-
Προφανώς και ειρωνικό ήταν το σχόλιό μου.. Ιταλία-Γαλλία ταξίδι με αμάξι για 10 μέρες ανάθεμα αν πέτυχα στο δρόμο Hyundai-Kia. Θυμάμαι μόνο ένα prius να είχα δει.
-
Το δικό μου ποστ δεν ήταν καθόλου ειρωνικό.
Πραγματικά ξαφνιάστηκα με το πόσο πολλά ετοιμοπαράδοτα υπήρχαν. -
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Το ίδιο νομίζω κάνει και η Mercedes με την Α class.
Νομίζω πως την Α class 160 δεν την έχουν πλέον στην τιμή που αναφέρεται 22.500 στους τιμοκαταλόγους, αντ αυτού στην διαμόρφωση βγάζει την νέα με 39000...
Γνωρίζει κάνεις κάτι διαφορετικό? -
@gomi said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Νομίζω πως την Α class 160 δεν την έχουν πλέον στην τιμή που αναφέρεται 22.500 στους τιμοκαταλόγους, αντ αυτού στην διαμόρφωση βγάζει την νέα με 39000...
Γνωρίζει κάνεις κάτι διαφορετικό?Έτσι είναι δεν πουλάνε πλέον Α160 εδώ και κάνα οχτάμηνο και ας υπάρχει στον τιμοκατάλογο
-
@gomi said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Γνωρίζει κάνεις κάτι διαφορετικό?40 χιλιαρικα το entry model.... μαλιστα....
-
Και μετά έρχεται και τους παίρνει τα βρακιά ο Ήλωνας με το Model 3 και καλά τους κάνει. Όσο και αν σιχαίνομαι και αυτόν και ό,τι πρεσβεύει!
40 χιλιάρικα ρε μλκ και δε θα έχει καν πλήρη εξοπλισμό καθότι....Γερμανοί. -
Ναι ρε bro, omg και lol
-
BMW 116 hatchback στα 22 χιλιαρικα ή Dacia Duster SUV στα ιδια χρηματα; Τι θα επιλεγατε; Για μενα σαφως το BMW αλλα ειχα κουβεντα σε παρεα και εξεπλαγην με το ποσο δημοφιλη εξελισσονται τα Dacia.
-
@sportseat23 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
BMW 116 hatchback στα 22 χιλιαρικα ή Dacia Duster SUV στα ιδια χρηματα; Τι θα επιλεγατε; Για μενα σαφως το BMW αλλα ειχα κουβεντα σε παρεα και εξεπλαγην με το ποσο δημοφιλη εξελισσονται τα Dacia.
Αν ο άλλος θέλει απαραίτητα χώρους ή ψηλό, πώς να πάει στο χαμηλό στριμωγμένο;
-
Αν δεν σε ενδιαφέρει η απόσταση απο το έδαφος , bmw και μπαγκαζιέρα
-
Και βασικά πόσο έχει ξεπέσει η έννοια του πριμιού στην σύγχρονη Ελλάδα..
Ευτυχώς.
-
Είμαστε με τα καλά μας;
Τόσο κοστίζει το sandero..
Έτσι μου έρχεται να πάω να πάρω bmw του κουτιού. Δεν περίμενα να σκέφτομαι κάτι τετοιο.Το θέμα είναι ότι στην γυναίκα δεν αρέσουν τα πριμιουμ αυτοκίνητα!!!!
-
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Το θέμα είναι ότι στην γυναίκα δεν αρέσουν τα πριμιουμ αυτοκίνητα!!!!
Πές της ότι δεν είναι πρίμιουμ, πές της ότι πλέον τα Πεζό είναι πρίμια. Εαν δεν πιάσει, απλά άλλαξε γυναίκα!
-
Δεν υπάρχουν πια πριμιά...
Και αν υπάρχουν έχουν 6ψήφιες και πάνω τιμές..
-
Θα βάλω σήματα alpine, θα πω είναι ινδικός κλώνος της bmw.
-
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Θα βάλω σήματα alpine, θα πω είναι ινδικός κλώνος της bmw.
Μήπως εννοείς Alpina??
-
Χαχαχαχαχα
Είδες, ακόμα και το σήμα κλώνος θα ναι.....
-
This post is deleted! -
πριν 2 χρονια ειχα νοικιασει ενα sandero. ηταν καινουργιο. ουτε 10000 χιλιομετρα δεν ειχε. οτι πιο αθλιο εχω οδηγησει. περαν τους χωρους και την τιμη (για τοτε), ολα τα αλλα ηταν κατω του μετριου. τιμονι χωρις καμια αισθηση. ηχομονωση αστα να πανε. ποιοτητα εσωτερικου κλαφτα. μονο εαν καποιον τον ενδιαφερει η οικονομια λογο lpgπαεο στο σανδερο.
-
Το παλιό εννοείς, όχι το νέο.
Το νέο είναι σαν το clio. Καμία σχέση τα δύο sandero, καμία απολύτως.
Το παλιό στηρίζεται σε πλατφόρμα του 90 απο το clio 2, το οποίο ήταν σε πλατφόρμα του clio 1. Μιλάμε στην ουσία για αυτοκίνητα του 90.
Το σημερινό πατάει σε κοινή πλατφόρμα του ομίλου, σύγχρονη.
Νέα BMW 1 Series 2019