-
Καλημέρα,
παρέλαβα την Παρασκευή και εγώ το dolphin κια δηλώνω ενθουσιασμένος στα μέχρι τώρα 300 χλμ που έχω κάνει. Αντικαθιστά ένα Opel Crossland diesel και στην οικογένεια θα μείνει η 147 που δεν παίζει να την αποχωριστούμε για ευνόητους λόγους Κάποια από τα σχόλια παρακάτω πιστεύω είναι γενικότερα των ηλεκτρικών αλλά δεν είχα άλλη επαφή μαζί τους μέχρι τώρα.
Στα του δελφινιού τώρα ένα γρήγορο review:-
Εμφάνιση, προσωπικά μου αρέσει και ιδιαίτερα στο λευκό που είναι αρκετά ξεχωριστό. Η μούρη ναι θα μπορούσε να είναι πιο όμορφη.
-
Χώροι, εσωτερικά πολύ μεγαλύτερο του crossland παντού, και μεγάλο αβαντάζ το επίπεδο δάπεδο πίσω. Πορτ παγκάζ όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά μας καλύπτει.
-
Οδήγηση και εργονομία πολύ καλό, αγχολυτικό θα το χαρακτήριζα και ήσυχο. Η ανάρτηση αποροφά εξαιρετικά τις ανωμαλίες, και δεν έχει τις αναπηδήσεις που είχε το κρος λόγω ημιάκαμπτου.
Σε στροφιλίκι δεν το έχω πάει να δω, ίσως τα ελαστικά από 205x50x17 να θέλουν καλύτερης μάρκας και 225x45x17 σε αλλαγή. Δύναμη, επιτάχυνση,ροπή εντυπωσιακή αλλά και το πόσο εύκολα παρέχεται είναι εντυπωσιακό.
Φρένα πολύ καλά,επίσης μου έκανε εντύπωση κάτι που είχε αναφέρει κάποιο παιδί εδώ ότι ρολλάροντας έχει μια μικρή αναγέννηση, αλλά πατώντας και λίγο φρένο αυτή αυξάνεται. -
Τα βοηθήματα φαίνεται να λειτουργούν ικανοποιήτικά, μόνο την αναγνώριση σημάτων απενεργοποιώ μέχρι τώρα και η οθόνη επίσης αρκετά λειτουργική. Γενικά δεν έχω βρει κάτι να με χαλάει.
-
Κατανάλωση με χαλαρή οδήγηση, χωρίς να το πιέζω δηλαδή και καλοριφέρ ανοιχτό είναι στις 13.5kw/100km.
Αυτά για την ώρα!
-
-
Καλοτάξιδο!
-
καλοριζικο καλοταξιδο.
Το δελφινι δεν το παίρνεις για την ομορφια γιατι ομορφο δεν είναι
αλλα είναι μακραν οτιδηπωτε αλλου το καλύτερο αυτοκίνητο στα παντα σε αυτή την τιμή που το αγόρασες
οποτε να το ευχαριστηθεις ευχομαι
λαστιχα είναι μαπα αλλα αν προσέχεις είναι οκ. Δεν είναι για πολλα πολλα σε στροφοδιαδρομες το αμαξι είναι για προσεκτικη και πολύ ανετη οδηγηση. Με καλύτερα λαστιχα θα βελτιωθουν τα πραγματα αλλα είναι αμαξι προσανατολισμένο γενικα στην ανεση όχι για πολύ πιεση γενικα, εκτος αν είναι ευθεια σε αυτοκινητοδρομο που μπορεις να το πας γρηγορα με μειον οτι τρωει γρηγορα την μπαταρια κατι τετοιο αρα μειωνεται η αυτονομία (σε οποιωδηπωτε ηλεκτρικο οχι στο δελφίνι αυτό)
-
Καλοτάξιδο...
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!να μαστε καλά με όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Να το χαρείς και να μας ενημερώνεις να μάθουμε. Είσαι ο beta tester της καρδιάς μας
-
Καλοτάξιδο,πολύ καλη επιλογή!!
-
Καλημέρα,
παρέλαβα την Παρασκευή και εγώ το dolphin κια δηλώνω ενθουσιασμένος στα μέχρι τώρα 300 χλμ που έχω κάνει. Αντικαθιστά ένα Opel Crossland diesel και στην οικογένεια θα μείνει η 147 που δεν παίζει να την αποχωριστούμε για ευνόητους λόγους Κάποια από τα σχόλια παρακάτω πιστεύω είναι γενικότερα των ηλεκτρικών αλλά δεν είχα άλλη επαφή μαζί τους μέχρι τώρα.
Εμφάνιση, προσωπικά μου αρέσει και ιδιαίτερα στο λευκό που είναι αρκετά ξεχωριστό. Η μούρη ναι θα μπορούσε να είναι πιο όμορφη.
-
Χώροι, εσωτερικά πολύ μεγαλύτερο του crossland παντού, και μεγάλο αβαντάζ το επίπεδο δάπεδο πίσω. Πορτ παγκάζ όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά μας καλύπτει.
-
Οδήγηση και εργονομία πολύ καλό, αγχολυτικό θα το χαρακτήριζα και ήσυχο. Η ανάρτηση αποροφά εξαιρετικά τις ανωμαλίες, και δεν έχει τις αναπηδήσεις που είχε το κρος λόγω ημιάκαμπτου.
Σε στροφιλίκι δεν το έχω πάει να δω, ίσως τα ελαστικά από 205x50x17 να θέλουν καλύτερης μάρκας και 225x45x17 σε αλλαγή. Δύναμη, επιτάχυνση,ροπή εντυπωσιακή αλλά και το πόσο εύκολα παρέχεται είναι εντυπωσιακό.
Φρένα πολύ καλά,επίσης μου έκανε εντύπωση κάτι που είχε αναφέρει κάποιο παιδί εδώ ότι ρολλάροντας έχει μια μικρή αναγέννηση, αλλά πατώντας και λίγο φρένο αυτή αυξάνεται. -
Τα βοηθήματα φαίνεται να λειτουργούν ικανοποιήτικά, μόνο την αναγνώριση σημάτων απενεργοποιώ μέχρι τώρα και η οθόνη επίσης αρκετά λειτουργική. Γενικά δεν έχω βρει κάτι να με χαλάει.
-
Κατανάλωση με χαλαρή οδήγηση, χωρίς να το πιέζω δηλαδή και καλοριφέρ ανοιχτό είναι στις 13.5kw/100km.
Αυτά για την ώρα!
Καλοταξιδο! Η καταναλωση ειναι καλη για μεσα στην πολη και σημαινει οτι τα wltp χιλιομετρα θα τα βγαλεις ανετα και μαλλον θα τα ξεπερασεις. Το lane assist μαλλον ειναι καλη ιδεα να απενεργοποιεις επισης.
Σε ποιο mode οδηγεις; eco ή στα "κανονικα";
Επισης, σε DC πηγες να φορτισεις; -
-
-
-
Μόνο σε εμένα αρέσει το dolphin αισθητικά;
-
Όχι είσαστε δυο,εσυ και ο criuser
-
Μια χαρα είναι το δελφινάκι ειδικά στο πισω μέρος αρέσει πολύ.
-
Καλημέρα,
-
-
-
Αυτά για την ώρα!
Καλοταξιδο! Η καταναλωση ειναι καλη για μεσα στην πολη και σημαινει οτι τα wltp χιλιομετρα θα τα βγαλεις ανετα και μαλλον θα τα ξεπερασεις. Το lane assist μαλλον ειναι καλη ιδεα να απενεργοποιεις επισης.
Σε ποιο mode οδηγεις; eco ή στα "κανονικα";
Επισης, σε DC πηγες να φορτισεις;Ευχαριστώ πολύ!
στο eco το έχω, η αλήθεια είναι ότι και εδώ είναι αρκετά γρήγορο
Δεν έχω φορτίσει ακόμα, σήμερα μάλλον. -
-
@tsour_ee Καλορίζικο! Να το χαρείτε με υγεία!
-
-
-
σου ειπαν αν θα βγει digital key για τα δελφινια; Καπου διαβασα οτι εχουν παρει μεχρι στιγμης μονο τα seal
-
Καλοτάξιδο!!! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα...
-
BYD forum