-
@andya3 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αν σε ενδιαφέρει να μπεις στο θαυμαστό κόσμο του obd11, το αγοράζεις και παίζεις γενικά με τον προγραμματισμό του αυτοκινήτου.
https://obdeleven-diagnostiko.gr/efarmoges-leitoyrgies-bmw/
Πρέπει να τους ρωτήσεις όμως αν γίνονται αυτά που θέλεις, μην το πάρεις τσάμπα.Αν είναι μόνο για το start-stop και το sport mode, σε ένα εξειδικευμένο bmw θα σου που αν γίνεται και πόσο κοστίζει, όπως είπε και ο Φάνης. Οι αντιπροσωπείες συνήθως δεν αγγίζουν τέτοια πράγματα.
Δεν κυκλοφορεί για bmw αυτό το προγραμμα. Ειναι για VAG
Για BMW υπαρχει το bimmercode.
Μπες στο site του να δεις συμβατα obd adaptors να κανεις ευκολα τη δουλειά σου. -
@iceman7 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αν σε ενδιαφέρει να μπεις στο θαυμαστό κόσμο του obd11, το αγοράζεις και παίζεις γενικά με τον προγραμματισμό του αυτοκινήτου.
Πρέπει να τους ρωτήσεις όμως αν γίνονται αυτά που θέλεις, μην το πάρεις τσάμπα.Αν είναι μόνο για το start-stop και το sport mode, σε ένα εξειδικευμένο bmw θα σου που αν γίνεται και πόσο κοστίζει, όπως είπε και ο Φάνης. Οι αντιπροσωπείες συνήθως δεν αγγίζουν τέτοια πράγματα.
Μπες στο site του να δεις συμβατα obd adaptors να κανεις ευκολα τη δουλειά σου.Ευχαριστώ όλους.
Κάτι έιχα δει για bimmercode αλλά πραγματικά το σκέπτομαι αν αξίζει η αγορά μονο για τo start&stop -
@alexis-kapsalis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μπες στο site του να δεις συμβατα obd adaptors να κανεις ευκολα τη δουλειά σου.Ευχαριστώ όλους.
Κάτι έιχα δει για bimmercode αλλά πραγματικά το σκέπτομαι αν αξίζει η αγορά μονο για τo start&stopΈχει τόσα πολλά ακομα να κανεις.
-
@alexis-kapsalis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Κάτι έιχα δει για bimmercode αλλά πραγματικά το σκέπτομαι αν αξίζει η αγορά μονο για τo start&stopΈχει τόσα πολλά ακομα να κανεις.
Σε ευχαριστώ iceman.
Κατέβασα ήδη το πρόγραμμα, και για obd σκέφτομαι να πάρω το παρακάτω. :
![alt text](image url ) -
Έχει πολλά και είχε πιο πολλά παλιότερα.
Αυτό που έχω εγώ πχ δεν το πουλάνε πλέον και δεν είναι συμβατό με τον Ασσο σου για όλες τις λειτουργίες.
Οποτε φρόντισε να προτείνεται ως συμβατό με την έκδοση του προγράμματος που θες (iOS ή Android) και το αμάξι σου.
Βλέποντας εκεί θα δεις και τι αλλά μπορείς να πειράξεις. Αν μάλιστα περιηγηθεις σε φορα μπορείς να πειράξεις ακόμα περισσότερα μέσω expert mode. -
Καλημέρα. Παρήγγειλα και εγώ πριν από ένα μήνα Θεσσαλονίκη την σειρά 1, την 116 βενζίνη, με αυτόματο κιβώτιο και ηλεκτρικά αναδιπλούμενο καθρέφτη,και δώρο τα προβολακια ομίχλης. Τιμή με το κλειδί στο χέρι 26000. Παράδοση Σεπτεμβρίου η Οκτωβρίου. Μου το είπαν από την αρχή. Και χωρίς εγγυημένη τιμή. Στην τιμή αυτή δεν υπάρχει τίποτα άλλο σε αυτήν την ποιότητα και τα οδικά χαρακτηριστικά σε οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Με μια μικρή θυσία στις επιδόσεις.
-
Kαλορίζικο! Εχει μια φίλη μου το 118i και πραγματικά σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει κάτι αντίστοιχο, εξαιρετική επιλογή!
-
Πολυ καλο αμαξι για τα λεφτα του . Ομολογω οτι δεν την ειχα παρει χαμπαρι αυτη την εκδοση. Νομιζα οτι βγαινει απο 118 και πανω
Εξακολουθει να εχει και τα εξτρα που γραφει στην τελευταια παραγραφο του τεστ ?
https://www.caranddriver.gr/review/arthro/dokimazoume_tin_prositi_bmw_116i_ton_109_ippon-7800780/ -
@alexandros-k said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πολυ καλο αμαξι για τα λεφτα του . Ομολογω οτι δεν την ειχα παρει χαμπαρι αυτη την εκδοση. Νομιζα οτι βγαινει απο 118 και πανω
https://www.caranddriver.gr/review/arthro/dokimazoume_tin_prositi_bmw_116i_ton_109_ippon-7800780/Καλημέρα. Έτσι ακριβώς. Εάν μπεις στο sait της εταιρίας θα τα δεις λεπτομερώς. Εγώ βέβαια έκανα test drive την 118 sportline auto που είχε διαθέσιμη.η οποία όμως έβγαινε στα 32000 και κάτι. Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο στον δρόμο είναι βράχος.με κορυφαία ποιότητα εσωτερικού.
-
Αναμένεται facelift εντός του ετους.
Αν βάλουν το νέο mhev κινητήρα με τα 170 άλογα χωρίς να πειράξουν το ταμπλω με τις συνεχόμενες οθονες όπως στη νέα Χ1 ψηνομαι σοβαρά -
https://www.caranddriver.gr/review/arthro/dokimazoume_tin_prositi_bmw_116i_ton_109_ippon-7800780/Την πέτυχα και εγώ τυχαία πριν 2-3 μήνες που έψαχνα αμάξι για τη γυναίκα. Και μου φάνηκε τόσο τρελή ευκαιρία που σκέφτηκα να πάρω μία (και ας μην την χρειάζομαι καθόλου) έτσι για να βρίσκεται ρε αδερφέ...
Άσε που με 4-7 κατοστάρικα μετά την ανεβάζεις στα 150+ άλογα. -
Αναμένεται facelift εντός του ετους.
Αν βάλουν το νέο mhev κινητήρα με τα 170 άλογα χωρίς να πειράξουν το ταμπλω με τις συνεχόμενες οθονες όπως στη νέα Χ1 ψηνομαι σοβαράΕλπίζω όμως να μην πάει και σε τιμή όπως η Α class κοντά στα σαράντα χιλιάρικα. Πάντως σε εμένα θα έρθει η proface lift.
-
Eγγυηση εχει 2 χρονια. H επεκταση σε 5 ποσο κοστιζει ?
Τελη κυκλ ποσα πληρωνει ?
Εχει καποιο συστημα mhev? -
Εχει καποιο συστημα mhev?καλησπερα. για επεκταση δεν ρωτησα. τα τελη κυκλοφοριας ειναι 80 ευρω!! οχι δεν εχει καποιο mild ybrid συστημα
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Εχει καποιο συστημα mhev?καλησπερα. για επεκταση δεν ρωτησα. τα τελη κυκλοφοριας ειναι 80 ευρω!! οχι δεν εχει καποιο mild ybrid συστημα
Ευχαριστω
Κοιταγα αυτο , που νομιζω εχει εξτρα μονο την ψηφιακη οθονη σε σχεση με το δικο σου. Και με χειροκινητο σασμαν , κι ομως ζηταει παραπανω απο οσο το πηρε
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331499071-bmw-116 -
Ευχαριστω
Κοιταγα αυτο , που νομιζω εχει εξτρα μονο την ψηφιακη οθονη σε σχεση με το δικο σου. Και με χειροκινητο σασμαν , κι ομως ζηταει παραπανω απο οσο το πηρε
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331499071-bmw-116Εντάξει. Κάποιοι το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα. Ζητάνε παραπάνω από όσο το πήραν. Ίσως λόγω το ότι θέλει 8η 9 μήνες να έρθει προσπαθούνβα πιάσουν κάνα κορόιδο. Εάν και νομίζω αυτή στην ψωτο πρέπει να έχει πίσω αεροτομή ξαι ίσως μαύρο μεταλλικό χρώμα. Ίσως και κάποια άλλα έξτρα. Μέχρι το πολύ 26000 είναι καλό value. Μέρα πας και αλλού.
-
Βάλτη την επέκταση θα σου έλεγα. Κάλιο bmwό-δενε....
Ότι χαλάει είναι πολύ ακριβό. -
Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τις παραδόσεις και πόση καθυστέρηση να περιμένει κάποιος που θα παραγγείλει τώρα;
-
Δεν ξέρω αν είναι ενδεικτικό αλλά από εταιρία leasing είχα την παρακάτω ειδοποίηση πριν λίγες μέρες
"Λάβαμε ενημέρωση από την εισαγωγική ότι η παραγωγή έχει σταματήσει με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν οι παραγγελίες για τα BMW."
(παραγγελία από τέλος Ιουλ 2022). Μόνο αν υπάρχει κάτι σε ετοιμοπαράδοτο...
-
@fiverg said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Δεν ξέρω αν είναι ενδεικτικό αλλά από εταιρία leasing είχα την παρακάτω ειδοποίηση πριν λίγες μέρες
"Λάβαμε ενημέρωση από την εισαγωγική ότι η παραγωγή έχει σταματήσει με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν οι παραγγελίες για τα BMW."
(παραγγελία από τέλος Ιουλ 2022). Μόνο αν υπάρχει κάτι σε ετοιμοπαράδοτο...
Νομίζω ετοιμάζει το fl.
Νέα BMW 1 Series 2019