-
Θυμάμαι λέιτ σέβεντις - έρλι έιτις να κυκλοφορούν για καιρό στο δρόμο τα καινούργια ιχ με τα νάυλον του εργοστασίου στα καθίζματα. Έπος
-
Μήπως βγαίνουν και πλένονται στο cx?
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Μήπως βγαίνουν και πλένονται στο cx?
Δεν νομιζω.
Για δες κ πες μας.
Μονο πως ξεκουμπωνεις τα καθισματα εχω δει στο σωληνα. -
Μιας κ που εχω χρονο μεχρι την παραδοση εψαχνα το θεμα με την μετατροπη απο κιτ επισκευης του ελαστικου σε ρεζερβα.
Λοιπον βρηκα αυτο το part που θεωρητικα ειναι αυτο που χρειαζομαστε για να τακτοποιησουμε τα πραγματα που χρειαζονται στα του χωρου της ρεζερβας.
Αραγε εχει κανεις ρεζερβα κανονικη με το Bose woofer να σιγουρευτουμε?
Θελω να το κανω οσο πιο δυνατον εργοστασιακο κ τεκτοποιημενο πισω μιας κ που θα παρω κ την ρεζερβα. -
Τι εννοείς κανονική?
Κανονικών διαστάσεων δυσκολα να μπαίνει.
Εγω μίλησα με ενα βουλκανιζατερ μήπως βρει και περιμένω, -
Τι εννοείς κανονική?
Εγω μίλησα με ενα βουλκανιζατερ μήπως βρει και περιμένω,Όχι κανονική 18αρα.
Το διορθώνω μην παρεξηγηθεί.
Mιλαω για 135/80R17.
Αν θυμάμαι καλά αυτή δίνει κ ο κατασκευαστής. -
Τι εννοείς κανονική?
Εγω μίλησα με ενα βουλκανιζατερ μήπως βρει και περιμένω,Άμα έχεις απαντήσει και μπορείς, στείλε ένα pm γιατί ενδιαφέρομαι.
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Ενοχλητικα τα καλυμματα για εμενα.
Μονο κατω απο τα καθισματακια των παιδιων.
Ολα τα αλλα σκουπιζονται/καθαριζονται.Στην τελικη τι μπορει να τους κανουν εκτος απο το χειροτερο που ειναι ο εμετος? Εκει κανεις γρηγορα καθαρισμα κ δεν μενει τιποτα.
Αληθεια βιολογικο που κανετε? Εχετε τιποτα να προτεινεται?
(Αττικη)Βιολογικό σωστό έχω κάνει και στο Focus και στο Captur. Ξήλωμα καθίσματα , καθάρισμα οροφή και βιολογικός στους αεραγωγούς μέσα
-
-
@spiros75 said in Mazda CX-30:
Τι εννοείς κανονική?
Εγω μίλησα με ενα βουλκανιζατερ μήπως βρει και περιμένω,Άμα έχεις απάντηση και μπορείς, στείλε ένα pm γιατί ενδιαφέρομαι.
Συγνώμη για το διπλό, αλλά έβγαζε μάτι
-
Οκ !Θα ενημερώσω!
Γιατί δε κάνεις edit? -
@yem said in Mazda CX-30:
Ενοχλητικα τα καλυμματα για εμενα.
Μονο κατω απο τα καθισματακια των παιδιων.
Ολα τα αλλα σκουπιζονται/καθαριζονται.Στην τελικη τι μπορει να τους κανουν εκτος απο το χειροτερο που ειναι ο εμετος? Εκει κανεις γρηγορα καθαρισμα κ δεν μενει τιποτα.
Αληθεια βιολογικο που κανετε? Εχετε τιποτα να προτεινεται?
(Αττικη)Βιολογικό σωστό έχω κάνει και στο Focus και στο Captur. Ξήλωμα καθίσματα , καθάρισμα οροφή και βιολογικός στους αεραγωγούς μέσα
Εσύ έκανες υπερπαραγωγή.
@kostis20 Σου έχει πει τιμή το βουλκανιζατέρ?
Σου βρίσκει κάτι διαφορετικό από αυτή που δίνει ο κατασκευαστής? -
Εσύ έκανες υπερπαραγωγή.
Είναι ο standart βιολογικός που κάνει το μαγαζί που πάω !
Δεν είναι Πακιστανομάγαζο να σου βάλουν χημικά της πλάκας και να σου κρεμάσει η οροφή μετά απο 2-3 μήνες .
Και τί είναι ο βιολογικός καμπίνας αν δεν καθαρίσεις τους αεραγωγούς , ένα Κυριακάτικο πλύσιμο ! -
@yem said in Mazda CX-30:
Εσύ έκανες υπερπαραγωγή.
Είναι ο standart βιολογικός που κάνει το μαγαζί που πάω !
Δεν είναι Πακιστανομάγαζο να σου βάλουν χημικά της πλάκας και να σου κρεμάσει η οροφή μετά απο 2-3 μήνες .
Και τί είναι ο βιολογικός καμπίνας αν δεν καθαρίσεις τους αεραγωγούς , ένα Κυριακάτικο πλύσιμο !Περισσότερο εστίασα στα καθίσματα παρά σε αεραγωγούς που είναι must.
Καλά του έκανες. -
Μιας κ που εχω χρονο μεχρι την παραδοση εψαχνα το θεμα με την μετατροπη απο κιτ επισκευης του ελαστικου σε ρεζερβα.
Λοιπον βρηκα αυτο το part που θεωρητικα ειναι αυτο που χρειαζομαστε για να τακτοποιησουμε τα πραγματα που χρειαζονται στα του χωρου της ρεζερβας.
Θελω να το κανω οσο πιο δυνατον εργοστασιακο κ τεκτοποιημενο πισω μιας κ που θα παρω κ την ρεζερβα.200€ ανέφερε ένας φίλος παραπάνω για το κόστος της ρεζέρβας από την αντιπροσωπεία, 140€ συν τα μεταφορικά βλέπω η θήκη, αν στα παραπάνω προσθέσουμε γρύλο κ μπουλονόκλειδο πλησιάζουμε πολύ στα 520€ που ζητάει η αντιπροσωπεία για όλο το σετ.
Νομίζω δεν συμφέρει.
Έχω ψάξει πολύ σε βουλκανιζατέρ κ μάντρες στην Θεσσαλονίκη αλλά δυστυχώς δεν βρήκα τροχό ανάγκης στην διάσταση που πρέπει με το ανάλογο καρέ.
Προσανατολίζομαι στην αγορά μόνο του τροχού και το θέμα της θήκης θα προσπαθήσω να το λύσω με κάποιον πιο οικονομικό τρόπο.
Για την ώρα αγόρασα με 60€ ένα τροχό ανάγκης (λίγο πιο μεγάλο από cx7) και όταν πρόκειται να πατήσω χώμα τον ρίχνω χύμα στο χώρο αποσκευών.
-
@ivank said in Mazda CX-30:
Θελω να το κανω οσο πιο δυνατον εργοστασιακο κ τεκτοποιημενο πισω μιας κ που θα παρω κ την ρεζερβα.200€ ανέφερε ένας φίλος παραπάνω για το κόστος της ρεζέρβας από την αντιπροσωπεία, 140€ συν τα μεταφορικά βλέπω η θήκη, αν στα παραπάνω προσθέσουμε γρύλο κ μπουλονόκλειδο πλησιάζουμε πολύ στα 520€ που ζητάει η αντιπροσωπεία για όλο το σετ.
Νομίζω δεν συμφέρει.
Έχω ψάξει πολύ σε βουλκανιζατέρ κ μάντρες στην Θεσσαλονίκη αλλά δυστυχώς δεν βρήκα τροχό ανάγκης στην διάσταση που πρέπει με το ανάλογο καρέ.
Προσανατολίζομαι στην αγορά μόνο του τροχού και το θέμα της θήκης θα προσπαθήσω να το λύσω με κάποιον πιο οικονομικό τρόπο.
Για την ώρα αγόρασα με 60€ ένα τροχό ανάγκης (λίγο πιο μεγάλο από cx7) και όταν πρόκειται να πατήσω χώμα τον ρίχνω χύμα στο χώρο αποσκευών.
Εμένα η αντιπροσωπεία μου είπε 900€.
Δεν ξέρω για 520€.
Τα βρήκα όλα (θεωρητικά) με 330€.
Από αλλού ρεζέρβα ,γρύλο, μπουλονοκλειδο, μακριά βίδα να κρατάει τροχό/γουφερ(σετάκι) κ τη βάση από άλλο προμηθευτή. -
Σύμφωνα με τον τρέχων τιμοκατάλογο, η ρεζέρβα (φαντάζομαι όλο το κιτ) στην αντιπροσωπεία έχει 1086€.
-
Με κόστος 1086 ή 520 ακόμα και οδική βοήθεια να μην έχεις, την φωνάζεις επιτόπου, πληρώνεις και τελειώνεις. Ακόμα και σκισμένο λάστιχο να έχεις σε φορτώνει
-
@spiros75 said in Mazda CX-30:
Σύμφωνα με τον τρέχων τιμοκατάλογο, η ρεζέρβα (φαντάζομαι όλο το κιτ) στην αντιπροσωπεία έχει 1086€.
Μαλλον αλλαξε η τιμη.
Το 900 μου το ειχε δωσει αρχες Φλεβαρη που εβαλα την παραγγελια.@ss_76 said in Mazda CX-30:
Με κόστος 1086 ή 520 ακόμα και οδική βοήθεια να μην έχεις, την φωνάζεις επιτόπου, πληρώνεις και τελειώνεις. Ακόμα και σκισμένο λάστιχο να έχεις σε φορτώνει
Προτιμω να δωσω γυρω στα ~330 κ να την εχω πανω μου κ να τελειωνουμε με αυτο.
Καλη χρηση η οδικη αλλα απο το να μεινεις πουθενα σε περιεργο μερος/ωρα ειδικα με τα παιδια μεσα αλλαζεις λαστιχο 10 λεπτα κ μην τον ειδατε τον Παναη. -
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Δεν είναι ετσι. Γιατι μπορεί να είσαι σε μια ερημιά.Εγω ας πούμε το καλοκαίρι θα πάω Άγραφα.
Επίσης θα πρέπει να βρεις καινουριο λάστιχο να βάλεις αν σου σκιστεί ....
Εμένα ας πούμε στο Α5 σκίστηκε το λάστιχο απο λάμα στο Χολαργό....
Mazda CX-30