-
Το θέμα είναι ποιος θα αγοράσει μτχ τέτοιο αμάξι ;
Γι αυτό ακριβώς θέλω τώρα να πάρω το πιο φθηνό.
Τα σημερινά ηλεκτρικα θα τα πετάς σε 5-6 χρονια.Αν δεν έχεις το κόλλημα του latest best, γιατί να τα πετάς; Τα εσωτερικής καύσης που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και είναι 10+ ετιας, τα πέταξε κανένας;
Ακόμα και να πέσει η μπαταρία στο 60-70% μετά από 10-12 χρόνια, και τι έγινε;Γιατί θα έχουν έρθει οι Κινέζοι με φουλ ανταγωνιστικα μοντέλα
Θα αυξηθούν οι χωρητικότητες
Θα τελειώνουν οι εγγύησεις
Το degradation θα σου βγάζει το αμάξι άχρηστο μεταπωλητικα όπως σήμερα ένα iPhone στο 80% δεν το παίρνει κανένας.
Αλλά και ουσία που θα πηγαίνεις με 200 χλμ αυτονομία με d segment αμάξι.Προσωπικά αν πάρω τελικά ηλεκτρικό θα είναι το πιο φθηνό λόγω της επιδότησης και με προοπτική ότι καίω εντελώς τα λεφτά μου
Διαφωνώ με τη συλλογιστική σου, αλλά από την άλλη δεν συμφωνούμε και σε αρκετά αλλά επειδή έχουμε διαφορετική οπτική γωνία.η αγορά όπως πάντα, θα δώσει την απάντηση σε τέτοια θέματα. Από την άλλη δεν μπορώ να αγχώνομαι για την τιμή που θα πουλήσω κάτι που δεν έχω καν αγοράσει ακόμα.
-
Εγω θα προτιμουσα να περιμενω παρα να παρω ενα αμαξι που δεν ταιριαζει στις αναγκες μου. Για το θεμα της μεταπωλησης καλυτερα να σκεφτεσαι οτι θα παρεις πισω πολυ λιγα παρα πολλα γιατι πολυ πιθανον να παθεις κανενα εμφραγμα.
-
Να προσθέσω ότι μου άρεσε οδηγικά ότι δεν είχε one pedal.
Έμοιαζε, έδειχνε και πλην μπαταριας ήταν κανονικό αυτοκίνητο.
Μου θυμισε την 530 φίλου που είχα οδηγήσει προς ΣουνιοΈλλειψη one pedal driving ισον μισό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Άσε που, εσυ ειδικά που τα προσμετράς όλα, θα έπρεπε να το αναζητάς, διότι εκμηδενίζει την φθορά στα φρένα.
Χάζευα ένα βίντεο με το Seal U και πραγματικά ξεφτιλίζει σε ποιότητα τα premium Γερμανικά!
Δεν μπορείς να φανταστεις ποσο εξοπλισμό έχει μέσα και τι ποιότητα.
Τα γερμανικά τα κατουράει.
Εδώ κάνει το τεσλα να φαίνεται τραμπαντ ….Και το ακόμα εντυπωσιακό το είναι ότι στην Κίνα κοστίζει κάτω από 20k.
-
Θα κλάψουνε μανούλες άμα συνεχίσουν έτσι οι κινέζοι...
-
Τα σημερινά ηλεκτρικα θα τα πετάς σε 5-6 χρονια.Αν δεν έχεις το κόλλημα του latest best, γιατί να τα πετάς; Τα εσωτερικής καύσης που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και είναι 10+ ετιας, τα πέταξε κανένας;
Ακόμα και να πέσει η μπαταρία στο 60-70% μετά από 10-12 χρόνια, και τι έγινε;Γιατί θα έχουν έρθει οι Κινέζοι με φουλ ανταγωνιστικα μοντέλα
Το degradation θα σου βγάζει το αμάξι άχρηστο μεταπωλητικα όπως σήμερα ένα iPhone στο 80% δεν το παίρνει κανένας.
Αλλά και ουσία που θα πηγαίνεις με 200 χλμ αυτονομία με d segment αμάξι.Προσωπικά αν πάρω τελικά ηλεκτρικό θα είναι το πιο φθηνό λόγω της επιδότησης και με προοπτική ότι καίω εντελώς τα λεφτά μου
Διαφωνώ με τη συλλογιστική σου, αλλά από την άλλη δεν συμφωνούμε και σε αρκετά αλλά επειδή έχουμε διαφορετική οπτική γωνία.η αγορά όπως πάντα, θα δώσει την απάντηση σε τέτοια θέματα. Από την άλλη δεν μπορώ να αγχώνομαι για την τιμή που θα πουλήσω κάτι που δεν έχω καν αγοράσει ακόμα.
Μα η μεταπώληση είναι κριτήριο αγορας για αρκετους.
Αν δεν εξασφαλίζεται δεν αγοράζεις.
Απλά νομίζω ότι δεν μπορείς να το αντιληφθείς επειδή το μισθώνεις το αμάξι.
Βέβαια μιλάμε για εκτιμήσεις βάσει πιθανής φυσιολογικής εξέλιξης αγορας.
Αν σκάσει πάλι κάτι σαν τον κορώνα τότε θα πάμε όλοι κουβα ….. -
Μα η μεταπώληση είναι κριτήριο αγορας για αρκετους.
Αν δεν εξασφαλίζεται δεν αγοράζεις.
Απλά νομίζω ότι δεν μπορείς να το αντιληφθείς επειδή το μισθώνεις το αμάξι.
Βέβαια μιλάμε για εκτιμήσεις βάσει πιθανής φυσιολογικής εξέλιξης αγορας.
Αν σκάσει πάλι κάτι σαν τον κορώνα τότε θα πάμε όλοι κουβα …..Η πιθανή εξέλιξη είναι στο μυαλό σου όχι στην αγορα
-
Ότι έχω προβλέψει σε ΚΣ έχει βγει.
Αλλά μια ο κοβιντ μια ο πόλεμος του Πούτιν άλλαξε τα δεδομένα -
-
Αλλά μια ο κοβιντ μια ο πόλεμος του Πούτιν άλλαξε τα δεδομέναΆρα έχεις πάει κουβα τα τελευταία 5 χρόνια.
Παρε βρε Στέφανε κάτι που γουστάρεις να το βλέπεις και να το οδηγείς και άσε τις πολιτικο-οικονομικές προβλέψεις. Αυτές χρησιμοποίησε τις για να αγοράσεις μετοχές.
Μην βασανίζεσαι τσάμπα για λαμαρίνες. -
Αλλά μια ο κοβιντ μια ο πόλεμος του Πούτιν άλλαξε τα δεδομέναΆρα έχεις πάει κουβα τα τελευταία 5 χρόνια.
Παρε βρε Στέφανε κάτι που γουστάρεις να το βλέπεις και να το οδηγείς και άσε τις πολιτικο-οικονομικές προβλέψεις. Αυτές χρησιμοποίησε τις για να αγοράσεις μετοχές.
Μην βασανίζεσαι τσάμπα για λαμαρίνες.Μιλάς και εσυ που το πήρες με λιζινγκ ρε φτωχε ;;
-
@red_monster said in BYD forum:
Μην βασανίζεσαι τσάμπα για λαμαρίνες.Μιλάς και εσυ που το πήρες με λιζινγκ ρε φτωχε ;;
Α αυτό έλεγε ο ice πριν; Για εμένα έλεγε; Τσάμπα οι ωρε Που περάσαμε στο τηλέφωνο Ποτε είπα βρε σείς ότι το πήρα leasing? Αγορασμένο είναι.
-
Τα βράδια που κοιμούνται οι γυναίκες σας μιλάτε μεταξύ σας στο τηλέφωνο;;;;;;;;
-
-
-
Μιλά η επιστήμη
-
-
Αλλά μια ο κοβιντ μια ο πόλεμος του Πούτιν άλλαξε τα δεδομέναΤι ROI είχαν οι λοιπές μαντεψιες σου;
Δεν παίζω οτιδήποτε έχει το παραμικρό ρίσκο.
Μπορεί να προβλέπω αλλά δεν ρισκάρω ! -
Α αυτό έλεγε ο ice πριν; Για εμένα έλεγε; Τσάμπα οι ωρε Που περάσαμε στο τηλέφωνο Ποτε είπα βρε σείς ότι το πήρα leasing? Αγορασμένο είναι.
Με συγχωρεις! Αυτο θυμόμουν. Εκτός αν το μπέρδεψα με την επαγγελματική αγορά.
Δεν το έγραψα για να σε προσβάλω προφανώς αλλά για να τονίσω ότι αν δεν επιβαρυνθείς με το κασερι ή το δάνειο της αγορας δεν σε πειραζει τόσο η μεταπώληση -
-
Eγω δεν καταλαβαινω γιατι το σκεφτεσαι τοσο πολυ μιας και τα αυτοκινητα που αγοραζεις ειναι εγγυημενο οτι θα χασεις χρηματα αν τα δωσεις στα 2-5 χρονια. Για να μην χασεις χρηματα παρε ενα i3 μεταχειρο απο γερμανια ή ενα Αygo X.
BYD forum