-
Το είχα δει το βίντεο μόλις το ανέβασε.
Τον παρακολουθώ τον συγκεκριμένο τυπάκο. Ξεκίνησε σαν κλώνος του Στέφου, αλλά όσο περνά ο καιρός χτίζει ένα δικό του προφίλ. Θέλει ακόμη δουλειά στο στήσιμο και στις χειρονομίες αλλά κατά τα άλλα καλά το πάει.Ο Στέφου ήταν η αφορμή για να ξεπεταχτούν αρκετά κανάλια δοκιμών στο youtube. Το άσχημο είναι ότι όλοι κάνουν δοκιμές στα ίδια test drive αυτοκίνητα και η εικόνα πάνω/κάτω είναι ίδια.
-
Κι εγώ τον παρακολουθώ, καλούτσικος είναι, θα βελτιωθεί κι αυτός σιγά σιγά, σου βγάζει μια συμπάθεια πάντως.
Πετάει βέβαια κάτι μαργαριτάρια.... χτες έβλεπα το βίντεό του με το λεον 1.5 τσι και πέθανα όταν είπε "μεγάλη αεροτομή που προσφέρει καλη σκίαση στους πίσω επιβατες". Βέβαια μπορεί να έχει και δίκιο, ίσως γι αυτό να είναι πιο χρήσιμη. -
Ναι ρε συ! Και εγώ στο LEON αυτό άκουσα και γούρλωσα τα μάτια να δω την μεγάλη αεροτομή.
Καλό το Clio, πολύ όμορφο, δυναμικό, αλλά οι τιμές έχουν πάρει τον ανήφορο επικίνδυνα.
-
Ο Στέφου είναι ο ματ της Ελλάδος. Ο καλύτερος μακράν.
Μακάρι να βγαίνουν συνεχώς νέα παιδιά. Και ένας ακόμα ψηλός πολύ νέος είναι καλός. Σε αρχικό στάδιο αλλά δείχνει να το κατέχει
Σαν τον Στέφου ομως κανείς.
Ρε συ Στέφου γράψε μια καλησπέρα στο φόρουμ, τόσα καλά λόγια λέμε για εσένα.
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Μετά την αντικατάσταση της μίας βάσης του κινητήρα (σημειωτέον ότι δεν παίρνω όρκο ότι το αυτοκίνητο ακούγεται πάλι όπως το είχα αγοράσει) έχουμε νέα ζημιά, καθώς κάηκε το ένα λαμπάκι της όπισθεν. Παίρνω τηλέφωνο την αντιπροσωπία και μου απαντάνε ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση (ενός έτους αγορά, με 8.000 χλμ). Πηγαίνω κι εγώ άνετος σε ηλεκτρολόγο της γειτονιάς και μου λέει ότι χρειάζεται αλλαγή ολόκληρο το φανάρι, με κόστος πιθανόν και €100!
Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό ή να ξαναπάρω την αντιπροσωπεία για να κλαφτώ; (μήπως και κάπως το συνδέσω με το επί ένα τρίμηνο τρίξιμο του κινητήρα). -
@lap said in Renault Clio V:
Ρε συ Στέφου γράψε μια καλησπέρα στο φόρουμ, τόσα καλά λόγια λέμε για εσένα.
Δεν μπορεί.. Θα φάει "μπάνιο" από το Φάνη.
-
@panormus772 said in Renault Clio V:
Δεν μπορεί.. Θα φάει "μπάνιο" από το Φάνη.
Αχαχαχα....!!! Δεν έχουμε λογοκρισία εδώ...μπορεί να γράψει ελεύθερα!
-
Επειδή τον ξέρω προσωπικά τον Γιάννη Στέφου, να τον προσκαλέσω δηλαδή;
-
@realzeus said in Renault Clio V:
Επειδή τον ξέρω προσωπικά τον Γιάννη Στέφου, να τον προσκαλέσω δηλαδή;
Φυσικά!! Απλά πεστου να μην γράφει όπως μιλάει...δεν θα το αντέξω!! αχαχα
-
Προβληματων συνεχεια;Οδηγωντας σημερα το απογευμα αναψε παλι η ενδειξη για την μη ορατοτητα της καμερας.Εσβησε γρηγορα αλλα οταν περασα απο σημα με οριο ταχυτητας δεν το κατεγραψε.Θα το παρακολοθησω και βλεπουμε.
Τα προβληματα φαινεται να μην εχουν τελειωμο.Κριμα εχω απογοητευθει απο το αυτοκινητο. -
καλημέρα,πήγα κ γω να σενιάρουν την κονσόλα που κουδουνίζει(έκδοση dynamic) αλλά λίγα πράγματα.Κάπως καλύτερα απο πρίν,αλλά πάλι σε κάτι συντονισμούς κουδουνίζει.
-
@v said in Renault Clio V:
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Μετά την αντικατάσταση της μίας βάσης του κινητήρα (σημειωτέον ότι δεν παίρνω όρκο ότι το αυτοκίνητο ακούγεται πάλι όπως το είχα αγοράσει) έχουμε νέα ζημιά, καθώς κάηκε το ένα λαμπάκι της όπισθεν. Παίρνω τηλέφωνο την αντιπροσωπία και μου απαντάνε ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση (ενός έτους αγορά, με 8.000 χλμ). Πηγαίνω κι εγώ άνετος σε ηλεκτρολόγο της γειτονιάς και μου λέει ότι χρειάζεται αλλαγή ολόκληρο το φανάρι, με κόστος πιθανόν και €100!
Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό ή να ξαναπάρω την αντιπροσωπεία για να κλαφτώ; (μήπως και κάπως το συνδέσω με το επί ένα τρίμηνο τρίξιμο του κινητήρα).Η Όπισθεν είναι ξεχωριστά με τα υπόλοιπα φανάρια ? ένα φαναράκι μόνο του δεν είναι ? Δεν ξεκουμπώνει να αλλάξεις τα led?
-
@ad276 said in Renault Clio V:
Προβληματων συνεχεια;Οδηγωντας σημερα το απογευμα αναψε παλι η ενδειξη για την μη ορατοτητα της καμερας.Εσβησε γρηγορα αλλα οταν περασα απο σημα με οριο ταχυτητας δεν το κατεγραψε.Θα το παρακολοθησω και βλεπουμε.
Τα προβληματα φαινεται να μην εχουν τελειωμο.Κριμα εχω απογοητευθει απο το αυτοκινητο.2 φορές μου έχει βγάλει μήνυμα για μη ορατότητα κάμερας και ήταν επειδή είχε πιάσει πολλή υγρασία τη μία φορά, τη 2η είχε πιασει πάγο. Σιγουρέψου ότι δεν είναι βρωμιά, υγρασία ή κάτι άλλο στο σημείο στο παρμπρίζ που εμποδίζει την κάμερα, μπορεί να ναι πιο απλή η λύση
-
Δεν μου ξαναεβγαλε ενδειξη,αρα ηταν περιστασιακο.Εκεινη την ημεραειχε πολυ υγρασια και εδω στο νησι ειναι εντονη,καποιοι γνωριζετε εαν εχετε ερθει σε νησι.Σε καθε περιπτωση δεν επαναπαυομαι.
-
Καλημερα και καλή χρόνια,έχω ένα εταιρικό Clio v dci 85ps αλλά σε ένα γράφημα που έχει μέσα δείχνει 100 άλογα.!
-
Δείχνει μέχρι 100. Το τερματίζει;
-
@manolovas said in Renault Clio V:
Καλημερα και καλή χρόνια,έχω ένα εταιρικό Clio v dci 85ps αλλά σε ένα γράφημα που έχει μέσα δείχνει 100 άλογα.!!
Και ροπή φαίνεται να είναι 100. Μήπως απλώς οι διπλανές μπάρες δείχνουν κάθε φορά ποσοστό %;
-
εχεισ δικιο.Επι τι; % πρεπει να ειναι.
-
Εδω και ενα μηνα παντος που ζψ μαζι του νιωθω πολυ ομορφα.τρομερη ποιοτητα κυλισης και απιστευτη οικονομια.Ο θορυβος σε πολυ καλα επιπεδα και οι χοροι του ικανοποιητικοι.Το μονο που με απασχολει ειναι πωσ καμια φορα ακουγονται τριγμοι απο πλαστικα.Εκδοση Authentic dci.
-
@ad276 said in Renault Clio V:
Τα προβληματα φαινεται να μην εχουν τελειωμο.Κριμα εχω απογοητευθει απο το αυτοκινητο.Και μενα μου το βγαζει μερικες φορες. Οπως πολλες φορες πχ ο αισθητηρας στα αυτοματα φωτα δεν λεει να αλλαξει σε μεγαλη σκαλα αυτοματα. Για καποιον λογο δεν πιστευω ομως πως ειναι κατι. Απο υγρασια που ισως να θολωνει προσκαιρα τον αισθητηρα φανταζομαι θα ειναι κι οχι κατι ανησυχητικο.
Renault Clio V