-
Το οδήγησα επιτέλους....αναλυτικά εδώ: https://forum.4troxoi.gr/topic/61644/node-61644/10014?_=1724220848213
-
-
Τα αυτονόητα τα κάνουν ολόκληρο θέμα
-
Το μοναδικό βίντεο που έχω βρει στο youtube που αναδεικνύει τις δυνατότητες πλαισίου/ανάρτησης/μετάδοσης του UX. Είναι ελάχιστοι οι δοκιμαστές που ξέρουν να οδηγούν.
-
-
Λίρα 100 ΔΕΝ είναι. Απευθύνεται σε οικογενειάρχες. Ναι μεν υβριδική τεχνολογία, αλλά για να το πάρεις με καλό εξοπλισμό είναι πανάκριβο και προσφέρει ...300 λίτρα χώρο αποσκευών, ποιος να το πάρει; Το λ΄'εω γιατί έψαχνε συγγενής για premium C SUV και το λιγουρεύονταν αλλά τελικά το απέρριψε για αυτούς τους λόγους. Λογικό να μην πουλάει.
-
Μια χαρα ειναι ο χωρος αποσκευω για οποιον δεν μεταφερει την προικα του σε καθε ταξιδι. Για την τιμη συμφωνω εν μερη.
-
Το πορτμπαγκάζ του είναι αυτό εδώ;
https://youtu.be/DQW4tfJ7Ubs?si=D_eiEj6--jyMFHKE&t=248
Σε ποιους απευθύνονται τα C-SUV? Σε οικογενειάρχες κατα κύριο λόγο. Μία μέση οικογένεια διακοπές καλοκαίρι με αυτό το πορτ-μπαγκαζ δεν πάει πουθενά. Δεν λέμε να βάλεις και 2-3 πράγματα για παραλία (καμια καρέκλα θαλάσσης κλπ), αντίο ζωή.
Μην χρυσώνουμε το χάπι. Δεν είναι μόνο η τιμή. Οποιοσδήποτε οικογενειάρχης πάει και το δει με την γυναίκα του θα φύγει σε 5' από την αντιπροσωπεία, όσο και να του αρέσει μέσα/έξω μόλις ανοίξει το πορτμπαγκάζ. Που είναι πολύ ωραίο, συμφωών.
Και δεν θες χώρο στο πορτμπαγκάζ μόνο για να μεταφέρεις την προίκα σε ταξίδι, αλλά και για άλλες δουλειές. -
Όταν ήμουν σε αναζήτηση, πήγα και το είδα.
Το καλοκαίρι του 2021 ήταν η πλούσια έκδοση στις 37.000 αν θυμάμαι καλά.
Εκτός του πολύ μικρού χώρου αποσκευών και οι χώροι των πίσω επιβατών είναι πολύ μικροί.
Χειρότεροι αισθητά και από το cx30! -
Για όσους λενε ότι το C -HR (που ειναι το ίδιο αμάξι με το UX) ειναι μικρό...
-
-
@gtsartsal said in Lexus UX:
Όταν ήμουν σε αναζήτηση, πήγα και το είδα.
Το καλοκαίρι του 2021 ήταν η πλούσια έκδοση στις 37.000 αν θυμάμαι καλά.
Εκτός του πολύ μικρού χώρου αποσκευών και οι χώροι των πίσω επιβατών είναι πολύ μικροί.
Χειρότεροι αισθητά και από το cx30! -
Το ux σε σχέση με το chr έχει όντως μικρότερους χώρους και στους πίσω.
Και στο πορτ - παγκαζ.
Και παρότι βασίζεται στο ίδιο πάτωμα με το C-HR και είναι και 10 cm μακρύτερο απο το C-HR. -
Το ux εχει σχεδον ιδιους χωρους πισω με το lbx και μικροτερο πορτπαγκαζ...400 εχει το lbx..πως το εκαναν αυτο ειναι αποριας αξιο..
-βεβαια εχει χιλια δυο αλλα +
οποιος το θελει πραγματικα δεν ειναι προβλημα οι χωροι..με μια μπαγκαζιερα καλυπτεις και τα 2-3-4 ταξιδια το χρονο
Η τιμη ειναι το real problem -
Και στο πορτ - παγκαζ.
Και παρότι βασίζεται στο ίδιο πάτωμα με το C-HR και είναι και 10 cm μακρύτερο απο το C-HR.Ειναι πιο μεγαλο μπροστα..ολα τα lexus το εχουν..το lbx εχει πιο πολυ χωρο μπροστα απ το καινουργιο chr..εδω παιζει ρολο και η ογκωδης κεντρικη κονσολα του chr
-
Και στο πορτ - παγκαζ.
Και παρότι βασίζεται στο ίδιο πάτωμα με το C-HR και είναι και 10 cm μακρύτερο απο το C-HR.Ειναι πιο μεγαλο μπροστα..ολα τα lexus το εχουν..το lbx εχει πιο πολυ χωρο μπροστα απ το καινουργιο chr..εδ παιζει ρολο και η ογκωδης κεντρικη κονσολα του chr
Πιο πολύ συγκρίνω το UX με το 1ης γενιας C-HR, που είναι παρόμοιας χρονολογίας με το UX.
Γενικά το UX έχει την αίσθηση του στριμωγμένου, αλλά αναγνωρίζοντας την ποιότητα και εν γενει αρτιότητα των Lexus,οι χώροι του UX δεν θα αποτελουσαν για μενα ανασταλτικό παραγοντα.
Πιο πολύ θα κολλούσα (για ιδιωτική αγορά) στα 2000 κυβικά, λογω Φ.Π., τελών, τεκμηρίων, μεταπώλησης κλπ.
Στο 2ης γενιάς C-HR συμφωνώ ότι είναι στενότερο μπροστά λογω της κονσόλας.
Απορώ πάντως πώς κατάφεραν το νέο C-HR, παρότι φαρδύτερο εξωτερικά κατά 3,5 πόντους από το προηγουμενο (1795mm εναντι 1830mm), να το στενέψουν εσωτερικά. -
@babisstinson said in Lexus UX:
Σε ποιους απευθύνονται τα C-SUV? Σε οικογενειάρχες κατα κύριο λόγο. Μία μέση οικογένεια διακοπές καλοκαίρι με αυτό το πορτ-μπαγκαζ δεν πάει πουθενά. Δεν λέμε να βάλεις και 2-3 πράγματα για παραλία (καμια καρέκλα θαλάσσης κλπ), αντίο ζωή.
To εχω δει το πορτ-μπαγκαζ (την γυναίκα μου δεν την ενόχλησε) και όλα ειναι θέμα αναγκών. Εγώ δεν έχω ανάγκη μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, το έχω πει πολλές φορές ότι δεν κάνω μετακομίσεις. Έχουμε πάει διακοπές 2 εβδομάδες με την ΜιΤο χωρίς να έχουμε θέμα χώρων. Οπότε, ναι ειναι μικρός ο χώρος αποσκευών, δεν το αμφιβησβητώ, αλλά για εμένα ειναι άνευ σημασίας. Όποιος θέλει χώρους μινι βαν, ναι δεν του κάνει.
-
Ο Φανής παίρνει μαζί του μια πετσέτα, δυο σαγιονάρες, ένα μαγιό και μια οδοντόβουρτσα! Αντιηλιακό του βάζουν οι γυναίκες
-
Προφανώς όποιος θέλει πραγματικά ένα αυτοκίνητο θα κλείσει τα μάτια στα μειονεκτήματα. Απλά αυτά υπάρχουν για τον περισσότερο κόσμο. Εγώ πχ μπαγκαζιέρα δεν βάζω με τίποτε. Ότι χωρέσει στο αμάξι.
Lexus UX