καλησπερα σε ολους!
Eιμαι υποψηφιος αγοραστης fr plus 2.0tsi leon και ψαχνω οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορω να βρω και το αυτοκινητο. Εχω μπει αρκετες φορες στην αντιπροσωπεια στο αυτοκινητο, το εχω επεξεργαστει και το σαββατο μπορεσα να κανω test drive ενα 1.5 fr dsg. Απογοητευτικα με την ποιοτητα συναρμογης της καμπινας. Πιο συγκεκριμενα οταν επιασα να κλεισω την πορτα οι τριγμοι που ακουσα στο χερουλι και στην ταπετσαρια μου τρυπισαν τον εγκεφαλο. Το ιδιο συνεβει και στου συνοδηγου. Επισης το αυτοκινητο ειχε 2500 χιλιομετρα. Ξεκινωντας λοιπον, ενω η αποροφητικοτητα της αναρτησης ειναι καλη για τα specs (40αρι προφιλ, σπορ προσανατολισμος της αναρτησης) του και δεν με κουρασε, με απογοητευσαν οι τριγμοι που ερχοντουσαν απο το ταμπλο καθε φορα που περνουσα διαμηκη λακουβα και συντονιζε ο ημιακαμπτος. Προφανως το 2.0 εχει πολλαπλους, αλλα θεωρω οτι θα τριζει και αυτο, σε χαμηλοτερο βαθμο λογικα.
Θα ηθελα ενα feedback απο τους χρηστες για το αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα ή απλα επεσα σε πολυ ταλαιπωρημενο αυτοκινητο δοκιμης. Εν συνεχεια ψαχνω "οδηγους" στο νετ για το αν υπαρχει καποιος τροπος να μειωθουν οι τριγμοι (πχ με αποσυναρμολογιση και προσθηκη μαλακων υλικων στα πλαστικα) αλλα δεν εχω βρει κατι.
Ειναι ενα αμαξι το οποιο προφανεστατα παιζει χωρις ανταγωνισμο γι'αυτα που προσφερει στην τιμη του, εχει καλη οδηγικη συμπεριφορα, εχει εξοπλισμο που μου αρεσει και το θεωρω πολυ ομορφο, αλλα αν αυτη ειναι η κατασταση στην καμπινα τοτε ειναι κατι αποτρεπτικος παραγοντας για εμενα.
Ευχαριστω ολους προκαταβολικα.