-
Εμένα από τα καθίσματα το μόνο που με χαλάει είναι κυρίως το χρώμα και γενικά το ύφασμα που έχει χρησιμοποιηθεί! Δείχνει φθήνο για bmw. Ακόμα και στο Ibiza το προηγούμενο μου αμάξι, είχα πιο ωραία καθίσματα! Anyway αυτό βολεύεται με μια νέα επένδυση σε ταπετσερη
-
Εμένα από την άλλη μου αρέσει το χρώμα τους γιατί θεωρώ πως ταιριάζει άψογα με το χρώμα του ταμπλό και των θυρών. Παρόλο που δεν έχουν προέκταση ποδιών επίσης, εντούτοις τα προτιμώ σε σχέση με της μερκ που έχουν. Νιώθω πιο άνετα και πιο δεμένος με τη θέση μου σε σχέση με της Gla. Ίσως να συνήθισα βέβαια, γιατί ενώ με τον άσσο έχω γράψει 3600 , στο ίδιο διάστημα με την μερκ ούτε 400. Επίσης το κίτρινο φως των μεσαίων και μεγάλης σκάλας εντέλει είναι απόλυτα αποτελεσματικό και συνάμα ξεκούραστο για τα μάτια. Τόσο στην Μερκ όσο και στο νταστερ έχω λεντ και ενώ είναι εξίσου αποτελεσματικά, όλο αυτό το λευκό φως το έχω βαρεθεί. Τεσπά γούστα είναι αυτά. Ένα πολύ θετικό στοιχείο του αυτοκινήτου είναι πως στην κυριολεξία έχοντας ρυθμίσει τη μικρότερη δυνατή ένταση των ηλεκτρονικών, το καθιστά ελάχιστα παρεμβατικό σε αντίθεση με την μερκ που ποτέ δεν απενεργοποιούνται πλήρως. Μου επιτρέπει να το λειτουργήσω όπως γουστάρω. Μείον είναι πως σε κίνδυνο σύγκρουσης δεν χαμηλώνει την μουσική. Στην Μερκ αντίστοιχα ο ήχος της μουσικής διακόπτεται όταν διαπιστωθεί μεγάλος κίνδυνος από τα αισθητήρια του αυτοκινήτου. Τεσπά στον άσσο διακόπτεται στιγμιαία ο ήχος όταν περνώ από τα διόδια με το ePass. Παράξενα πράγματα.
-
Ενα μόνο έχω μετανιώσει για την επιλογή μου (αν και δεν ηταν εντελώς δική μου). Αυτό ηταν το χρώμα. Λευκά τα άλλα δύο. Το τεκνο μου ήθελε ντε και καλά μαύρο. Αναγκαστικά μια φορά την εβδομάδα πλύσιμο και γυάλισμα, κέρωμα γιατί διαφορετικά δεν βλέπεται. Τις τελευταίες ημέρες με κατι λασποβροχές έχω πιάσει φίλο τον Λαμπίκο. Αλλά και δίχως λασποβροχές οι δαχτυλιές από όποιον το ακουμπήσει γίνονται αμέσως αισθητές. Πολλή κακή επιλογή το μαυρο. Εχω γίνει χειρότερος από τον Στέφανο.
-
Το μαύρο είναι το πιο βρώμικο χρώμα στην όψη. Ότι και να του κάνεις, μέσα σε λίγες ώρες δείχνει ότι θέλει πλυσιμο.
-
Καλύτερο χρώμα τουλάχιστον για το συγκεκριμένο, το λευκό μεταλλικό το πέρλα, η το γκρι της ασφάλτου, που έχω δει αρκετά σε 118. Και μετά λευκό απλό και μπλε σκούρο raf!
-
@spi_duster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
.Πολλή κακή επιλογή το μαυρο.
Τα εχω πει εγώ, το χειρότερο χρώμα μακράν!
-
Δύσκολο χρώμα κυρίως για ψυχαναγκαστικούς λόγω του ότι φαίνονται τα πάντα, αλλά μια φορά τον μήνα που είναι καθαρό είναι άλλη φάση.
-
@red_monster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Τα καθίσματα είναι εξαιρετικά για εμένα λόγω σωματοδομής. Δεν είναι βολικά για παχουλούς. Επίσης οι ρυθμίσεις τους μαζί με εκείνες του τιμονιού μπορούν να βολέψουν όλα τα υψη . Οχι όλα τα κιλά.
Δεν έχουν επέκταση ποδιών και έχουν μετριότατη στήριξη. Δεν κατάφερα να βολευτω και δεν είμαι ούτε κοντός ούτε στρουμπουλος, αλλά αυτά είναι γούστα.
Το μοτέρ είναι επίσης πολύ οκ για βασική έκδοση.
Για τον ίδιο λόγο δεν την αγόρασα μετά απο 3 τεστ drive , δεν βολεύτηκα με τίποτα , μου φάνηκαν στριμόκωλα τα καθίσματα (1.85 80 κιλά)
Κατα τα άλλα μου άρεσε πολύ σε όλα τα υπόλοιπα -
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Τα καθίσματα είναι εξαιρετικά για εμένα λόγω σωματοδομής. Δεν είναι βολικά για παχουλούς. Επίσης οι ρυθμίσεις τους μαζί με εκείνες του τιμονιού μπορούν να βολέψουν όλα τα υψη . Οχι όλα τα κιλά.
Δεν έχουν επέκταση ποδιών και έχουν μετριότατη στήριξη. Δεν κατάφερα να βολευτω και δεν είμαι ούτε κοντός ούτε στρουμπουλος, αλλά αυτά είναι γούστα.
Για τον ίδιο λόγο δεν την αγόρασα μετά απο 3 τεστ drive , δεν βολεύτηκα με τίποτα , μου φάνηκαν στριμόκωλα τα καθίσματα (1.85 80 κιλά)
Κατα τα άλλα μου άρεσε πολύ σε όλα τα υπόλοιπαΊδιες διαστάσεις έχουμε. Αν ψάχνεις ακόμα αυτοκινητο, τα έξτρα καθίσματα, είναι πολύ βαλιου φορ μονει. Εμένα η σειρά ένα ήταν στην σορτ λιστ μου για αρκετό καιρό
-
Κατα τα άλλα μου άρεσε πολύ σε όλα τα υπόλοιπαΊδιες διαστάσεις έχουμε. Αν ψάχνεις ακόμα αυτοκινητο, τα έξτρα καθίσματα, είναι πολύ βαλιου φορ μονει. Εμένα η σειρά ένα ήταν στην σορτ λιστ μου για αρκετό καιρό
Ευχαριστώ πήρα το Formentor και με έχει βολέψει σε όλα όσον αφορά διαστάσεις καθίσματος και άνεσης για τα μυοσκελετικά μου. Λέω χρόνια να πάρω και εγώ μία BMW , στο επόμενο αν κάτσει
-
Ευχαριστώ πήρα το Formentor και με έχει βολέψει σε όλα όσον αφορά διαστάσεις καθίσματος και άνεσης για τα μυοσκελετικά μου. Λέω χρόνια να πάρω και εγώ μία BMW , στο επόμενο αν κάτσει
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο !
Εγώ δεν ήθελα bmw, τουναντίον αλλά δεν μπορείς να μην παραδεχτείς το πακέτο που προσφέρουν -
Εγώ είχα να διαλέξω μεταξύ του ασσου, του κουπρα και του Α3. Δε μπορώ να πω πως δυσκολεύτηκα. Εντέλει έχει σημασία που δεν το μετάνιωσα. Η επιλογή μου θα ήταν πολύ πιο δύσκολη αν στη σύγκριση έμπαινε το φοκους που θεωρώ ως το απόλυτα επιτυχημένο όνομα στα χατς τα τελευταία 22 χρόνια. Εξαιρετική ανάρτηση, αξιόπιστοι και ροπατοι κινητήρες, ευχάριστο εσωτερικό, τεχνολογία και εμφάνιση που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου στη σπορ οδήγηση. Ναι! Ο άσσος και το φοκους ήταν πάντα οι πρώτες επιλογές μου. Πολύ κοντά τους όμως ήταν το γκολφ, το 308 , το Λεόν και πιο πίσω τα υπόλοιπα.
Αυτό που με αρέσει εντέλει στον άσσο είναι η συνέπεια με αυτό που υπόσχεται λόγω φίρμας και μάλιστα σε βαθμό που δεν θα πονταρα με τπτ τα χρήματα μου αν δε το έβλεπα όπως τώρα. -
Το Α3 είχα πάει και το είδα. Μου άρεσε περισσότερα στο εσωτερικό όσον αφορά την σχεδίαση. Με πιο μινιμαλ γραμμές! Ποιοτικά ήταν ο.κ αλλά ένα κλικ κάτω από τον άσος. Το προηγούμενο Α3 ήταν πιο ποιοτικό. Για focus, δεν…
Ποιοτικά πιο κάτω και από το Α3 και από τιμή άστα! Σίγουρα όχι value of money. Εντάξει οδηγοκεντρικο, ιδιαίτερα το πρώτο μοντέλο, με καλούς κινητήρες αλλά μέχρι εκεί! -
Το Focus ήταν ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά το κατέστρεψαν σε τιμές κοψίματα μοτέρ και αναρτήσεων οπότε πλέον δεν το επιλέγεις.
Εγώ το κοίταζα μαζί με A3 και 116. Το Α3 που κοίταζα αρχικά με ξενέρωσε απίστευτα η ποιότητά του, δεν βρήκα μεγάλη διαφορά από το golf, ο ελλιπέστατος εξοπλισμός μέχρι και το autohold έξτρα το έχει αλλά κυρίως ο σνομπισμός των υπαλλήλων. 4 φορές πήγα μόλις μία φορά καταδέχτηκαν να μου δώσουν μια προσφορά. Τις άλλες φορές καθόμουν δίπλα στο α3 επιδεικτικά και αδιαφορούσαν. Και να μου το χάριζαν δεν το έπαιρνα ας το δώσουν στους φίλους τους με τα q8 που έπαιρνε τρεμάμενος ο διευθυντής τη στελεχάρα που το χει κλείσει να τον ενημερώσει ότι έφτασε.
Κατέληξα λοιπόν στο 116i αυτόματο εννοείται στην έκδοση sportline που είχα ότι ήθελα σε εξοπλισμό με μόνο έξτρα τους αναδιπλούμενους γιατί μου φαινόταν κάπως bmw και να γυρίζω τους καθρέφτες με το χέρι, έξτρα ντεπόζιτο και το τιμόνι Μ δώρο μαζί με φιμέ και συναγερμό εργοστασιακό. Δεν έδωσα άλλες 3000 χιλιάδες για την 118 γιατί ο αδερφός μου δεν ενδιαφέρεται για επιδόσεις και το 116 μου φάνηκε επαρκές για ασφαλείς και άνετες προσπεράσεις. Χρώμα σκούρο μπλε ευτυχώς μας είπε ο πωλητής να το προτιμήσουμε αντί του μαύρου αναδεικνύει πολύ καλύτερα το αυτοκίνητο. 6 μήνες αναμονή παραλαμβάνουμε Ιούνιο.
-
Καλημέρα. Ενημέρωση τους χάρτες μέσω usb κάνετε? Η υπάρχει και άλλος τρόπος!
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλημέρα. Ενημέρωση τους χάρτες μέσω usb κάνετε? Η υπάρχει και άλλος τρόπος!
Αυτόματα κάνει ενημέρωση με το connected drive.
<Η αναβάθμιση των χαρτών σας δίνει δύο επιλογές για να διατηρείτε το υλικό του χάρτη σας ενημερωμένο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Με την αυτόματη ενημέρωση χάρτη, η οποία πραγματοποιείται λήψη μέσω της κάρτας SIM που είναι εγκατεστημένη στο όχημα, οι τελευταίες αλλαγές και προσαρμογές στο υλικό του χάρτη μεταφέρονται στα ήδη υπάρχοντα δεδομένα. Με την ενημέρωση χάρτη μέσω USB, μπορείτε να κατεβάσετε μη αυτόματα μια ολόκληρη περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες πληροφορίες χάρτη ακόμη και όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό.>
Eγώ δεν έχω κάνει ποτέ με usb.
-
Κουκουτζα..
-
Το βρήκες!
Τώρα θα τα φυλάει αυτό!
-
Καλημερα. Αισίως φτάσαμε το 10000 χιλιόμετρα με τον άσος! Μετά από 9 σχεδόν μήνες. Η μέση κατανάλωση από την αρχή ειναι στα 7 λίτρα! Με το 70% των διαδρομών, να ειναι εκτός πόλης. Πρόγραμμα οδήγησης πάντα στο comfort , και μονο στα ταξίδια στο sport! Το eco πάει για κατάργηση, γιατί εχει ελάχιστη εως μηδενική διαφορά σε σχέση με το comfort σε κατανάλωση, και μεγάλη διαφορά σε σχέση με το sport, σε τράβηγμα! Από θέματα ποιότητας όλα οκ! Μηχανικά κανένα θέμα. Μηδενική κατανάλωση λαδιού, κανένα ηλεκτρικό η ηλεκτρονικό πρόβλημα! Τώρα που βαδίζουμε προς το καλοκαίρι, και θα ανεβεί και η θερμοκρασία, θα δούμε πως θα πάει και από κατανάλωση λαδιού, μιας και θα δοκιμαστεί σε πιο υψηλές θερμοκρασίες!
-
4600 χλμ κυρίως ΑΟ ΕΟ για δουλειά και ελάχιστα ταξιδακια. 5,9 στο comfort κυρίως μα σε λίγο θα ανεβη η κατανάλωση μιας και θα αρχίσουν οι εκδρομές ΣΚ του καλοκαιριού. Το αμάξι δεν κάνει Τσικ. Στο σπορ μοντ δείχνει ως να έχει περισσότερη δύναμη λόγω της σχετικά υψηλής ροπής. Στις στροφές δεν έχει αντίπαλο και όλα του τα καλουδια το καθιστούν ποίημα. Τα Τουραντσα και τα μάτια σας . Τρομερή γόμα ως να φτιάχτηκαν μόνο για τον Άσσο.
Νέα BMW 1 Series 2019