-
@dpit said in Renault Captur II:
2 θεματακια ειχα μεχρι στιγμης
Α. 2-3 φορες εχει θεμα το φλας κ ενω δουλευει κανονικα δν κανει τον ηχο....
Β.Στν πρωτη μεγαλη βροχη που εφαγε το αμαξι κολλησαν οι αισθητηρες(δν δουλευαν δηλαδη)
Δν μου το εχει ξανακανει ποτε...(ηταν η πρωτες μερες που το ειχα)....
Πραγματικα δν εχω κανενα θεμα απο τοτε...
Καποια στιγμη θα παω να δω τι συμβαινει με το φλας....ποιοι αισθητήρες δεν δούλευαν ?
-
Παρκαρισματος...
-
@dpit ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου.
Σήμερα λοιπόν το έκανα ένα τεστ ντραιβ μαζί με τον πωλητή. Πολύ άνετο μου φάνηκε, το κουμανταρεις πολύ εύκολα. Σαν δύναμη αρκετά καλό για τα 100 αλογάκια του. Αυτό που με ξένισε είναι ο τρικυλινδρος που γουργουρίζει σα τρακτέρ σε φουλ γκάζι αλλα υπό νορμάλ συνθήκες δεν καταλαβαίνεις ότι λειτουργεί οπότε μικρό το κακό.
Τώρα πάμε στο κομμάτι της αντιπροσωπείας, πρώτη φορά βλέπω επιχείρηση να μην την ενδιαφέρει να κερδίσει τον πελάτη και να πουλήσει το προϊόν της. Ειχα παει αποφασισμένος να το κλείσω μαζί με τη σύζυγό μεχρι που μας είπαν ότι πήρε 500 ευρώ αύξηση και κόπηκε και η έκπτωση των 300 ευρώ που είχαν. Δηλαδή 800 ευρώ πάνω με ανοιχτή τιμή. Στο δια ταύτα λοιπόν απο 24700 που είχα προσφορά lpg dynamic με διχρωμια, τώρα παει στα 25500 με 150 έκπτωση από τη διεύθυνση λέει επειδή σηκώθηκα να φύγω μόλις μου είπε την καινούργια τιμή. Οπότε το κεφάλαιο captur έκλεισε για μένα πριν καν ανοίξει.
Η κατάσταση πάντως έχει ξεφύγει και να δω σε 6 μήνες από που θα έχουν έσοδα οι αντιπροσωπείες με τις σημερινές ανύπαρκτες πωλήσεις που κάνουν, γιατί ακόμα τα αυτοκίνητα που παραδίδουν είναι με τις παλιές καλές τιμές. -
Συγνωμη...η τιμη αυτη ειναι "καθαρη" η με τους τοκους καποιου δανειου...;;;
Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε οτι εχει αυξηθει η τιμη του σχεδον 3000 χιλιαρικα απο την αρχη του ετους...
Εχουν τρελαθει τελειως....!!
Αν κ νομιζω οτι οι τιμες εχουν ξεφυγει σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα...
Οσο για τν αντιπροσωπια εχω ακριβως την ιδια αποψη ....κ εγω το ιδιο βιωσα οταν πηγα το αγορασω....!! -
@dpit said in Renault Captur II:
Συγνωμη...η τιμη αυτη ειναι "καθαρη" η με τους τοκους καποιου δανειου...;;;
Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε οτι εχει αυξηθει η τιμη του σχεδον 3000 χιλιαρικα απο την αρχη του ετους...
Εχουν τρελαθει τελειως....!!
Αν κ νομιζω οτι οι τιμες εχουν ξεφυγει σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα...
Οσο για τν αντιπροσωπια εχω ακριβως την ιδια αποψη ....κ εγω το ιδιο βιωσα οταν πηγα το αγορασω....!!Όλα έχουν αυξηθεί από 3 έως μην σου πω 5 χιλιάρικα, κοίτα toyota, peugeot, ford
-
Για τις αντιπροσωπείες τα γράφω και εγώ πριν 2 χρόνια, από τις 4 που πήγα μόνο οι 2 με εξυπηρέτησαν και μόνο ο ένας έκανε το κάτι παραπάνω για να κλείσει την πώληση (ο οποίος δυστυχώς και απολύθηκε). Οι 2 ήταν παντελώς αδιάφοροι και ο ένας έκανε λίγο αγγαρεία και φαινόταν. Ευτυχώς μέχρι τώρα στο φανοποιείο και συνεργείο είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί.
Τώρα στα της τιμής τνα πω ότι το πήρα 20.840 lpg Dynamic?
Και μετά σου λένε οι ηλεκτρικοί ότι δεν έχουν οικονομική διαφορά τα θερμικά με τα EV, εμ βέβαια αφού τα θερμικά πήραν 5.000€ αύξηση και τα EV +5.000€ επιδότηση ( και λίγα λέω) εεε πως κάνεις έτσι για 3-4.000€ διαφορά αφού παίρνεις εργαλείο διαστημικό. -
Τα ηλεκτρικά και τα phev να τα βαλουν εκει που ξέρουν οι καναγιες που μας κανουν beta testers, χωρις αυτονομίες, με αναγκη εγκαταστάσεων στα σπίτια κλπ
Μόνο θερμικοιιιιιιιιιιιι αντε με κανα mild συστημα ή συστημα τογιοτα να μην παει χαμένη η ενεργεια από το ρολάρισμα και το φρενάρισμα!
Τα υπόλοιπα ΨΟΦΟΟΟΟΟΟΟΟ -
@iceman7 said in Renault Captur II:
Τα ηλεκτρικά και τα phev να τα βαλουν εκει που ξέρουν οι καναγιες που μας κανουν beta testers, χωρις αυτονομίες, με αναγκη εγκαταστάσεων στα σπίτια κλπ
Είσαι υπερβολικός!! Για το 90% του κόσμου και για το 95% της χρήσης που κάνουν στα αυτοκίνητα μια χαρά είναι τα ηλεκτρικά και τέλεια τα PHEV....λεφτά δεν έχουμε!!
Πήρε ο κουμπάρος μου Kuga Phev....κινείται καθημερινά δωρεάν και όταν θέλει να πάει ταξίδι, το κάνει πιο οικονομικά και από τα diesel που είχε!
-
@fanis75 said in Renault Captur II:
Είσαι υπερβολικός!! Για το 90% του κόσμου και για το 95% της χρήσης που κάνουν στα αυτοκίνητα μια χαρά είναι τα ηλεκτρικά και τέλεια τα PHEV....λεφτά δεν έχουμε!!
Πήρε ο κουμπάρος μου Kuga Phev....κινείται καθημερινά δωρεάν και όταν θέλει να πάει ταξίδι, το κάνει πιο οικονομικά και από τα diesel που είχε!
ειναι ομως κοτα ΚΑΙ αυτος, αποφευγει να ερθει να τα βαλουμε αν και του δινω και προβαδισμα 1 κολωνα στις 3..... χαχαχαχ
-
Κρίμα που δεν έχουμε όλοι θέση παρκαρίσματος όμως με έξτρα δυνατότητα φόρτισης.
-
@super-t said in Renault Captur II:
Και θέση παρκαρίσματος να έχεις νομίζεις ότι είναι εφικτό ή φθηνό να βάλεις εγκατάσταση φόρτισης;
Για να γίνουν αυτά στην Ελλάδα των περίεργων κανονισμών πολυκατοικίας, των κοινόχρηστων παροχών, των κομπλέξικών γειτόνων και της ελλειψης τεχνογνωσίας από ηλεκτρολόγους κλπ θα περάσει μια γενιά!
Μέχρι τότε μόνο δημόσια φόρτιση ή σε μονοκατοικίες/ μεζονέτες ή παρκινγκ εργασίας (δηλ. κυρίως πολυεθνικών).Δεν είναι μονο τα αμάξια ανώριμα τεχνολογικά, βαριά, με αθλιες αυτονομίες κλπ είναι και το δίκτυο και οι δυνατότητες φόρτισης ανύπαρκτες!
-
Και θέση παρκαρίσματος να έχεις νομίζεις ότι είναι εφικτό ή φθηνό να βάλεις εγκατάσταση φόρτισης;
€800. Kαι ναι είναι εύκολο εαν βρεις την σωστή εταιρεία. Σε πυλώτη δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο εαν έχεις συγκεκριμένη θέση. Σε υπόγειο πάρκινγκ εύκολο.
-
€800. Kαι ναι είναι εύκολο εαν βρεις την σωστή εταιρεία. Σε πυλώτη δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο εαν έχεις συγκεκριμένη θέση. Σε υπόγειο πάρκινγκ εύκολο.
Πριζουλα απλή; από ποια παροχή; και τα 800 είναι λίγα;
Αστο Φάνη.. σπορ για ελάχιστους...
Τουλαχιστον τα παίρνουν ως εταιρικά αυτές τις μαούνες και στην 4ετια θα τα γυρίσουν πίσω... ενώ φυσικά την παραπάνω κατανάλωση σε βενζίνη σε ταξίδι θα τους καλύψει το εταιρικό gas allowance! -
Κάπου είδα προγράμματα από κάποιον πάροχο. Οντως βγαίνει πολύ φθηνά η εγκατάσταση, λεπτομέρεια όμως να έχεις γκαράζ.
Μάλιστα το συνδιαζουν με επένδυση σε πάρκα φωτοβολταϊκών αν θυμάμαι σωστά. Τελείως πράσινη μετακίνηση -
@super-t said in Renault Captur II:
Για να γίνουν αυτά στην Ελλάδα των περίεργων κανονισμών πολυκατοικίας, των κοινόχρηστων παροχών, των κομπλέξικών γειτόνων και της ελλειψης τεχνογνωσίας από ηλεκτρολόγους κλπ θα περάσει μια γενιά!
Μέχρι τότε μόνο δημόσια φόρτιση ή σε μονοκατοικίες/ μεζονέτες ή παρκινγκ εργασίας (δηλ. κυρίως πολυεθνικών).Δεν είναι μονο τα αμάξια ανώριμα τεχνολογικά, βαριά, με αθλιες αυτονομίες κλπ είναι και το δίκτυο και οι δυνατότητες φόρτισης ανύπαρκτες!
Μια γενιά ή μια χιλιετία; Μάλλον το δεύτερο...
-
Σε υπόγειο πάρκινγκ εύκολο.
Σε υπόγειο πάρκινγκ με συγκεκριμένη θέση σε νεόδμητο στο Γέρακα συνάδελφός μου έφαγε τα μούτρα του.
Απειλήθηκε με μήνυση από τα υπόλοιπα διαμερίσματα έτσι και κάνει εργασίες για ρεύματα μέσα στο υπόγειο πάρκινγκ που είναι κοινόχρηστο.Και δεν αστειευόντουσαν.
-
Πριζουλα απλή; από ποια παροχή; και τα 800 είναι λίγα;
Αστο Φάνη.. σπορ για ελάχιστους...
Τουλαχιστον τα παίρνουν ως εταιρικά αυτές τις μαούνες και στην 4ετια θα τα γυρίσουν πίσω... ενώ φυσικά την παρπα΄νω κατανάλωση σε βενίζνη σε ταξίδι θα τους καλύψει το εταιρικό gas allowance!ελα τωρα...
ζηλευεις...
το επομενο σου φεβ θα ειναι....
ξερεις οτι ο γατος ειναι μπροστα και οτι λεει βγαινει...
α, και για πες μεση καταναλωση να σου πω και εγω ενα 6.8 με ταχυτητες που ακομη και αν γυριζε η προπελα σου δεν θα εφτανες?
χαχαχαχ -
ενώ φυσικά την παρπα΄νω κατανάλωση σε βενίζνη σε ταξίδι θα τους καλύψει το εταιρικό gas allowance!
Την μικρότερη κατανάλωση εννοείς!!
@storm said in Renault Captur II:
Σε υπόγειο πάρκινγκ με συγκεκριμένη θέση σε νεόδμητο στο Γέρακα συνάδελφός μου έφαγε τα μούτρα του.
Απειλήθηκε με μήνυση από τα υπόλοιπα διαμερίσματα έτσι και κάνει εργασίες για ρεύματα μέσα στο υπόγειο πάρκινγκ που είναι κοινόχρηστο.Και δεν αστειευόντουσαν.
Εξαρτάται από το καταστατικό της πολυκατοικίας. Μήνυση μπορεί να κάνει ο καθένας, το θέμα είναι εαν στέκει νομικά. Μόνο ένας δικηγόρος μπορεί να του απαντήσει.
-
@lap said in Renault Captur II:
Κάπου είδα προγράμματα από κάποιον πάροχο. Οντως βγαίνει πολύ φθηνά η εγκατάσταση, λεπτομέρεια όμως να έχεις γκαράζ.
Δεν έχει γκαράζ καρδιά μου, Έχω όμως 2 τεράστια δέντρα μπροστά στο σπίτι από. Εκεί μπορώ να περάσω καλώδιο (είναι και φυσικό μονωτικο υλικό το δέντρο) και να βάλω τον φορτιστή στον κορμό του δέντρου!
Μετά κλασσικά καρέκλες και γλάστρες στον δρόμο μπροστά για να παρκάρω μόνο εγώ το αμάξι.Φάνη εκτός από την χρήση που ταιριάζει σχεδόν σε όλους, υπάρχει και το κόστος κτήσης και το κόστος ή η ύπαρξη του γκαράζ φόρτισης οπότε δεν κάνει για το 90% αλλά για το 15-20%.
Και στο κόστος κτήσης επιμένω, ανέβασαν τόσο άδικα την αξία των θερμικών για να μικρύνει η ψαλίδα με τα EV. -
@yem said in Renault Captur II:
Μετά κλασσικά καρέκλες και γλάστρες στον δρόμο μπροστά για να παρκάρω μόνο εγώ το αμάξι.
Προτείνω καφάσια. Είναι ποιο μοδάτα...
Renault Captur II