-
πολυ καλη η ανανεωμενη corolla!
απο αυτα, στην πραγματικοτητα, αυτο που θα ηθελα να βαλω στο δικο μου ειναι οι 2 οθονες, ολα τα αλλα δε με πειραζουνΥΓ: ναι ειμαι των οθονων
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
H αλήθεια είναι πως έχω αμάξι και κάνω τη δουλειά μου, θα πάρω τον πωλητή να δω.
Εννοείται ότι πας για F/L. Τα έξτρα αλογάκια με έβαλαν και εμένα σε σκέψεις με 2000 χιλιόμετρα που έχω , που τα θέλω για εθνική για να ρολάρει πιο άνετα το αυτοκίνητο.
Τα αξεσουάρ, ας είναι και 90's μέσα
-
Θα έχει άραγε αυξημένη τιμή;
-
@kozani76 said in Toyota Corolla 2019:
Θα έχει άραγε αυξημένη τιμή;
Εεε προφανώς!! Τώρα σε τι εκδόσεις θα βγαίνει και πόση αύξηση θα έχει, κανείς δεν το ξέρει ακόμα.
-
Από τώρα στοιχήματα θα ξεκινάει η βασική +2000 χιλιάρικα επάνω. Έξυπνη κίνηση της Toyota να ακριβύνει τα αυτοκίνητά της προσφέροντας κάτι παραπάνω χώρις να κάνει ουσιαστικά έξοδα αλλάζοντας την μπαταρία μόνο.
Απεναντίας ο ανταγωνισμός κάνει αυξήσεις χωρίς να προσθέτει εξοπλισμό, ίσα ίσα αφαιρεί κιόλας.
Παρεμπιπτόντως κάπου είχα διαβάσει ότι ο 1.5 του yaris παίρνει βελτιώση ως προς την ιπποδύναμη αλλάζοντας πρόγραμμα στον εγκέφαλο λόγω καλύτερης μπαταρίας ενώ ο 1.8 όχι.
Ε λογικά τώρα αυτό κάνει με τον 1.8.
-
Το 2000€ πάνω είναι μάλλον αισιόδοξη πρόβλεψη. Θα διατηρήσει άραγε τις ίδιες εκδόσεις. Η feel για παράδειγμα θα συνεχίσει να βγαίνει; Τουλάχιστον έχουν δικαιολογία στις αυξήσεις, αφού κάνουν αρκετές ουσιαστικές αλλαγές.
-
@noblesse said in Toyota Corolla 2019:
αλλάζοντας την μπαταρία μόνο.
Πιστεύω ότι έχει αλλάξει και το ηελκτρομοτέρ και έχει κάνει βελτιώσεις και στον θερμικό. Τέλος έχει επέμβει και στην μονάδα διαχείρισης της ενέργειας. Μπορεί να είναι μικρές αλλαγές, αλλά συνολικά προσφέρουν αυτό το παραπάνω.
-
Δεν ξέρουμε τι θα αλλάξουν!
Πάντως έχουν διαθέσιμο μηχανικό-ηλεκτρικό εξοπλισμό να αλλάξουν χωρίς να ξεφύγουν σε μεγαλα r&d έξοδα
Μπαταρία, ηλεκτρικά μοτέρ από το 2λιτρο, software, κλπ κλπ
Καλύπτουν το κενό που είχαν σε επίπεδο ισχύος -
H λογικη λεει οτι δεν θα πρεπει να δουμε μεγαλες αυξησεις για ενα αμαξωμα που κυκλοφορει απο το 2019. Απο την αλλη βεβαια, η corolla ειναι πολυ φθηνη την ωρα που ο ανταγωνισμος εχει εκτοξευσει τις τιμες, αρα γιατι να μην το εκμεταλλευτει για να κανουν σημαντικες αυξησεις;
-
@nickthetrib said in Toyota Corolla 2019:
Δεν ξέρουμε τι θα αλλάξουν!
Δεν ξέρουμε, αλλά όπως παράθεσα πιο πάνω, η Toyota μιλάει για βελτιώσεις σε ηελκτρομοτέρ, θερμικό κινητήρα, μπαταρία και κέντρο ελέγχου ισχύος. Τώρα εαν είναι μικρές βελτιώσεις ή αλλαές θα το μάθουμε σε λίγο καιρό που θα δούμε τεχνικές προδιαγραφές.
-
Μέχρι να πάει δελτίο τύπου επίσημο σε αυτούς και να ανοίξει κωδικός για νέα κορόλα δεν υπάρχει τίποτα, αν γίνει κάτι τέτοιο και η παράδοση του δικού μου πάει κοντά στο φειςλιφτ μου ξεκαθάρισε ότι θα πάμε γι αυτό ασυζητητί
-
Περιμένω την Corolla (Style edition) υποτείθετε το αργότερο Δεκέμβρη κατά τον πωλητή. Μπήκα σε νέες σκέψεις με την έλευση του ανανεωμένου. Το θέμα ειναι πρέπει πρώτα να βγει κωδικός για το καινούργιο , μετά πόσο πρέπει να περιμένεις να ερθει κλπ. Τι λέτε να πάω για το ανανεωμένο ;
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Μέχρι να πάει δελτίο τύπου επίσημο σε αυτούς και να ανοίξει κωδικός για νέα κορόλα δεν υπάρχει τίποτα, αν γίνει κάτι τέτοιο και η παράδοση του δικού μου πάει κοντά στο φειςλιφτ μου ξεκαθάρισε ότι θα πάμε γι αυτό ασυζητητί
Ισχύει. Πολύ απλά κάποια στιγμή το εργοστάσιο σταματάει να φτιάχνει το παλιό και βγάζει το facelift.
Αν είσαι τυχερός, παίρνεις το νέο. Τουλάχιστον έτσι έγινε 21 ->22 -
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
Περιμένω την Corolla (Style edition) υποτείθετε το αργότερο Δεκέμβρη κατά τον πωλητή. Μπήκα σε νέες σκέψεις με την έλευση του ανανεωμένου. Το θέμα ειναι πρέπει πρώτα να βγει κωδικός για το καινούργιο , μετά πόσο πρέπει να περιμένεις να ερθει κλπ. Τι λέτε να πάω για το ανανεωμένο ;
E τα ίδια με μένα ακριβώς οπως λέμε παραπάνω.
-
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
Tα πρώτα αυτοκίνητα ια παραδωθούν μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2023. Άρα - λογικά - εαν ανοίξουν μέσα στο καλοκαίρι οι παραγγελίες θα παραλάβει κάπου τον Μάρτιο του 2023.
Όσο για το εαν αξίζει, απάντησα και πριν. Για εμένα εννοείται!! Εγώ, εαν είχα παραγγείλει Κορόλα, ακόμα και με παράδοση τον Ιούλιο θα ακύρωνα και θα πήγαινα για το F/L και ας περίμενα και 7-8 μήνες παραπάνω.
ΥΓ: Τώρα διάβαζα στην ομάδα του ΦΒ που γράφει και ένας μηχανικός της Τογιότα (εξουσιοδοτημένου) ότι ο 1.8 θα είναι ουσιαστικά άλλο μοτέρ!! Για να δούμε...
-
Ερώτηση: Υπάρχει κάποια είδηση αν θα βάλουν το νέο 1.8 και στο CHR;
-
@panormus772 said in Toyota Corolla 2019:
Ερώτηση: Υπάρχει κάποια είδηση αν θα βάλουν το νέο 1.8 και στο CHR;
Γιατρέ το ch-r έχει ήδη φάει fl, οπότε χλωμό (συνήθως την αλλαγή μοτέρ την συνδυάζουν με fl)
Στην επόμενη γενιά ch-r θα το βάλουν -
Η λογικη (και οι πρωτες πληροφοριες) λεει οτι το μοτερ βενζινης παραμενει το ιδιο,αλλα αναβαθμιζεται το ηλεκτρομοτερ και η μπαταρια.
Απο τη μια ξαφνικα τα 122 αλογα σου φαινονται λιγα.Απο την αλλη,τα +3.000€ που κοβω να κοστιζει ειναι πολλα.
Προσωπικα,δεν θα εβλεπα για Corolla αν βρισκοταν στα 26-27k .Οποτε για μενα το δίλημμα δεν εχει βαση. -
Αν βαλουν νεότερο κινητήρα και την ψηλώσουν μπορεί και να την κοίταζα!
Τώρα έτσι όπως είναι, χαμηκαβαλη, με αθλια εκμετάλλευση χώρων και βαρετο εσωτερικό, πρέπει να έχεις ως κριτήριο μόνο την οικονομία για να την πάρεις -
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
Αν βαλουν νεότερο κινητήρα και την ψηλώσουν μπορεί και να την κοίταζα!
Τώρα έτσι όπως είναι, χαμηκαβαλη, με αθλια εκμετάλλευση χώρων και βαρετο εσωτερικό, πρέπει να έχεις ως κριτήριο μόνο την οικονομία για να την πάρειςΕξαιρετικό αυτοκίνητο, πολύ καλά στημένο με κορυφαία ποιότητα κύλισης. Λάθος να λές ότι κάποιος την αγοράζει μόνο για την οικονομία. Η οικονομία είναι το κερασάκι στην τούρτα, αφού σε ό,τι έχει σημασία (εκτός χώρων) είναι στην κορυφή της κατηγορίας της!
Toyota Corolla 2019