-
δεν μου αρεσει που ο κουαντρα δεν ριχνει σχολια
δεν μου αρεσει που πηζω ανεπανορθωτα
δεν μου αρεσει που ψαχνω να προσλαβω δυο τζουνιορ άι τι και τα παιδια που κανουν τις συνεντευξεις, σε μερικες και εγω παρων, διαπιστωνουν οτι τα πτυχια ειναι για τον μπεο. οχι του βολου. ΑΣΧΕΤΟΙ, μα ΑΣΧΕΤΟΙ. ο χρονος της ακαδημαικης επιμορφωσης πρεπει να λειτουργει μαζι με τη προσωπικη ορεξη για μαθηση. αντι για αυτο βλεπω εξαιρετικες γνωσεις μαγειρικης, ντυσιματος κλπ. και εκπαιδευτικο συστημα σκατα. δεν μπορει να με ρωταει ο μεταπτυχιακος της πληροφορικης τι ειναι ο σι κου ελ σερβερ τι το νον ες κιου ελ, τι σημαινει ραντ.... γαμω τη τρελα μου, ασε τα δικα μου που αν και υγειονομικοι ασχολιουνται με μπιγκ ντατα, η κορη του συνεταιρου μου στα 12 γραφει ηδη σε σε πλας πλας, τα δεκατετραχρονα ανηψια μου στο σικαγκο σίτυ εχουν φτιαξει αντροιντ απ για το σχολειο. και οι 30αρηδες που μου ερχονται σαν γαματοι εχουν δει κωδικα μονο στο ματριξ. και οχι νεαρε, δεν γκρινιαζω, οι ιδιοι φταιτε που εισαστε ακαλλιεργητα ραπανακια και προτιματε την ξυσαρχιδε λάιφ, το νετφλιξ, το μπράουζερ και αποψη για καθε τι και το επιδομα του αλαξις
-
O Quadra σταμάτησε τα σχόλια γιατί με είχαν σε σιωπηλό ban 3 ημέρες, μάλλον δεν τους αρέσει να βλέπουν τα χάλια μας στα Ελληνοτουρκικά και ξορκίζουν το κακό αγνοώντας το μέχρι να κάνουν παρέλαση η Τούρκοι στον Άγνωστο και να νομίζουν ότι είναι 25η Μάρτη, και μετά ? Ε ! μετά θα κλαψουρίζουν ότι δεν το είχαν αντιληφθεί και ότι έγινε - έγινε.
Πάμε μετά για Μύκονο με το φραπόγαλο στο χέρι και όλα καλά, εκεί θα είναι και οι επίδοξοι και παρ΄ολίγο ( βοηθοί σου ) και θα σε σχολιάζουν ότι είχες απαιτήσεις ( sic)
Μου αρέσει που πήρα μια μεγάλη για τα μέτρα μου δουλειά για να περάσει πιστοποίηση από το Πολυτεχνείο, η υπέρβαση των προσωπικών ορίων ήταν πάντα το δυνατό μου σημείο και το χαίρομαι αφού το επιδιώκω συνέχεια γιατί έτσι γίνεσαι καλύτερος και ξεπερνάς τον εαυτό σου και τα δικά σου όρια.
**Κανένα 'σιωπηλό ban 3 ημέρες' δεν υπήρξε. Δεχθήκατε κανονική κι αιτιολογημένη ποινή 24 ωρών, η οποία ανακοινώθηκε στο σχετικό Θέμα: **
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105745395#comment-2105745395
[Admin]
-
δεν μου αρεσει που ψαχνω να προσλαβω δυο τζουνιορ άι τι και τα παιδια που κανουν τις συνεντευξεις, σε μερικες και εγω παρων, διαπιστωνουν οτι τα πτυχια ειναι για τον μπεο. οχι του βολου. ΑΣΧΕΤΟΙ, μα ΑΣΧΕΤΟΙ. ο χρονος της ακαδημαικης επιμορφωσης πρεπει να λειτουργει μαζι με τη προσωπικη ορεξη για μαθηση. αντι για αυτο βλεπω εξαιρετικες γνωσεις μαγειρικης, ντυσιματος κλπ. και εκπαιδευτικο συστημα σκατα. δεν μπορει να με ρωταει ο μεταπτυχιακος της πληροφορικης τι ειναι ο σι κου ελ σερβερ τι το νον ες κιου ελ, τι σημαινει ραντ.... γαμω τη τρελα μου, ασε τα δικα μου που αν και υγειονομικοι ασχολιουνται με μπιγκ ντατα, η κορη του συνεταιρου μου στα 12 γραφει ηδη σε σε πλας πλας, τα δεκατετραχρονα ανηψια μου στο σικαγκο σίτυ εχουν φτιαξει αντροιντ απ για το σχολειο. και οι 30αρηδες που μου ερχονται σαν γαματοι εχουν δει κωδικα μονο στο ματριξ. και οχι νεαρε, δεν γκρινιαζω, οι ιδιοι φταιτε που εισαστε ακαλλιεργητα ραπανακια και προτιματε την ξυσαρχιδε λάιφ, το νετφλιξ, το μπράουζερ και αποψη για καθε τι και το επιδομα του αλαξις
Καταλαβαίνεις ότι το junior IT σαν όρος καλύπτει πολλούς τομείς (προγραμματισμό για ανάπτυξη εφαρμογής, διαχείριση db, δίκτυα, web development εως και τεχνικούς για κατσαβιδιασμα). Πχ εγώ παίζω σε τεχνικό κομμάτι, δίκτυα και βασικό troubleshooting, γιατί με τον καθηγητή των προγραμματισμών είχαμε βριστεί πριν καν φτάσουν τα εξάμηνα των μαθημάτων κλπ κλπ
Έχεις mail, προφανώς απαντάς αν θες, αν όχι δεν χάθηκε ο κόσμος.
-
γιου χαβ μέιλ του...
προφανως και ζητω με αγγελια συγκεκριμενα πραγματα, παρ'αυτα δεν μπορει ενας άι τι να μην γνωριζει βασικες αρχες απο ολους του τομεις. οχι εξπερτ, αλλα αρχες το κερατο μου, τι διαολο ειναι το rdbms τι client server, τι σημαινει file server τι σημαινει n tier... αλφα βητα, σαν να σου λεει φιλολογος οτι δεν μπορει να κανει σπελ το λα λα η λολα.
επισης, παραπανω γραφω ενα 'και οχι νεαρε, δεν γκρινιαζω', ελπιζω κατανοητο να ειναι το γκλομπαλιτυ της δηλωσης και οχι η προσωποποιηση, υπαρχει μεγαλο προβλημα στην εκπαιδευση που δωσαμε στη γενια των τωρινων εργασιακων διαδοχων μας, τα πανεπιστημια παρεχουν σκατοσακουλες αχρηστων θεωριων και δεν εχουν συνδεση με τη παραγωγη και τη πραγματικοτητα, εχουμε και για δασκαλους αριστεροδεξουληδες φιλουντες βρωμικους κομματικους κωλους και καταντησαμε τη τριτοβαθμια μια αναβολη στρατευσης και μονο.
-
Τα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται να παράγουν κομματικούς διαδόχους των κομμάτων, αν είχαν άλλο ενδιαφέρον, πχ να προσφέρουν γνώση θα είχαν πετάξει έξω τις κομματικές νεολαίες, όλος ο χώρος των ΑΕΙ είναι δυστυχώς ένα κομματικό μελίσσι, όσοι θέλουν γνώση την βρίσκουν γιατί υπάρχουν καθηγητές αφιερωμένοι στο έργο τους, δυστυχώς όμως τη μεγάλη δύναμη μέσα στα ΑΕΙ την έχουν τα κόμματα που βρίσκουν ευήκοα ώτα στα αμούστακα παιδιά και τα γαλουχούν στις ιδεολογίες προσφέροντας διασκέδαση κάθε είδους σε παιδιά διψασμένα να απομακρυνθούν από την πίεση των γονιών τους, τα υπόλοιπα είναι τα συνήθη επακόλουθα, έλεγχος μέσα στο πανεπιστήμιο, καταλήψεις για το τίποτα, και το κόμμα να είναι καλά.
Αυτά εισπράττει η κοινωνία από τη μεταπολίτευση και μετά, τα ΑΕΙ έχουν ξεπέσει στα μάτια του απλού πολίτη γιατί τα έχει συνδυάσει στο μυαλό του με τα κόμματα και προσπερνάει αδιάφορα τα εκεί συμβαίνοντα, οι πολιτικοί όλων των κομμάτων ακόμα και των ακραίων το γνωρίζουν καλά το παιγνίδι που λαμβάνει μέρος μέσα στα ΑΕΙ γιαυτό και τα καμάρια τους τα στέλνουν στο εξωτερικό, γιατί δεν θέλουν να τα αφήσουν μέσα στον ιδεολογικό χυλό και στην απαξία που οι ίδιοι δημιουργούν για το κομματικό τους όφελος.
-
γιου χαβ μέιλ του...
προφανως και ζητω με αγγελια συγκεκριμενα πραγματα, παρ'αυτα δεν μπορει ενας άι τι να μην γνωριζει βασικες αρχες απο ολους του τομεις. οχι εξπερτ, αλλα αρχες το κερατο μου, τι διαολο ειναι το rdbms τι client server, τι σημαινει file server τι σημαινει n tier... αλφα βητα, σαν να σου λεει φιλολογος οτι δεν μπορει να κανει σπελ το λα λα η λολα.
επισης, παραπανω γραφω ενα 'και οχι νεαρε, δεν γκρινιαζω', ελπιζω κατανοητο να ειναι το γκλομπαλιτυ της δηλωσης και οχι η προσωποποιηση, υπαρχει μεγαλο προβλημα στην εκπαιδευση που δωσαμε στη γενια των τωρινων εργασιακων διαδοχων μας, τα πανεπιστημια παρεχουν σκατοσακουλες αχρηστων θεωριων και δεν εχουν συνδεση με τη παραγωγη και τη πραγματικοτητα, εχουμε και για δασκαλους αριστεροδεξουληδες φιλουντες βρωμικους κομματικους κωλους και καταντησαμε τη τριτοβαθμια μια αναβολη στρατευσης και μονο.
Πήρα το mail και απάντησα στο θέμα με το true off roading.
είναι μια αγγελία που όντως ζητάει συγκεκριμένα πράγματα (πολύ σπάνιο αυτό, οι περισσότερες δεν ξεκαθαρίζουν τι ζητάνε ή θέλουν κάποιον να τα ξέρει όλα σε high level και προφανώς αυτό δεν γίνεται)
διαφωνώ με κάποια πράγματα σε σχέση με την κατάντια των πανεπιστημίων (αλλά πρόκειται σίγουρα για κατάντια), πχ οι δεξιούληδες καθηγητές δεν ευθύνονται? το επίπεδο παρεχόμενης μόρφωσης είναι πολύ χαμηλό με ευθύνη και των καθηγητών (σε πολλούς τομείς, πχ πελατιακές κομματικές σχέσεις, μη ικανότητα μετάδοσης των γνώσεών τους κλπ) και των φοιτητών (σε πολλούς τομείς, πχ πελατιακές κομματικές σχέσεις, μη διάθεση για περαιτέρω μελέτη κλπ). Επίσης η διάθεση για περαιτέρω μελέτη δεν πρέπει να σταματάει ΠΟΤΕ, ούτε και μετά από 30+ χρόνια εργασιακής εμπειρίας
το 'και όχι νεαρέ, δεν γκρινιαζω' είναι απόλυτα κατανοητό.
-
O Quadra σταμάτησε τα σχόλια γιατί με είχαν σε σιωπηλό ban 3 ημέρες, μάλλον δεν τους αρέσει να βλέπουν τα χάλια μας στα Ελληνοτουρκικά και ξορκίζουν το κακό αγνοώντας το μέχρι να κάνουν παρέλαση η Τούρκοι στον Άγνωστο και να νομίζουν ότι είναι 25η Μάρτη, και μετά ? Ε ! μετά θα κλαψουρίζουν ότι δεν το είχαν αντιληφθεί και ότι έγινε - έγινε.
Πάμε μετά για Μύκονο με το φραπόγαλο στο χέρι και όλα καλά, εκεί θα είναι και οι επίδοξοι και παρ΄ολίγο ( βοηθοί σου ) και θα σε σχολιάζουν ότι είχες απαιτήσεις ( sic)
Μου αρέσει που πήρα μια μεγάλη για τα μέτρα μου δουλειά για να περάσει πιστοποίηση από το Πολυτεχνείο, η υπέρβαση των προσωπικών ορίων ήταν πάντα το δυνατό μου σημείο και το χαίρομαι αφού το επιδιώκω συνέχεια γιατί έτσι γίνεσαι καλύτερος και ξεπερνάς τον εαυτό σου και τα δικά σου όρια.
**Κανένα 'σιωπηλό ban 3 ημέρες' δεν υπήρξε. Δεχθήκατε κανονική κι αιτιολογημένη ποινή 24 ωρών, η οποία ανακοινώθηκε στο σχετικό Θέμα: **
https://forum.4troxoi.gr/comment/2105745395#comment-2105745395
[Admin]
Δέχομαι την ποινή και αναγνωρίζω το φάουλ μου, θεώρησα ( λανθασμένα ) ότι σβήνοντας τα αναγνώριζα ότι είχα λάθος, αυτό ήταν το κίνητρο μου, το οποίο απεδείχθη ότι ήταν ακόμα μεγαλύτερο λάθος.
Θέλω να πω ότι δεν είχα καμμία μομφή προς τους admin σβήνοντας τα, εξ ου και η συγγνώμη.
-
gatoz wrote:
για δασκαλους αριστεροδεξουληδες φιλουντες βρωμικους κομματικους κωλους και καταντησαμε τη τριτοβαθμια μια αναβολη στρατευσης και μονο.
πχ οι δεξιούληδες καθηγητές δεν ευθύνονται?
ρε συ νικ...
-
Κρίνεις τα πράγματα από εντελώς προσωπική σκοπιά, εγώ κρίνω από τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνων τα οποία έδειξαν ότι αυτό είναι το ζητούμενο, τα κόμματα να έχουν το πάνω χέρι μέσα στα ΑΕΙ.
Δεν λέω ότι δεν πρέπει να είναι πολιτικοποιημένη η νεολαία και να μην έχει άποψη στα συμβαίνοντα στην κοινωνία και στο κράτος, άλλο όμως αυτό και άλλο η επαίσχυντη κομματικοποίηση που έχει επικρατήσει και έχει σαρώσει τη χώρα σαν κακός άνεμος χωρίς επιστροφή.
Μια ματιά στα ξένα ΑΕΙ Ευρώπης και Αμερικής δείχνει το επίπεδο λειτουργίας μέσα στα ΑΕΙ, το ότι οι Έλληνες φοιτητές διαπρέπουν στο εξωτερικό δεν είναι απαλλακτικό για το μπάχαλο της λειτουργίας των εδώ ΑΕΙ γιατί αν είχαμε το επίπεδο σπουδών πχ μια Σκανδιναβικής χώρας σε όλο το φάσμα των σπουδών από άποψη λειτουργία και πειθαρχίας μέσα στα σχολεία και τα ΑΕΙ από το δημοτικό μέχρι το ανώτατο επίπεδο θα είμαστε οι πλέον περιζήτητοι επιστήμονες παγκοσμίως, θεωρώ ότι η κομματικοποίηση έχει μεγάλο ποσοστό στην καταστροφή της χώρας και γνωρίζουμε καλά τους υπεύθυνους αλλά τους χειροκροτάμε κιόλας, αυτό λέγεται και συνυπευθυνότητα στο γενικό μπάχαλο που επικρατεί, ο γάτος έχει δίκηο που μουρμουρίζει θυμωμένος, και δεν είναι ο μόνος.
-
Ωχ το εσβησα...Ότι να ναι αυτή η πλατφόρμα ήθελα να διορθώσω και σβήστηκε.
Με λίγα λόγια να το ξαναπώ συμφωνώ την εξοδο των κόμματων από τον ιερό χώρο της παιδειας...επισης συμφωνώ πως σε αυτήν την ηλικία οι άνθρωποι και οι ορμόνες τους είναι γενικά ότι να ναι...οπότε καλύτερα να κοιτούν τους έρωτες μεταξύ τους και τα μαθήματα τους. Θα έρθει η ηλικία και η ζωή όπου θα μπορούν να έχουν πολιτική άποψη. Άλλωστε έχω πει πως θα έπρεπε οι κομματικές και γενικά οι πολιτικές ομάδες να ειναι μετά το πέρας των σπουδών. Σε συλλόγους όπου συμμετέχουν όποιοι απόφοιτοι θέλουν. Έχοντας πλέον τη γνώση του τομέα τους, έχοντας πέσει οι ορμόνες τους, έχοντας βρει το ταίρι τους και πλέον στην αγορά εργασίας. Έτσι θα έπρεπε τα κόμματα να λειτουργούν και όχι μέσα στις σχολές.
-
Σε πολλά διαφωνώ με τον γατο σε αυτό του δίνω 90% δίκιο.
Και εμένα αυτό ήταν το άγχος μου, και ιδιαίτερα στις κοινωνικές επιστήμες.
Ότι αν θέλουμε να είμαστε σωστοί και να ζητήσουμε τα λεφτά των αλλων δεν τελείωσε τίποτα απολύτως με το πτυχίο, αλλά τώρα αρχίζει. Για αυτό ακόμα και σήμερα διαβάζω μελέτες και σας τις βάζω ως πηγές σε θεματα που συζηταμε και πλακωνομαστε. για να ειμαι παντα σε φορμα. Άλλες φορές διαβάζω στατιστική, σιγά σιγά με τον χρόνο μου, χωρίς άγχος εξεταστικής κτλ απλά διαβαζω. Το πόσα έχω ξεχάσει δεν λέγεται το 10% με 15% θυμάμαι. Δεν γίνεται με ένα χαρτί να τα παρατάς όλα.
Εχω φίλους που πετούν τούβλα σε συζητήσεις και τους την λέω άγρια. Είναι δυνατόν να έχεις τελειώσει σχολή και να μου λες ότι λες;;;
Για αυτό και προχώρησα σε μεταπτυχιακούς τίτλους κτλ. Αλλά και εκει τα ίδια πάλι απλά με μεγαλύτερη εξειδίκευση. Όλα είναι προσωπικός αγώνας.
Η ανώτατη εκπαίδευση (τουλάχιστον στις κοινωνικές επιστημες, στις άλλες δεν γνωριζω) είναι κάπως επιφανειακή, μετά εσύ ρίχνεις το διάβασμα που πρέπεισε κάποιον τομεα και αυτο εσαεί.
-
ρε συ νικ...
γιου χαβ α στρονγκ πόιντ δερ.
στήνω ενα dbserver και ταυτόχρονα troubleshooting σε 3 πι σι. Πουτάνα τα έχει κάνει η microsoft με τα update
Για να μείνω on topic
μου αρέσουν που τα win 10 είναι πιο αποτελεσματικά στο hardware resource usage.
δεν μου αρεσει που σε κάθε μεγάλο update, πολλά πραγματα γινονται αιδοίο
-
Σε πολλά διαφωνώ με τον γατο σε αυτό του δίνω 90% δίκιο.
Εμενα με κουραζει πολυ ο τροπος γραφης του γατου ουτε βρισκω και κατι ενδιαφερον σε αυτο. Σκεψου να τον ειχα και αφεντικο να διαβαζω τα emails του ολη μερα...
-
Χαχαχα
Ρε συ...εμενα quoataσεις για να την πεις στον γατο;;;
Χαχα
Είναι μοναδική η γραφή του, δεν έχω ξαναδεί τέτοια κάπου αλλού οπότε σαν κάτι το μοναδικό προστατεύεται από την ουνεσκο.Χαχα
Εγώ ανεφερα οτι διαφωνώ μαζί του στις τελικές ερμηνείες των πραγματων, δηλαδη υποστηριζω ότι και άλλοι έχουν και άλλες οπτικές στην ζωή, άλλο περιβάλλον και άλλη πορεία.
Κατά τα άλλα όπως έχω πει ειναι εξαιρετική προσωπικότητα και ας μην τον γνωρίζω. Φαίνεται αυτό που λέμε το άλλο επίπεδο, άνω της μάζας.
Τσπ, οφφτοπικ,
Υ.γ την δική μου ορθογραφία την έχεις δει;;; μπορείς να με διαβασεις;; χαχαχα
-
Χαχαχα
Ρε συ...εμενα quoataσεις για να την πεις στον γατο;;;
Χαχα
Είναι μοναδική η γραφή του, δεν έχω ξαναδεί τέτοια κάπου αλλού οπότε σαν κάτι το μοναδικό προστατεύεται από την ουνεσκο.Χαχα
Εγώ ανεφερα οτι διαφωνώ μαζί του στις τελικές ερμηνείες των πραγματων, δηλαδη υποστηριζω ότι και άλλοι έχουν και άλλες οπτικές στην ζωή, άλλο περιβάλλον και άλλη πορεία.
Κατά τα άλλα όπως έχω πει ειναι εξαιρετική προσωπικότητα και ας μην τον γνωρίζω. Φαίνεται αυτό που λέμε το άλλο επίπεδο, άνω της μάζας.
Τσπ, οφφτοπικ,
Υ.γ την δική μου ορθογραφία την έχεις δει;;; μπορείς να με διαβασεις;; χαχαχα
Σε διαβαζω αλλα αυτα που γραφεις ειναι μακρια απο την πραγματικοτητα τουλαχιστον οπως την γνωριζω εγω.
Στον γατο δεν σχολιαζω το νοημα αυτων που γραφει αλλα τον τροπο που τον θεωρω εξαιρετικα πολυπλοκο και χασιμο χρονου. Ελπιζω παντως να μην γραφει και στους πελατες ετσι.
-
Σε διαβαζω αλλα αυτα που γραφεις ειναι μακρια απο την πραγματικοτητα τουλαχιστον οπως την γνωριζω εγω.
Αυτο ακριβώς.
Η αντίθεση μου λοιπόν είναι στο τι περνούν οι νέοι (πέρα από κάποιους που ειναι ότι να ναι,), τι Ελλάδα φορτωθηκαν στην πλατη.
Τι τους παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές... και πως θα βελτιωθεί έστω βήμα βήμα η κατάσταση.
Ακόμα δεν ειναι κατάνοητο διότι πολλοί συμφορουμιτες είναι σε παραγωγική ηλικία και έχουν σχετικά μικρά παιδιά. Όταν δεν φτιαχνονται νέες οικογένειες, όταν δεν υπάρχει εργασιακή εμπειρία, όταν δεν στηρίζονται στα πάντα σε κάθε κίνηση της ζωής τους (ακόμα και σε υπερβολικό βαθμο) οι νέοι τοτε σε λίγα έτη θα γινει εμφανεστατο το αρνητικό αντίκτυπο στην χώρα μας. Ακόμα δεν φαίνεται.
Οι μεγαλύτερες γενιές ότι ήταν να προσφέρουν το προσέφεραν, τελείωσε η προτεραιότητα στα θέλω τους και αυτο όχι φυσικα για λόγους εκδίκησης αλλά για λόγους ανάπτυξης της χώρας.
-
wantone wrote:
Αυτο ακριβώς.
Η αντίθεση μου λοιπόν είναι στο τι περνούν οι νέοι (πέρα από κάποιους που ειναι ότι να ναι,), τι Ελλάδα φορτωθηκαν στην πλατη.
Τι τους παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές... και πως θα βελτιωθεί έστω βήμα βήμα η κατάσταση.
Ακόμα δεν ειναι κατάνοητο διότι πολλοί συμφορουμιτες είναι σε παραγωγική ηλικία και έχουν σχετικά μικρά παιδιά. Όταν δεν φτιαχνονται νέες οικογένειες, όταν δεν υπάρχει εργασιακή εμπειρία, όταν δεν στηρίζονται στα πάντα σε κάθε κίνηση της ζωής τους (ακόμα και σε υπερβολικό βαθμο) οι νέοι τοτε σε λίγα έτη θα γινει εμφανεστατο το αρνητικό αντίκτυπο στην χώρα μας. Ακόμα δεν φαίνεται.
Οι μεγαλύτερες γενιές ότι ήταν να προσφέρουν το προσέφεραν, τελείωσε η προτεραιότητα στα θέλω τους και αυτο όχι φυσικα για λόγους εκδίκησης αλλά για λόγους ανάπτυξης της χώρας.
Γιατι δεν ξεκινας μια εταιρεια οπως ο γατος με εξαγωγικο προσανατολισμο ωστε να προσλαβεις νεους και να τους βοηθησεις να αποκτησουν εργασιακη εμπηρεια, να κανουν οικογενειες με τον μισθο που τους πληρωνεις, να αγορασουν σπιτια (να κινηθει η οικονομια) κλπ Εχεις καμμια ιδεα; Χρηματοδοτηση περνεις δανειο απο τραπεζες και ΕΣΠΑ.
-
Εξαιρετική ιδέα.
Το θέμα ομως, δεν είμαι εγώ και η όποια πορεία μου αλλά η χώρα.
Απλά γενικεύεις, και εξηγουμε:
Η επιχειρηματικότητα ειναι ενα εμφυτο χαρακτηριστικό, ανεξαρτήτως των σπουδών. Είναι ένα συγκεκριμένο ταλαντο συνθεσης και αντίληψης. Οπότε μιλάμε για βιολογικό χαρακτηριστικό.
Δεν είναι όλοι οι νέοι το ίδιο, ειναι όμως όλοι ίσοι για μια χωρα. Και με το ίσοι εννουμε στις ευκαιρίες προσωπικής εργασιακής και κοινωνικης ανάπτυξης αλλα και δημιουργίας οικογένειας κτλ
Οπότε όλα ειναι θέμα ισορροπιών. Όταν έχει η χώρα ανάγκη και προβληματα σε εναν μακροχρόνιο σχεδιασμό πρέπει να ακολουθεί αυτες τις πολιτικές που λύνουν αυτό το πρόβλημα και όχι να περιμένει αν το λύσει η τυχη,
Οι πολιτικές όμως να μην είναι μονοπατες άλλα σε έναν οριακό λόγο.
-
Εξαιρετική ιδέα.
Το θέμα ομως, δεν είμαι εγώ και η όποια πορεία μου αλλά η χώρα.
Απλά γενικεύεις, και εξηγουμε:
Η επιχειρηματικότητα ειναι ενα εμφυτο χαρακτηριστικό, ανεξαρτήτως των σπουδών. Είναι ένα συγκεκριμένο ταλαντο συνθεσης και αντίληψης. Οπότε μιλάμε για βιολογικό χαρακτηριστικό.
Δεν είναι όλοι οι νέοι το ίδιο, ειναι όμως όλοι ίσοι για μια χωρα. Και με το ίσοι εννουμε στις ευκαιρίες προσωπικής εργασιακής και κοινωνικης ανάπτυξης αλλα και δημιουργίας οικογένειας κτλ
Οπότε όλα ειναι θέμα ισορροπιών. Όταν έχει η χώρα ανάγκη και προβληματα σε εναν μακροχρόνιο σχεδιασμό πρέπει να ακολουθεί αυτες τις πολιτικές που λύνουν αυτό το πρόβλημα και όχι να περιμένει αν το λύσει η τυχη,
Οι πολιτικές όμως να μην είναι μονοπατες άλλα σε έναν οριακό λόγο.
Δεν καταλαβαινω τι λες. Αν θελεις πραγματι να βοηθησεις την χωρα σου δημιουργησε κατι δικο σου πουλησε το σε ξενους (ωστε να υπαρχει εισαγωγη συναλλαγματος) και βοηθησε την τοπικη κοινωνια που ζεις με το να δινεις εργασια σε ατομα που δεν εχουν την μορφωση σου και τις ικανοτητες που εχεις εσυ. Η χωρα εχει αναγκη απο εξαγωγικη βιομηχανια/υπηρεσιες/λογισμικο κλπ.
-
Τι δεν καταλαβαινεις;;;
Σου εξήγησα...
Το επιχειρείν και δη το επιτυχημενο επιχειρείν ειναι ενα ειδους σπορ που πετυχαινουν συγκεκριμένου τύπου άνθρωποι με συγκεκριμένες ικανότητες.
Κάθε ένας έχει τις δυνατότητες του, ετσι γεννήθηκε.
Ο σωστός επιχειρηματίας, οι μέχρι στιγμης εμπειρικές μελέτες έχουν δείξει πως, μεσω το ταλέντο των υπολοίπων εργαζομένων στην επιχείρηση, σε διαφορους τομείς, πετυχαίνει την ανάπτυξη.
Συνεπώς, δεν γινεται όλοι να έχουν το ίδιο ταλέντο και ολοι να είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Κάποιοι πρέπει και να χάνουν για να υπάρχουν κερδισμενοι. Καποιοι πρεπει να ειναι υπαλληλοι συγκεκριμενου τομεα και να βοηθουν μεσα απο την προσπαθεια τους και από το ποστο τους κτλ
Τα χρηματα των πελατών ειναι πεπερασμενα.
Απλή λογική είναι αυτό.
Ειπαμε δεν είναι όλοι ίδιοι αλλά όλοι είναι ίσοι και συμβάλουν ανάλογα με τις ικανότητες τους.
Άρα, τέτοιου είδους γενικεύσεις είναι εκτός ουσίας.
Που σε μπερδεψα;
Μπορεί να προσφέρω θέση εργασίας μπορεί και όχι. Το θέμα δεν είμαι εγώ αλλά το σύνολο της χώρας.
Υ.γ μη κάνεις συνεχως quoting γεμίζει η σελιδα με τα ίδια ποστς
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]