-
ev-database
ψαχνω εδω και καιρο να βρω πληροφοριες για την φορτιση του ex5. To max 160kw το αμφιβαλλω, διοτι βιντεο που ειδα (αν και ξεκιναει απο soc 50%) δειχνει φορτιση με 75kw. Παντως φαινεται αρκετα flat η καμπυλη φορτισης του.
Οπως εχω αναφερει και στο παρελθον, δεν εχουν και τοση σημασια αυτα, οταν η τιμη αγορας ειναι τοσο καλη. Αν πληρωνεις 40+χιλιαρικα, ναι τα ψαχνεις, αλλα οταν παιρνεις πληρη (κατα τα αλλα) πακετα σε τιμες κατω απο 30 χιλιαρικα, ε οκ, ας εχουν και ενα ψεγαδι.Αν εννοείς ένα αυστραλέζικο βίντεο, νομίζω ότι αυτό είναι το όριο του φορτιστή, γιατί μια καμπύλη που είχε στην οθόνη έγινε φουλ πράσινη όσο ήταν στο 50%, ενώ όταν πήγε πχ στο 90% και έπεσε η ταχύτητα στα 25kw, η πράσινη καμπύλη μειώθηκε.
-
Η ανανέωση του EX5 φοράει μεγαλύτερη μπαταρία (68.4KWh), αλλά είναι άγνωστο αν έχει βελτιωθεί η ταχύτητα φόρτισης.
-
βλεπω αρκετα συχνα ταξι atto3. Δεν εχω καταλαβει αν εχουν κυκλοφορησει αρκετα ή αν ειναι ενα που γυροφερνει στην περιοχη μου
-
-
-
βλεπω αρκετα συχνα ταξι atto3. Δεν εχω καταλαβει αν εχουν κυκλοφορησει αρκετα ή αν ειναι ενα που γυροφερνει στην περιοχη μου
Λόγω των χορδών που έχουν μέσα, κυκλοφορούν μαζί 3-4 σαν συγκρότημα...
ηταν απο τα καλα σου αυτο. Εφαγες ποικιλια σημερα και σου ηρθε εμπνευση; -
Οχι πήγε στο χωριό του η παρέα και έμεινα σπίτι, γιατί έχω γραφείο σήμερα, αφού χτες λόγω των ματς δεν πήγα.
Ισως έπρεπε να είχα πάει...
-
@alexandros-s said in BYD forum:
@alexandros-s said in BYD forum:
Να ρωτήσω κάτι πολύ βασικό εδώ. Η Byd είναι καλή κι ωραία αλλά είναι κινέζικη εταιρεία και ως γνωστόν η Ευρώπη προσπαθεί συνεχώς να βάζει εμπόδια στην ανάπτυξη κινεζικών εταιρειών στο έδαφός της. Δε φοβάται ο κάτοχος byd μήπως βρεθεί σε δύσκολη θέση σε μια στιγμή που χρειάζεται πχ ανταλλακτικά, να μη μπορεί να τα βρει λόγω δασμών, κυρώσεων και ένα σωρό άλλων πολιτικών ζητημάτων;
Αλεξανδρε ο Σφακιανακης τα φερνει, δε νομιζω να δημιουργηθει προβλημα με την επαρκεια των ανταλλακτικων ακομα και να μην εχει στο ραφι σε 10-12 εργασιμες θα ειναι εδω.
Νομίζω ότι αυτή η ελευθερία που υπάρχει προς το παρόν στην διακίνηση αγαθών από την Κίνα δε θα συνεχιστεί και η Ευρώπη θα βάλει φρένο με διάφορα προσχήματα.
Άρα ακόμα κι αν είναι ο Σφακιανάκης εισαγωγέας, πάλι, η μεταφορά μπορεί να συναντά εμπόδια.Όσον αφορά τα εργοστάσια εντός Ευρώπης που αναφέρθηκε, αν αυτό συμβεί τότε θα πάψει και η byd να έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της τιμής που οφείλεται στα χαμηλά κινέζικα εργατικά.
Έχει αναφερθεί εδώ στο φόρουμ, ότι οι χαμηλές τιμές δεν οφείλονται στα φθηνά εργατικά.
Δεν ξέρω πού έχει γραφεί, αλλά κακώς προέκυψε αυτό το συμπέρασμα. Όλος ο κόσμος το θεωρεί αυτό τον πρώτο λόγο για τον οποίο τα κινέζικα προϊόντα έχουν τόσο χαμηλή τιμή. Οι υπόλοιποι λόγοι πάντα αναφέρονται δεύτεροι. Ρώτα κι ένα οποιοδήποτε ai και δες τι θα σου πει.
-
-
BYD forum