-
-
-
-
Όλα θα γίνουν. Κανονικά, πρέπει να κεράσει για τα καλορίζικα.
-
Ερώτηση για σκαφάκι Πορτ μπαγκαζ από Σφακιανάκη.
Τιμή 100€...
Μήπως το έχει πάρει κάποιος?Όλα από Αλί νομίζω έχουν λάθος διαστάσεις.
Πήρα από Ali αυτό το set https://vi.aliexpress.com/item/1005007349750974.html, ταιριάζουν όλα τα πατάκια καλά, οι διαστάσεις είναι σωστές. Εξαίρεση αυτό του οδηγού που στο γκάζι είναι αρκετά ψηλό και δεν επιτρέπει όλη τη διαδρομή του γκαζιού. Μάλλον θέλει λίγο στρώσιμο με το πιστολάκι για να φτιάξει. Ωραία ποιότητα πλαστικού. Αλλά αν ήξερα ότι το έχει ο Σφακιανάκης 100 θα το έπαιρνα από εκεί μάλλον.
-
BYD Sealion 7: Στην Ελλάδα το ηλεκτρικό SUV (εκδόσεις, εξοπλισμός, τιμές)
Διαθέσιμο σε τρεις συνδυασμούς μπαταρίας και επίπεδου εξοπλισμού είναι το BYD Sealion 7.
Έκδοση Μπαταρία Ισχύς Τιμή*
Comfort RWD 82,5kWh 313 ίπποι 40.990 €
Design AWD 82,5 kWh 532 ίπποι 43.990 €
Excellence AWD 91,3kWh 532 ίπποι 47.490 € -
Θα προτιμούσα να το έχει το ανταπτορακι αλλά τι α κάνς...
32€ € από Ευρώπη κ τώρα η σκούπα είναι παιχνιδάκι,
Φυσικά μπορείς να κουμπώσεις ότι συσκευή ( που λέει ο λόγος) θέλεις. -
«Μα ποιος θα αγοράσει αυτά τα κινέζικα;» #976
-
Είναι επιχείρημα αυτό; #333
-
-
@antonmone said in BYD forum:
ΨΕΜΜΑΤΑ!
Τα βάζουν μαζί όλα τα ηλεκτρικά σκουπάκια ώστε όταν πάρουν φωτιά να μην καούν και τα υπόλοιπα κανονικά αυτοκίνητα!
Στην Αραχωβα να σας δω μπαταριολαγνοι!τυχαιο οτι ειναι διπλα στο κολυμβητηριο;;;; Το σπρωχνουν μεσα στην πισινα οταν παρουν φωτια για να ησυχασουν
-
Αν εξαιρέσεις το δελφίνι που είναι είναι όμως κακάσχημο, τα υπόλοιπα byd αδιαφορα.
Μικρή μπαταρία και ιδιαίτερο εσωτερικό το atto και ακόμα πιο μεγάλη μαούνα με υψηλή κατανάλωση το seal.
Τα μικρά σίγουρα πήραν πωλήσεις λόγω τιμής.
Καθαρά αμάξια πόλης! -
@antonmone said in BYD forum:
ΨΕΜΜΑΤΑ!
Τα βάζουν μαζί όλα τα ηλεκτρικά σκουπάκια ώστε όταν πάρουν φωτιά να μην καούν και τα υπόλοιπα κανονικά αυτοκίνητα!
Στην Αραχωβα να σας δω μπαταριολαγνοι!τυχαιο οτι ειναι διπλα στο κολυμβητηριο;;;; Το σπρωχνουν μεσα στην πισινα οταν παρουν φωτια για να ησυχασουν
ΕΓΩ ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ.
Βάψτε τα μπλε και πετάξτε τα στη θάλασσα!!!!
Κατά τα άλλα καλή η προσπάθεια σας αλλά σας λείπουν ακόμα 498 dolphin για να μας πείσετε!Ολα μαζί σε μια φωτογραφία! -
Αν εξαιρέσεις το δελφίνι που είναι είναι όμως κακάσχημο, τα υπόλοιπα byd αδιαφορα.
Μικρή μπαταρία και ιδιαίτερο εσωτερικό το atto και ακόμα πιο μεγάλη μαούνα με υψηλή κατανάλωση το seal.
Τα μικρά σίγουρα πήραν πωλήσεις λόγω τιμής.
Καθαρά αμάξια πόλης!Η εμφάνιση του δελφινιού είναι υποκειμενική προσωπικά το βρίσκω μια χαρά με εξαίρεση τα φώτα μπροστά!
Το seal όμως μπορεί να πει κάποιος ότι είναι οτιδήποτε εκτός από αδιάφορο! -
Κ εμένα δεν μου αρέσει από μπροστά! Όσο βλέπω όμως specs κ ειδικά στον ανταγωνισμό έρχομαι στα ίσα μου. Νομίζω το δελφίνι
ήταν κραχτης.
atto 2 ωραίο, αλλά μικρή μπαταρία , όχι πολλαπλοί πίσω κ ελάχιστα πιο μεγάλο ΚΑΙ πιο ακριβό.
Πισίνα νερό ----> φωλιά δελφίνια
-
Κ εμένα δεν μου αρέσει από μπροστά! Όσο βλέπω όμως specs κ ειδικά στον ανταγωνισμό έρχομαι στα ίσα μου. Νομίζω το δελφίνι
ήταν κραχτης.
atto 2 ωραίο, αλλά μικρή μπαταρία , όχι πολλαπλοί πίσω κ ελάχιστα πιο μεγάλο ΚΑΙ πιο ακριβό.
Έχω μια μεγάλη ιδιοτροπία. Πρέπει να μου αρέσει εμφανισιακα το αμάξι που θα πάρω. Το δελφίνι μπροστα είναι χάλια.
Η ποιότητα κατασκευής είναι σχετικά οκ μιας και στου Dettol εγώ άκουσα συντονισμους και τσίκι τσίκι.
Για τα λεφτά τους τίμια. -
ήταν κραχτης.
Πολύ σωστά μοναδικό φάουλ τα εντελώς άθλια ling long, και το υπερβολικά σκουρόχρωμο εσωτερικο.Λιγο πιο φωτεινό το δελφίνι και λιγότερο υπερβολή σχεδιαστικα(sic)το Atto θα ήταν η χρυσή τομή.Μικαω πάντα για το εσωτερικό!
-
ήταν κραχτης.
Έχω μια μεγάλη ιδιοτροπία. Πρέπει να μου αρέσει εμφανισιακα το αμάξι που θα πάρω. Το δελφίνι μπροστα είναι χάλια.
Η ποιότητα κατασκευής είναι σχετικά οκ μιας και στου Dettol εγώ άκουσα συντονισμους και τσίκι τσίκι.
Για τα λεφτά τους τίμια.https://m.youtube.com/watch?v=LaQFm0Im5mI
Αυτα ακούει στο αυτοκίνητο και μετά μας το παίζει ποιότητα;
-
και να μην ειναι πανω απο 4.20 και να μην καινε πολυ και να εχουν πλουσιο εξοπλισμο και να μην ακουγεται κανενας θορυβος και να ειναι θερμικα-υβριδικα και ιδανικα οταν τα παρκαρεις να συρρικνωνονται ωστε να τα βαζεις στην τσεπη σου, ωστε να μην τα πορτιασει κανεις και να μην ειναι πολυ ακριβα
ξεχασα κατι;
-
και να μην ειναι πανω απο 4.20 και να μην καινε πολυ και να εχουν πλουσιο εξοπλισμο και να μην ακουγεται κανενας θορυβος και να ειναι θερμικα-υβριδικα και ιδανικα οταν τα παρκαρεις να συρρικνωνονται ωστε να τα βαζεις στην τσεπη σου, ωστε να μην τα πορτιασει κανεις και να μην ειναι πολυ ακριβα
ξεχασα κατι;
Να έχουν στροφόμετρο!!!
Oops αυτό είναι από άλλο τόπικ!
BYD forum