-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Με είχαν μπερδέψει δύο πωλητές της Toyota στο παρελθόν και μέχρι σήμερα δεν είμαι βέβαιος ότι τα sedan/Ts έχουν το ίδιο μεταξόνιο. Ένας πωλητής μου είχε πει ότι το Ts έχει μικρότερο μεταξόνιο άρα και χώρους για τους πίσω καθώς κατασκευάζεται στα ίδια εργοστάσια με το hatchback ενώ το sedan μόνο του (Tr). Αν κάποιος έχει δεδομένη άποψη επί τούτου να μας το πει. Επί προσωπικού να πω ότι δεν θα είχα κανένα θέμα να πάω στο Ts αν δεν είχε μικρότερο μεταξόνιο αν και λατρεύω τα οχήματα 3ων όγκων όπως Corolla/3 sedan.
Σύμφωνα με το https://www.auto-data.net/ το σεντάν και το ts εχουν 2700 μεταξόνιο. Μετεξεταστέος ο πωλητής να του πεις !
-
Με είχαν μπερδέψει δύο πωλητές της Toyota στο παρελθόν και μέχρι σήμερα δεν είμαι βέβαιος ότι τα sedan/Ts έχουν το ίδιο μεταξόνιο. Ένας πωλητής μου είχε πει ότι το Ts έχει μικρότερο μεταξόνιο άρα και χώρους για τους πίσω καθώς κατασκευάζεται στα ίδια εργοστάσια με το hatchback ενώ το sedan μόνο του (Tr). Αν κάποιος έχει δεδομένη άποψη επί τούτου να μας το πει.
Ωσ συνήθως οι πωλητές λένε μ@λακίες....το έχουμε μάθει πια αυτό! Δεν είναι θέμα άποψης, 1' θα του έπαιρνε να κοιτάξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά (εκτός της λογικής που λέει ότι η TS εχει μεγαλύτερο μεταξόνιο).
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Με είχαν μπερδέψει δύο πωλητές της Toyota στο παρελθόν και μέχρι σήμερα δεν είμαι βέβαιος ότι τα sedan/Ts έχουν το ίδιο μεταξόνιο. Ένας πωλητής μου είχε πει ότι το Ts έχει μικρότερο μεταξόνιο άρα και χώρους για τους πίσω καθώς κατασκευάζεται στα ίδια εργοστάσια με το hatchback ενώ το sedan μόνο του (Tr). Αν κάποιος έχει δεδομένη άποψη επί τούτου να μας το πει.
Ωσ συνήθως οι πωλητές λένε μ@λακίες....το έχουμε μάθει πια αυτό! Δεν είναι θέμα άποψης, 1' θα του έπαιρνε να κοιτάξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά (εκτός της λογικής που λέει ότι η TS εχει μεγαλύτερο μεταξόνιο).
Και δεν μιλαμε για καμμια μικρη διαφορα...Τα 60mm αλλαζουν εντελως το αυτοκινητο. Επισης η Station εχει μπαταρια λιθιου (οπως η Hatch) και το εσωτερικο της Hatch,με μαλακά πλαστικα στις πορτες.Το μονο μειον της ειναι οτι πλεον ο 1.8 παραειναι οριακος.Αλλα σε διλιτρο ειναι φανταστικη.
-
Όπως είπα και όταν βγήκαν τα νέα για το f/l αν ο 5th Gen 1.8 hybrid έχει λίγη παραπάνω ψυχή, την οποία ταπεινή μου άποψη είναι ότι έχει ανάγκη ο 4th Gen, δεν θα είναι πρόβλημα για εμένα. Είμαι συνειδητοποιημένος τι κερδίζω και τι χάνω σε μια πιθανή αγορά ενός Toyota hybrid οπότε δεν τρέφω αυταπάτες. Μένει να δούμε λοιπόν τι gain θα αποτελέσει η αναβάθμιση στην πράξη.
ΥΓ: Πράγματι μια 2.0l hybrid Ts θα ήταν εξαιρετική επιλογή. Όμως αν αποδεχόμουν τον ΦΠ και τα λοιπά κρατικά νταβατζιλικια για τα δύο λίτρα δεν ξέρω τι θα μπορούσε να με κρατήσει μακριά από ένα νέο Mazda.
-
Όπως είπα και όταν βγήκαν τα νέα για το f/l αν ο 5th Gen 1.8 hybrid έχει λίγη παραπάνω ψυχή, την οποία ταπεινή μου άποψη είναι ότι έχει ανάγκη ο 4th Gen, δεν θα είναι πρόβλημα για εμένα. Είμαι συνειδητοποιημένος τι κερδίζω και τι χάνω σε μια πιθανή αγορά ενός Toyota hybrid οπότε δεν τρέφω αυταπάτες. Μένει να δούμε λοιπόν τι gain θα αποτελέσει η αναβάθμιση στην πράξη.
ΥΓ: Πράγματι μια 2.0l hybrid Ts θα ήταν εξαιρετική επιλογή. Όμως αν αποδεχόμουν τον ΦΠ και τα λοιπά κρατικά νταβατζιλικια για τα δύο λίτρα δεν ξέρω τι θα μπορούσε να με κρατήσει μακριά από ένα νέο Mazda.
Να σου πω την αληθεια,το ιδανικο θα ηταν μια Ts 2.0 και ενα MX-5
-
-
αν και λατρεύω τα οχήματα 3ων όγκων όπως Corolla/3 sedan
Δηλαδή σ' αρέσει αυτό:
Σ' αρέσει κι αυτό;
Τα βάζεις μαζί από εμφάνιση;
-
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Δηλαδή σ' αρέσει αυτό:
Σ' αρέσει κι αυτό;
Προφανώς και όχι το ίδιο. Τα Mazda 3/6 είναι εκτός συναγωνισμού στα δικά μου μάτια. Παρά ταύτα και το Corolla sedan είναι ένα όχημα που μου αρέσει πολύ. Αν μπει και ο ρεαλισμός των αποτρεπτικών 2000cc φορολογικά άμα λάχει πατάω και καρδούλα στην Corolla sedan.
-
Δηλαδή σ' αρέσει αυτό:
Σ' αρέσει κι αυτό;
Προφανώς και όχι το ίδιο. Τα Mazda 3/6 είναι εκτός συναγωνισμού στα δικά μου μάτια. Παρά ταύτα και το Corolla sedan είναι ένα όχημα που μου αρέσει πολύ. Αν μπει και ο ρεαλισμός των αποτρεπτικών 2000cc φορολογικά άμα λάχει πατάω και καρδούλα στην Corolla sedan.
Καλά το mazda είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ σχεδιαστικά.
η corolla απλά οκ αλλα την αγαπάς και σου φαίνεται και πανέμορφη στο βενζινάδικο
-
@cirus said in Toyota Corolla 2019:
Δηλαδή σ' αρέσει αυτό:
Σ' αρέσει κι αυτό;
η corolla απλά οκ αλλα την αγαπάς και σου φαίνεται και πανέμορφη στο βενζινάδικο
Με τη Κορόλα παθαίνεις αυτό που τρέφεις αισθήματα για την κοπέλα και τί καλό κορίτσι είναι και πόσο σε περιποιείται, και μετά σου συστήνει την αδερφή/ξαδέρφη της τη Μάζντα με μαγιό στη παραλία, όταν πάτε για μπάνιο...
-
@cirus said in Toyota Corolla 2019:
Δηλαδή σ' αρέσει αυτό:
Σ' αρέσει κι αυτό;
Με τη Κορόλα παθαίνεις αυτό που τρέφεις αισθήματα για την κοπέλα και τί καλό κορίτσι είναι και πόσο σε περιποιείται, και μετά σου συστήνει την αδερφή/ξαδέρφη της τη Μάζντα με μαγιό στη παραλία, όταν πάτε για μπάνιο...
Μην τα λες αυτά σε μένα γιατί στο μακρινό παρελθόν εκανα αυτό ακριβώς και μετά κατέληξα με την ξαδέρφη , και δεν μιλάω για αυτοκίνητα χαχαχαχαχα
μη μεν ρωτήσεις πόσα προβλήματα είχα με αυτό, απλά δεν λέω......
οπότε στα αυτοκίνητα πάω πλέον σε αυτό που γουστάρω πιο πολύ από την αρχή
-
Θεωρω κι εγω τη Mazda εταιρεία με πολυ υψηλα στανταρ σε ολα (τεχνολογια,αξιοπιστια,design,οδική συμπεριφορα κλπ),ομως περαν του διλιτρου υπαρχει και ενα ερωτηματικο με το after sales service.Τομεα που η Toyota ειναι κορυφαια παραδοσιακα.
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Θεωρω κι εγω τη Mazda εταιρεία με πολυ υψηλα στανταρ σε ολα (τεχνολογια,αξιοπιστια,design,οδική συμπεριφορα κλπ),ομως περαν του διλιτρου υπαρχει και ενα ερωτηματικο με το after sales service.Τομεα που η Toyota ειναι κορυφαια παραδοσιακα.
Εδώ Θεσσαλονίκη πάντως πριν κάνα 1,5 χρόνο που είχα ρωτήσει εκτός του υπάρχοντος δικτύου από γνωστό συνεργείο Mazda θα έστηνε και εντός αντιπροσωπείας ο Γιαννιρης που την πήρε. Πάντως καλό χρυσό το 3 αλλά ακόμα και το sedan έχει σοβαρό θέμα με τον χώρο για τους πίσω (όπως φυσικά και το CX30). Είναι μεγάλο κρίμα ειδικά για το sedan με τέτοιο μήκος. Ακόμα και στα καλύτερα των οχημάτων πάντα κάτι θα μας χαλάει...
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
@lexota said in Toyota Corolla 2019:
@kkostask said in Toyota Corolla 2019:
Ερχόμενος από c-hr, θα βολέψει το hatchback τα 4 μέλη της οικογένειας λέτε ή κάνω downgrade σε πρακτικότητα/χώρους καμπίνας;
Ταπεινή μου άποψη,μόνο αν έχεις 2 μωρά θα χωρέσετε μέσα. Για χώρο αποσκευών νομίζω ότι είναι πάνω κάτω τα ίδια. Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έκανα τέτοια αλλαγή.
Το c-hr (1.2) έχει δοθεί πριν κανά χρόνο. Αν ήξερα τι θα ακολουθούσε ίσως το ξανασκεφτόμουν αλλά τώρα πάει. Από εκεί και πέρα, μιλάμε για 2 μικρά παιδιά. Δεν ξέρω προς τα που να πάω. Το sedan Δεν το κοιτάω καν.
Ποτέ δεν είναι αργά να ξαναγυρίσεις σε C-HR, επιλέγοντας την υβριδική έκδοση αυτή τη φορά.
Με τα προβληματάκια που μου έβαλε το 1,2 δεν ξαναπάω σε Τούρκο. Ίσως τα περισσότερα να ήταν παιδικές ασθένειες αλλά ήταν ικανά να με κάνουν να το δώσω.
Τελικά μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει (corolla) αλλά προς το παρών δεν υπάρχει διαθέσιμο για test drive. -
Ερχόμενος από c-hr, θα βολέψει το hatchback τα 4 μέλη της οικογένειας λέτε ή κάνω downgrade σε πρακτικότητα/χώρους καμπίνας;
Ταπεινή μου άποψη,μόνο αν έχεις 2 μωρά θα χωρέσετε μέσα. Για χώρο αποσκευών νομίζω ότι είναι πάνω κάτω τα ίδια. Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έκανα τέτοια αλλαγή.
Το c-hr (1.2) έχει δοθεί πριν κανά χρόνο. Αν ήξερα τι θα ακολουθούσε ίσως το ξανασκεφτόμουν αλλά τώρα πάει. Από εκεί και πέρα, μιλάμε για 2 μικρά παιδιά. Δεν ξέρω προς τα που να πάω. Το sedan Δεν το κοιτάω καν.
Ποτέ δεν είναι αργά να ξαναγυρίσεις σε C-HR, επιλέγοντας την υβριδική έκδοση αυτή τη φορά.
Με τα προβληματάκια που μου έβαλε το 1,2 δεν ξαναπάω σε Τούρκο. Ίσως τα περισσότερα να ήταν παιδικές ασθένειες αλλά ήταν ικανά να με κάνουν να το δώσω.
Τελικά μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει (corolla) αλλά προς το παρών δεν υπάρχει διαθέσιμο για test drive.Παντως αν βλεπεις Corolla Hatch,ριξε και μια ματια στο Yaris Cross.Παραπλησιοι χωροι,πιο πρακτικο λογω υψους.Εφοσον σου καθεται καλα στο ματι,δε χανεις κατι.
-
Μπορείς να μας τα πεις; Δηλαδή αντίστοιχα στα Corolla τα sedan που βγαίνουν Τουρκία έβγαλαν θέματα που δεν έβγαλαν τα made UK/Belgium;
-
Τελικά μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει (corolla) αλλά προς το παρών δεν υπάρχει διαθέσιμο για test drive.Θ' αστειεύεσαι προφανώς. Είναι γνωστό ότι τα Toyota δεν βγάζουν προβλήματα...
Προσπεράστε το, ούτε εγώ άντεξα... -
Μπορείς να μας τα πεις; Δηλαδή αντίστοιχα στα Corolla τα sedan που βγαίνουν Τουρκία έβγαλαν θέματα που δεν έβγαλαν τα made UK/Belgium;
Θα βγούμε off-topic. Δύο ήταν πιο σοβαρά και άλλα ήταν μόνο για να σου σπάνε τα νεύρα. Για αυτό που ρωτάς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.
Το Yaris cross το είδα από κοντά, αλλά ερχόμενος από κατηγορία C δεν μπορώ να πέσω σε B. Είναι αυτοκτονία. Μικροί χώροι, ειδικά για τους πίσω. -
@lexota αν θες κάνε ένα post στο νήμα του CHR να μην είσαι offtopic. Αν υπάρχουν θέματα στην τουρκική γραμμή παραγωγής θα ήθελα να το ξέρω.
-
Τελικά μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει (corolla) αλλά προς το παρών δεν υπάρχει διαθέσιμο για test drive.Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, αν θες σε παρακαλώ να μας αναφέρεις τι προβληματάκια σου έβγαλε το C-HR, είτε εδώ είτε στο νήμα του C-HR.
Toyota Corolla 2019