θετικά εκτός του προφανούς (προστασία): λόγω έκδοσης ACTIVE PLUS που δεν έχει δέρμα σε κανένα σημείο, το σαλόνι "έδειξε" πιο πολύ
Αρνητικά: - η τσέπη πίσω από το κάθισμα έχει καλυφθεί και δεν υπάρχει δυνατότητα άλλη
- ο πίσω τεμπέλης θέλει μαγκιά για να μην κρέμονται υφάσματα όταν το ανοιγοκλείνεις
Εάν συζητήσεις τα αρνητικά με αυτόν που θα στα βάλει και μπορέσει να σου βρει πατέντες χωρίς να φαίνεται άσχημα, αξίζει.
Στο θέμα της τιμής ίσως να μπορούσα να βρω και πιο φθηνά, αλλά δεν το έψαξα περαιτέρω