-
Σε corolla του 2005, mercedes c 200 του 2007 και τώρα σε Mazda αν έχεις επιλογή auto και αλλάξεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα σταματάει να λειτουργεί το auto.
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Στο Α5 πάντως μόλις άλλαζα ταχύτητα ανεμιστήρα το φωτάκια του auto έσβηνε..
Έτσι γίνεται και στο δικό μου.Βασικά οτιδήποτε αλλάξεις το auto βγαίνει εκτός αμέσως.
-
6.9 πολύ καλά.
Θεσσαλονίκη - Ξάνθη 130-135, τέσσερα άτομα, φορτωμένο και κλιματιστικό συνέχειαΑν ήταν και η βενζίνη στο 1.60 θα ήταν σούπερ.
-
Μαρούσι Ζαχάρω και πίσω με μια ενδιάμεση εκδρομή Κυπαρισσία.
Στο κατέβασμα adaptive στα 147 ή 137 και 110 στους επαρχιακούς.
Στο ανέβασμα σκισιμο με εκκινήσεις στα διόδια μέχρι τα 180 και το στροφόμετρο να χώνεται στα κόκκινα κυρίως για να δω τι παίζει με το μοτέρ.Δεν έβαλα καθόλου cc οπότε γενικά πήγαινα με140 εως 160+ αλλά έκοψα μετά τον Ισθμό γιατί είχε κίνηση.
Μέση κατανάλωση 7.7 ,Lt/100km -
Στο ανέβασμα σκισιμο με εκκινήσεις στα διόδια μέχρι τα 180 και το στροφόμετρο να χώνεται στα κόκκινα κυρίως για να δω τι παίζει με το μοτέρ.Δεν έβαλα καθόλου cc οπότε γενικά πήγαινα με140 εως 160+ αλλά έκοψα μετά τον Ισθμό γιατί είχε κίνηση.
Μέση κατανάλωση 7.7 ,Lt/100kmμια χαρα. για διλιτρο και 184.
οσο περιπου ενα πλαγκιν.
τωρα που λενε οι αλλοι για χαμηλοτερες, προφανως δεν πανε με τετοιες ταχυτητες αλλα βλεπουν κατι στα 160 στιγμιαια.
τελικα μπορει και να μην χρειαζονται τοσες περιπλοκες σε τεχνολογιες και η ματσουντα να εχει δειξει το δρομο -
Γιατί το δικό σου στα 140 χλμ/ωρα πόσα καταναλώνει με φορτισμένη μπαταρία
-
Δεν έχει πάει ποτέ τόσο λίγο...
-
Ξέρω ξέρω, θα σβήσει το ρημάδι με τόσο λίγα. Τι να κάνει;
-
@gatoz said in Mazda CX-30:
Μέση κατανάλωση 7.7 ,Lt/100kmμια χαρα. για διλιτρο και 184.
οσο περιπου ενα πλαγκιν.
τωρα που λενε οι αλλοι για χαμηλοτερες, προφανως δεν πανε με τετοιες ταχυτητες αλλα βλεπουν κατι στα 160 στιγμιαια.
τελικα μπορει και να μην χρειαζονται τοσες περιπλοκες σε τεχνολογιες και η ματσουντα να εχει δειξει το δρομοΤα γράφω και τα ξαναγράφω εγώ, με τον πρώτο skyactive στα 100Κ χλμ ήταν 7.4λτ ο μεσος όρος...
-
Καλησπέρα σε όλους. Καθώς πάρθηκε η απόφαση και μπαίνει άμεσα η προκαταβολή (μόνο ετοιμοπαράδοτο το αυτόματο), θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους:
- Είδα ότι έχει navi με TCR. Διαβάζει πραγματικά κίνηση; Δηλ. δεν απαιτείται πια η χρήση google maps? για μένα ήταν η κύρια χρήση να βλέπω την κίνηση.
- Σύστημα συναγερμού είναι εργοστασιακό; Κλείνει παράθυρα ; υπάρχει ειδοποίηση στο κινητό;
- Αισθητήρες μπροστά έχουν και ένδειξη ή μόνο ηχητικό σήμα;
- Για αυτόματο (πρώτη φορά) πρέπει να προσέξω κάτι στο στρώσιμο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μου φαίνεται ότι θα είναι το πρώτο ΙΧ που θα παντρευτώ. Μέχρι τώρα κάθε 4 χρόνια άλλαζα.
-
Με γειά...την καλύτερη επιλογή έκανες (εννοείται αυτόματο!!). Να το χαρείς με Υγεία.
-
Καλόταξιδο και καλούς απογόνους.
Εντάξει, ειναι λίγο εξεζητημένη η επιλογή του να παντρευτεί κάποιος ένα ΙΧ αλλά στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν ταμπού. -
-
@lap said in Mazda CX-30:
Εντάξει, ειναι λίγο εξεζητημένη η επιλογή του να παντρευτεί κάποιος ένα ΙΧ αλλά στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν ταμπού.Αρκεί να μην προκαλεί.
-
Εντάξει, ειναι λίγο εξεζητημένη η επιλογή του να παντρευτεί κάποιος ένα ΙΧ αλλά στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν ταμπού.Και τί μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του;
"Γούστα" είπε κι ο σκατζόχοιρος και κατέβηκε από τη βούρτσα...
-
Εντάξει, ειναι λίγο εξεζητημένη η επιλογή του να παντρευτεί κάποιος ένα ΙΧ αλλά στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν ταμπού.Δεν γκρινιάζει όμως....
-
@spiros75 said in Mazda CX-30:
Καλησπέρα σε όλους. Καθώς πάρθηκε η απόφαση και μπαίνει άμεσα η προκαταβολή (μόνο ετοιμοπαράδοτο το αυτόματο), θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους:
- Είδα ότι έχει navi με TCR. Διαβάζει πραγματικά κίνηση; Δηλ. δεν απαιτείται πια η χρήση google maps? για μένα ήταν η κύρια χρήση να βλέπω την κίνηση.
- Σύστημα συναγερμού είναι εργοστασιακό; Κλείνει παράθυρα ; υπάρχει ειδοποίηση στο κινητό;
- Αισθητήρες μπροστά έχουν και ένδειξη ή μόνο ηχητικό σήμα;
- Για αυτόματο (πρώτη φορά) πρέπει να προσέξω κάτι στο στρώσιμο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μου φαίνεται ότι θα είναι το πρώτο ΙΧ που θα παντρευτώ. Μέχρι τώρα κάθε 4 χρόνια άλλαζα.
Καλημέρα! Με το καλό η παραλαβή!
1.Το Traffic Sign Recognition System (TSR) διαβάζει τις πινακίδες ορίων ταχύτητας και τις εμφανίζει στο Head Up Display. (νομίζω ότι συνεργάζεται με το Nanivgation). Εαν επιθυμείς, μπορείς να ορίσεις το cruise control να τηρεί τα όρια ταχύτητας. Δυστυχώς δεν λαμβάνει πληροφορίες για την κίνηση, καθώς χρησιμοποιεί το σύστημα TMC (Τraffic Message Chanel) το οποίο μέσω RDS στα FM, λαμβάνει πληροφορίες κίνησης. Δυστυχώς στην Ελλάδα πλέον δεν είναι ενεργό. Παλιά το χρησιμοποιούσαν τα MLS. Φυσικά με μια απλή απόφαση της πολιτείας, θα μπορούσαν να εκπέμπονται μέσω TMC τα δεδομένα που διαβάζουμε στις φωτεινές πινακίδες στις λεωφόρους.
2.Το σύστημα συναγερμού είναι εργοστασιακό. Δεν ανοιγούν/κλείνουν τα παράθυρα με τηλεχειρισμό. Δεν περιλαμβάνονται αισθητήρες κίνησης στην καμπίνα. Είναι αξεσουάρ (original), αν δεν κάνω λάθος στοιχίζει περί τα 300 ευρώ κι έχει αρκετό ξεκούμπωμα - κούμπωμα πλαστικών
3.Όλοι οι αισθητήρες έχουν ηχητικό σήμα και οπτική ένδειξη
4. Έχω χειροκίνητο, αλλα δεν γράφει κάτι ιδιαίτερο το manual. -
-
ερώτηση: όταν είσαι στο D μπορείς να αλλάξεις ταχύτητες από paddles ή πρέπει να το έχεις στο χειροκίνητο;
-
@spiros75 said in Mazda CX-30:
ερώτηση: όταν είσαι στο D μπορείς να αλλάξεις ταχύτητες από paddles ή πρέπει να το έχεις στο χειροκίνητο;
Θα μου κάνει τεράστια εντύπωση να μη μπορείς γιατί στο τζουτζούκι γίνεται , θα σου πει στα σίγουρα κάποιος κάτοχος όμως
Mazda CX-30