-
Ανακοίνωσαν phev έκδοση για το Atto2 όπως και τα υπόλοιπα οχήματα της εταιρίας με blade μπαταρίες στο πάτωμα του οχήματος και 18.5kwh χωρητικότητας. Θα γεμίσουν οι δρόμοι εάν το κατασκευάζουν Ευρώπη οπότε δεν θα έχει και δασμούς!
-
Οκ νόμιζα πως δεν το είχε η Ελληνική έκδοση, αν τα γνωρίζατε είστε παρατηρητικοί!
Μάλλον δεν θα το πολύ - χρησιμοποιήσω, αλλά το χάρηκα!
Είναι για τσάντες σακούλες στη θέση συνοδηγού.
Αυτο το ανακαλυψα τυχαια, την ωρα που ειχα χωθει στο πατωμα στη προσπαθεια μου να περασω τη καλωδιωση της dashcam.
Τα καταφερα τελικα, αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο.Δώσε λίγο πληροφορίες τι dashcam έβαλες ? after ή της byd που θέλει κ το καλώδιο;
-
Είναι SUV.
-
-
Πάντως η γνήσια dash camera με το καλώδιο για το Atto 3 και φθηνή ειναι και εύκολα την έβαλα και το καλωδιο βλέποντας video you tube:
https://www.topbyd.com/products/byd-atto-3-vehicle-mounted-dash-cam
Αφού το έβαλα εγώ που σκοτωνομαι στη δουλειά και όλο ξενυχτισμενος είμαι, το βάζει ο καθένας
-
Πάντως η γνήσια dash camera με το καλώδιο για το Atto 3 και φθηνή ειναι και εύκολα την έβαλα και το καλωδιο βλέποντας video you tube:
Αφού το έβαλα εγώ που σκοτωνομαι στη δουλειά και όλο ξενυχτισμενος είμαι, το βάζει ο καθένας
ενεργοποιήθηκε κ η εφαρμογή στο σύστημα?
Αν ναι το βλέπω να το βάζω κ εγώ!Μπράβο σου!
-
ενεργοποιήθηκε κ η εφαρμογή στο σύστημα?
Αν ναι το βλέπω να το βάζω κ εγώ!Μπράβο σου!
Στο αυτό περνάει το καλώδιο πολύ πιο εύκολα. Στο δελφίνι είναι αρκετή μανούρα.
-
Όταν συνδέεις το καλωδιο της κάμερας στη βάση στο πατωμα, κάνεις επανεκκίνηση του συστήματος πιέζοντας το κουμπί ανάμεσα στους δύο επιβάτες και το βρισκει μονο του. Αυτό ήταν το πιο εύκολο!
https://youtu.be/baLi6deTyiY?si=y3ZdX0imfzFLlXVl
Τα δύο video είδα και το έβαλα. Το πλαστικό για τα κλιπ το έχει μέσα στη συσκευασια -
Ναι έχω δει βίντεο, μου φαίνεται ένας Άγγλος που το έβαλε...
Δεν βιάζομαι αν μπαίνει κ η μαμά εφαρμογή στη ταμπλέτα θα μπει στο πρόγραμμα... -
Αυτό που δε δείχνουν είναι πως βγάζεις το πλαστικό στον καθρέπτη στο ταβάνι. Το ξεκλιπαρεις από τις δύο πίσω γωνίες το μεγάλο πλαστικό (τραβας προς τα εξω να το ξεχωρησεις απο τον ουρανο με την πλαστικη σπατουλα) και μετά ξεσυναρμολογεις το μικρό μπροστά από τον καθρέπτη
-
Ανακοίνωσαν phev έκδοση για το Atto2 όπως και τα υπόλοιπα οχήματα της εταιρίας με blade μπαταρίες στο πάτωμα του οχήματος και 18.5kwh χωρητικότητας. Θα γεμίσουν οι δρόμοι εάν το κατασκευάζουν Ευρώπη οπότε δεν θα έχει και δασμούς!
ουυ σίγουρα ουρά κάνουν οι ευρωπαίοι από τώρα
Προβλέπω οι τιμές να ναι κοντά στο Yaris cross αν όχι καλύτερες!
Μιλάμε για ένα πολύ πιο ευρύχωρο, πιο πολυτελές, πιο γρήγορο αυτοκίνητο με πιθανότατα ecvt μετάδοση κίνησης και τεράστια μπαταρία (0,9 KWh Vs 18.5 kWh) συγκριτικά με το απλό hybrid yarik
-
ειδικά οι πελάτες του YC σίγουρα θα αφήσουν την Toyota και θα επιλέξουν BYD.
-
Το 60% είναι leasing. Χεστηκαν για την αξιοπιστία. Απλώς βρίσκουν αυτόματο αυτοκίνητο με χαμηλή κατανάλωση και με πολύ χαμηλό μίσθωμα! Αυτό αρκεί
-
Δεν έχεις ακούσει φαντάζομαι τον όρο toyota loyal customer. Δικαιολογείσαι.
-
Δεν είπα πως θα πάρει όλους τους πελάτες της Toyota!
Είπα πως σε μια κατηγορία αγοραστών(αρκετών) θα τικαρει όλα τα κουτάκια που διαθέτουν αυτοκίνητα σαν το Yaris cross, το οποίο είναι εξαιρετικό αλλά πλέον δείχνει την ηλικία του!
Το εξαιρετικό προσόν του Toyota είναι το ecvt! Από ότι διαβάζω το υβριδικο σύστημα της BYD διαθέτει ecvt στα πρότυπα της Toyota! Απλό κιβώτιοε λίγα εξαρτήματα χωρίς αλλαγές σχέσεων και συμπλέκτες (βασικά έχει έναν δίσκο κατά την συμμετοχή του θερμικού μοτέρ)
-
Αυτό που δε δείχνουν είναι πως βγάζεις το πλαστικό στον καθρέπτη στο ταβάνι. Το ξεκλιπαρεις από τις δύο πίσω γωνίες το μεγάλο πλαστικό (τραβας προς τα εξω να το ξεχωρησεις απο τον ουρανο με την πλαστικη σπατουλα) και μετά ξεσυναρμολογεις το μικρό μπροστά από τον καθρέπτη
Αυτό είναι το εύκολο. Το ζόρι είναι η πρόσβαση στην μονάδα που έχει τις υποδοχές των βυσμάτων. Μιλάω για το δελφίνι
-
Αυτό είναι το εύκολο. Το ζόρι είναι η πρόσβαση στην μονάδα που έχει τις υποδοχές των βυσμάτων. Μιλάω για το δελφίνι
Στο atto 3 πανεύκολη η πρόσβαση στη μονάδα
στο πατωμα. Τα πλαστικά στο τούνελ βγαίνουν με το χέρι και έχει άφθονο χώρο να βάλεις το βυσμα -
Οκ νόμιζα πως δεν το είχε η Ελληνική έκδοση, αν τα γνωρίζατε είστε παρατηρητικοί!
Μάλλον δεν θα το πολύ - χρησιμοποιήσω, αλλά το χάρηκα!
Είναι για τσάντες σακούλες στη θέση συνοδηγού.
Αυτο το ανακαλυψα τυχαια, την ωρα που ειχα χωθει στο πατωμα στη προσπαθεια μου να περασω τη καλωδιωση της dashcam.
Τα καταφερα τελικα, αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο.Δώσε λίγο πληροφορίες τι dashcam έβαλες ? after ή της byd που θέλει κ το καλώδιο;
Της BYD.
Την αγορασα απο aliexpress μαζι με το καλωδιο, καπου 64 ευρω. -
ειδικά οι πελάτες του YC σίγουρα θα αφήσουν την Toyota και θα επιλέξουν BYD.
Πάντως, δύο ξαδέρφια μου άφησαν Volvo και Toyota για χάρη της Lynk & Co. Και για δεύτερα, των γυναικών τους, άφησαν Citroen και Ford για δύο Δελφινάκια. Μέσα σε λιγότερο από μήνα, άλλαξαν όλους τους στόλους τους. Οπότε ναι, μια χαρά μπορούν να αφήσουν την Toyota για χάρη της BYD. Όχι όλοι προφανώς. Επίσης, να θυμίσουμε ότι η BYD φτιάχνει ηλεκτρικά για χάρη της Toyota για την κινεζική αγορά. Όπως το bZ3x. Και πλέον, η Toyota θα δανειστεί (με το αζημίωτο) το υβριδικό της σύστημα.
-
Επίσης, να θυμίσουμε ότι η BYD φτιάχνει ηλεκτρικά για χάρη της Toyota για την κινεζική αγορά. Όπως το bZ3x. Και πλέον, η Toyota θα δανειστεί (με το αζημίωτο) το υβριδικό της σύστημα.
Σοβαρά? θα δώσει η BYD στην Toyota τεχνολογία???? απίστευτο... για τα δελφινάκια τα εχουμε πει πολλάκις, αν δεν έκανα ταξίδια θα είχα ήδη ένα, δεν έχω το ψώνιο να έχω μεγάλο αυτοκίνητο. Τα Lynck & Co ειναι οκ, αλλά ρε φίλε η τιμή του O2 με απογοήτευσε, περίμενα κάτι καλύτερο...προτιμώ ένα seal.
BYD forum