-
Παρακαλώ να επανέλθετε εντός θέματος.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Παρακαλώ να επανέλθετε εντός θέματος.
Ελα ντε...Καμερα σ' εμενα!
-
Γνώμη για πιο ελεύθερο φίλτρο K &N DNA σε υβριδικό Corolla??? Αν αξίζει και τι παίζει σε περίπτωση προβλήματος με την εγγύηση ??
-
@dimitris11 said in Toyota Corolla 2019:
Γνώμη για πιο ελεύθερο φίλτρο K &N DNA σε υβριδικό Corolla??? Αν αξίζει και τι παίζει σε περίπτωση προβλήματος με την εγγύηση ??
Φίλε σε παρακαλώ έπεσε πέλεκυς για να σταματήσουν τα ελληνοτουρκικά τώρα ρωτάς για βελτιωτικά φίλτρα αέρος σε υβριδικό; Φωτιά θα πέσει ...
μην κάνεις βλακείες και πάντα να βάζεις της αντιπροσωπείας το αυθεντικό , το ίδιο να κάνεις και με το φίλτρο λαδιού και τα μπουζί ...
Youtube Video -
Η αλήθεια είναι πως στο hybrid Toyota το μόνο που πρέπει να κάνεις όταν το αγοράσεις είναι να του βάλεις μια 4αδα πολύ ποιοτικά ελαστικά με χαμηλό θόρυβο.
-
Και καλές μεμβράνες, ειδικά αν ζεις στα νότια.
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Η αλήθεια είναι πως στο hybrid Toyota το μόνο που πρέπει να κάνεις όταν το αγοράσεις είναι να του βάλεις μια 4αδα πολύ ποιοτικά ελαστικά με χαμηλό θόρυβο.
Αυτό με τα λάστιχα το παραβλέπουν πολλοί.. εκεί που έχουν πάει (και θα πάνε), είναι σημαντικό αυτά που έρχονται από την αρχή να είναι ποιοτικά. Τι φοράει;
-
@dublin said in Toyota Corolla 2019:
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Αυτό με τα λάστιχα το παραβλέπουν πολλοί.. εκεί που έχουν πάει (και θα πάνε), είναι σημαντικό αυτά που έρχονται από την αρχή να είναι ποιοτικά. Τι φοράει;
Στις 17" Falken Ziex 914 (τουλαχιστον οσα κατασκευαστηκαν τελη 2021). Μια χαρα λαστιχα ειναι. Οσον αφορα το θορυβο περισσοτερα μπορουν να πουν οσοι εχουν δοκιμασει και αλλα και εχουν κριτηριο συγκρισης.Αλλα "ακουγονται" φυσιολογικα.
-
Αχαχαχα…μπα σε καλό σου!! Πλάκα κάνεις έτσι;; Εαν μιλάς σοβαρά, λάθος αυτοκίνητο πήρες.
-
Σκέφτομαι ότι θα είναι πιο ελεύθερο και θα παίρνει πιο πολύ αέρα και θα είναι το ίδιο αξιόπιστο!
-
Σκέφτομαι ότι θα είναι πιο ελεύθερο και θα παίρνει πιο πολύ αέρα και θα είναι το ίδιο αξιόπιστο!
To ίδιο είχα ρωτήσει και γω πριν μερικούς μηνες, με την σκεψη ότι σε ταξίδι με 120+ δουλεύει ο θερμικός περισσότερο άρα θα γίνεται δουλίτσα, και το αποτέλεσμα ήταν να με πάρουν στο "ψιλό"
Οπότε όπως κατάλαβα και κατάλαβες, είναι ένα ωραίο ανέκδοτο για να σπας τον πάγο ανάμεσα σε μια συζήτηση με "υβριδικούς "
-
Εχεις καποια ενδειξη οτι το μοτερ παιρνει λιγοτερο αερα απο αυτον που χρειαζεται?
-
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Και μιας και σου άρεσε από πίσω..
Χρώμα Silver White pearl έκδοση active και έξτρα αεροτομή...
Και μεταλλικά ένθετα.Τι αντηλιακές μεμβάνες έχεις βάλει και τι % ?
-
@manos82-0 said in Toyota Corolla 2019:
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Και μιας και σου άρεσε από πίσω..
Χρώμα Silver White pearl έκδοση active και έξτρα αεροτομή...
Και μεταλλικά ένθετα.Τι αντηλιακές μεμβάνες έχεις βάλει και τι % ?
Xpel 35 μπροστά 20 πίσω και διάφανες προστασίας στα μπροστά φανάρια
-
Γνωρίζετε αν κλειδώνεται τιμή με παραγγελία τώρα εν αναμονή φειςλιφτ? Η λογική μου λέει όχι αλλά ξέρετε κάτι;
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Γνωρίζετε αν κλειδώνεται τιμή με παραγγελία τώρα εν αναμονή φειςλιφτ? Η λογική μου λέει όχι αλλά ξέρετε κάτι;
Μ'αρέσει που γράφεις "αν κλειδώνεται η τιμή στην παραγγελία ΤΩΡΑ με το facelift" . Το "τώρα" μπορεί να είναι Δεκέμβριο . Η τιμή δεν θα κλειδώνει πάντως και βάλε ότι θα ειναι ήδη αυξημένη σε σχέση με το παρόν μοντέλο my2022. Επίσης σημαντική παράμετρος είναι η αναμονή για το my2023.
Και εμένα με ενδιαφέρουν όλα αυτά γιατί περιμένω Corolla my2022 και το σύστημα υπολογίζει να παραλάβω το 2023 (Γενάρη) μην ξέροντας αν αξίζει να ακυρώσω για το ανανεωμένο. -
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
Μ'αρέσει που γράφεις "αν κλειδώνεται η τιμή στην παραγγελία ΤΩΡΑ με το facelift" . Το "τώρα" μπορεί να είναι Δεκέμβριο . Η τιμή δεν θα κλειδώνει πάντως και βάλε ότι θα ειναι ήδη αυξημένη σε σχέση με το παρόν μοντέλο my2022. Επίσης σημαντική παράμετρος είναι η αναμονή για το my2023.
Και εμένα με ενδιαφέρουν όλα αυτά γιατί περιμένω Corolla my2022 και το σύστημα υπολογίζει να παραλάβω το 2023 (Γενάρη) μην ξέροντας αν αξίζει να ακυρώσω για το ανανεωμένο.To τώρα το λέω με την έννοια πως αν κάνεις παραγγελία αυτή τη στιγμή, αναποφευκτα θα πάρεις φειςλιφτ δεδομένων των χρόνων αναμονής.
-
Και εμένα με ενδιαφέρουν όλα αυτά γιατί περιμένω Corolla my2022 και το σύστημα υπολογίζει να παραλάβω το 2023 (Γενάρη) μην ξέροντας αν αξίζει να ακυρώσω για το ανανεωμένο.To τώρα το λέω με την έννοια πως αν κάνεις παραγγελία αυτή τη στιγμή, αναποφευκτα θα πάρεις φειςλιφτ δεδομένων των χρόνων αναμονής.
Πώς θα κάνεις παραγγελία το ανανεωμένο "αυτή την στιγμή" ; Το site δεν έχει εκδόσεις , τιμές κλπ... Το τωρινό μοντέλο έχει (my2022). Οπότε περιμένεις να βάλουν στο site το ανανεωμένο ...
-
Πώς θα κάνεις παραγγελία το ανανεωμ.ενο "αυτή την στιγμή" ; Ούτε το site δεν έχει εκδόσεις , τιμές κλπ; Το τωρινό μοντέλο έχει (my2022).
Mα δεν θα κανεις παραγγελία για ανανεωμένο! Μέχρι να σου έρθει όμως-καλό μέσα '23, ανανεωμένο δεν θα πάρεις αφου δεν θα παράγεται ΜΥ22;
Toyota Corolla 2019