-
-
Ο τρόπος που έβαλα την δική μου ρεζέρβα είναι ο πιο βολικός και εύκολος.
Το ειχα ψάξει αρκετά.
Καλό το φελιζολ περιμετρικά αλλά μάλλον θα σηκώνει το δάπεδο και θα καταργεί εντελώς το διπλό πάτωμα.
Στο δικό έχει ανέβει ελάχιστα το δάπεδο μόνο στο κέντρο. -
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Το ειχα ψάξει αρκετά.
Καλό το φελιζολ περιμετρικά αλλά μάλλον θα σηκώνει το δάπεδο και θα καταργεί εντελώς το διπλό πάτωμα.
Στο δικό έχει ανέβει ελάχιστα το δάπεδο μόνο το κέντρο του δαπέδου.Μωρέ μια χαρά το έφτιαξες εσύ.
Απλά το φελιζολ αυτό είναι part number από την Mazda κ θεωρητικά είναι για το set up ρεζέρβα με γουφερ. Λογικά δεν θα πρέπει να αλλάζει το ύψος. -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Το ειχα ψάξει αρκετά.
Στο δικό έχει ανέβει ελάχιστα το δάπεδο μόνο το κέντρο του δαπέδου.Μωρέ μια χαρά το έφτιαξες εσύ.
Απλά το φελιζολ αυτό είναι part number από την Mazda κ θεωρητικά είναι για το set up ρεζέρβα με γουφερ. Λογικά δεν θα πρέπει να αλλάζει το ύψος.Όταν το έψαχνα, αν θυμάμαι καλά, είναι για τα αυτοκίνητα χωρίς διπλό πάτωμα. (smart cargo)
-
Το ειχα ψάξει αρκετά.
Απλά το φελιζολ αυτό είναι part number από την Mazda κ θεωρητικά είναι για το set up ρεζέρβα με γουφερ. Λογικά δεν θα πρέπει να αλλάζει το ύψος.Όταν το έψαχνα, αν θυμάμαι καλά, είναι για τα αυτοκίνητα χωρίς διπλό πάτωμα. (smart cargo)
Πολύ πιθανό.
Με smart cargo έχω δει μόνο με το γουφερ κ χωρίς ρεζέρβα. Δεν έχω πετυχει κ με τα 2.
Αμερικα είναι ψιλοστανταρ η ρεζέρβα.
Όλα τα ευρωπαϊκά reviews που έχω δει είναι με Κιτ κ γουφερ (κ smart cargo προφανώς).
Στην χειρότερη να πάει χαμένο το φελιζολ η να χρειαστεί λίγη τροποποίηση να κατέβει αν ενοχλεί.
Θα ρωτήσω πάντως στη Mazda αν η διαφορά είναι στο φελιζολ κ αν επηρεάζει το ύψος/smart cargo. -
Είχα ρωτήσει και το ρεζερβα - woofer - smart cargo δεν συνδυαζόταν.
Το φελιζόλ μπορεί με λίγη τροποποίηση να ταιριάξει.
Το σκέφτομαι και για το δικό μου φελίζολ. -
Το σκέφτομαι και για το δικό μου φελίζολ.Δηλαδή αν κάποιος παράγγελνε με ρεζέρβα θα του ερχόταν χωρίς smart cargo?
Δεν μπορώ να φανταστώ τι διαφορετικό θα έχει?
Τέλος πάντων το πιο πιθανό να το πάρω το φελιζολ κ βλέπουμε αν θα το πάρει η όχι. Πιο πολύ είναι θέμα τακτοποίησης κ ματιού.
Το βασικό είναι να υπάρχει η ρεζέρβα από κάτω. -
Το σκέφτομαι και για το δικό μου φελίζολ.Δηλαδή αν κάποιος παράγγελνε με ρεζέρβα θα του ερχόταν χωρίς smart cargo?
Τέλος πάντων το πιο πιθανό να το πάρω το φελιζολ κ βλέπουμε αν θα το πάρει η όχι. Πιο πολύ είναι θέμα τακτοποίησης κ ματιού.
Το βασικό είναι να υπάρχει η ρεζέρβα από κάτω.Αυτό έχω καταλάβει.
Αν δεις στα αμερικάνικα δεν έχει smart cargo και το πάτωμα είναι πιο πάνω από το δικό μας. -
Το βασικό είναι να υπάρχει η ρεζέρβα από κάτω.Αυτό έχω καταλάβει.
Αν δεις στα αμερικάνικα δεν έχει smart cargo και το πάτωμα είναι πιο πάνω από το δικό μας.Ναι ισχυει.
Αλλα δεν εχω δει κ με κιτ επισκευης να εχει smart cargo.
Λογικα υπαρχουν καποιες διαφοροποιησεις.
Στην Αμερικη το TCS off (που εχουμε εδω) το εχουν σαν offroad κ καλα λειτουργια.Γι αυτο ελεγα κ γω μηπως ειχε παρει κανεις απο Ελλαδα με ρεζερβα να μας λυνοταν η απορια.
-
@spiros75 said in Mazda CX-30:
Σύμφωνα με τον τρέχων τιμοκατάλογο, η ρεζέρβα (φαντάζομαι όλο το κιτ) στην αντιπροσωπεία έχει 1086€.
Καλά!!! το έχουν τερματίσει!!!
520€ μου είπαν τον 09/2021 και μου φάνηκαν πάρα πολλά.Ενδεικτικά βλέπω σήμερα στο Γερμανικό σάιτ της Mazda κοστίζει 577€.
-
παιδιά ζήτησα προχθές κατάλογο αξεσουάρ από την Μαζντα και στην τελευταία σελίδα είναι ξεκάθαρο.
-
Πόσο μακρινό φαντάζει το 2017, όταν για το Suz Scross η αντιπροσωπεία που το αγόρασα χρέωνε τη ρεζέρβα με τα παρελκόμενα 150euro (σχεδόν 7 φορές φθηνότερα). Κι επειδή μου φαινόταν ακριβά τότε,κατάφερα και μου την έκαναν δώρο με την αγορά.. (μιλάμε για την μικρή ρεζέρβα)
-
@panormus772 said in Mazda CX-30:
Πόσο μακρινό φαντάζει το 2017, όταν για το Suz Scross η αντιπροσωπεία που το αγόρασα χρέωνε τη ρεζέρβα με τα παρελκόμενα 150euro (σχεδόν 7 φορές φθηνότερα). Κι επειδή μου φαινόταν ακριβά τότε,κατάφερα και μου την έκαναν δώρο με την αγορά.. (μιλάμε για την μικρή ρεζέρβα)
Πανορμε, τωρα το ιδιο κιτ κοστίζει 260...
-
@panormus772 said in Mazda CX-30:
Και εγώ την είχα ζητήσει στο s-cross και μου την δώσανε για δώρο χωρίς δεύτερη κουβέντα.
-
Εγώ πάντως ζήτησα για το 3008 και πήρα κομπλέ με τα εργαλεία της 180 ευρώ. Την στενή βέβαια μέχρι 80 χαω, γιατί έτσι και αλλιώς αυτή έχει.
-
Suzuki Vitara 2 συνεχόμενα, ούτε να σκότωνες την μάνα τους ήταν η αντίδραση για ρεζέρβα.. εδώ στον κολλητό με το AllGrip δεν του έδωσαν ούτε καν το σηματακι (2023).
Το 2008 είχε τότε (2020), αλλά τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.
-
@dublin said in Mazda CX-30:
Suzuki Vitara 2 συνεχόμενα, ούτε να σκότωνες την μάνα τους ήταν η αντίδραση για ρεζέρβα.. εδώ στον κολλητό με το AllGrip δεν του έδωσαν ούτε καν το σηματακι (2023).
νομίζω s-Cross έχουν ή είχαν. πάντως εμένα,α ενώ την ζήτησα, δεν μου την έδωσαν δώρο.
@dublin said in Mazda CX-30:
Dublin, έχω την εντύπωση (όχι ότι παίζει ρόλο) ότι είχαν η έχουν scross. πάντως το 2021 σε εμένα, δεν την έδωσαν δώρο.
-
Όπως κ να έχει είναι για γέλια να χρεώνει την ρεζέρβα με ότι συνεπάγεται ~1000 ευρώ.
Νταξει είπαμε.
Απορώ τι σκ@τα αλλάζει κ θέλουν ένα χιλιάρικο.
Θα γίνει η δουλειά από την πλευρά μας κ τέλος. -
Είναι γελοία η τιμή.Ντροπη τους δηλαδή...
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Είναι γελοία η τιμή.Ντροπη τους δηλαδή...
Γιαυτό και ψαχνόμαστε όλοι σε άλλες λύσεις
Mazda CX-30