-
@a-d-p said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@billy84 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εν τω μεταξύ 1η φορά μπήκα σε αυτό το θέμα, η σφαγή του Δράμαλη γίνεται!
Τι εννοείς; Έτσι γίνεται παντού!!!
Κάτι έχω προσέξει η αλήθεια είναι! Μη σφάζεστε ρε σεις για του αφέντη το φαϊ!
Αυτά τα λένε οι κομμουνισταί!
Βάλε και το βίντεο γιατί υπάρχουν και μικρά παιδιά
Αυτή είναι η ίδια ταινία που λέει ο πατέρας στο γιό ''παιδί μου είσαι κουμμουνιστής?'' ή άλλη είναι?
Δεν τα πάω καθόλου καλά με τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο! Νομίζω το καταλάβατε αμέσως!
-
@a-d-p said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εν τω μεταξύ 1η φορά μπήκα σε αυτό το θέμα, η σφαγή του Δράμαλη γίνεται!
Τι εννοείς; Έτσι γίνεται παντού!!!
Κάτι έχω προσέξει η αλήθεια είναι! Μη σφάζεστε ρε σεις για του αφέντη το φαϊ!
Αυτά τα λένε οι κομμουνισταί!
Βάλε και το βίντεο γιατί υπάρχουν και μικρά παιδιά
Αυτή είναι η ίδια ταινία που λέει ο πατέρας στο γιό ''παιδί μου είσαι κουμμουνιστής?'' ή άλλη είναι?
Δεν τα πάω καθόλου καλά με τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο! Νομίζω το καταλάβατε αμέσως!
Ναι, εδώ ολόκληρη η σκηνή
Youtube Video -
Πάντως 45 χρόνια μετά αυτήν την προίκα μας ακόμα να την εξορυξουν οι κακοί Ευρωπαίοι.
Προτιμούν φαίνεται να βγάζουν την προίκα της Νορβηγίας.
Έτσι για να θυμηθούμε τι έλεγαν τότε κάποιοι και τι έκαναν μετά.
Ακόμα θυμάμαι την αφίσα με τον χάρτη της Ελλάδας με την σφραγίδα πωλείται πάνω όπου φαίνονταν οι τεράστιοι υποτιθέμενοι φυσικοί μας πόροι.
-
-
Βιαζόταν ο άνθρωπος
-
Λογικά θα κοιμόταν στο πίσω κάθισμα και έτσι την πάτησε. Μπορεί να είχε και τις δύο πόρτες ανοιχτές όπως κάνουν οι κυρίες σε τέτοιες περιπτώσεις και μετά να έκλεισε την μία πριν μπει μέσα και να ξεκίνησε.
Αυτά όλα θα μπορούσε να ισχυριστεί ο ταλαίπωρος, ενώπιον της παντόφλας...
-
Λιάνγκ Γουενφέγκ: Ποιος είναι ο 40χρονος ιδρυτής της DeepSeek που ταράζει τα τεχνολογικά νερά
Ο Λιανγκ Γουενφένγκ θυμάται να παρακολουθεί τον πατέρα του να ξενυχτά διορθώνοντας γραπτά μαθητών. Εκείνος του έμαθε να δουλεύει σκληρά, ακόμα κι όταν κανείς δεν είναι παρών για να του δώσει συγχαρητήρια.
Άριστος, σε ποιόν δεν αρέσει ?
-
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Λιάνγκ Γουενφέγκ: Ποιος είναι ο 40χρονος ιδρυτής της DeepSeek που ταράζει τα τεχνολογικά νερά
Ο Λιανγκ Γουενφένγκ θυμάται να παρακολουθεί τον πατέρα του να ξενυχτά διορθώνοντας γραπτά μαθητών. Εκείνος του έμαθε να δουλεύει σκληρά, ακόμα κι όταν κανείς δεν είναι παρών για να του δώσει συγχαρητήρια.
Στους Αμερικανούς;
-
ο συμπαθεστατος κινεζος του deepseek για ποσο καιρο θα παραμενει ελευθερος λετε; Ο λαμπρος ηγετης δεν δεχεται να τον ξεπερναει κανενας σε δημοσιοτητα και δυναμη. Κατι μου λεει οτι σε κανα 6μηνο θα τον "εξαφανισουν" ωστε να παει να κανει παρεα στους αλλους εξαφανισμενους επιχειρηματιες.
-
Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο ,ο λαμπρός ηγέτης έχει (κακώς)τόση δύναμη που δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθεί καν με αυτό το κομμάτι.
Σιγουρα όμως όπως είναι φυσικό θα χρησιμοποιηθεί στην διαμάχη που μαίνεται εδώ και καιρό με όποια μορφή έχει αυτή μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.
Ακριβώς ότι θα γινόταν και στην απέναντι πλευρά . -
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο ,ο λαμπρός ηγέτης έχει (κακώς)τόση δύναμη που δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθεί καν με αυτό το κομμάτι.
Σιγουρα όμως όπως είναι φυσικό θα χρησιμοποιηθεί στην διαμάχη που μαίνεται εδώ και καιρό με όποια μορφή έχει αυτή μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.
Ακριβώς ότι θα γινόταν και στην απέναντι πλευρά .ο υπερλαμπρος ηγετης ειτε δεν ειναι και πολυ εξυπνος ειτε εχει τελειως διαφορετικες προτεραιοτητες απο οτι νομιζουμε. Παντως εχει κανει ενα σωρο κινησεις που τελικα εχουν κανει κακο στη χωρα και στον λαο του. Επομενως, αν και βασει της λογικης μας, σε επιπεδο προπαγανδας, το AI τους ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ εργαλειο, δεν θα ενιωθα και ιδιαιτερα ασφαλης αν ημουν ο δημιουργος του.
-
Στους Αμερικανούς;
Πότε βγάζει IPO ?
-
@dettol said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ακριβώς ότι θα γινόταν και στην απέναντι πλευρά .ο υπερλαμπρος ηγετης ειτε δεν ειναι και πολυ εξυπνος ειτε εχει τελειως διαφορετικες προτεραιοτητες απο οτι νομιζουμε. Παντως εχει κανει ενα σωρο κινησεις που τελικα εχουν κανει κακο στη χωρα και στον λαο του. Επομενως, αν και βασει της λογικης μας, σε επιπεδο προπαγανδας, το AI τους ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ εργαλειο, δεν θα ενιωθα και ιδιαιτερα ασφαλης αν ημουν ο δημιουργος του.
Εχει φοβερό ενδιαφέρον η σύγχρονη ιστορία της Κίνας από πολιτιστικής επανάστασης και δώθε. Εχει επίσης τρομερό ενδιαφέρον όσο αφορά το μετασχηματισμό του οικονομικού της συστήματος και είναι πολύ μεγάλη για να μπόρεσε να παρακλινει από το δίπολο καπιταλισμός/ κομμουνισμός
-
Δει είμαι οπαδός της άποψης ότι ένας άνθρωπος κάνει κουμάντο και αποφασίζει σε οικονομικο και γεωπολιτικό επίπεδο,ειδικά σε αυτά τα τεράστια μεγέθη.
Σίγουρα στην Ανατολή είναι διαφορετικά τα πράγματα αλλά όχι με τον έως και γελοιωδώς αφελή τρόπο που μας τα παρουσιάζουν οι Δυτικοί.
Τωρα για τον συγκεκριμένο κανείς δεν ξέρει,εγώ θα στοιχημάτιζα ότι τα δυνατά μυαλά ειδικά στον τομέα που αναπτύσσεται τώρα δεν ε χαραμίζονται έτσι εύκολα για προσωπικά καπρίτσια .
Σίγουρα πάντως μια ματιά στην θέση της Κίνας σε παγκόσμιο επίπεδο δεν φανερώνει έλλειψη ευφυΐας στην όποια ομάδα εξουσίας ,το αντίθετο μάλλον συμβαίνει.
Σε αντίθεση με τις κραυγές της νέας ηγετικής ομάδας των ΗΠΑ,οι Κινέζοι ήταν και εξακολουθούν να είναι ολιγόλογοι και μετρημένοι.
Η φάση και το timing της υπόθεσης που αναφερόμαστε δείχνει ότι είμαστε στην αρχή μιας κατάστασης που σίγουρα εμείς δεν έχουμε γνώση και επαρκή πληροφόρηση.
Ποιος θα κερδίσει ;
Αδιάφορο ,προσωπικά δεν επικροτώ καμμία από τις δύο πρακτικές. -
Στους Αμερικανούς;
Πότε βγάζει IPO ?
Στην νέα θερινή κολεξιόν λένε ότι θα βγει με νέα σχέδια και χρώματα αλλά θα είναι πανάκριβο.
-
Δει είμαι οπαδός της άποψης ότι ένας άνθρωπος κάνει κουμάντο και αποφασίζει σε οικονομικο και γεωπολιτικό επίπεδο,ειδικά σε αυτά τα τεράστια μεγέθη.
Σίγουρα στην Ανατολή είναι διαφορετικά τα πράγματα αλλά όχι με τον έως και γελοιωδώς αφελή τρόπο που μας τα παρουσιάζουν οι Δυτικοί.
Τωρα για τον συγκεκριμένο κανείς δεν ξέρει,εγώ θα στοιχημάτιζα ότι τα δυνατά μυαλά ειδικά στον τομέα που αναπτύσσεται τώρα δεν ε χαραμίζονται έτσι εύκολα για προσωπικά καπρίτσια .
Σίγουρα πάντως μια ματιά στην θέση της Κίνας σε παγκόσμιο επίπεδο δεν φανερώνει έλλειψη ευφυΐας στην όποια ομάδα εξουσίας ,το αντίθετο μάλλον συμβαίνει.
Σε αντίθεση με τις κραυγές της νέας ηγετικής ομάδας των ΗΠΑ,οι Κινέζοι ήταν και εξακολουθούν να είναι ολιγόλογοι και μετρημένοι.
Η φάση και το timing της υπόθεσης που αναφερόμαστε δείχνει ότι είμαστε στην αρχή μιας κατάστασης που σίγουρα εμείς δεν έχουμε γνώση και επαρκή πληροφόρηση.
Ποιος θα κερδίσει ;
Αδιάφορο ,προσωπικά δεν επικροτώ καμμία από τις δύο πρακτικές.ανεξαρτητα απο τις πολιτικες αποψεις του καθενος, το πραγμα εχει στραβωσει για την κινα εδω και λιγα χρονια. Προφανως παραμενουν τεραστια δυναμη. Αλλα εκει που υπηρχε μια φοβερη συνεχης αναπτυξη, τα τελευταια χρονια εχουν "πυροβολησει τα ποδια τους". Προφανως δεν ειμαι μεσα στο μυαλο του Σι, αλλα οι κινησεις ολες δειχνουν οτι ειναι δικη του αποφαση να συγκεντρωσει οσο γινεται περισσοτερες εξουσιες στο προσωπο του. Αν δεν ηταν προφανες αυτο, εγινε απο τη συμπεριφορα στον πρωην προεδρο περισυ τον σεπτεμβριο (αν θυμαμαι καλα) σε μια εκδηλωση (συνελευση της επιτροπης ηταν; δεν θυμααμι ακριβως)
Μεχρι και τον προηγουμενο προεδρο, το πραγμα πηγαινε φανταστικα για την κινα! Φοβαμαι οτι αν συνεχισει την πορεια αυτη, θα εχουν προβλημα τοσο οι ιδιοι οσο και ο υπολοιπος κοσμος, ακομα και αν δεν φτασουμε σε συρραξη με την αμερικη. Μια σημαντικη υφεση στην κινα, θα δημιουργησει τεραστια προβληματα στην παγκοσμια οικονομια.
-
Δεν έχει φυσικά να κάνει με πολιτικές τοποθετήσεις αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο υπόλοιπος κόσμος έχει να «φοβαται» περισσότερο τους Κινέζους παρά το αντίθετο.Διαφωνω με την άποψη περί του πόσο μπορεί να κάνει κουμάντο μόνος του ο πρόεδρος αλλά το μέλλον θα δείξει.
Τωρα για το περιστατικό που ανέφερες είναι το θέμα από ποια οπτική το βλέπει κανείς.
Απο τη μια είδαμε αυτή την εικόνα σε μια υπερδύναμη και από την άλλη εισβολή όχλου φανατικών μισότρελων σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα μέρη της μεγαλύτερης υπερδύναμης του πλανήτη.
Δεν συνδέω φυσικά τα περιστατικά αλλά αν ήταν να ανησυχώ για το εύθραυστο της εξουσίας σε μια χώρα από τις δύο ,σίγουρα αυτή δεν θα ήταν η Ασιατική.
Το κατά πόσο συμφωνεί κάποιος με τη φύση των εξουσιών και τις πολιτικές τους είναι άλλο θέμα και όπως είπα είμαι πολύ μακριά και από τις δύο. -
ποιος ειναι ο ηγετης και τι εχει κανει που εκανε κακο στην χωρα του;
-
Δεν έχει φυσικά να κάνει με πολιτικές τοποθετήσεις αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο υπόλοιπος κόσμος έχει να «φοβαται» περισσότερο τους Κινέζους παρά το αντίθετο.Διαφωνω με την άποψη περί του πόσο μπορεί να κάνει κουμάντο μόνος του ο πρόεδρος αλλά το μέλλον θα δείξει.
Τωρα για το περιστατικό που ανέφερες είναι το θέμα από ποια οπτική το βλέπει κανείς.
Απο τη μια είδαμε αυτή την εικόνα σε μια υπερδύναμη και από την άλλη εισβολή όχλου φανατικών μισότρελων σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα μέρη της μεγαλύτερης υπερδύναμης του πλανήτη.
Δεν συνδέω φυσικά τα περιστατικά αλλά αν ήταν να ανησυχώ για το εύθραυστο της εξουσίας σε μια χώρα από τις δύο ,σίγουρα αυτή δεν θα ήταν η Ασιατική.
Το κατά πόσο συμφωνεί κάποιος με τη φύση των εξουσιών και τις πολιτικές τους είναι άλλο θέμα και όπως είπα είμαι πολύ μακριά και από τις δύο.σιγουρα δεν πηγαινα να συγκρινω την πολιτικη κατασταση στην αμερικη με αυτην στην ασια. Ουτε εγω ανησυχω ιδιαιτερα για πολιτικη αναταραχη στην κινα, διοτι πολυ απλα εξαφανιζονται οι αντιπαλοι , οποτε δεν ειναι καθολου ευθραυστη η εξουσια εκει!
Αυτο που λεω και επιμενω ειναι οτι σε ενα απολυταρχικο καθεστως (που δεν ειχε αυτο το υφος η κινα προς 20ετιας, αλλα εγινε στην πορεια) το μοναδικο πραγμα που καταληγει να ενδιαφερει την ηγετη ειναι η επιβιωση του. Ποτε δεν ηταν η πιο δημοκρατικη χωρα η κινα, αλλα τουλαχιστον υπηραν διαδικασιες και θεσμοι που διασφαλιζαν την ομαλη μεταβιβαση της εξουσιας. Οχι με την εννοια των εκλογων που γνωριζουμε στη δυση, αλλα τουλαχιστον υπηρχε μεταβιβαση. Αυτα τα εχει καταλυσει ο Σι, ο οποιος δεν φαινεται να ασχολειται, με την οικονομικη αναπτυξη της χωρας. -
Το κατά πόσο συμφωνεί κάποιος με τη φύση των εξουσιών και τις πολιτικές τους είναι άλλο θέμα και όπως είπα είμαι πολύ μακριά και από τις δύο.σιγουρα δεν πηγαινα να συγκρινω την πολιτικη κατασταση στην αμερικη με αυτην στην ασια. Ουτε εγω ανησυχω ιδιαιτερα για πολιτικη αναταραχη στην κινα, διοτι πολυ απλα εξαφανιζονται οι αντιπαλοι , οποτε δεν ειναι καθολου ευθραυστη η εξουσια εκει!
Αυτο που λεω και επιμενω ειναι οτι σε ενα απολυταρχικο καθεστως (που δεν ειχε αυτο το υφος η κινα προς 20ετιας, αλλα εγινε στην πορεια) το μοναδικο πραγμα που καταληγει να ενδιαφερει την ηγετη ειναι η επιβιωση του. Ποτε δεν ηταν η πιο δημοκρατικη χωρα η κινα, αλλα τουλαχιστον υπηραν διαδικασιες και θεσμοι που διασφαλιζαν την ομαλη μεταβιβαση της εξουσιας. Οχι με την εννοια των εκλογων που γνωριζουμε στη δυση, αλλα τουλαχιστον υπηρχε μεταβιβαση. Αυτα τα εχει καταλυσει ο Σι, ο οποιος δεν φαινεται να ασχολειται, με την οικονομικη αναπτυξη της χωρας.Δεκτά όλα τα παραπάνω,στοιχηματίζω ότι ο Σι δεν έχει τέτοιο άγχος και ότι συνήθως οι μπροστινοί σε αυτές τις υποθέσεις είναι σίγουρα πιο light!Ειμαι σίγουρος ότι στον ηγετικό πυρήνα υπάρχουν πιο σκληροί και απόλυτοι από αυτόν.Υποθεσεις κάνουμε το μέλλον θα δείξει.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]