-
-
Μαούνα και αυτό.
Πελωρια αμάξια για μικρο……ς οδηγούς
Next please !Οι πραγματικά «μεγάλοι» άντρες οδηγούν τουοτα, που αν κρίνω από τη συχνότητα που τα βλέπουμε, μάλλον η χώρα μας έχει γίνει Νιγηρία και δεν το έχω πάρει είδηση. Επίσης, καλό θα είναι να κυκλοφορούμε τοίχο - τοίχο
-
Για αυτό ΠΟΤΕ δεν προσπερνάμε ένα υβριδικό TOYOTA
-
Εντωμεταξύ για εμάς τα φτωχαδάκια βγαίνει και αυτό!
Τιμή επιπέδου corolla sedan
Αλλά phev με 197 άλογα και 32,5 κιλά ροπής, μπαταρία στο δάπεδο όπως στα ev!
Θέλει 18 ιντσών τροχούς για να φτιάξει το σχέδιο!
-
Το οποίο ακόμα δεν βγήκε και του έκαναν facelift;;;;
Εκεί ως phev ξεκινά από τα €11Κ
-
Εντωμεταξύ για εμάς τα φτωχαδάκια βγαίνει και αυτό!
Τιμή επιπέδου corolla sedan
Αλλά phev με 197 άλογα και 32,5 κιλά ροπής, μπαταρία στο δάπεδο όπως στα ev!
Θέλει 18 ιντσών τροχούς για να φτιάξει το σχέδιο!
Αυτό είναι 4.78μ κάτι με ίδια χαρακτηριστικά και τιμή σε μέχρι 4.40μ βγάζουν ;
Phev αναμένονται μέσα στο 25 Ελλάδα? -
Ωχ ναι! Είναι τεράστιο!
Εδώ είναι για εμάς στην Ευρώπη!
Θα το βγάλουν με το ίδιο powertrain με u dmi! Έτσι λένε κάποια άρθρα!
400 λίτρα χώρος αποσκευών μέχρι την εταζερα
Μου θυμίζει Range Rover
-
@lap είναι παλιό αυτό που έβαλες, το τελευταίο 5αρι είναι αυτό https://carnewschina.com/2025/03/22/sunday-china-drive-byd-seal-05-dm-i-affordable-hybrid-sedan-with-gods-eye-adas/
Απίστευτη τιμή
-
Τελικά έχουν phev ήδη στην αγορά το βλέπεις μόλις ανοίξεις την σελίδα τους από 36Κ και ανέβασε και βίντεο ο στεφου πάω να το δω.
-
-
όλα έτσι τα βγάζουν, με ροδάκια αντί για κανονικούς τροχους
-
Γιατί;
-
Τελικά έχουν phev ήδη στην αγορά το βλέπεις μόλις ανοίξεις την σελίδα τους από 36Κ και ανέβασε και βίντεο ο στεφου πάω να το δω.
Καλά αυτό που φέραν είναι μεγαλύτερο και από το κοντιακ και από το 5008! Και με χώρο αποσκευών όσο το σουζουκι μου είναι μισό μέτρο πιο κοντό... Απο που να τα πιάσεις όλα αυτά τα αμάξια; από το ότι είναι 2 συν τόνους από το ότι σε ταξίδι κουβαλάς άχρηστο βάρος, όσο και έξυπνη διαχείριση ενέργειας και αν κάνουν, ότι τελικά κινείσαι με 130 άλογα με ένα θωρηκτό 2.5 τόνων με επιβάτες και αποσκευές;...
-
Τον χάλυβα πρέπει να τον βρίσκουν τζάμπα! Τεράστια αμαξώματα!
-
-
-
Οδηγικές εντυπώσεις από το θαυματουργό Dolphin Surf στην Ελλάδα.
υπεροχο αν και εγω το έχω δει στην κινέζικη εκδοχη που ήταν μικρουλι και οχι 4 μέτρα!!!! (δεν το λες και μικρο πια!!! )
Ακομα και έτσι είναι και πανεμορφο και πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Οι πρωτες 2 εκδοσεις αξιζουν, η πιο ακριβη δεν αξιζει περιττο εξοπλισμο δινει με μεγαλη τιμη. Τι να τις κάνεις τις 360 κάμερες σε μικρο μοντελο.
Τεσπα, ζηλευω γιατι αν υπήρχε διαθεσιμο όταν πήρα το Yudo (επίσης 4 μέτρα αλλα πιο ψηλο), θα ήταν σίγουρα η επιλογη μου αφού το ζαχαρώνω 2 χρονα τωρα από τοτε που το είδα στην κίνα και το ερωτευτηκα!!!
ΥΓ οσο για τις λαμπες αλογονου και τις σιδερενιες ζάντες μια χαρά είναι. Απλά τις έβαλαν για να σπρώξουν οσους μπορουν στην επόμενη εκδοση (μαρκετινγκ ξεκαθαρα και κατα την γνώμη μου σωστά εκαναν)
-
Με έχει μπλέξει λίγο. Η εισαγωγική έκδοση θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερα εξοπλισμένη. Οι άλλες δύο εκδόσεις νομίζω ότι είναι ακριβές και στα λεφτά αυτά καλύτερα να πάρεις δελφίνι.
Αν θες καθαρά αστικό όχημα, το leap και το inster, λόγω μικρότερου μεγέθους είναι καλύτερες επιλογές. Αν θες σούπερ μίνι, η αυτονομία δεν είναι επαρκής για να είναι το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο ενός νεαρού ατόμου.
Είναι όμως πανέμορφο και ίσως αυτό να αρκεί. -
Πολύ ωραίο αμάξι και αρκετά καλό το άρθρο σου (by the way, δεν αναφέρεις κάπου την εμβέλεια της μεγάλης μπαταρίας, αλλά οκ, όποιος θέλει το βρίσκει στο site της BYD).
Απορία όμως:
Γιατί φαίνεται να έχει λίγο χειρότερη κατανάλωση από το Dolphin (τουλάχιστον στα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά)?
Θα περίμενα το ανάποδο.
Είδες καθόλου κατανάλωση?
Παίζει ρόλο οτι δεν έχει το one-pedal? -
Πολύ ωραίο αμάξι και αρκετά καλό το άρθρο σου (by the way, δεν αναφέρεις κάπου την εμβέλεια της μεγάλης μπαταρίας, αλλά οκ, όποιος θέλει το βρίσκει στο site της BYD).
Απορία όμως:
Γιατί φαίνεται να έχει λίγο χειρότερη κατανάλωση από το Dolphin (τουλάχιστον στα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά)?
Θα περίμενα το ανάποδο.
Είδες καθόλου κατανάλωση?
Παίζει ρόλο οτι δεν έχει το one-pedal?Έχεις δίκιο, θα την προσθέσω. Είναι 310 και 322 αντίστοιχα.
BYD forum