-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@rn said in Toyota Corolla 2019:
- Δεν έχει κουμπί στο τηλεχειριστήριο να ξεκλειδώνει μόνο ο χώρος αποσκευών. Style έκδοση το έχει.
- Δεν ανάβουν τα εξωτερικά φώτα όταν ξεκλειδώνεις για να βλέπεις το βράδυ. Style έκδοση το έχει.
Μήπως αυτά τα 2 είναι μόνο για Sedan & Touring? Γιατί στο TD που είχα την GR Sport την μια φορά και την Black Edition την άλλη, αυτά τα 2 έλειπαν επίσης.
Όπως επίσης, στο sedan έχω αεραγωγούς πίσω. που απ' ότι έχω διαβάσει δεν έχει στο HB ?
-
@rn said in Toyota Corolla 2019:
Όπως επίσης, στο sedan έχω αεραγωγούς πίσω. που απ' ότι έχω διαβάσει δεν έχει στο HB ?
Σωστά, δεν έχει το ΗΒ, μόνο το sedan και το Touring.
-
Καλησπέρα,
Υπάρχει κάποιος λόγος που στο site της TOYOTA για το Sedan, δεν εμφανίζει τον διαμορφωτή;;;;
-
@nectargeorge said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα,
Υπάρχει κάποιος λόγος που στο site της TOYOTA για το Sedan, δεν εμφανίζει τον διαμορφωτή;;;;
Γκρεμισκαν ολα απ το σεισμο
-
Το εργοστάσιο της Toyota είναι στην περιοχή της Σμύρνης νομίζω, οπότε μια Ελλάδα μακριά από την στροφή προς Λεβαντ όπου και χτύπησε ο εγκέλαδος.
-
Στον επομενο τοτε
-
@alexandros-k said in Toyota Corolla 2019:
Στον επομενο τοτε
Έγιναν και άλλοι σήμερα...πιο κάτω βέβαια, προς Συρία.. δυστυχώς και εδώ έχει καιρό να κάνει μεγάλο σεισμό και δεν είναι φυσιολογικό..
Ευτυχώς που δεν προσδεθηκαμε στο άρμα της Τουρκίας, θα είχαμε κτήρια χωρίς θεμέλια και κομμένες κολώνες!
-
Να ρωτήσω @fanis75 κάτι σχετικά με τα όσα ανέφερες στην κριτική σου. Λέω στο κομμάτι της κατανάλωσης ότι η σύζυγός σου χρησιμοποιεί το clima στους 26βαθμους. Τελικά το clima στο hybrid επιρρεάζει ή όχι την απόδοση του οχήματος και συνέπεια τούτου την κατανάλωση. Η λογική λέει ότι αυτά τα δύο είναι σε εξάρτηση. Αν δηλαδή δεν τραβάει από την δύναμη του κινητήρα δεν επιρρεάζει την κατανάλωση. Και θυμάμαι να λέτε ότι στο hybrid έχει ανεξάρτητη τροφοδοσία ο κλιματισμός. Άρα η χρήση του clima πως επιρρεάζει την κατανάλωση; Κατάλαβα κάτι λάθος;
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Να ρωτήσω @fanis75 κάτι σχετικά με τα όσα ανέφερες στην κριτική σου. Λέω στο κομμάτι της κατανάλωσης ότι η σύζυγός σου χρησιμοποιεί το clima στους 26βαθμους. Τελικά το clima στο hybrid επιρρεάζει ή όχι την απόδοση του οχήματος και συνέπεια τούτου την κατανάλωση. Η λογική λέει ότι αυτά τα δύο είναι σε εξάρτηση. Αν δηλαδή δεν τραβάει από την δύναμη του κινητήρα δεν επιρρεάζει την κατανάλωση. Και θυμάμαι να λέτε ότι στο hybrid έχει ανεξάρτητη τροφοδοσία ο κλιματισμός. Άρα η χρήση του clima πως επιρρεάζει την κατανάλωση; Κατάλαβα κάτι λάθος;
Υπαρχουν 2 σεναρια.
Το χειμωνα, εαν ζητησεις αμεσως μεγαλη θερμοκρασια (πχ 26 β.) το θερμικο μοτερ θα παρει αμεσως μπροστα για να ζεσταθει οσο πιο γρηγορα γινεται ωστε με τη σειρα του να ζεστανει το νερο του καλοριφερ. Αυτο προφανως αυξανει την καταναλωση. Πρακτικα δλδ, στο τελος της διαδρομης που θα κανεις, αντι ο θερμικος κινητηρας να εχει δουλεψει στο 40% του χρονου, θα εχει δουλεψει στο 60% γιατι προσπαθει να κρατησει την καμπινα πολυ ζεστή.Το καλοκαιρι, ο κλιματισμος ναι τραβαει απο την μπαταρια και δεν επιβαρυνει το μοτερ. Εγω δεν εχω δει πρακτικα αυξηση της καταναλωσης με κλιματισμο, ισως ειναι 0,2-0,3lt/100km.
Σε διαφορα αυτοκινητα υπαρχει κιτ με αμορτισερ και αναλογο τηλεκοντρολ, με το οποιο μπορεις να ανοιξεις το πορτπαγκαζ με το τηλεκοντρολ. Δεν ξερω αν μπαινει κατι αναλογο στο κορολα.
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Να ρωτήσω @fanis75 κάτι σχετικά με τα όσα ανέφερες στην κριτική σου. Λέω στο κομμάτι της κατανάλωσης ότι η σύζυγός σου χρησιμοποιεί το clima στους 26βαθμους. Τελικά το clima στο hybrid επιρρεάζει ή όχι την απόδοση του οχήματος και συνέπεια τούτου την κατανάλωση.
Εύλογη ερώτηση, μιλάω για χειμώνα. Όταν έξω έχει 8oC για παράδειγμα, με την θερμοκρασία ρυθμισμένη στους 22oC εχει μια χαρά ζέστη μέσα. Όταν όμως είναι στους 26oC εχει αφόρητη (για εμενα ζέστη) και επίσης το θερμικό μοτέρ δουλεύει πιο συχνά με αποτέλεσμα να αυξάνεται η λίγο η κατανάλωση. Ειδικά σε φανάρια που με τους 22oC είναι πάντα σβηστό στους 26οC αρκετές φορές δουλεύει, ειδικά στις μικρές αποστάσεις που κάνει πολλές και συχνά.
-
Καλησπέρα,
Αν θυμάμαι καλά, και πρίν γίνει ο σεισμός ο διαμορφωτής δεν ήταν διαθέσιμος.
Άρα τα Sedan κατασκευάζονται (ζόνταν) μόνο Τουρκία;;; -
Καλησπέρα,
Αν θυμάμαι καλά, και πρίν γίνει ο σεισμός ο διαμορφωτής δεν ήταν διαθέσιμος.
Άρα τα Sedan κατασκευάζονται (ζόνταν) μόνο Τουρκία;;;Δεν ξερω αν επαθε ζημια το εργοστασιο. Μπλακ χιουμορ εκανα
Αλλά τα sedan corolla, ναι στην Τουρκια φτιαχνονται -
Το εργοστάσιο της Toyota είναι 150 χλμ ανατολικά της Κωνσταντινούπολης στην πόλη Adapazari καμία σχέση με τον σεισμό και κατασκευάζει τα Corolla sedan και chr το τωρινό και πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα κατασκευαστεί και το νέο επίσης στην ίδια ανακοίνωση έλεγε ότι θα γίνει και επένδυση για κατασκευή μπαταριών.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Φάνη/Σπύρο μας καλύψατε απόλυτα.
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Το εργοστάσιο της Toyota είναι 150 χλμ ανατολικά της Κωνσταντινούπολης στην πόλη Adapazari καμία σχέση με τον σεισμό και κατασκευάζει τα Corolla sedan και chr το τωρινό και πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα κατασκευαστεί και το νέο επίσης στην ίδια ανακοίνωση έλεγε ότι θα γίνει και επένδυση για κατασκευή μπαταριών.
To μόνο upper mainstream μοντέλο της θα το φτιάχνει Τουρκία; Το μόνο μοντέλο που πραγματικά σέβομαι; Αισχος... μακάρι να μην πουλήσει ούτε ένα..
-
@dublin said in Toyota Corolla 2019:
To μόνο upper mainstream μοντέλο της θα το φτιάχνει Τουρκία; Το μόνο μοντέλο που πραγματικά σέβομαι; Αισχος... μακάρι να μην πουλήσει ούτε ένα..
Το φτιάχνει ήδη Τουρκία θες να πεις και έχει ξεσκιστεί να πουλάει ειδικά Ελλάδα...
-
Το φτιάχνει ήδη Τουρκία θες να πεις..
Και να συμπληρώσω, ευτυχώς που το C-HR το φτιάχνει Τουρκία, γιατί αν το έφερνε από Ιαπωνία, με την ποιότητα και τον εξοπλισμό που έχει, θα κόστιζε κανένα 8ρι-10ρι παραπάνω σε κάθε έκδοση...
-
Το φτιάχνει ήδη Τουρκία θες να πεις και έχει ξεσκιστεί να πουλάει ειδικά Ελλάδα...
Το ξέρω, ένας από τους λόγους που πήγε γρήγορα εκτός 5αδας για μένα (και τα χωροταξικά, τα έχουμε πει) το επόμενο όμως θα ανέβει ποιότητα και κατηγορία τιμής και θα είναι περισσότερο κρίμα να είναι made in Turkiye
Τη θέση μου την έχω εξηγήσει πολλές φορές, τίποτα από χώρα που έχει αδικαιολόγητο casus belli και έχει εκδιώξει και δολοφονήσει μέλη της οικογένειάς μου, σχετικά πρόσφατα.. δηλαδή έλεος!
-
Από την στιγμή που το παραγόμενο προϊόν (CHR, Corolla sdn) είναι εξαιρετικό για εμένα δεν είναι ανασταλτικός παράγων η χώρα κατασκευής του. Και αν το πάμε "πατριωτικά" αν είναι να βάλω εδώ μια λίστα με όλα όσα εκείνα είναι στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως παραγωγικά η Τουρκία να κλάψουμε με μαύρο δάκρυ...
-
Διόρθωσαν και την εφαρμογή MyT και φαίνονται σε εμένα όλες οι διαδρομές, ακόμη και αυτές που τις είχε "χάσει".
Ισχύει και σε σας;
Toyota Corolla 2019