-
@storm
Χαχαχα τρέλα οι τράπεζες.Εδώ οι τράπεζες κλείνουν 14:00 για το κοινο !!!
Κατά τα άλλα δυστυχώς χωρίς δάνειο, σπίτι δεν γίνεται.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Χαχαχα τρέλα οι τράπεζες.
Μαρεσει που έκανα το λάθος να ρωτήσω στην τράπεζα τι ύψος δανείου δικαιολογούν τα εισοδήματα μου.
Α λέει, κάντε αίτηση για δάνειο αφού βρείτε σπίτι να αγοράσετε.
A, τους λέω αν βρω τράπεζα να με εξυπηρετεί στα ερωτήματα μου θα το σκεφτώ. -
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Έτσι παίζει δυστυχώς.
-
Και ιδιαίτερα με το πρόγραμμα του 1% δηλαδή της επιχορήγησης της διαφοράς επιτοκίου.....δεν υπάρχουν διαθέσιμα σπίτια με βάση το ανώτατο ύψος τιμής του προγράμματος.
Ένα άλλο είναι ότι πλέον δεν μπορείς να έχεις για όλη την διάρκεια του δανείου σταθερή δόση, μέχρι το πολύ 10-12 έτη έχω δει εγώ σε δάνεια των 20-25 ετών.
-
Ετσι λέει το "πρωτόκολλο" αλλά θα έπεσες σε βλάκα υπάλληλο ή απλά βαριόταν. Γιατί μπορεί να κάνει αίτηση (εικονική) και να έχει μια ιδέα του ποσού. Επίσης, με την εμπειρία του μπορει να σου πει ένα ενδεικτικό νούμερο. Για παράδειγμα, η δόση του δανείου δεν πρέπει να ξεπερνάει το 40% του εισοδήματός σου (και εαν έχεις άλλο δανεισμό ή έξοδα αφαιρούνται), οπότε μπορείς και μόνος σου να κάνεις έναν υπολογισμό στο περίπου. Όλα ενδεικτικά είναι, αφού η έκγριση δίνεται από την επιτροπή εγκρίσεων και μετράνε διάφορα (κοιτάνε και Τειρεσίες λευκό και μαύρο) και άλλα πράγματα.
-
Δεν μου αρέσει που ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε επειδή δύο μούτσοι την είδαν άρχοντες της πρύμνης.
Ο "μούτσος" σίγουρα ήταν πιωμένος!!! Δεν εξηγείται αλλιώς η εν ψυχρώ δολοφονία!
-
@elteo said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε επειδή δύο μούτσοι την είδαν άρχοντες της πρύμνης.
Δεν ξέρω βέβαια αν βλέπουμε το ίδιο βίντεο γιατί εγω βλέπω άλλα
όπως πχ οτι και ο "δολοφόνος" παρατρίχα να πέσει στο νερό ...
και οτι τον είχε απωθήσει αρχικά στην στεριά ασφαλή .Θα αθωωθεί λόγω αμφιβολιών
-
Βλέπουμε εικόνα αλλά δεν ακούμε, οπότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε και τι ειπώθηκε.
Όπως και να έχει ευθύνες έχουν και οι 2 και το τραγικό ειναι ότι πέθανε (για βλακεία λόγο) ένας άνθρωπος.
-
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πήγε να πέσει και αυτός γιατί είναι βλάκας! Δεν είχε λόγο να τον απωθήσει την στιγμή που έφευγε το πλοίο. Βάλτον μέσα και μετά στο πρώτο λιμάνι παρέδωσε τον στο Λιμενικό.
-
Οτι ειναι βλάκας ο ναύτης σίγουρα ειναι, σιγά το σπουδαίο να μπει μέσα ακόμα και χωρίς εισητήριο. Μπαίνει και το βγάζει μετά. Για κάποιο λόγο φέρθηκε τελείως ηλίθια ο ναύτης.
-
ΔΕΝ μου αρέσει το ανελέητο spam που υπάρχει στο φόρουμ. Ανοίγονται δεκάδες θέματα από bots. Δεν μπορεί να παρθούν πιο δραστικά μέτρα???
-
Δεν λες που δεν είναι και boats, να γεμίσουμε βάρκες
Ίσως θα πρέπει να γίνει πιο δύσκολο το να γίνεις μέλος στο forum
Ας πούμε με ερωτήσεις, ποια είναι η καλύτερα μάρκα αυτοκινήτων
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν λες που δεν είναι και boats, να γεμίσουμε βάρκες
Ίσως θα πρέπει να γίνει πιο δύσκολο το να γίνεις μέλος στο forum
Ας πούμε με ερωτήσεις, ποια είναι η καλύτερα μάρκα αυτοκινήτων
Θα μείνει το φόρουμ χωρίς μέλη!!!
-
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Υπερασπιστική γραμμή τύπου Κούγια , ΔΟΛΟΦΌΝΟΣ είναι με κεφαλαία και χωρίς εισαγωγικά .
Στο λιμάνι του Πειραιά είσαι , κάνεις κράτει τις μηχανές φωνάζεις το λιμενικό που σε 30" θα είναι εκεί και τελειώνει το πανηγύρι .
Απλά κακή κρίση , κακή συμπεριφορά , κακός ναύτης , άντε και το ελαφρυντικό κακή ώρα και στιγμή
-
Να πω την αλήθεια κι εγώ σκέφτηκα αμέσως το λιμενικό. Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος να εμποδίζει να πλησιάζει κόσμος στο βαπόρι? Δεν αμφισβητώ ότι φέρουν ευθύνη οι ναυτικοί, αλλά ίσως να έπρεπε να υπήρχε και το λιμενικό εκεί....
Τέλοσπαντον το θέμα είναι ότι χάθηκε ένας άνθρωπος άδικα και πολύ φοβάμαι ότι οι ποινές θα είναι χάδι... -
-
@pgs said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Γι άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι από τύχη ζούμε.
Προφανώς, χρόνια το λέμε πολλοί από εμάς....τελείως από τύχη!
-
Πάλι blue star ... Τυχαίο...
Πρέπει να τον έτσουξε τον φίλο και αφού έκανε πίσω το καράβι να μπεί το αμάξι και η άλλη η χαρχάλο θα μπορούσε να περιμένει ένα δεύτερο να μπει και ο άλλος αλλά βρε παιδιά τόσες φορές που έχω πάρει το καράβι γιατί είμαι ο μαλάκας που πάει 1 ώρα ποιο πρίν και ας μένω 15' μακριά !
Δηλαδή όλοι οι άλλοι μλκες και μερικοί ξύπνιοι , οκ υπάρχουν και οι περιπτώσεις που σου τυχαίνουν τα στραβά αλλά αν ξεκινάς απο νωρίς φτάνεις πάντα στην ώρα σου .
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πάλι blue star ... Τυχαίο...
Πρέπει να τον έτσουξε τον φίλο και αφού έκανε πίσω το καράβι να μπεί το αμάξι και η άλλη η χαρχάλο θα μπορούσε να περιμένει ένα δεύτερο να μπει και ο άλλος αλλά βρε παιδιά τόσες φορές που έχω πάρει το καράβι γιατί είμαι ο μαλάκας που πάει 1 ώρα ποιο πρίν και ας μένω 15' μακριά !
Δηλαδή όλοι οι άλλοι μλκες και μερικοί ξύπνιοι , οκ υπάρχουν και οι περιπτώσεις που σου τυχαίνουν τα στραβά αλλά αν ξεκινάς απο νωρίς φτάνεις πάντα στην ώρα σου .
Σωστός!!!
Χρόνια πριν ήμουν Παξούς και βγάζω εισιτήρια με δελφίνι για Κέρκυρα(αρκετα ακριβά) και επιστροφή.Χάνω από βλακεία της γυναικας(κλασσικά)το δελφίνι για δευτερόλεπτα.
Όποτε πλήρωσα δίπλα εισιτήρια ,διπλή διαμονη αφού αναγκαστήκαμε να κοιμηθούμε Κέρκυρα.
Από τότε μιάμιση ώρα πιο νωρίς πάντα! -
Ο επιβάτης πρέπει να είναι μισή ώρα πριν τον απόπλου το λιγότερο.
Στο βίντεο όμως φαίνεται η σωστή κίνηση.
Πρώτα σήκωσε τον καταπέλτη και μετά έβαλε μπροστά την μηχανή.
Αν το είχε κάνει έτσι και με τον άτυχο που πνίγηκε, δεν θα είχε συμβεί τίποτα.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]