-
Καλησπέρα στο φόρουμ, ενδιαφέρομαι για αγορά kamiq. Μπορεί κάποιος κάτοχος να ενημερώσει για κόστη service στην αντιπροσωπεία;
-
@nikond said in Skoda Kamiq:
Λοιπόν, μετά από τρομερή πίεση στην Κοσμοκαρ και την αποστολή ενός e-mail με αναλυτικές πληροφορίες, βίντεο και φωτογραφίες για κάθε πρόβλημα, επικοινώνησαν με το εργοστάσιο στη Τσεχία και τους απάντησαν οτι αναμένεται νέα αναβάθμιση για τη δική μου παρτίδα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.
Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάμματα πιστεύω. Το αμάξι κλείνει σε λίγο 1,5 χρόνο από την παραγωγή του και ακόμα να βρουν μια αναβάθμιση να δουλεύει σωστά. Ζήτησα να μου απαντήσουν γραπτώς γι' αυτή την εξέλιξη και το έκαναν με e-mail.
Οπότε περιμένω πάλι και είναι η τελευταία ευκαιρία που τους δίνω να φτιάξουν το αμάξι!
Λοιπόν, επανέρχομαι μετά από αρκετό καιρό για να πω τα νεότερα.
Δύσκολο να το πιστέψει κάποιος, αλλά το θέμα τράβηξε μέχρι και πριν λίγες μέρες, όταν και μου αντεκατέστησαν και τη 2η(!) οθόνη με μια καινούργια 3η.
Πριν την αντικατάσταση είχε προηγηθεί εκείνη η περιβόητη αναβάθμιση η οποία βγήκε πριν ένα μήνα περίπου. Μετά την αναβάθμιση λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχα και εμφανίστηκε ένα νέο!
Συγκεκριμένα, εμφανιζόταν συνέχεια το μήνυμα "Η προστασία των εξαρτημάτων είναι ενεργή" και κλείδωναν όλες οι λειτουργίες του infotainment... Απ' τον Μακρή με διαβεβαίωναν οτι το έχουν απενεργοποιήσει, αλλά αυτό επέμενε να εμφανίζεται ξανά και ξανά. Ειλικρινά είχα απελπιστεί με αποτέλεσμα να γίνουν επικοί καυγάδες με Μακρή και Κοσμοκαρ.
Τελικώς έγινε πάλι αντικατάσταση με καινούργια και εδώ και 10 μέρες δείχνει να δουλεύει σωστά (φτου φτου να μην το ματιάσω )
Ελπίζω, λοιπόν, το μαρτύριο που κρατάει 1,5 χρόνο να λήξει εδώ...
-
Μακάρι να ξεμπερδέψες. Δεν το έχεις χαρεί το αμάξι καθόλου.
-
Μια γνώμη σας παρακαλώ...
Μεταξύ του Kamiq και του Scala και τα δύο σε 1.0 DSG, εσείς ποιο θα διαλέγατε;
Εκτός της εμφάνισης και της λίγο υψηλότερης θέσης οδήγησης, ποιο από τα δύο θεωρείτε ότι θα ήταν πιο ξεκούραστο για καθημερινή χρήση; (δύο ώρες περίπου οδήγησης την ημέρα, κυρίως Αττική Οδό και λίγο αστικό ιστό).
Ευχαριστώ!
-
@theoapo said in Skoda Kamiq:
Εκτός της εμφάνισης και της λίγο υψηλότερης θέσης οδήγησης, ποιο από τα δύο θεωρείτε ότι θα ήταν πιο ξεκούραστο για καθημερινή χρήση; (δύο ώρες περίπου οδήγησης την ημέρα, κυρίως Αττική Οδό και λίγο αστικό ιστό).
Ευχαριστώ!
Από εμένα Kamiq, ακριβώς για τους λόγους που είπες.
Ίδιο πάτωμα, ίδιο μεταξόνιο, λίγο μεγαλύτεροι χώροι. -
Δεν έχω μπει στο scala αλλά το kamiq είναι πιο ωραίο, μέσα ήταν πολύ ευρύχωρο και είχε αρκετό χώρο στο πορτ μπαγκαζ
-
@theoapo said in Skoda Kamiq:
Σαφέστατα το Καμίκ!
-
kamiq
-
Kamiq
-
Μεταξυ scala 1.0 που ειχα και karoq 1.5 που εχω οδηγησει αρκετα, στην αίσθηση οδήγησης προτιμω scala.
To kamiq ισως σε βολέψει καλύτερα στην πόλη λόγω μικρότερων διαστασεων και ψηλοτερης θέσης οδήγησης.
Στους χωρους μεσα ισως ειναι ισοδύναμα, το πορτ παγκαζ του scala ομως ειναι σπηλαιωδες.
Θα μου λειψει σε σχέση με του i30. -
@georgemit said in Skoda Kamiq:
Μεταξυ scala 1.0 που ειχα και karoq 1.5 που εχω οδηγησει αρκετα, στην αίσθηση οδήγησης προτιμω scala.
To kamiq ισως σε βολέψει καλύτερα στην πόλη λόγω μικρότερων διαστασεων και ψηλοτερης θέσης οδήγησης.
Στους χωρους μεσα ισως ειναι ισοδύναμα, το πορτ παγκαζ του scala ομως ειναι σπηλαιωδες.
Θα μου λειψει σε σχέση με του i30.Επειδή το πρώτο μου αυτοκίνητο είναι ένα Renegade, το οποίο δεν το λες και το πιο άνετο για δυο ώρες την ημέρα στην κίνηση, έχω το άγχος ότι το Kamiq (λόγω SUV) θα με κουράζει εξίσου. Εξού και το ερώτημα για την καθημερινότητα με ένα ακόμη ψηλό αυτοκίνητο.
Από όσα έχω διαβάσει όμως είναι αρκετά άνετο και μοιάζει περισσότερο με υπερυψωμένο hatchback παρά SUV.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
-
Kamiq, και κάπως έτσι όπως τα λες είναι.
-
Καλησπέρα παιδιά,
έχω αρχίσει να σκέφτομαι την αγορά μεταχειρισμένου KAMIQ 1.5 tsi DSG.
κοιτάζω αυτοκίνητα μέχρι 30.000 χλμ. και η τιμή τους είναι 20.000€ – 22.000€.Ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με προβλήματα ζημιές που παρουσιάζει το αυτοκίνητο και αν κάποιος ιδιοκτήτης θα το σύστηνε για αγορά
-
Κοιτάς πόσο λάδι καίει και σε τι κατάσταση βρίσκεται το DSG.
Αυτή είναι η τιμή στην οποία τα αγόρασαν καινούρια, αλλά έτσι όπως είναι τώρα η αγορά... -
Πριν λίγες μέρες έδωσε η αδερφή μου το karoq.
1.5 tsi manual, ambition με κάποια έξτρα, κλίμα, κάμερα κλπ.
Μοντέλο 6/20, αγορασμένο σχεδόν 22k, έφυγε μέσα σε ένα απόγευμα από το car, στα ίδια λεφτά, 25.000 km.
Δε είχε κάποιο θέμα το αμάξι, θα πάρει άλλο, χαμηλό. -
@piliourits said in Skoda Kamiq:
Κοιτάς πόσο λάδι καίει και σε τι κατάσταση βρίσκεται το DSG.
Αυτή είναι η τιμή στην οποία τα αγόρασαν καινούρια, αλλά έτσι όπως είναι τώρα η αγορά...με τοσα λιγα χμ η λογικη ειναι θα ειναι σαν καινουριο εκτος και εχει εμπλακει σε ατυχημα. νομιζω το ιδιο τωρα κανει 28-29κ γιαυτο κρατανε τιμες.
-
Ήρθε στις αντιπροσωπείες το facelift μοντέλο και άνοιξε ο configurator στο επίσημο site της skoda. Μικρές σχεδιαστικές αλλαγές στη μάσκα κατά τα άλλα ελάχιστες οι διαφορές και η τιμή σχεδόν ίδια με το απερχόμενο μοντέλο. Προσφέρεται και η τοπ έκδοση Monte Carlo σε τιμή που ξεφεύγει για τα δεδομένα του αυτοκινήτου.
-
Καλημέρα σε όλους!
Έχω βρει Skoda Kamiq 1.5 DSG 41000 χλμ. Έκδοση STYLE με ημερομηνία άδειας 10/2020.
Το αυτοκίνητο είναι κούκλα, έχει κάνει τελευταίο service πριν 1 μήνα και σήμερα περνάει ΚΤΕΟ.
Η τιμή που μου το δίνει είναι 19.000€.
Ερώτηση στους έμπειρους:
Τι προσέχω, τι κοιτάζω, τι ζητάει και γενικά τι ζημιές βγάζει
Όποιος γνωρίζει βοηθάει γιατί την άλλη εβδομάδα ο πωλητής παραλαμβάνει καινούριο αυτοκίνητο και έχει συμφωνήσει να το δώσει στην αντιπροσωπεία 18.000€ και να πωληθεί σαν μεταχειρισμένο φυσικά στα +21000€. -
Αξίζει λες το dsg 150 άλογα στα 28000?Ίσως το scala λίγο πιο οικονομικό είναι καλύτερο
-
@glko said in Skoda Kamiq:
Καλημέρα σε όλους!
Έχω βρει Skoda Kamiq 1.5 DSG 41000 χλμ. Έκδοση STYLE με ημερομηνία άδειας 10/2020.
Το αυτοκίνητο είναι κούκλα, έχει κάνει τελευταίο service πριν 1 μήνα και σήμερα περνάει ΚΤΕΟ.
Η τιμή που μου το δίνει είναι 19.000€.
Ερώτηση στους έμπειρους:
Τι προσέχω, τι κοιτάζω, τι ζητάει και γενικά τι ζημιές βγάζει
Όποιος γνωρίζει βοηθάει γιατί την άλλη εβδομάδα ο πωλητής παραλαμβάνει καινούριο αυτοκίνητο και έχει συμφωνήσει να το δώσει στην αντιπροσωπεία 18.000€ και να πωληθεί σαν μεταχειρισμένο φυσικά στα +21000€.το μόνο που θα με προβλημάτιζε θα ήταν το dsg
Skoda Kamiq