-
Να τον χαίρεσαι...να σας ζήσει!!!
-
Σ' ευχαριστώ. Εύχομαι τα καλύτερα και για το/τα δικά σου παιδιά...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Σ' ευχαριστώ. Εύχομαι τα καλύτερα και για το/τα δικά σου παιδιά...Και εγώ ένα petrolhead έχω...ήδη ξέρει όλες τις μάρκες και ξεκινήσαμε και καρτ δειλά δειλά...
-
Μου αρέσει ο ανοιξιάτικος καιρός, δεν μου αρέσει που το ATM μου έφαγε την κατάθεση και θα πρέπει να περάσω από την τράπεζα αύριο
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Σκέφτομαι το φόρουμ έτσι όπως έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα.
Το 2003 που είχα γραφτεί μου άρεσε που μπορούσα ελεύθερα να ρωτήσω για διάφορα αυτοκίνητα χωρίς να σκέφτομαι τις ειρωνικές απαντήσεις, τις εξυπνάδες διαφόρων μελών, τις απαντήσεις-μπούρδες που γράφονται από διαφόρους που θεωρούν ότι είναι πανεπιστήμονες.
Δεν μου αρέσει καθόλου που το φόρουμ δεν έχει πλέον την δυνατότητα κάποιος να ρωτήσει το οτιδήποτε για ένα αυτοκίνητο, παλιό ή πολύ παλιό ή νέο και να γίνει ένας σοβαρός διάλογος και όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Γιατί τα γράφω όμως αυτά;
Γιατί έχω ερωτήσεις, θέλω να κάνω σοβαρό γραπτό διάλογο και πλέον ο χώρος αυτό δεν το προσφέρει.
Κρίμα.
-
Σκέφτομαι το φόρουμ έτσι όπως έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα.
Το 2003 που είχα γραφτεί **μου άρεσε **που μπορούσα ελεύθερα να ρωτήσω για διάφορα αυτοκίνητα χωρίς να σκέφτομαι τις ειρωνικές απαντήσεις, τις εξυπνάδες διαφόρων μελών, τις απαντήσεις-μπούρδες που γράφονται από διαφόρους που θεωρούν ότι είναι πανεπιστήμονες.
**Δεν μου αρέσει **καθόλου που το φόρουμ δεν έχει πλέον την δυνατότητα κάποιος να ρωτήσει το οτιδήποτε για ένα αυτοκίνητο, παλιό ή πολύ παλιό ή νέο και να γίνει ένας σοβαρός διάλογος και όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Γιατί τα γράφω όμως αυτά;
Γιατί έχω ερωτήσεις, θέλω να κάνω σοβαρό γραπτό διάλογο και πλέον ο χώρος αυτό δεν το προσφέρει.
Κρίμα.
Μου αρέσει που κάποιος βάζει τέτοια ζητήματα.
Δεν μου αρέσει που έχει απόλυτο δίκιο.
Δεν μου αρέσει που πολλές φορές δεν βοηθάω στο να αλλάξει αυτό και γίνομαι και εγώ λόγος για να νιώθουν κάποιοι σαν τον Storm έτσι (θα προσπαθήσω να μην το κάνω αυτό)
-
Μου αρέσει που περιμένω στο αεροδρόμιο την πτήση για Αθήνα,
δεν μου αρέσει που δεν θα μείνω για πολύ στην Αθήνα
-
Μου αρέσει
Που γνωρίζομαι διαδικτυακά με ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν και να μοιραστούν γνώσεις και πληροφορίες.
Δε μου αρέσει
Που αξιόλογοι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν την τρέχουσα πραγματικότητα με βάση τη λογική και το κοινό συμφέρον της κοινωνίας, αλλά επιλέγουν να την ερμηνεύουν μέσα από ένα φίλτρο πολιτικών εμμονών και δογμάτων στα οποία προσκολλούνται, ακόμη και ενάντια στο προσωπικό τους συμφέρον και την κοινή (όχι και τόσο, πλέον) λογική.
-
Μου αρέσει το βήμα ανταλλαγής απόψεων και το ελεύθερο πνεύμα του forum.
Δεν μου αρέσει που στην Ελλάδα το συμφέρον συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων βαφτίζεται αδιάκριτα 'κοινό καλό'.
Δεν μου αρέσει που η επίλυση των προβλημάτων γίνεται με την επίκληση μιας ομιχλώδους 'κοινωνικής αλληλεγγύης'
η οποία εξαφανίζεται κάθε Ιούνιο όταν η κοινωνία υποβάλλει ένα σωρό ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις.
Δεν μου αρέσει που θέματα όπως η δημόσια παιδεία, η υγεία, η εθνική άμυνα, η υπογεννητικότητα (που αδιαμφισβήτητα έχουν
να κάνουν με το 'κοινό καλό' όλων μας και το μέλλον μας ως κρατική οντότητα) θεωρούνται εξ ορισμού ελάχιστης προτεραιότητας και θεωρείται ότι ο προϋπολογισμός πρέπει πρωτίστως να καλύπτει συγκεκριμένα συμφέροντα χωρίς κανείς να έχει μελετήσει για να μας πει ότι όντως τα συμφέροντα αυτά έχουν αποδεδειγμένα μεγαλύτερη σπουδαιότητα από τα δημόσια αγαθά. -
Δεν μου αρέσει ο κομματικός αυτοματισμός.
Δεν μου αρέσει ότι πρέπει να εξηγούνται τα αυτονόητα.
Δεν μου αρέσει ότι οι προτεραιότητες του πολιτικού συστήματος δεν ταυτίζονται με τις προτεραιότητες της κοινωνίας.
Δεν μου αρέσει η χώρα μου όπως την έχουν στο μυαλό τους να την διαμορφώσουν ντόπιοι και ξένοι ισχυροί.
Δεν μου αρέσει που επιβουλεύονται τη χώρα μου οι γνωστοί αταξίες της περιοχής γύρω της.
Μου αρέσει η δουλειά που κάνω.
Μου αρέσει που με αγαπάνε και με σέβονται οι γιοί μου και οι πραγματικοί φίλοι μου.
Μου αρέσουν η πίτσα και τα κέικ που φτιάχνει η γυναίκα μου.
-
Μου αρέσει αυτό που σπούδασα (αρχιτεκτονική).
Δεν μου αρέσει ότι στα χρόνια της κρίσης έχασα ένα τεράστιο ποσοστό δημιουργίας (στο επάγγελμα μου) και μεταλλάχτηκα σε εισπράκτορα του δημοσίου, κάνοντας δηλώσεις αυθαιρέτων κτλ.
-
Να πω κι εγώ τον πόνο μου:
Μου αρέσει που λόγο κρίσης κινητοποιήθηκα και κυνήγησα το όνειρο να δουλέψω στην αυτοκινητοβιομηχανία, που ίσως αν ήμουν 'βολεμένος' να μην το έκανα!
Μου αρέσει που στη χώρα που ζω τα αυτοκίνητα που ούτε στον ύπνο μου δε θα τα είχα δει, μπορώ να τα αγοράζω και να τα ζω όσο ακόμα προλαβαίνω!
Δε μου αρέσει που για όλα τα παραπάνω έπρεπε να αφήσω την Ελλάδα. Δε μου αρέσει που τέλειωσα πολυτεχνείο εκεί για να το εκμεταλλευτούν οι Άγγλοι.
Δε μου αρέσει που δεν βλέπω τρόπο επιστροφής σύντομα, ακόμα κι αν αλλάξω αντικείμενο εργασίας και συμβιβαστώ σε πολλά...
-
Κάτσε εκεί που είσαι καλά και σε σέβονται για την προσωπικότητα και την εργασία σου, τα πάντα δεν είναι το χρήμα, είναι και η αξιοπρέπεια και η αξιοκρατία που στη χώρα μας είναι αγαθό σε ανεπάρκεια.
-
Να πω κι εγώ τον πόνο μου:
Μου αρέσει που λόγο κρίσης κινητοποιήθηκα και κυνήγησα το όνειρο να δουλέψω στην αυτοκινητοβιομηχανία, που ίσως αν ήμουν 'βολεμένος' να μην το έκανα!
Μου αρέσει που στη χώρα που ζω τα αυτοκίνητα που ούτε στον ύπνο μου δε θα τα είχα δει, μπορώ να τα αγοράζω και να τα ζω όσο ακόμα προλαβαίνω!
Δε μου αρέσει που για όλα τα παραπάνω έπρεπε να αφήσω την Ελλάδα. Δε μου αρέσει που τέλειωσα πολυτεχνείο εκεί για να το εκμεταλλευτούν οι Άγγλοι.
Δε μου αρέσει που δεν βλέπω τρόπο επιστροφής σύντομα, ακόμα κι αν αλλάξω αντικείμενο εργασίας και συμβιβαστώ σε πολλά...
Αγγλία ή Γερμανία; Ή αλλού;
-
Μου αρέσει η οπτική ίνα στο σπίτι και το ίντερνετ που πετάει.
Δε μου αρέσει που μου έκλεψαν για δεύτερη φορά σε 6 μήνες καινούριο αυτοκίνητο.
-
Δε μου αρέσει που μου έκλεψαν για δεύτερη φορά σε 6 μήνες καινούριο αυτοκίνητο.
Πάλι;;
Ή έχουν βάλει στο μάτι το baleno ή η περιοχή που παρκάρεις είναι άκρως επικίνδυνη.
Όπως και να'χει εύχομαι την καλύτερη λύση -τουλάχιστον η ασφαλιστική αποζημιώνει 2 κλοπές σε σύντομο διάστημα ή θα σε πρήξουν κι αυτοί;-
-
Πόσο επικίνδυνος να είναι ο Περισσός, το φελεκι μου;
-
Χαλάω το θέμα αλλά είναι πολύ στενάχωρο αυτό που διάβασα. Δύο φορές κλοπή αυτοκινήτου. Πραγματικά δεν έχω λόγια.
-
Πλάκα κανεις;;;
-
Σου ευχήθηκε ο Μητσοτάκης??? ή κάποιος συγγενής του???
Δεν εξηγείτε αλλιώς. Περισσό κιόλας?
η άλλη εξήγηση είναι να σε έχουν σταμπαρησμένο, μήπως???
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]