-
Εμένα πάντως 2 χρόνια μετά, Clio του 2021, μόνο τα τυπικά 2 service έχω κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα λεφτά μόνο που έχω γλυτώσει με το lpg δε θέλω τίποτα άλλο. Είμαι ευχαριστημένος από τη Renault.
-
Οπότε παιδιά οι κάτοχοι τι λέτε? Αξίζει η αγορά του? Ή καλύτερα σε κάτι άλλο εκτός γαλλικού?!
-
Ποιοτικό και σύγχρονο εσωτερικό...
Ότι πιο οικονομικό υπάρχει αυτήν τη στιγμή, με εξαίρεση αυτά που κινούνται με φυσικό αέριο, με τους γνωστούς περιορισμούς τους...
Συμπαθητική σχεδίαση, καλό πάτημα, άνετο ταξίδι στην εθνική...
Μόνο μειονέκτημα, προς το παρόν, ότι δεν βάζει φωτιά στο δρόμο, απλά αποδεκτή επιτάχυνση...
-
Έτσι, συγκριτικά με τα αντίστοιχα turbo βενζίνης είσαι στο 50% πιο οικονομικη μετακίνηση.
Το δοκίμασα στην πράξη.
Πανάκριβο, ακόμα και το sandero που είναι ο πιο φτωχός συγγενής.
-
Κάτοχος τρία χρόνια του ατμοσφαιρικου μοντέλου με τα 75 άλογα.
Υπερευχαριστημενος.
Αρνητικό θα έλεγα την απουσία πλαφονιερας στα πίσω καθισματα και την απουσία μιας ροδέλας για την ένταση του ηχοσυστηματος.
Το εχω βολευτεί πάρα πολύ.Μετά από 22 χρόνια στη VW δεν ξαναγυριζω πίσω.
Το μόνο που παρουσιάστηκε και λύθηκε αμεσα από το τοπικό συνεργείο και μέσα στα πλαίσια της εγγύησης ήταν μια βλάβη στην κάμερα που διαβάζει τα σήματα κυκλοφοριας.Αλλαχτηκε η πλακέτα .
Και εννοείται ότι ΝΑΙ θα το ξαναπέρνα. -
Καλησπέρα, θα ήθελα να αναφερθώ στο πρόβλημα με τον "θόρυβο/κροτάλισμα" που ακούγεται από την Westgate στα Renault Clio (και Dacia) κυρίως με Lpg και όπως υποστηρίζει η αντιπροσωπεία είναι "φυσιολογικός". Έχει κανείς προβεί στο update που κάνει η αντιπροσωπεία στον εγκέφαλο ώστε να λυθεί εν μέρη το πρόβλημα; (Γιατί σε αναφορές πολλών ιδιοκτητών αναφέρουν ότι δεν λύνεται 100% το πρόβλημα) Και αν έχει κάνει κάποιος ιδιοκτήτης το update, τι επιπτώσεις/διαφορές είδε σε καταναλώσεις θόρυβο κτλ κτλ;;
-
Σε test drive ελληνικού σαιτ του νεου clio e trech,οι Ελληναρες δημοσιογραφοι θεωρουν "ξινη" την ύπαρξη ρεζέρβας στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Ε ρε που πάμε,που έλεγε και ο αειμνηστος Βασίλης Αυλωνίτης. -
Ξινή δε ξέρω αν είναι, σε 3 αυτοκίνητα όμως σε 18 χρόνια δεν έχω βάλει ρεζέρβα ποτέ.
-
@georgemit said in Renault Clio V:
Ξινή δε ξέρω αν είναι, σε 3 αυτοκίνητα όμως σε 18 χρόνια δεν έχω βάλει ρεζέρβα ποτέ.
Βγάλε τη από το αυτοκίνητο....σε καμιά βδομάδα θα έχεις μείνει από λάστιχο και θα σιχτιρίζεις
-
Ισχύει, ο περίφημος νόμος του Μέρφι.
Στο καινούριο δεν έχω καθόλου. Τα προηγούμενα 3 τα έδωσα με απάτητη ρεζέρβα. -
@ad276 said in Renault Clio V:
Σε test drive ελληνικού σαιτ του νεου clio e trech,οι Ελληναρες δημοσιογραφοι θεωρουν "ξινη" την ύπαρξη ρεζέρβας στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Ε ρε που πάμε,που έλεγε και ο αειμνηστος Βασίλης Αυλωνίτης.Ποιος έγραψε τέτοιο πράγμα;
-
Στο gocar.gr.
Μπήκα ξανά τώρα και ως δια μαγείας η ύπαρξη ρεζερβας πήγε στα "γλυκά".
Τι διάολο μπαμπούλα θέλουν; -
Yπάρχουν και τα κομπρεσεράκια.
Δεν είμαστε όλοι σε θέση για αλλαγές τροχών... -
Στο gocar.gr.
Τι διάολο μπαμπούλα θέλουν;Προφανώς κατά λάθος είχε μπει στα ξινά και το διόρθωσαν.
@bassstarlet said in Renault Clio V:
Yπάρχουν και τα κομπρεσεράκια.
Δεν είμαστε όλοι σε θέση για αλλαγές τροχών...Τα οποία κομπρεσεράκια είναι άχρηστα αν σκιστεί το λάστιχο.
Επίσης όποιος δεν είναι σε θέση να αλλάξει τροχό, ας πάρει κομπρεσεράκι. Οι υπόλοιποι δεν φταίνε σε τίποτα, για να μην έχουν ρεζέρβα. -
Έχω σκίσει τροχό,γι αυτό με βλέπετε και φρικάρω όταν ένα αυτοκίνητο δεν έχει ρεζέρβα .
-
Στο gocar.gr.
Τι διάολο μπαμπούλα θέλουν;Παρόλο αυτά αναφέρουν ότι αν θέλει ο ιδιοκτήτης μπορεί να αφαιρέσει τη ρεζέρβα για να αυξηθεί ο χώρος στο πορτμπαγκάζ.
-
Έχω σκίσει τροχό,γι αυτό με βλέπετε και φρικάρω όταν ένα αυτοκίνητο δεν έχει ρεζέρβα .
Έχω σκίσει 2 τροχούς σε αμάξι με ρεζέρβα. Αν είναι να σου κάτσει, θα σου κάτσει.
-
@antonakis said in Renault Clio V:
Έχω σκίσει 2 τροχούς σε αμάξι με ρεζέρβα. Αν είναι να σου κάτσει, θα σου κάτσει.
Τόση γκαντεμιά;
-
@antonakis said in Renault Clio V:
Χαχα και εγώ έχω πάθει ακριβώς το ίδιο!
Δεν είχα πάθει ποτέ άλλοτε λάστιχο και τη μια φορά που συνέβη ήταν και στα δύο δεξιά ελαστικα από δολοφονική λακούβα που καταστράφηκαν ολοσχερώς.
-
Καλοδεχουμενη η ρεζέρβα αν υπάρχει, αν όχι βάζεις μια οδική και ξενοιάζεις.
Renault Clio V