-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@vagkirk said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Υπέρμαχοι της ελεύθερης αγοράς μέχρι η xiaomi να σου ανοίξει 2η κωλοτρυπιδα...
Επιτρέπονται μόνο τα λευκά ψυγεία με ρόδες του Ελονα χωρίς λεβιεδακια και κουμπιά , σε λίγο και χωρίς οθόνες, θα κουμπωνουμε ένα τσιπακι της Tesla κατευθείαν στον εγκέφαλο , και τα πανάκριβα χρεπια της Stellantis
Α...και τα θλιβερά Toyota ξέχασα, άντε να περάσουν 6-7 χρόνια να βρούμε σε λογική τιμή μεταχειρισμένο κανένα Yaris , Corolla να γευτούμε και εμείς την χαρά της ανώτερης αυτοκίνησης.
γιατι μιλας στον α' ενικο; αυτο αφορα τις ΗΠΑ, δεν εχει κανει κατι τετοιο (προς το παρον τουλαχιστον) η ΕΕ.
Ποντάρω ότι θα το κάνει και αυτή απλά διαχρονικά έχει πολύ αργά ανακλαστικά.
Ελεύθερη αγορα μέχρι να θίξουνε τα δικά μας συμφέροντα, μετά μπαίνει ρυθμιστήςΓια να είμαστε σωστοί βέβαια, η ελεύθερη αγορα έχει νόημα όταν και οι όμορες αγορές είναι ελεύθερες αλλιως είσαι σαν την ποντια πουτανα
Και εγώ πιστεύω πτι θα μπει δασμός αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι απαγορευτικός όπως αυτός που (μάλλον) θα μπει από τις ΗΠΑ.
Επίσης, ακόμα και τελείως θεωρητικά να το δεις το θέμα, ακόμα και σε φουλ ελεύθερη αγορά υπάρχουν ρυθμιστικές αρχές, που προστατεύουν από μονοπώλεια, δημιουργία καρτέλ, price dumping και ένα σωρό αλλά.
Απλά πολλοί πιστεύουν λαθεμένα, ότι η ελεύθερη αγορά ισούται με ζούγκλα.
Όλα αυτά βεβαίως σε θεωρητικό επίπεδο -
This post is deleted! -
Γενικα η δυση παει απο το κακο στο χειροτερο. Υπερφολογηση μεχρι να εξαθλιωθουν οι παντες.
-
@wantone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Γενικα η δυση παει απο το κακο στο χειροτερο. Υπερφολογηση μεχρι να εξαθλιωθουν οι παντες.
Yπερφορολογηση σε ολους εκτος απ'τους πραγματικα εχοντες που ιδιως στο μουρικα δεν πληρωνουν δεκαρα τσακιστη οπως και σε μπανανιες σαν τη δικη μας με την εθελοντικη φορολογια των κροισων εφοπλιστων κ.ο.κ. αλλα και φορολογικους παραδεισους για τους ζαπλουτους στην καρδια της ΕΕ (βλεπε Λουξεμβουργο).
Αλλα το συστημα που εχουμε ετσι λειτουργει, τα παιρνει απ'τους πολλους για να τα δωσει στους λιγους οι οποιοι ζουν εις βαρος των πολλων. Απ'τη στιγμη ομως που οι πολλοι ειναι θιασωτες του συστηματος αυτου, καλα τους κανει. -
@jamesd said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Δασκάλα η δικιά μου = διακοπές όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο. Είμαι τυχερός!!
ΖΩΑΡΑ
Για μας κελαηδούν τα πουλιά
Τι ζωάρα, η χειρότερη τιμωρία για τον εαυτό σου είναι να έχεις άφθονο χρόνο, να μην πληρώνεσαι καλά, να μην επιτρέπεται να κάνεις άλλη δουλειά και να μην αλλάζεις δουλειά. Αν όμως ο οικογενειακός προϋπολογισμός επαρκεί τότε μια χαρά, υπάρχει χρόνος για να κοιτάξει και την οικογένειά της.
Δεν επιτρέπεται να κάνεις άλλη δουλειά;
Τα ιδιαίτερα τι είναι;
Φιλική συμμετοχή; -
Φυσικά. Το κάνω και χωρίς φόρο.
Από εποχής του προπάππου μου, ο οποίος και αν δεν πέρασε εποχές με εξορίες και μετανάστευση από τα πάτρια εδάφη καθώς και πολέμους είχε υιοθετήσει εξ αποστάσεως ένα παιδί από αυτές τις χώρες και πλήρωνε για όλα μέχρι και τις σπουδές του. Εκείνες τις εποχές έτσι έκαναν.
Μπράβο του.
Για να έρθουν οι απόγονοί του, στο κέντρο της Αθήνας, και να κάνουν κατάληψη -
Αν εξαιρέσουμε την καγκουρια των ηχητικών εφε, ένα ηλεκτρικό μαζικής παραγωγής και «λογικού» κόστους (όχι Rivera) που τα πάει καλά σε πιστα.
-
Αν εξαιρέσουμε την καγκουρια των ηχητικών εφε, ένα ηλεκτρικό μαζικής παραγωγής και «λογικού» κόστους (όχι Rivera) που τα πάει καλά σε πιστα.
Διαβάζω ότι πολύ κάτοχοι Tesla και γενικά ev θεωρούνε καγκουριά τους ψεύτικους ήχους και την προσομοίωση των αλλαγών ταχυτήτων. Χωρίς να ξέρω πώς είναι στην πράξη, θεωρώ ότι είναι μία εξαιρετική ιδέα. Απλή αλλά ολόσωστη.
-
@dimsabas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Διαβάζω ότι πολύ κάτοχοι Tesla και γενικά ev θεωρούνε καγκουριά τους ψεύτικους ήχους και την προσομοίωση των αλλαγών ταχυτήτων. Χωρίς να ξέρω πώς είναι στην πράξη, θεωρώ ότι είναι μία εξαιρετική ιδέα. Απλή αλλά ολόσωστη.
Την μόνη λογική που βλέπω είναι επειδή δεν υπάρχει μεγαλη εμπειρία σε ηλεκτρικά, να υπάρχουν ηχητικά ερεθίσματα ώστε να βοηθούν τον οδηγό.
Δίνω τον πόντο πάντως ότι, από το βίντεο τουλάχιστον, φαίνεται να δουλεύει καλά το συγκεκριμένο feature. -
@dimsabas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Με ενοχλεί οτιδήποτε προσποιητό, ψεύτικος ήχος κινητήρα, ψεύτικος οργασμος, ψεύτικη εξάτμιση, ψεύτικοι αεραγωγοί κλπ. Θεωρώ μεγάλο ατού της τεσλα που σχεδιάζει και υλοποιεί μόνο τα απαραίτητα χωρίς ψεύτικα κομμάτια και λαμπερά καθρεφτάκια
-
ενας φίλος μου μου εχει πει αμα γίνει σωστή δουλιτσα τα ψευτικά στηθη είναι πολύ καλά
-
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ενας φίλος μου μου εχει πει αμα γίνει σωστή δουλιτσα τα ψευτικά στηθη είναι πολύ καλά
Τα τσιμπ@υκόχειλα όμως που βάζουν όλες τελευταία, πάντα είναι αποτυχία στα όρια του γελοίου.
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τα τσιμπ@υκόχειλα όμως που βάζουν όλες τελευταία, πάντα είναι αποτυχία στα όρια του γελοίου.
Αν το Botox γίνει σωστά, έχει καλό αισθητικό αποτέλεσμα, στο όριο του να μην το καταλαβαίνεις. Αν όμως δεν γίνει σωστά ή αν ο πελάτης είναι κακόγουστος, βγαίνει η γυναίκα Donald Duck.
-
Αν το Botox γίνει σωστά, έχει καλό αισθητικό αποτέλεσμα, στο όριο του να μην το καταλαβαίνεις. Αν όμως δεν γίνει σωστά ή αν ο πελάτης είναι κακόγουστος, βγαίνει η γυναίκα Donald Duck.
Έχουμε ξεφύγει σε πολύ αντρικα μονοπάτια ισως λόγω Γιουροβίζιον,όποτε ας ξεκινήσουμε την βδομάδα έτσι.
Το φαινόμενο Donald Duck είναι αποτέλεσμα του υαλουρονικου και όχι του Bottox.Οι υπερβολές στο bottox η η κακή εφαρμογη του,συνήθως δίνουν την υπέροχη ,σιδερωμένη και φυσική εμφάνιση Γιάννας Αγγελοπουλου! -
-
υαλουρονικο ή γενικα φουσκωμα που δινει την αισθηση οτι στη πιεση μπορει ενας μυτερος βοστρυχος να τα σκασει....
-
Δεν περιμεναν καν να βγει ο Τραμπ ... που είναι μανούλα σε τέτοια... Μεγάλο ζόρι...
-
Αυτό θα έρθει λένε, μάλλον Ευρώπη,
Ξεκινά από τα 26K ευρώ ή 28k δολάρια εκει!
Ε ρε γλέντια!
-
Meanwhile σε άλλες σοβαρές χώρες...
-
Αυτό θα έρθει λένε, μάλλον Ευρώπη,
Ξεκινά από τα 26K ευρώ ή 28k δολάρια εκει!
Ε ρε γλέντια!
Οπότε μπορείς να προσθέσεις τα κόστη logistics, μαρκετινγκ & προώθησης, τους δασμούς εισαγωγής, το ΦΠΑ 24% και να αντιλογίσεις το κέρδος των εκεί εμπόρων με το κέρδος των εγχώριων, να δεις πόσο θα κάνει εδώ τελικά.
Ούτε 40-45 χιλιάρικα δεν θα βγει.Πάντως δεν άργησαν να βγάλουν κλώνο Τέσλα.
Κρίμα που θα ναι ακριβότερο απ το πρωτότυπο.
Θα περιμένω για generic clone χωρίς φίρμα, απ το Temu...
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης