-
Εντάξει σε σύγκριση με ένα ΑΜΙ το 0-100 = 14 δ του υβριδικού είναι τρομερή επιτάχυνση...
Αλλωστε το ΑΜΙ δεν φτάνει τα 100....
-
Δεν ξέρω τι εννοείς. Κατέβηκε τα 10" το 140άρι. Τι άλλο ζητάμε; Ο δικός μου ο puretech 130 στο 308 είναι πιο γρήγορος; Δε νομίζω. Και αν έχανα 0,5" τουλάχιστον θαχα το κεφάλι μου ήσυχο. Προσωπική άποψη πάντα.
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Δεν ξέρω τι εννοείς. Κατέβηκε τα 10" το 140άρι.
Για το Βιτάρα λέει ο Κρούζερ για τα 14".
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Δεν ξέρω τι εννοείς. Κατέβηκε τα 10" το 140άρι.
Για το Βιτάρα λέει ο Κρούζερ για τα 14".
τον πονανε που δεν εχει
-
Για το Βιτάρα λέω...
που πονάνε αυτοί που τα έχουν.... -
Βασικά ο criu λέει για το Vit. strong hybrid (το οποίο είναι όντως αποτυχία), ενώ υπάρχει το Vit. mild hybrid με 0-100 10" και λιγότερο.
-
Το mh vit το έχει ο κουμπάρος μου και 2 φορές που το οδήγησα μου φάνηκε αργό όσο το 4th gen hybrid της Toyota. Ένιωθα ότι για να προσπεράσω με ασφάλεια έπρεπε να προσχεδιάσω. Πολυ τίμιο αμάξι για τα λεφτά του όταν το πήρε βέβαια (20k).
-
Το mh vit το έχει ο κουμπάρος μου και 2 φορές που το οδήγησα μου φάνηκε αργό όσο το 4th gen hybrid της Toyota. Ένιωθα ότι για να προσπεράσω με ασφάλεια έπρεπε να προσχεδιάσω. Πολυ τίμιο αμάξι για τα λεφτά του όταν το πήρε βέβαια (20k).
το 1000αρι μηπως?
για δες λιγο εδω
https://zeperfs.com/en/duel9183-9539.htm -
Πιθανώς, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με Vit. Ε για να κάνει 20k εν μέσω κρίσης προφανώς θα είναι με τον μικρότερο κινητήρα.
-
Ακούω γνώμες για το νέο διαθέσιμο χρώμα. Ακόμα δεν το έχουν βάλει στο ελληνικό website.
-
@lexota said in Toyota Corolla 2019:
Ακούω γνώμες για το νέο διαθέσιμο χρώμα. Ακόμα δεν το έχουν βάλει στο ελληνικό website.
Για εμένα, φανταστικό!! Εαν έβγαινε όταν πήρα το δικό μου, θα ήταν η επιλογή μου.
-
Χωρίς τη διχρωμία ίσως.... αλλά και πάλι πιστεύω θα ήταν πιο ταιριαστό σε ένα Yaris...πιο μικρό πιο νεανικό αυτοκίνητο.
Corolla θα έπαιρνα σε ένα πράσινο σκούρο σαν British racing green π.χ. εάν έβγαινε , χωρίς διχρωμία πάντα... -
Συμφωνώ απόλυτα, τα φανταχτερά χρώματα πάνε σε μικρά αμάξια ή sport.
Επίσης είμαι κι εγώ κατά της διχρωμίας. -
@georgekn said in Toyota Corolla 2019:
Χωρίς τη διχρωμία ίσως.... αλλά και πάλι πιστεύω θα ήταν πιο ταιριαστό σε ένα Yaris...πιο μικρό πιο νεανικό αυτοκίνητο.
Corolla θα έπαιρνα σε ένα πράσινο σκούρο σαν British racing green π.χ. εάν έβγαινε , χωρίς διχρωμία πάντα...@georgemit said in Toyota Corolla 2019:
Επίσης είμαι κι εγώ κατά της διχρωμίας.Κατά τις διχρωμίας γενικά ή στο corolla;
-
Κατά τις διχρωμίας γενικά ή στο corolla;
Αν και δεν το είπα εγώ, επίσης είμαι κατά της διχρωμίας γενικά, δεν μου αρέσει με ελάχιστες εξαιρέσεις.
-
Corolla θα έπαιρνα σε ένα πράσινο σκούρο σαν British racing green π.χ. εάν έβγαινε , χωρίς διχρωμία πάντα...@georgemit said in Toyota Corolla 2019:
Στο Corolla ειδικά μου βγάζει για δόση καγκουριας...η διχρωμία... ειδικά σε κάτι άσπρα πέρλα με μαύρη οροφή και μαύρες 18 αρές ζάντες...
-
Η μαυρη οροφή στο corolla δεν είναι απλό μαύρο όπως του c-hr πχ. Έχει μέσα μέταλλο (night sky το ονομάζει η Toyota) που ιριδίζει. Είχα δεν ένα μαυρο-κόκκινο κάτω από τον ήλιο και μου έπεσε το σαγόνι.
-
Η μαυρη οροφή στο corolla δεν είναι απλό μαύρο όπως του c-hr πχ. Έχει μέσα μέταλλο (night sky το ονομάζει η Toyota) που ιριδίζει. Είχα δεν ένα μαυρο-κόκκινο κάτω από τον ήλιο και μου έπεσε το σαγόνι.
Εντάξει είναι θέμα γούστου... ότι αρέσει στον καθένα ...η κόκκινη με μαύρη οροφή τρώγεται όπως και η χάλκινη....
Η δικιά μου έλαχε να είναι midnight blue... οπότε η διχρωμία δεν θα έκανε καμμία διαφορά είτε υπήρχε είτε όχι...
-
Γενικά. Μου αρέσουν ομως οι μαύρες λεπτομέρειες, καθρέφτες, ζάντες, σήματα.
-
Πράγματι, το έχει ένας στη γειτονιά σε έκδοση GR κόκκινο bitone με μαύρη οροφή και είναι πανέμορφο, το χαζεύεις. Η corolla είναι πλέον από τα πιο όμορφα hatch που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
Toyota Corolla 2019