Να σημειωσω οτι το αμαξι μου εδειξε οτι μεχρι τα 140 -145 χιλ/τρα ειχε να δωσειι ....
Παραπανω δν νομιζω οτι το χρειαζομαι....
Επισης το 8,9 καταναλωση στν καθημερινη χρηση του αυτοκινητου εχει να κανει με αρκετη εθνικη κ οχι πχ κεντρο της αθηνας...
Πιστευω οτι θα πεσει κ αλλο...
Αυτο που ποσταρε o yem για τα φωτα το διαπυστωσα κ εγω στο πρωτο μου ταξιδι πριν μερικες μερες...
Κ σημερα διαβασα το αναλογο αρθρο στο autotrti....
:)))) xaxa
Best posts made by dpit
-
RE: Renault Captur II
-
Καλησπερα μαγκες...ειμαι κατοχος κ εγω του captur lpg dynamic εδω κοντα 3 μηνες....
Σε γενικες γραμμες συμφωνω πολυ με αυτα που εχει πει ο yem παραπανω...κ θελω να προσθεσω τα εξης...
1.το marketing της renault ειναι τραγικο...
Πηγα να δω το αμαξι σχεδον ετοιμος να το αγορασω κ λιγο ακομα θα αλλαζα γνωμη...
2.To μεγαλο μειονεκτημα του cng εκτος του βασικου(δυκτια ανεφοδιασμου)ειναι το μικρο πορτπαγκαζ λογω των μπουκαλων...
Dieselδν ηθελα
Midl hybrid(puma)δν ηθελα να μπλεξω λογω του ερωτηματικου της καταναλωσης
Hybrid για μενα αξιζει μονο το yaris cross(αν κ το captur πραγματικα μου αρεσει πιο πολυ) κ δν ειχα σκοπο να περιμενω 1 χρονο και...
Βενζινη ουτε καν...
3.το αμαξακι αν ξερεις τι θελεις κ εχεις ειναι μια χαρα ...
Για εμενα πχ που θελω οικονομοια ασφαλεια χωρους ειναι οκ....
Αν ομως θες επιδοσεις τοτε προφανως θα πας καπου αλλου(Αν κ στο πρωτο ταξιδι που εκανα με ταχυτητα 115 με 130 δν ειχα κανενα προβλημα)...αλλα αντικειμενικα επιδοσεις δν ειναι το δυνατο του σημειο...
3.καταναλωση πςφτει σε καθε γεμισμα που κανω μεχρι στιγμης τωρα ειναι στο 8,9
4.ηλεκτρικους καθρεφτες περιμενω κ ςγω...αλλα πιατευω θα περιμενω πολυ καιρο ακομα...!!
5.ενα θεματακι που εχω ειναι οτι καποια στιγμη ενω δουλευε κανονικα το φλας δν εκανε τον ηχο....
Εσβησα το αμαξι κ μετα απο μια ωρα δουλεψε κανονικα...
Δν μου το εχει ξανακανει....
6.Επισης οι τιμες εχουν ξεφυγει τελειως πλεον....!!@yem said in Renault Captur II:
Το Kamiq το κοίταγα και εγώ και αυτό που με κράτησε πίσω ήταν το ρεζερβουάρ της Βενζίνας, η αυτονομία με το αέριο και το "παιδικό" πορτ μπαγκάζ. Αντε και το τελευταίο ξεπερνιέται με μια μπαγκαζιερα για 1-2 φορές το χρόνο τα άλλα 2 σου προκαλούν ένα άγχος που δεν θα έπρεπε να υπάρχει όπως και στα ηλεκτρικά δλδ. Και το καμικ GTEC τόσο είχε κάτι πάνω από 20κ στην 2η έκδοση μιας και η τρίτη με το digital πίνακα οργάνων δεν τον έδινε στο GTEC οπότε τσάμπα λεφτά.
@andya3 said in Renault Captur II:
Έτσι, γράφε κι άλλα θετικά, είναι όμορφο το Captur, κυκλοφορεί και δακτύλιο, μ' αρέσουν και τα Renault στην οδήγηση, έχω και bp με lpg κοντά στο σπίτι, όπως πάει η η τιμή της βενζίνης με βλέπω με κάνα Captur του χρόνου!
Φοβάμαι πως θα στεναχωρηθώ λίγο στην Εθνική από το μοτέρ του, αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα 'χουμε όλα δικά μας...
-
Νομιζω οτι ειδικα με την τιμη της βενζινης αυτην τν στιγμη δν υπαρχει διλημμα απο αποψη οικονομιας...
Εκτος αν μπει στο τραπεζι καποιο υβριδικο πχ.yarris cross...
Βεβαια τι θεωρει οικονομια ο καθενας κ το πορτοφολι του ειναι κατι σχετικο...
Αυτο που μπορω να σου πω εγω ειναι οτι το captur που εχω απο τον Γεναρη αυτν την στιγμη θελει 8 ευρω για 100 χιλ.
Με καθημερινη χρηση στον κηφισο(οχι ομως σε ωρες που γινεται ο μεγαλος χαμος απο κινηση)..
Απο επιδοσεις ειναι αυτο που περιμενα...τιμιο ...Σε ταξιδι εχω παει με 140 χωρις καποια ιδιαιτερη δυσκολια...
2 ατομα με φυσιολογικα μπαγκαζια
Δν εχω μπουκωσει το αμαξι μεχρι σημερα με πολλα κιλα,ουτε το εχω παει σε τιποτα ανηφορες του θανατου....
Γενικοτερα γι αυτο που ζηταω απο το αμαξι ειμαι ευχαριστημενος...
Βεβαια τα θελω του καθενος αλλαζουν...:) -
@mitsos207 said in Renault Captur II:
@dpit said in Renault Captur II:
Συγνωμη...η τιμη αυτη ειναι "καθαρη" η με τους τοκους καποιου δανειου...;;;
Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε οτι εχει αυξηθει η τιμη του σχεδον 3000 χιλιαρικα απο την αρχη του ετους...
Εχουν τρελαθει τελειως....!!
Αν κ νομιζω οτι οι τιμες εχουν ξεφυγει σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα...
Οσο για τν αντιπροσωπια εχω ακριβως την ιδια αποψη ....κ εγω το ιδιο βιωσα οταν πηγα το αγορασω....!!Η τιμή αυτή είναι με μετρητά και ανοιχτή τιμή φυσικά. Που σημαίνει ότι αν πάρει και άλλη αύξηση μέχρι να έρθει θα τη φεσωθω εγώ.
Είπαμε είμαστε μ@λακες αλλα όχι και έτσι ρε παιδιά!!@mitsos207 said in Renault Captur II:
Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε οτι εχει αυξηθει η τιμη του σχεδον 3000 χιλιαρικα απο την αρχη του ετους...
Οσο για τν αντιπροσωπια εχω ακριβως την ιδια αποψη ....κ εγω το ιδιο βιωσα οταν πηγα το αγορασω....!!Η τιμή αυτή είναι με μετρητά και ανοιχτή τιμή φυσικά. Που σημαίνει ότι αν πάρει και άλλη αύξηση μέχρι να έρθει θα τη φεσωθω εγώ.
Είπαμε είμαστε μ@λακες αλλα όχι και έτσι ρε παιδιά!!Ειπαμε οχι κ ετσι...εγω το πηρα 3χιλιαρικα κατω τον Γεναρη κ με κλειδωμενη τιμη...
Κ προφανως καποιοι 2 χιλιαρικα κατω απο τν δικη μου τιμη οπως π.χ. @yem ...
Που για μενα ηταν πραγματικα μια value for money αγορα....
Απο εκει και περα οι τιμες ειναι εκτος ελεγχου... Μα το πιο αστειο ειναι ανοιχτες τιμες κ χρονοι παραδοσης πανω απο 6 μηνες.... -
Η εκδοση που θα παω ειναι η dynamic...
Οι βασικες μου ερωτησεις ειναι 3:
1.Αν η καταναλωση ειναι γυρω στο 8χιλ ανα 100 χιλιομετρα(καθως κανω καθε μερα 45 χιλ για δουλεια κ πισω)
2.Αν τα 100 αλογα τα βγαζουν περα για ενα ταξιδι με ταχυτητα 130-140 (οχι κατι extreme)...πχ με ενα παιδι κτλ...στο μελλον
Καθως το αμαξι δν εχω σκοπο να το κρατησω για 2-3 χρονια*
3.Αξιοπιστια μεχρι στιγμης...Ευχαριστω...:)
-
Ευχαριστω φιλε @yem για τν βοηθεια σου...!
-
Οσο για τν αντιπροσωπια εχω ακριβως την ιδια αποψη ....κ εγω το ιδιο βιωσα οταν πηγα το αγορασω....!! -
@akis3 said in Renault Captur II:
Έκλεισα το δικό μου κάτω από τα 26000 με κλειδωμένη τιμή. Θα έρθει τελωνείο τον Φεβρουάριο. Να σας ενημερώσω ότι όλα τα καινούρια δεν θα έχουν καν την δυνατότητα -έστω μετέπειτα-να κλείνουν ηλεκτρικά οι καθρέπτες....🤬
Για τους καθρεπτες κ εμενα το ιδιο μου ειπαν....Αρα λογικα ισχυει....
Latest posts made by dpit
-
@akis3 said in Renault Captur II:
Έκλεισα το δικό μου κάτω από τα 26000 με κλειδωμένη τιμή. Θα έρθει τελωνείο τον Φεβρουάριο. Να σας ενημερώσω ότι όλα τα καινούρια δεν θα έχουν καν την δυνατότητα -έστω μετέπειτα-να κλείνουν ηλεκτρικά οι καθρέπτες....🤬
Για τους καθρεπτες κ εμενα το ιδιο μου ειπαν....Αρα λογικα ισχυει....
-
ΥΓ...Ακομα περιμενω να μου τοποθετησουν τους αυτοματους καθρεφτες...(απο τον Γεναρη) κ απο οτι μου ειπαν θα περιμενω πολυ ακομα....
Οπως επισης σε ερωτηση που εκανα για εναν φιλο που ψιλοενδιαφερετε λογω lpg η ανοιχτη τιμη τωρα ειναι 26500 ευρω κ χωρις αυτοματους καθρεφτες....
ΥΓ2...Λογικο ειναι να μην νοιαζει τη ρενω να πουλησει captur....
Aφου αν χρειασθει βαζει ενα σημα mitsubishi Κ το πουλαει για ΑSX....:)))) Να κανουμε κ λιγο χαβαλε... -
Η αληθεια ειναι οτι επικρατει ενα γενικοτερο μπαχαλο με τα αυτοκινητα...αφου εχω τη αισθηση οτι λογω ελλειψεων κ ανατιμησεων κανουν αλλαγες στις εκδοσεις "καθε μερα"....
Παντως χωρις να το εχω ψαξει δν νομιζω οτι η techno θα εχει σαν μεσο ορο πιο πολλα "συν" απο την dynamic....(το θεμα ειναι πως ρα ζυγιζεις εσυ)...
Εγω βλεπω οτι εδω κ 2μιση χρονια τα αμαξια εχουν λιγοτερα κ ειναι πιο ακριβα...
Το δικο μου το dynamic εχει φιμε πισω κ νομιζω οτι 95% δεν ηταν δωρο αλλα στν εκδοση...πρεπει να το δω...
Απο εκει κ περα εγω θα επαιρνα αμαξι με κλειδωμενη τιμη...καθως με ανοιχτη τιμη λογικα αλλο ενα 600αρι θα το τσιμπησει...
Απο εκει κ περα εσυ γνωριζεις τη χρηση θα κανεις στο αμαξι κ ποσο σημαντικες ειναι πχ οι ραγες.... -
RE: ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...
Καλησπερα θα προτεινα το captur αλλα το dynamic βγαινει γυρω στα 25000 πλεον....νομιζω bayon κτλ...ειναι αρκετα πιο χαμηλα στην τιμη...
@ad276 said in ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...:
Ψηφίζω bayon.....Αλλά θα εριχνα μια κλεφτή ματιά σε Hyundai i30,VW taigo,Suzuki s crossΚανείς δεν προτείνει το captur.Επισης πολύ κρίμα που δεν ερχεται το απλό Kia Ceed.
Scala και Kamiq επισης εξαιρετικα......Ουπς τωρα μαλλον εγω τον μπερδεψα.....@ad276 said in ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...:
Ψηφίζω bayon.....Αλλά θα εριχνα μια κλεφτή ματιά σε Hyundai i30,VW taigo,Suzuki s crossΚανείς δεν προτείνει το captur.Επισης πολύ κρίμα που δεν ερχεται το απλό Kia Ceed.
Scala και Kamiq επισης εξαιρετικα......Ουπς τωρα μαλλον εγω τον μπερδεψα..... -
@mitsos207 said in Renault Captur II:
Είπαμε είμαστε μ@λακες αλλα όχι και έτσι ρε παιδιά!!@mitsos207 said in Renault Captur II:
Είπαμε είμαστε μ@λακες αλλα όχι και έτσι ρε παιδιά!!Ειπαμε οχι κ ετσι...εγω το πηρα 3χιλιαρικα κατω τον Γεναρη κ με κλειδωμενη τιμη...
Κ προφανως καποιοι 2 χιλιαρικα κατω απο τν δικη μου τιμη οπως π.χ. @yem ...
Που για μενα ηταν πραγματικα μια value for money αγορα....
Απο εκει και περα οι τιμες ειναι εκτος ελεγχου... Μα το πιο αστειο ειναι ανοιχτες τιμες κ χρονοι παραδοσης πανω απο 6 μηνες.... -
Οσο για τν αντιπροσωπια εχω ακριβως την ιδια αποψη ....κ εγω το ιδιο βιωσα οταν πηγα το αγορασω....!! -
2 θεματακια ειχα μεχρι στιγμης
Α. 2-3 φορες εχει θεμα το φλας κ ενω δουλευει κανονικα δν κανει τον ηχο....
Β.Στν πρωτη μεγαλη βροχη που εφαγε το αμαξι κολλησαν οι αισθητηρες(δν δουλευαν δηλαδη)
Δν μου το εχει ξανακανει ποτε...(ηταν η πρωτες μερες που το ειχα)....
Πραγματικα δν εχω κανενα θεμα απο τοτε...
Καποια στιγμη θα παω να δω τι συμβαινει με το φλας.... -
Νομιζω οτι ειδικα με την τιμη της βενζινης αυτην τν στιγμη δν υπαρχει διλημμα απο αποψη οικονομιας...
Εκτος αν μπει στο τραπεζι καποιο υβριδικο πχ.yarris cross...
Βεβαια τι θεωρει οικονομια ο καθενας κ το πορτοφολι του ειναι κατι σχετικο...
Αυτο που μπορω να σου πω εγω ειναι οτι το captur που εχω απο τον Γεναρη αυτν την στιγμη θελει 8 ευρω για 100 χιλ.
Με καθημερινη χρηση στον κηφισο(οχι ομως σε ωρες που γινεται ο μεγαλος χαμος απο κινηση)..
Απο επιδοσεις ειναι αυτο που περιμενα...τιμιο ...Σε ταξιδι εχω παει με 140 χωρις καποια ιδιαιτερη δυσκολια...
2 ατομα με φυσιολογικα μπαγκαζια
Δν εχω μπουκωσει το αμαξι μεχρι σημερα με πολλα κιλα,ουτε το εχω παει σε τιποτα ανηφορες του θανατου....
Γενικοτερα γι αυτο που ζηταω απο το αμαξι ειμαι ευχαριστημενος...
Βεβαια τα θελω του καθενος αλλαζουν...:) -
Νομιζω οτι το turbo κατι την δουλεια του...
Απλα για να ειμαστε δικαιοι ημασταν 2 ατομα κ με ενα μετριο φορτωμενο το αμαξι...
Παντως απο αυτα που εχω διαβασει κ ακουσει ο κινητηρας ειναι τιμιος κ κανει τν δουλεια του κ οταν το αμαξι ειναι φορτωμενο....
Χωρις να εχουμε παραλογες απαιτησεις βεβαια....