Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    C
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 6
    • Best 1
    • Groups 0

clone

@clone

2
    Profile views
    6
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

clone Unfollow Follow

Best posts made by clone

• RE: Toyota Corolla Cross

@dant14 said in Toyota Corolla Cross:

καλημέρα,

είμαι και εγώ κάτοχος cc1.8 από τα μέσα Αυγούστου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
      Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος καλύμματα για τα καθίσματα, και αν ναι από που και με τι κόστος. Έχω δύο μικρά παιδιά και θέλω να περιορίσω τις φθορές.

Καλησπέρα,

Έχω βάλει καλύμματα. Το κόστος ήταν περίπου 250 ευρώ από AUTOPLUS. Δεν θυμάμαι ακριβής τιμή, γιατί μου ανέβασε την αρχική προσφορά μετά από επικοινωνία με τον ράφτη (λόγω SUV και πίσω τεμπέλη ήταν πιο πολλά μέτρα το ύφασμα από αυτό που είχε αρχικά υπολογίσει η AUTOPLUS).
      Θετικά εκτός του προφανούς (προστασία): λόγω έκδοσης ACTIVE PLUS που δεν έχει δέρμα σε κανένα σημείο, το σαλόνι "έδειξε" πιο πολύ
      Αρνητικά: - η τσέπη πίσω από το κάθισμα έχει καλυφθεί και δεν υπάρχει δυνατότητα άλλη

• ο πίσω τεμπέλης θέλει μαγκιά για να μην κρέμονται υφάσματα όταν το ανοιγοκλείνεις
        Εάν συζητήσεις τα αρνητικά με αυτόν που θα στα βάλει και μπορέσει να σου βρει πατέντες χωρίς να φαίνεται άσχημα, αξίζει.
        Στο θέμα της τιμής ίσως να μπορούσα να βρω και πιο φθηνά, αλλά δεν το έψαξα περαιτέρω
      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      C
      clone

Latest posts made by clone

• RE: Mazda CX-30

@m3bp4sn said in Mazda CX-30:

@chrisk6 said in Mazda CX-30:

Καλα χλμ. Εχεις ακομα μεχρι να στρωθει και να ανακαλυψεις ολες τις αρετες.
      Ορεξη, χρονο, υγεια και χρηματα για βενζινες για βολτες να εχεις!!

Το LAS της Mazda δεν σε κραταει στο κεντρο. Πιο πολυ υποβοηθηση αν παρεκλινεις απο την λωριδα σου ειναι. Δεν το κραταει στο κεντρο (πχ οπως της Toyota).
      Καπου ειχα διαβασει οτι οι τεχνικοι της Mazda δεν θελανε να το πανε σε ημιαυτονομη οδγηση φαση και ο οδηγος να ειναι παντα εκει alert στο τιμονι.

Εμένα σε MY2024 μια χαρά με κρατάει στο κέντρο. Δεν ξέρω αν το χαν βάλει σε όλες τις χρονιές. Στρίβει και κανονικά μόνο του.

Επειδή τo center lane assist που γράφετε με ενδιαφέρει πολύ και το έψαξα. ΑΠ' ότι κατάλαβα, δεν υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις. Στην HOMURA π.χ. δεν υπάρχει. Ή θα πρέπει να βάλει το πακέτο DASO στην Center Line ή να πας στην Exclusive Line.
      Εάν γνωρίζετε κάτι άλλο μου λέτε, γιατί έχω ανέβει 2.000€ μόνο και μόνο για αυτή την λειτουργία!!!!!!

C
      clone
    • RE: Mazda CX-30

Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι ζεστός για αγορά του CX-30. Είχα μπει στο site της Mazda στον διαμορφωτή και είχα ψάξει αρκετά κινητήρες εκδόσεις, κλπ. έχοντας στο μυαλό μου 2-3 σενάρια που με ενδιέφεραν. Σε κινητήρα είχα καταλήξει σε skyactive X FWD και ήθελα να δω και να συζητήσω με τον πωλητή για τις εκδόσεις prime line και exclusive line. Ωστόσο, ο πωλητής μου είπε ότι πλέον ο skyactive X ξεκινά από centre line . Η prime line έχει καταργηθεί. Αποτέλεσμα η τιμή του skyactive x με την centre line να βγαίνει περίπου στις 40.000€! Στον διαμορφωτή centre line δεν υπάρχει. Μου είπε ο πωλητής ότι μάλλον δεν είναι ενημερωμένο το site. Επειδή όμως, δεν τον είδα και πολύ σίγουρο σε αυτά που μου έλεγε (μία μου έλεγε ότι υπάρχει prime line σε skyactive X μία ότι δεν υπάρχει), σκέφτηκα να γράψω στο forum μήπως και κάποιος γνωρίζει

C
      clone

@clone said in Toyota Corolla Cross:

@gdelio said in Toyota Corolla Cross:

Ισως να πιάσει και εμάς...
      https://www.autoblog.gr/2023/10/12/anaklisi-gia-247-951-montela-tis-toyota-kai-lexus/

Γράφει ότι αφορά και τα Toyota Corolla Cross παραγωγής μεταξύ 20 Ιουνίου 2022 και 4 Ιουλίου 2023!
      Άρα αφορά τους περισσότερους από τους ήδη κατόχους!!!
      Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
      Και θα μας ενημερώσουν από τις αντιπροσωπείες;

Πάντως, σε έλεγχο ανάκλησης που έκανα στο site της ΤΟΥΟΤΑ δεν μου έβγαλε κάτι για ανάκληση

C
      clone

@gdelio said in Toyota Corolla Cross:

Ισως να πιάσει και εμάς...
      https://www.autoblog.gr/2023/10/12/anaklisi-gia-247-951-montela-tis-toyota-kai-lexus/

Γράφει ότι αφορά και τα Toyota Corolla Cross παραγωγής μεταξύ 20 Ιουνίου 2022 και 4 Ιουλίου 2023!
      Άρα αφορά τους περισσότερους από τους ήδη κατόχους!!!
      Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
      Και θα μας ενημερώσουν από τις αντιπροσωπείες;

C
      clone

@dant14 said in Toyota Corolla Cross:

καλημέρα,

είμαι και εγώ κάτοχος cc1.8 από τα μέσα Αυγούστου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
      Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος καλύμματα για τα καθίσματα, και αν ναι από που και με τι κόστος. Έχω δύο μικρά παιδιά και θέλω να περιορίσω τις φθορές.

Καλησπέρα,

Έχω βάλει καλύμματα. Το κόστος ήταν περίπου 250 ευρώ από AUTOPLUS. Δεν θυμάμαι ακριβής τιμή, γιατί μου ανέβασε την αρχική προσφορά μετά από επικοινωνία με τον ράφτη (λόγω SUV και πίσω τεμπέλη ήταν πιο πολλά μέτρα το ύφασμα από αυτό που είχε αρχικά υπολογίσει η AUTOPLUS).
      Θετικά εκτός του προφανούς (προστασία): λόγω έκδοσης ACTIVE PLUS που δεν έχει δέρμα σε κανένα σημείο, το σαλόνι "έδειξε" πιο πολύ
      Αρνητικά: - η τσέπη πίσω από το κάθισμα έχει καλυφθεί και δεν υπάρχει δυνατότητα άλλη

• ο πίσω τεμπέλης θέλει μαγκιά για να μην κρέμονται υφάσματα όταν το ανοιγοκλείνεις
        Εάν συζητήσεις τα αρνητικά με αυτόν που θα στα βάλει και μπορέσει να σου βρει πατέντες χωρίς να φαίνεται άσχημα, αξίζει.
        Στο θέμα της τιμής ίσως να μπορούσα να βρω και πιο φθηνά, αλλά δεν το έψαξα περαιτέρω
      C
      clone

@gpartsi said in Toyota Corolla Cross:

Καλημέρα. Απέκτησα το corolla cross τον Απρίλιο. Έχω παρατηρήσει θέμα με την συνδεσιμότητα. Μια στις δυο το πράσινο λαμπάκι εκεί πάνω στον καθρέφτη που είναι και το κουμπί SOS είναι σβηστό. Και στην εφαρμογή MyT έχουν καταγραφεί τα 3.500 km από τα 6.000 km που έχει κάνει, που σημαίνει ότι δεν συνδέεται με το αυτοκίνητο. Η επίσημη απάντηση της αντιπροσωπείας όταν το πήγα για έλεγχο είναι ότι δεν έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο αλλά είναι θέμα δορυφόρου. Αντιμετωπίζετε κι εσείς το ίδιο θέμα?

Καλημέρα. Κάτοχος κι εγώ από τον Απρίλιο. Τον τελευταίο μήνα έχω το ίδιο πρόβλημα. Τις μισές φορές συνδέεται (και μπορεί να λέω και πολλές) και τις άλλες όχι. Αρχίζω πλέον και χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το android auto για να μπορώ να χρησιμοποιώ όπως πρέπει το gps. Είναι πάντως πρόβλημα, γιατί εκτός από το gps χάνονται όπως λες και τα δεδομένα οδήγησης από το MyT

C
      clone
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ