-
Καλοτάξιδο επίσης!
-
@fanis75 said in DS7 CROSSBACK:
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!
Ευχαριστώ πολύ Φάνη. Υγεία πάνω απ' όλα, για όλους παιδιά! Τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα και απλά για να κάνουμε κουβέντα και να ξεχνιόμαστε μιλώντας για κάτι που αγαπάμε, το αυτοκίνητο.
-
-
#goodotaxido
-
-
@gatoz said in DS7 CROSSBACK:
#goodotaxido
Ευχαριστώ γάτε. -
-
@jordi said in DS7 CROSSBACK:
Δόθηκε τελικά η παραγγελία για το DS 7 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8, έκδοση BASTILLE, χρώμα Cristal Pearl! Ευχαριστώ όλους εδώ για την κατάθεση απόψεων.
Καταπληκτική επιλογή! Θα ευχαριστηθείς πιστεύω ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα. Να αρχίσετε τα ταξίδια τώρα, γιατί εκεί θα βγάλει τον καλύτερο χαρακτήρα του και θα προσφέρει την μεγαλύτερη απόλαυση.
Πολλά και καλά χιλιόμετρα και υγεία πάνω απ'όλα να το χαρείτε!
-
@dublin said in DS7 CROSSBACK:
@jordi said in DS7 CROSSBACK:
Δόθηκε τελικά η παραγγελία για το DS 7 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8, έκδοση BASTILLE, χρώμα Cristal Pearl! Ευχαριστώ όλους εδώ για την κατάθεση απόψεων.
Καταπληκτική επιλογή! Θα ευχαριστηθείς πιστεύω ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα. Να αρχίσετε τα ταξίδια τώρα, γιατί εκεί θα βγάλει τον καλύτερο χαρακτήρα του και θα προσφέρει την μεγαλύτερη απόλαυση.
Πολλά και καλά χιλιόμετρα και υγεία πάνω απ'όλα να το χαρείτε!
Ευχαριστώ πολύ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το χαρούμε, όπως είπες, κυρίως με κάποια ωραία ταξίδια. Υγεία να 'χουμε!
Υ.Γ.: το χρώμα το διάλεξε η σύζυγος, έτσι για να μην έχουμε παρατράγουδα -
Καλοταξιδο και από εμένα!
Το πιο όμορφο και ξεχωριστό SUV κατά την άποψη μου και μετά το facelift ειδικά.
Και dieselαρα που αν και hater, πλέον με αυτή την διαφορά στην αντλία υπέρ του είναι πιο οικονομικό και από ηλεκτρικά !!! -
@vagkirk said in DS7 CROSSBACK:
Καλοταξιδο και από εμένα!
Το πιο όμορφο και ξεχωριστό SUV κατά την άποψη μου και μετά το facelift ειδικά.
Και dieselαρα που αν και hater, πλέον με αυτή την διαφορά στην αντλία υπέρ του είναι πιο οικονομικό και από ηλεκτρικά !!!Ευχαριστώ πολύ.
-
Καλοτάξιδο!!
-
-
Καλημέρα σε όλους χρόνια πολλά στις μητέρες όλου του κόσμου! Μέχρι τέλους του μήνα - αρχές του επόμενου, μου είπαν ότι θα παραλάβω!
-
Ήρθε σήμερα το μεσημέρι το αυτοκίνητο! Αύριο πάω να το δω απο κοντά!
-
-
-
@fanis75 said in DS7 CROSSBACK:
Ευχαριστώ πολύ. Δεν άντεξα, πετάχτηκα λίγο από τη δουλειά να το δω από κοντά και αύριο θα πάω για να τακτοποιήσω κάποια διαδικαστικά. Απίστευτο χρώμα τελικά το Crystal Pearl! Πολύ πιο ωραίο από τις φωτογραφίες. Τονίζει τις γραμμές του αυτοκινήτου και ανάλογα πως πέφτει το φως πάνω του, φαίνεται σαν να αλλάζει λίγο και η απόχρωση του. Κάνει φοβερό παιχνίδι στο μάτι!
-
Καλοταξιδο. Να το χαρείς.
-
καλοτάξιδο
DS7 CROSSBACK